Tetovaže

Post Malone 77 tetovaž in njihov pomen

Austin Richard Post, strokovno znan kot Objavi Malone, je ameriški pevec, raper, tekstopisec in producent plošč, ki je priljubljenost pridobil leta 2015 po izidu prvega singla, “White Iverson”. Post je bil vedno v središču pozornosti zaradi njegovih polemik, zlasti njegovih izjav in mnenja, da je v tem, da si bel raper, veliko težav. Ne samo to, ampak je med ljudmi zelo priljubljen tudi po številu tetovaž, ki jih je narisal na svojem telesu, zlasti na obrazu, vratu in rokah, ki jih je večino narisal sam. Preberite še, če želite izvedeti več podrobnosti o njegovih spornih tetovažah skupaj z njihovim pomenom.

1. Tetovaža ‘Ostani stran’

Tetovaža: Tetovaža ‘Ostani stran’ nad desno obrvjo.

Pomen: Na desni obrvi Post Malone je natisnjena zelo edinstvena tetovaža z napisom “Stay Away”. Njegovi oboževalci so začeli domnevati, da si je morda narisal to tetovažo, da bi ljudi usmeril na razdaljo od njega, vendar je razčistil govorice in rekel,

“To so preprosto besedila pesmi.”

To tetovažo je dobil, da bi razjezil svojo mamo. V intervjuju je dejal,

»Nekako sem hotel, ne vem, razjeziti mamo. Vem, da je res razburjena, vendar te imam tako rada, mama. Ti si najboljši. Žal mi je.”

2. Tetovaža ‘Vedno utrujen’

Tetovaža: Tetovaža ‘Vedno utrujen’ pod njegovimi očmi.

Pomen: Malone je pod očmi narisal besedilo “Vedno utrujen”. Na brezžičnem festivalu julija 2018 je Malone pojasnil razlog za to tetovažo. Rekel je,

“Poskušal sem narediti nekaj, kar je relativno enake dolžine črk (pod vsakim očesom), vendar mislim, da je vedno več črk kot utrujenih … vendar sem bil utrujen, zato se nisem zavedal.”

3. Tetovaža ‘bodeča žica’

Tetovaža: Tetovaža “bodeča žica” na zgornjem delu čela.

Pomen: Post Malone je bodečo žico nalepil na zgornji del čela. Mnogi ljudje ugibajo, da ima ta Post težave z duševnim zdravjem in da je to razlog za tako čudne tetovaže na obrazu. Malone ni nikoli javno razkril ničesar o svojih duševnih težavah in je samo priznal, da si je tetoviral obraz, da bi razjezil svojo mamo.

4. Tetovaža ‘nasmejan obraz’

Tetovaža: Smiley Face Tattoo blizu njegovega desnega očesa.

Pomen: Post Malone si je nasmejan obraz narisal tik ob desnem očesu. Po njegovih besedah ​​je imel veliko tetovaž na obrazu samo zato, da bi razjezil svojo mamo. V intervjuju je dejal,

“Karkoli bi razjezilo mojo mamo in vseeno imam obraz za radio, zakaj pa ne? Mislil sem, da me to zanima. “

5. Tetovaža ‘Playboy Bunny Logo’

Tetovaža: “Logo Playboy Bunny” tik pod smeško tetovažo, blizu njegovega desnega očesa.

Pomen: Post Malone si je tik pod svojim smeškastim tatujem, blizu desnega očesa, naredil majhno tetovažo z logotipom »playboy bunny logo«. Takšne tetovaže običajno napišejo moški, da določijo svojo naravo kot igralci ali igralci. Malone nikoli ni pojasnila vzroka za to tetovažo.

6. Tetovaža ‘Bodalo ali meč’

Tetovaža: Tetovaža “Bodalo ali meč” na desni strani obraza.

Pomen: Post Malone je imel na desni strani obraza “bodalo ali meč”. Maja 2018 je razkril Malone,

“Ko sem bil majhen, imel sem 12 let, imel sem zbirko mečev in bilo mi je všeč.”

Kasneje se je Post pošalil,

“To posebno orožje je namenjeno moji ljubezni do srednjeveškega rekvizita … bi premagalo obsedenost 21 divjakov, ki so veseli bodala.”

s katerim je potoval med evropskim delom svoje turneje beerbongs in Bentleys.

7. Tetovaža “jedkanje”

Tetovaža: Jedkanje tetovaže na levi strani obraza.

Pomen: Post Malone je naredil tetovažo na levi strani obraza, ki jo je izvedel tatoo umetnik v Tokiu, znan kot Ganji.

8. Tetovaža “Mini srce”

Tetovaža: Tetovaža “Mini Heart” na desni strani obraza, pod tetovažo playboya.

Pomen: Post Malone si je na desni strani obraza, tik pod logotipom Playboyevega zajčka, naredil tetovažo “mini srce”. Srčne tetovaže na splošno simbolizirajo ljubezen, naklonjenost, čustva in občutke.

9. Tetovaža “Ace of Spades Card”

Tetovaža: Tetovaža “Ace of Spades Card” na desni strani čela.

Pomen: Post Malone si je na desni strani čela, tik nad tetovažo “ostani stran”, narisal črno obarvano tetovažo “as of pikes card”. Tatoo Ace of Spades na splošno simbolizira srečo in srečo.

10. Tetovaža ‘JFK Portrait’ 

Tetovaža: Tetovaža “JFK Portrait” na levi roki.

Pomen: Post Malone je imel na levi roki “portret Johna F. Kennedyja, mlajšega”. V intervjuju je dejal Malone,

“JFK je bil fant, ki bi si vsak moral zgledovati po svojem amerikanizmu”

Malone je na svojem uradnem profilu na Instagramu naložil sliko te tetovaže z napisom,

“Hvala @victormodafferi @inkedmag.”

To tetovažo je narisal umetnik Victor Modafferi.

11. Tetovaža ‘Johnny Cash Portrait’

Tetovaža: “Johnny Cash Portrait” na levi roki.

Pomen: Post Malone ima velik “portret Johnnyja Casha”, ki je bil ameriški pevec, tekstopisec, kitarist in igralec, ki je umrl 12. septembra 2003. Kot poklon je Malone portret Jonnyja Casha natisnil na levo roko. Na svoj profil v družabnih medijih je s statusom naložil sliko te tetovaže,

“GOTOVINA @dannybones64.”

12. ‘Zaenkrat, tako dobro … Pa kaj’ Tattoo

Tetovaža: ‘Zaenkrat, tako dobro … Pa kaj’ Tattoo na levi podlakti.

Pomen: Post Malone je dobil besedilo: “Zaenkrat, tako dobro … Pa kaj” tetovaža s piko črnega črnila na levi podlakti. To je lahko povezano z njegovim potovanjem v glasbeni industriji, ki pravi, da je bilo do zdaj dobro, in čaka na prihodnje dogodke..

13. Tetovaža ‘Lil Peep Portrait’

Tetovaža: “Lip Peep Portrait” na levi roki.

Pomen: Post Malone je bil vedno zelo rad Lil Peep in njegova glasba. Po nenadni smrti Lil Peep leta 2017 je Malone svoj portret natisnil na levo roko, da bi izrazil svojo ljubezen in naklonjenost do njega. Post Malone je naložil njegovo sliko z Peepom z napisom,

»V kratkem času, ko sem te poznal, si bil zame velik prijatelj in odlična oseba. Vaša glasba je spremenila svet in nikoli več ne bo ista. Ljubim te bratec. za vedno. “

V nekem intervjuju je Malone po nenadni smrti izrazil svojo ljubezen do Lil Peep,

“Prekleto ljubim tega otroka, to je zanič … on je bil prekleto sranje. Poznala sem ga le malo. Toda bolj kot resnična dobra resnična oseba je njegova glasba spremenila kulturo vsega. V tako kratkem času že spreminja kulturo. On je neverjeten, nadarjen fant in dober fant. “

14. Tetovaža ‘bodeča žica’

Tetovaža: Tetovaža “bodeča žica” na obeh rokah.

Pomen: Post Malone si je na obeh rokah narisal “bodečo žico”. Na čelu ima celo še eno bodečo tetovažo, ljudje pa so ugibali, da si jo je narisal zaradi težav z duševnim zdravjem. Doslej Malone še nikoli ni dal nobene izjave, da bi si na telo narisal tako čudne tetovaže.

15. Tetovaža “Jezusov portret”

Tetovaža: Tetovaža “Jezusov portret” na prsih.

Pomen: Malone je na desni strani prsi dobil “Jezusov portret”. Malone je v nekem intervjuju priznal, da je Justin Bieber zanj pravi navdih pri pridobivanju števila tetovaž, natisnjenih na njegovo telo.

16. Tetovaža “obraz grizli medveda”

Tetovaža: Tetovaža ‘Grizzly Bear Face’ na desni roki.

Pomen: Post Malone ima na desni roki natisnjeno agresivno tetovažo z obrazom grizlija z odprtimi usti. Takšne tetovaže so povezane z nevarnostjo, močjo in močjo. Med govorjenjem o tej tetovaži je rekel Malone,

“Justin Bieber me je navdušil, da sem se tetoviral, ker smo bili v studiu, jaz pa sem rekel:” Hej, človek. Ali to boli? ’Ker sem ga takrat prvič spoznala in je rekel: ‘Ne’.”

17. Tatoo ‘Portreti’

Tetovaža: Tatu “Portreti” na prstih.

Pomen: Post Malone je dobil portrete nekaterih svojih najljubših umetnikov, kot so Elvis Presley, Kurt Kobain, John Lennon, George Harrison, Dimebag Darrel, Bankroll Fresh in Stevie Ray Vaughan, ki sta si ga natisnila na členke obeh rok. Malone je priznal,

“Brez njih trenutno ne bi ustvarjal glasbe.”

18. Tetovaža ‘Moleče roke s pištolo’

Tetovaža: Tetovaža “Molitve z orožjem” na desni roki.

Pomen: Ogromna tetovaža molitvenih rok s pištolo je na desni roki Post Malone. Tetovaža s pištolo ponavadi predstavlja zlo in nevarnost, medtem ko roke za molitev predstavljajo pogum in spoštovanje. Malone ima kombinacijo obeh tetovaž in moli roke s pištolo vmes. Do zdaj Malone nikoli ni povedal razloga, zakaj si je to tetovažo narisal na roko.

19. Tetovaža ‘REST EASY’

Tetovaža: Tetovaža ‘REST EASY’ na prstih obeh rok.

Pomen: Post Malone je na prstih obeh rok dobil besedo “REST EASY”, kar pomeni “spanje brez skrbi.”

20. Tetovaža ‘Gun With a Snake’

Tetovaža: Na levi roki je okoli nje zavil pištolo s kačo.

Pomen: Prej je tudi Malone na desni roki dobil tetovažo “molitvene roke s pištolo”. Podobna tetovaža “pištola s kačo”, ovita okoli nje, je bila natisnjena na levi roki. Malone je to tetovažo dobil kot priznanje “drugega amandmaja” k ustavi Združenih držav, ki ščiti individualno pravico do nošenja in nošenja orožja.

21. Tetovaža ‘lobanja’

Tetovaža: Tatu “Lobanja” na notranji strani njene leve roke.

Pomen: Malone je na notranji strani leve roke narisal lobanjo z barvami, kot so modra, rdeča in rumena. To je tetovaža kamnite hladne lobanje s teksaško zastavo in zlatim žarom, ki mu jo je na levo roko narisal umetnik tetovaž Yeyo Mondragon.

22. Tetovaža ‘White Eagle’

Tetovaža: ‘Tetovaža belega orla na desni strani vratu.

Pomen: Post Malone ima na desni strani vratu nalepljeno čudovito tetovažo “beli orel”. Orel predstavlja pogum in osredotočenost.

23. Tetovaža ‘bizonova lobanja’

Tetovaža: Tetovaža ‘bizonova lobanja’ na grlu.

Pomen: Tetovaža “bizonova lobanja” je simbol poguma, moči in sposobnosti osebe, da prenese življenjske težave. Malone bi morda s to tetovažo napisal svoj pogum, da bi se soočil z vsemi spori, s katerimi se je srečeval v svojem življenju, še posebej, ko so ga v številnih publikacijah in družbenih medijih imenovali “Kulturni jastreb”. Ta tetovaža je na grlu natisnjena.

24. Tetovaža ‘Big Playboy Bunny’

Tetovaža: ‘Big Playboy Bunny’ na levi podlakti.

Pomen: Na levi podlakti Post Malone je natisnjen velik “playboyev zajček”. To je bila prva tetovaža, natisnjena na njegovem telesu. Ta logotip ponavadi predstavlja naravo človeka, ki je playboy. Kasneje je Malone na desni strani obraza dobil logotip mini playboya.

25. Tetovaža ‘Gadsden Snake’

Tetovaža: Tetovaža “Gadsden Snake” na levi podlakti.

Pomen: Nanaša se na zastavo Gadsden, ki je zgodovinska ameriška zastava, z rumenim ozadjem in leseno klopotačo, zvita in pripravljena na udar, z besedami „NE TRADITE NA MENE“. Post Malone je na levi podlakti narisal to “Gadsden Snake”.

26. Tatoo ‘Sveti Juda s svojim notranjim demonom’

Tetovaža: “Sveti Juda s tetovažo notranjega demona” na levi roki.

Pomen: Post Malone je na levi roki narisal portret “svetega Jude s svojim notranjim demonom”. To čudovito tetovažo je napisal zelo znani umetnik tetovaž, Kyle Hediger.

27. Tetovaža ‘Knight Fighting in a Battle’

Tetovaža: Tetovaža “Knight Fighting in a battle” na desni podlakti.

Pomen: Tatoo “Vitez, ki se bori v bitki na belem konju” je natisnjen na desni podlakti Post Malone. Ta tetovaža predstavlja pogum in moč, da se sooči z ovirami, morda se nanaša na težke čase, s katerimi se je Malone v svojem življenju srečal s polnim pogumom in pogumom.

28. Tatoo ‘Sam jezdi črnega konja’

Tetovaža: Tetovaža “sam jaha črnega konja” na desni podlakti.

Pomen: Tatoo “sam kot vitez, ki jezdi na črnem konju” je na desni podlakti natisnjen blizu njegove prejšnje viteške tetovaže.

29. Tetovaža “Vojak prve svetovne vojne”

Tetovaža: Tetovaža “Vojak prve svetovne vojne” na desni podlakti.

Pomen: Prva svetovna vojna je bila velika bitka, ki je združila vojake s šestih različnih celin, vse na enem mestu, da bi se borili za svoje države. Malone je to tetovažo vojaka iz prve svetovne vojne narisal na desno podlaket.

30. Tetovaža ‘Tiny Cartier Love Bangle’

Tetovaža: Tetovaža ‘Tiny Cartier Love Bangle’ na kazalcu leve roke.

Pomen: Post Malone je na kazalcu leve roke dobil ‘majhen Cartierjev ljubezenski zapestnik’. Po njegovih besedah ​​je bila to ena najbolj bolečih tetovaž do danes. Malone je priznal,

“To je bila najbolj boleča od vseh tetovaž, počutil sem se, kot da si tetoviram dušo.”

31. Tetovaža ‘Lobanja s križčanimi kostmi’

Tetovaža: Tetovaža “Lobanja s križnimi kostmi” na levem prsnem košu.

Pomen: Na levem prsnem košu Post Malone je natisnjena lobanja s križanci, ki označujejo nevarnost.

32. Tetovaža “meč”

Tetovaža: Tetovaža “meč” skozi njegovo ključno kost.

Pomen: Tatoo “meč” je natisnjen skozi ključno kost Post Malone. Vedno je bil zelo rad mečev in je medijem povedal, da je imel v otroštvu veliko zbirko mečev. Rekel je,

»Ko sem bil otrok, sem bil star 12 let, imel sem zbirko mečev in bilo mi je všeč. To posebno orožje je posvečeno moji ljubezni do srednjeveškega rekvizita … “

33. Tetovaža ‘Black Eagle’

Tetovaža: Tetovaža ‘Black Eagle’ na levi strani vratu.

Pomen: Post Malone je na levi strani vratu tetoviral črnega orla. Na desni strani vratu je dobil celo belega orla, ki predstavlja pogum in moč.

34. Tetovaža ‘Grim Reaper’

Tetovaža: Tetovaža ‘Grim Reaper’ na njegovem telesu.

Pomen: Na njegovem telesu je natisnjen “mračen kosca”, vendar natančna lokacija te tetovaže skupaj s sliko ni na voljo.

35. Tatoo „SF“

Tetovaža: ‘SF’ tetovaža na njegovem telesu.

Pomen: Tetovaža “SF” je narisana na njegovem telesu, vendar natančna lokacija te tetovaže skupaj s sliko ni na voljo.

36. Tetovaža ‘Anheuser-Busch’

Anheuser-Busch-Post Malone-tetovaža

Tetovaža: “Anheuser-Busch” na levi roki.

Pomen: Post Malone si je na levi roki narisal logotip ameriškega pivovarstva “Anheuser-Busch”.

37. Tetovaža ‘Molon Labe’

Tetovaža: Tetovaža ‘Molon Labe’ na trebuhu.

Pomen: “Molon Labe” je grška beseda, ki pomeni “pridi in jih vzemi”, ki jo je na želodec Post Malone napisal umetnik tetovaž Kyle Hediger. Medtem ko je to tetovažo narisal, je Malone na svoj Instagram račun naložil sliko z napisom,

“Živjo @kylehedigertattoo.”

38. Tetovaža ‘NEVERMIND’

Tetovaža: Tetovaža ‘NEVERMIND’ na desni dlani.

Pomen: Post Malone je na desni dlani izpisal besedo ‘NEVERMIND’. To je napisal slavni umetnik tetovaže @jonboytattoo. Na svoj Instagram je naložil sliko in jo napisal kot,

“Živjo @jonboytattoo.”

39. Tetovaža ‘Smoke Sum’

Tetovaža: Tetovaža ‘Smoke Sum’ na njegovem desnem stegnu.

Pomen: Malone je natisnil cigareto z oblakom dima, ki je prihajal iz nje, v njej je bila lobanja, na desnem stegnu pa naslov “vsota dima”.

40. Tetovaža ‘Gun’

Tetovaža: Tetovaža ‘Gun’ na levem stegnu.

Pomen: Post Malone si je na levem stegnu narisal tetovažo “pištola”. Prej je imel tudi tetovažo s pištolo na telesu.

41. ‘Bob Dylan igra svojo harmoniko s cigareto’ Tattoo

42. Tetovaža “Neidentificirana”

Tetovaža: ‘Neidentificirana’ tetovaža na desnem komolcu.

Pomen: Post Malone ima na desnem komolcu označeni dve točki. Kljub temu jasnih informacij o tej neznani tetovaži še ni.

43. Tetovaža “Neidentificiran vzorec”

Tetovaža: “Neidentificiran vzorec” na levem komolcu.

Pomen: Na levem komolcu Post Malone je natisnjen neznani vzorec. Ta tetovaža je okrogle oblike z bodečo žico, natisnjeno okoli nje. Ni jasnih informacij o tej tetovaži.

44. Tetovaža “Kagome Japanese Anime”

Tetovaža: Tetovaža ‘Kagome Japanese Anime’ na levi telečni mišici.

Pomen: Tatoo “Kagome Japanese Anime” je natisnjen na levi telečni mišici Post Malone.

45. Tetovaža “Neidentificirano besedilo”

Tetovaža: “Neidentificirano besedilo” blizu njegovega levega zapestja.

Pomen: Neznano besedilo je natisnjeno blizu levega zapestja Post Malone.

46. ​​Tetovaža ‘Robotska lobanja z besedilom’

Tetovaža: Tetovaža “Robotska lobanja z besedilom” na levem stegnu.

Pomen: “Robotska lobanja z nejasnim besedilom” je narisana na levem stegnu Post Malone, ravno nasproti njegove tetovaže vsote dima. Malone ima na telesu več tetovaž lobanje.

47. Tetovaža ‘Fallout Vault Boy’

Tetovaža: Tetovaža “Fallout Vault Boy” na levi nogi.

Pomen: “Fallout Vault Boy” je napisan na levi nogi Post Malone. Vault Boy je lik maskote korporacije Vault-Tec v vesolju Fallout in se pojavlja v njihovih oglasih, priročnikih, izdelkih in filmih za usposabljanje.

48. Tetovaža ‘Lobanja s pokrivalom Cherokee’

Tetovaža: Tetovaža “Lobanja s čelado Cherokee” na desni nogi.

Pomen: Na desni nogi Post Malone, blizu njegovega gležnja, je natisnjena lobanja s pokrivalom Cherokee.

49. Tetovaža ‘Neidentificirani vzorci’

Tetovaža: ‘Neidentificirana’ tetovaža na obeh nogah.

Pomen: “Neidentificirane” tetovaže so na obeh nogah Post Malonesa natisnjene. Te tetovaže so slike dame, plešastega moža in nekakšen droben ptičji obraz, velika črka K z besedilom.

50. Tetovaža ‘Lepotica in zver’

Tetovaža: Tetovaža “Lepotica in zver” na levi nogi.

Pomen: Vijolično obarvano srce z notranjo lepoto in tetovažo zveri je natisnjeno na levi nogi, tik ob tetovaži Vault Boy. Je simbol ljubezni in strasti.

51. Tetovaža ‘Black Undentified Pattern’

Tetovaža: Tetovaža “Black Undentified Pattern” na obeh rokah.

Pomen: Črno obarvana neznana tetovaža je na obeh rokah Post Malone natisnjena. Na internetu ni podatkov o teh tetovažah.

52. ’71’ Tetovaža

post malone-71 tetovaža

Tetovaža številka 71 na zgornjem delu nosu.

53. Tetovaža ‘Gauntlet’

post malone-gauntlet tattoo

Tetovaža: Tetovaža “Gauntlet” na desni strani obraza.

Pomen: 31. decembra 2019 je Malone dobil zadnjo tetovažo leta 2019, tetovažo ‘Gauntlet’ na obrazu. Ta tetovaža je napisana s strani tetovatorke Kyle Hediger. Kyle je na svoj Instagram račun naložil sliko Malone z napisom, «

Zadnja tetovaža leta 2019. Rokavice na fantku @postmalone love u. 2020 bo naslednja stopnja. Ljubim vas vse. ”

Ta tetovaža simbolizira moč, avtoriteto, pogum, moč in čast.

54. Tetovaža ‘STONEY’

post malone-stoney tattoo

Tetovaža: Tetovaža ‘STONEY’ na spodnjem delu brade.

Pomen: ‘Stoney’ je ime prvega studijskega albuma Post Malone, ki je izšel 9. decembra 2016. Na tem albumu nastopajo Justine Bieber, Kehlani, Quavo in 2 Chainz. Ta tetovaža Post Malone je komaj vidna zaradi njegove brade.

55. Tetovaža “Master Shake”

post malobe-tumbler s slamnato tetovažo

Tetovaža “Master Shake” na desni strani trupa.

56. Tetovaža “Zemljevid Teksasa in zemljevid New Yorka”

objava malone-neidentificirane tetovaže

Tetovaža “New York Map” za desnim ušesom

objava malone-neidentificirane tetovaže

Tetovaža “Texas Map” za njenim levim ušesom

Tetovaža: Tatoo “Texas Map in New York Map” za ušesi.

Pomen: Tetovaža ‘New York Map’ je povezana s krajem Syracuse v New Yorku, kjer se je rodil Malone. Kasneje se je Post skupaj z družino preselil v Grapevine v Teksasu, ko je bil star devet let. Tako je za levim ušesom narisal tetovažo “Texas Map”.

57. Tetovaža “PACIENT”

post malone-pacient tattoo

Jasna slika te tetovaže ni na voljo.

Tetovaža: Tetovaža ‘PATIENT’ na desni roki.

Pomen: ‘Patient’ je ime skladbe, ki jo je Post Malone zapel v svojem albumu ‘Stoney’, ki je izšel 9. decembra 2016.

58. ‘Neidentificirana’ tetovaža

objava malone-neidentificirane tetovaže

Oglejte si to objavo na Instagramu

Posty prikazuje svoj novi tat #postmalone

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Objavi Malone (@smokeposty) 3. avgusta 2018 ob 10:04 PDT

Tetovaža: ‘Neidentificirana’ tetovaža na desni roki.

Pomen: Ni jasnih podatkov o tej tetovaži.

59. Tetovaža ‘Dallas Cowboys Helmet’

objava tetovaža čelade kavbojev malone-dallas

objava tetovaža čelade kavbojev malone-dallas

Tetovaža: Tetovaža ‘Dallas Cowboys Helmet’ blizu njegove leve rame.

Pomen: ‘Dallas Cowboys’ je ime profesionalne ekipe ameriškega nogometa, ki tekmuje v nacionalni nogometni ligi. Ta tetovaža je bila natisnjena oktobra 2019.

60. Tetovaža ‘Lobanja s križanimi kostmi’

post malone-lobanja s tetovažo križancev

Tetovaža: Tetovaža “Lobanja s križanimi kostmi” na desni roki.

Pomen: Človeška lobanja s prekrižanimi kostmi za seboj se nanaša na nevarnost, strupeno snov, nagrobnik in smrt. Vendar je ta tetovaža skupaj s tetovažo “NEVERMIND” zbledela ali pa je morda šel pod lasersko zdravljenje, da bi te tetovaže odstranil. Vendar o tem ni jasnih podatkov.

post malone- tetovaža lobanje

Post Maloneove tetovaže “Lobanja s križanimi kostmi” in “NEVERMIND” so zdaj le vidne.

61. Tetovaža ‘KAJ VSE’ 

objavi malone-kakršna koli tetovaža

Tetovaža ‘WHATEVER’ na levi roki

62. Tetovaža ‘Skyrim Logo’

objavi tetovažo malone-skyrim

Tetovaža: Tetovaža “Skyrim Logo” na levi nogi.

Pomen: “The Elder Scrolls V: Skyrim” je akcijska video igra, ki je peti del serije “The Elder Scrolls”, ki je bila 11. novembra 2011 izdana po vsem svetu za Microsoft Windows, Playstation 3 in Xbox 360..

63. Tetovaža ‘Maska Miraak’

objava tetovaže maske malone-miraak

Tetovaža: Tetovaža ‘Miraak Mask’ na levi rami.

Pomen: Maska Miraak je težka oklepna maska, ki jo najdemo v akcijski videoigri “The Elder Scrolls V: Dragonborn”.

64. “Neidentificirana” tetovaža

objava malone-neidentificirane tetovaže

Tetovaža: ‘Neidentificirana’ tetovaža na hrbtu.

Pomen: Ni jasnih podatkov o tej tetovaži.

65. ‘Neidentificirana’ tetovaža

objava malone-neidentificirane tetovaže

Tetovaža: ‘Neidentificirana’ tetovaža blizu desnega ramena.

Pomen: Neznana tetovaža v obliki maske za oči je natisnjena na rami, vendar jasni podatki o tej tetovaži niso na voljo.

66. Tetovaža “Gallenson’s Gun Logo”

objavi tetovažo z logotipom pištole malone-gallensons

Tetovaža: Tetovaža “Gallenson’s Gun Logo” na desni roki.

Pomen: Gallenson’s Gun je ime trgovine z orožjem v Salt Lake Cityju. Ukvarja se s prodajo vseh oblik in vrst orožja. Post Malone je to tetovažo nalepil septembra 2018.

67. Tetovaže ‘Metallica’

post malone-metallica tetovaže

post malone-metallica tetovaža

Tetovaža: Tetovaža “Metallica” na nogah.

Pomen: Metallica je ime ameriške heavy metal skupine, ki je nastala leta 1981 v Los Angelesu. Tako “Stvari, ki ne bi smele biti” kot “Heroji za enkratno uporabo” so ime skladbe skupine Metallic v njihovem albumu “Master of Puppets”, ki je izšel 3. marca 1986.

68. Tetovaža ‘Blood Dripping Buzzsaw’

post malone-blood cupping buzzsaw tattoo

Tetovaža: Tetovaža ‘Blood Dripping Buzzsaw’ na levi strani obraza.

Pomen: 6. februarja 2020 je Post Malone dobil novo tetovažo na obrazu, ki jo je napisal umetnik za tetovaže Ruben Reza. Umetnik je 9. februarja 2020 na svoj Instagram račun naložil video posnetek tetoviranja Post Malone.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Lepi časi z družino #drevision

Objava, ki jo je dal v skupno rabo POLLO (@rubentattooartist) 8. februarja 2020 ob ​​22:17 po PST

69. Tetovaža na levi strani obraza

Post Malone-Face-Tattoo

70. Tetovaža na desni strani glave

Post Malone-Head-Tattoo

71. Tetovaža na levi strani glave

Post Malone-Tattoo-Head

72. Tetovaža na levi strani glave

Objavi Malone-Tattoo-levo-glavo

73. Tetovaža na glavi

Tetovaža z glavo Malone-Head

74. Tetovaža na glavi

Post Malone-Head-Tattoo

75. Tetovaža na glavi

Objavi malone-Tattoo-Head-Tattoo

76. Tatoo kladiva na desni strani obraza

Post Malone-Hammer-Tattoo

77. Tetovaža na čelu

Post Malone-čelo-tetovaža

Tetovaža: Po poročanju medijev ta tetovaža pravzaprav ni trajna tetovaža, ampak ličila, narejena za zabavo.