Tetovaže

Mon Lafertejevih 28 tetovaž in njihov pomen

Norma Monserrat Bustamante Laferte, znana pod umetniškim imenom Mon Laferte, je čilska tekstopiska, pevka in igralka. Je umetnica z največ nominacijami v eni sami izdaji latinskih grammyjev in je tudi najbolj poslušana čilska umetnica po vsem svetu. Pevka je izdala številne uspešnice, kot so: “Tormento, Amor complete, Si tú me quisieras, Tu Falta de querer, Amárrame”, in je ena najbolj obetavnih pevk svoje generacije.

Je ljubiteljica črnila in ima na telesu veliko tetovaž, ki so del njene osebnosti. Oglejmo si njena črnila in raziščimo pomene vsakega od njih.

1. Tetovaža lobanje

Tetovaža: Na desni rami pevca je tetovaža lobanje.

Pomen: Lobanja na njeni rami služi kot znak upornika in kaže njeno optimistično in drzno osebnost.

2. Besedne tetovaže

Tetovaža:  Na desni nadlakti pevke je tetoviran velik oblak, na katerem so tetovirane besede “Non Je ne Regrette Rien”.

Pomen: Besede, ki so ji tetovirane na roki, so v francoščini za: “Ne, ne obžalujem ničesar” in je ena od njenih motivacijskih tetovaž, ki ji pomaga, da ne razmišlja veliko o rezultatih svojih odločitev.

3. Tetovaža „Ptica in ime“

Tetovaža: Oblak na desni roki se razteza navzdol in ima v sebi tetovirano ptico z modrim črnilom, ki jo v ustih nosi češnjevo steblo. V bližini ptičje glave je tudi deteljica s štirimi listi, pod njo pa na koncu oblaka rožna cvet. Na desni roki je tetovirano tudi ime “MARIJA”.

Pomen: Deteljica s štirimi listi je simbol sreče, ptica na roki pa predstavlja svobodo in gre skupaj z besedami, tetoviranimi nad njo.

4. Ženska tetovaža

Tetovaža: Na zgornjem delu desne podlakti je tetovirana velika ženska, ki nosi dolgo obleko in nosi dežnik..

Pomen: Ženska tetovaža predstavlja lepoto, željo, moč in neodvisnost.

5. Tetovaža z liziko in punčko

Tetovaža: Monov desni biceps ima na sebi tetovirano veliko liziko. Poleg lizike je tetovaža majhne punčke z veliko glavo. Na notranji strani desne podlakti je tudi tetovaža češnje.

6. Tetovaža s sidrom in krsto

Tetovaža: Na desni podlakti ima tetovažo sidra. Pod sidrom, blizu njenega komolca, je krta, tetovirana z očesom. Na krsto se oprijema pajčevina in besede: »Ups. Nekaj ​​je šlo narobe .. «so tetovirani v bližini krste.

Pomen: Tetovaža krste predstavlja idejo o prehodu časa in o tem, kako ne bomo za vedno na tem svetu. Oko predstavlja dušo in moč intuicije. Celoten dizajn na njeni podlakti predstavlja idejo o tem, kako kratko je življenje in kdo bi moral narediti, kar želijo.

7. Sladoled in tetovaža šminke

Tetovaža: Na spodnji strani desne podlakti je tetovaža stožca sladoleda. Sladoled je poseben, saj ima namesto kepic sladoleda tri oči. Na strani zapestja je tetovaža šminke. Na desni podlakti je tetovirano še eno oko.

Pomen: Oko je zanimiva izbira črnila, ki se pojavlja v številnih njenih tetovažah. Na drugi roki je še ena, ki jo boste kmalu prebrali.

8. Tetovaža ‘Kitty and Seahorse’

Tetovaža: Na notranji strani njene desne roke je tetovaža obraza risanega mucka. Na notranji strani podlakti je tudi tetoviran velik morski konj, ki nosi palico.

Pomen: Mačja tetovaža prihaja iz risanke Hello Kitty.

9. Tetovaža ‘Srce’

Tetovaža: Na notranji strani desnega zapestja je tetovaža srca, na kateri je ovit transparent z napisom »Oprosti, mama«. Notranjost zapestja ima tudi ime, na katerem je tetovirano “Mimi”.

Pomen: Ime na zapestju predstavlja ime njene hčerke Mimi, ki jo zelo obožuje. Pevka je mama lepega sina Salvadorja.

10. Cvetlična tetovaža

Tetovaža: Na zgornjem delu desnega zapestja je tetovirana vijolična roža.

11. Tetovaža škorpijona

Tetovaža: Na desni roki Mona je tetoviran škorpijon.

Pomen: Tetovaža škorpijona predstavlja sposobnost nadzora in zaščite sebe.

12. Tetovaža ‘Portret in srce’

Tetovaža: Na levi nadlakti Mona je tetoviran velik portret ženske skupaj s cvetjem pod njo. Pod portretom je tudi tetovirano srce z obrazom dekleta.

13. Tetovaža psa in mačke

Tetovaža: Levi biceps pevca ima tetovažo obraza psa in mačke drug ob drugem s srcem za glavo.

Pomen: Tetovaža predstavlja njeno ljubezen do živali. Na nogah je še nekaj tetoviranih, kar boste kmalu izvedeli.

14. Tetovaža oči

Tetovaža: Na njenem levem podlakti je tetovirano oko z oljčno vejo namesto obrvi, ki predstavlja mir.

15. Tetovaža sirene

Tetovaža: Zgornji del leve podlakti pevke pokriva velika tetovaža morske deklice.

16. Tetovaža s kitaro

Tetovaža: Na strani leve podlakti je tetovirana velika kitara. Kitara je rožnate barve in ima na sebi tetoviran obraz. Okrog njega so tetovirane tudi zvezde.

Pomen: Tetovaža funky kitare na podlakti predstavlja, kako rada ima glasbo. Mon je svojo kariero začela pri 9 letih, ko je na pevskem tekmovanju osvojila kitaro.

17. Življenjska tetovaža

Tetovaža: Na notranji strani leve podlakti so tetovirane besede “In My Life”.

18. Tetovaža ‘Diamant in prst’

Tetovaža: Monova leva roka ima na sebi tetoviran diamant. Vsak prst njene leve roke ima tudi majhno tetovažo. Njen palec ima silhueto pete, kazalec ima križ, srednji prst ima srce, prstan ima harfo in njen roza ima na sebi tetovirano glasbeno noto.

Pomen: Tatoo diamanta predstavlja čistost, zvestobo in moč. Križ na prstu predstavlja njene verske poglede in žrtvovanje Jezusa Kristusa, da bi videl človeštvo. Srce na srednjem prstu je simbol ljubezni, harfa in glasbene note pa predstavljajo njeno ljubezen do glasbe.

19. Jabolčna tetovaža

Tetovaža: Na levi strani Monovega zgornjega dela hrbta je tetovirano jabolko, v njem pa črv. Pod jabolkom je tudi pasica z napisom »ERASE UNA VEZ«

Pomen: Besede, ki so tetovirane pod jabolkom, so španske za “Nekoč”.

20. Tetovaža ‘Wings’

Tetovaža: Na pevkinem hrbtu, tik nad boki, je tetoviranih par kril.

21. Tetovaža ‘Te Amo’

Tetovaža: Na sredini prsi je zelo preprosta tetovaža z besedami “TE AMO”.

Pomen: Besede so španske in prevajajo v “ljubim te”

22. Dekleta in tetovaža vrtnic

Tetovaža: Na levem stegnu pevke je tetovaža dveh strašnih deklet. Dekleta imajo votle oči, iz katerih kaplja kri in so obdane z vinsko trto. Nad njihovimi glavami je tetovirano oko, pod njimi pa lobanja z listi. Na levi strani stegna sta tetovirana dva velika cvetja vrtnic.

23. Panther Tattoo

Tetovaža: V notranjosti njene leve spodnje noge je tetovaža obraza črnega panterja, ki renči. Panter je tetoviran na roži z listi.

24. Tetovaža Rose Stick

Tetovaža: Na notranji strani desnega stegna je tetovirana palica vrtnice z majhno pajkovo mrežo.

25. Tetovaža ‘Mačka in samorog’

Tetovaža: Na sprednji strani desne spodnje noge je tetovirana velika mačja glava mačke. Poleg mačke je tudi tetovaža zgornjega dela samoroga.

26. Tetovaža ‘dekle’

Tetovaža: Na sprednji strani noge je pod tetovažo mačke tetovaža obraza deklice. To je še ena njena sablasna tetovaža, saj ima deklica štiri oči namesto dveh.

27. Mačja tetovaža

Tetovaža: Na zunanji strani njene desne noge je še ena tetovaža mačke. Mačka je sablasna različica mačke, ki drži kamen, z dvignjeno roko in samo z enim očesom kot kiklop na sredini glave.

Pomen: Mačja oblika je sablasna različica japonskega Maneki-Neka, znanega tudi kot “Come Come Cat”, ki predstavlja srečo.

28. Tetovaža ‘Pot’

Tetovaža: Na notranji strani njene desne spodnje noge je tetoviran list konoplje, pod tetovažo glave samoroga.