Tetovaže

Škorpijonske tetovaže: 50+ modelov s pomeni, idejami, znanimi osebnostmi

Zodiakove tetovaže so izjemno razširjene med ljudmi, ki dejansko verjamejo v astrologijo. Nekateri ljudje imajo globoko versko prepričanje o znakih zodiaka in jih pogosto naredijo resnično pomemben del svojega življenja. Tetovaže z zodiakom Škorpijon so med najpogostejšimi izbirami tetovaž zodiaka med ljudmi, tudi če ne pripadajo sončnemu znaku. Razlog za njegovo priljubljenost je preprosto dejstvo, da gre za škorpijona. Ne samo, da škorpijon pomeni odnos in starino, ampak tudi pritegne ljudi, saj je s škorpijoni povezanih veliko vraževerja in mitov.

POMEN

Škorpijon je eden najbolj podcenjenih znakov zodiaka. Zaradi neverjetnega navdušenja in sposobnosti se Škorpijon pogosto zamenja za ognjeno znamenje. Pravzaprav je Škorpijon vodni znak, ki svojo intenzivnost pridobiva na psihičnem in čustvenem področju. Tako kot sorodni vodni znaki, Rak in Ribi, je Škorpijon izjemno telepatski in spontan.

Škorpijonu upravlja Pluton, planet, ki poveljuje tako rušenje kot transmutacijo. Na dober dan je energija Škorpijona naporna in vabljiva. Na slab dan pa kljub temu zatemnjeno stran Škorpijona prižge neusmiljen apetit po nadzoru. Močni lačni Škorpijoni se morajo zavedati, da so v nevarnosti, da se okužijo, če jih omejuje njihov ego..

Predstavnik Škorpijona je Škorpijon in to ni naključje. Podobno kot Škorpijon bi se tudi škorpijon raje ubil kot ubil. Rojeni pod tem znakom so sami odgovorni za svojo usodo. Drzni Škorpijoni redko izgubijo; le napredujejo, saj so nepopustljivi in ​​odločni pri uspehu.

OBLIKOVANJA

Scorpion je priljubljen v komercialni liniji, na primer ‘The Scorpion King’. Škorpijoni se zaradi kronike, ki so jo pripisali sami sebi, obravnavajo predvsem kot navedbo ali nekaj skrivnostnega. Ker so škorpijoni usodno strupeni, se nanje pogosto ne gleda kot na nekaj dobrega. Zato se prepričajte, da veste, kaj škorpijon pomeni, preden si za vse življenje podate zodiakalno tetovažo. Če ste navdušeni nad temnimi stvarmi, si lahko naredite tetovažo Škorpijona ali pa si jo preprosto naredite, ker izgleda kul.

Tetovaže škorpijonov je v nekaterih kulturah in narodih mogoče zanikati ali celo žaliti zaradi njihovih zlobnih konotacij. Toda škorpijoni so resnično odličen dizajn. Škorpijoni imajo okvirje, zaradi katerih so videti kot mešanica rakov in pajkov. Ko so popolnoma natisnjeni, izgledajo zelo umetniško in nekonvencionalno. Tetovaže škorpijona sploh niso specifične za spol, zato si jih lahko vsakdo privošči. Te tetovaže so izjemno eksotične zaradi bogate zgodovine, povezane s škorpijoni. Škorpijoni so res dobro definirani in brez napora prepoznavni in tako naredijo fenomenalno tetovažo.

Če se morate izogniti tetoviranju škorpijona, ker vas plazijo, se lahko vedno odločite za tetovažo simbola škorpijona, ki je v bistvu podobna abecedi, “M” s puščico. Lahko se odločite, da boste simbol škorpijona in škorpijona dobili skupaj, če vas to zadovolji. Ker je strup Škorpijon kot ogenj v žilah, lahko v tetovaži škorpijona vedno dopolnite majhne podrobnosti, kot je ogenj. Kar zadeva postavitev tetovaže, jo lahko postavite na roke, hrbet, vrat, gleženj, zapestje ali ramo.

IDEJE

Poleg tega, ker so škorpijoni privlačni z vsakega vidika, obstaja veliko možnosti postavitve, ki najbolj ustrezajo osebni postavi vsakogar. Tatoo škorpijona je lahko videti eksotično in privlačno pri moškem ali ženski – vse skupaj je izjemna podoba za nekoga, ki si želi tetovažo z rahlim “robom” ali takšno, ki je malo pred običajno. Tetovaže škorpijona so lahko velike ali drobne in imajo lahko toliko ali tako malo podrobnosti, kot bi si želeli. V vsakem primeru bo takoj prepoznaven, ker se zdi, da tudi tisti, ki še nikoli nismo naleteli na pravega škorpijona, imamo prirojeno prepoznavanje simbola in vsega, kar predstavlja.

Različni tipi & Modeli

 • Učinek okostja

Škorpijonska tetovaža

Modeli tetovaž zodiakalnih plemenitih škorpijonov so odlična ideja za moške in ženske.

 • Učinek okostja

Škorpijonska tetovaža

Miniaturni horoskopski znak Scorpion na prstu je odličen način, da pokažete svojo diskretnost.

 • Učinek okostja

modeli tetovaže škorpijon

Iščete pomembno, impresivno, seksi, majhno tetovažo zapestja za Škorpijone? Oglejte si to elegantno, skriptno tetovažo, ki kljub svoji velikosti daje osupljivo izjavo. Homogenost in usposobljenost sta vse, kar potrebujete, da izgledate in se počutite neverjetno glede svoje tetovaže.

 • Učinek okostja

modeli tetovaže škorpijon

Naj smrtniki okoli vas vedo, da ste prijazen škorpijon, tako da pod tetovažo simbola škorpijona pritrdite tetovažo s srčnim orisom.

 • Učinek okostja

modeli tetovaže škorpijon

Ko vam pogumen otoški duh prebije skozi žile, ga zrahljajte s plemensko tetovažo škorpijona na zapestju. Elegantno in vedno pripravljeno na napad, to veličastno bitje je vedno ob tebi.

 • Učinek okostja

modeli tetovaže škorpijon

Spominjajte naravo s tem čudovitim simbolom Škorpijona, minimalistično tetovažo z listi in zvezdami, da zagotovite edinstven videz.

 • Učinek okostja

modeli tetovaže škorpijon

Prilagodite svojo tetovažo simbola Škorpijona tako, da jo dopolnite z neskončno številko, kar pomeni za vedno. Ko se rodiš kot Škorpijon, boš vedno ostal Škorpijon.

 • Učinek okostja

modeli tetovaže škorpijon

Naivnost logotipa Scorpio s palico in vbodom povečuje diskretnost tega minimalističnega tetovaža za ušesom. Drugi bodo komaj vedeli, da je tam, dokler tega ne storijo … in ko bodo izvedeli, bodo odleteli.

 • Učinek okostja

Škorpijonska tetovaža

Modeli tetovaže 3D škorpijona dajejo realističen videz. To naredi vse privlačnejše in zagotovo bo navdušilo ljudi!

 • Učinek okostja

Škorpijonska tetovaža

Lepa tetovaža škorpijona na gležnju izgleda odlično tako pri moških kot pri ženskah.

 • Učinek okostja

modeli tetovaže škorpijon

Elektrificirajte svojo tetovažo ozvezdja Škorpijona z barvo, ki je prikazana v tem dizajnu kitajskega umetnika tatujev, yejuanyi. Obstajajo rimske številke, ki pomenijo kateri koli pomemben datum ali celo rojstni dan osebe! Prilagodite ga lahko po želji.

 • Učinek okostja

modeli tetovaže škorpijon

Ali ste tetovaža, ki išče dekle, ki išče nekaj drobnega, a vznemirljivega? Naredite si to abstraktno tetovažo škorpijona za uho in podajte izjavo. Je pomanjšano, a hkrati strašno privlačno.

 • Učinek okostja

Škorpijonska tetovaža

Neverjetno oblikovanje tetovaže 3d škorpijona na prsih, še posebej za fante, izgleda odlično.

 • Učinek okostja

modeli tetovaže škorpijon

Naj se vaša iskrica trdno in neopazno ziblje po vratu, začenši od ušesa v tej bleščeči tetovaži ozvezdja Škorpijon za ženske. Za vedno boste imeli svoj bling pripravljen, da vsakemu srečanju vdihnete življenje s svojim sijajem.

 • Učinek okostja

modeli tetovaže škorpijon

Za trajnost drobne tetovaže pojdite z bolj neustrašnimi, a milejšimi modeli, kot je ta tradicionalni simbol Škorpijona za ženske. Svojo izjavo artikulirajte z milostjo. In globoko zaspite, saj veste, da vam čez nekaj let ne bo treba dotakniti tetovaže.

Znane osebnosti s tetovažo škorpijon

 • Julia Michaels

Škorpijonska tetovaža

Julia Michaels je tetovatorja Frank Allena v zimah leta 2008 s črnilom škorpijona in vrtnico na podlakti podaril kot simbol njenega horoskopskega znaka Škorpijona – rodila se je 13. novembra 1993.

 • Sahlt-Alycia pnevmatike

Škorpijonska tetovaža

Sahlt, ki je pravi škorpijon, ima tetovažo škorpijona tik za ušesom.

 • Ireland Baldwin

Škorpijonska tetovaža

Podobno ima Irska Baldwin za levim ušesom tetoviran njen sončni znak, škorpijon.

 • Erica Mena

Škorpijonska tetovaža

Erica Mena ima čudovitega škorpijona, vgrajenega v tetovažo s kano na desni roki, ki sega do zapestja.

 • Jessica Stroup

Škorpijonska tetovaža

Jessica ima tetovažo škorpijona, ki je poudarjena s postavitvijo na rebra.

 • Zoey Deutch

Škorpijonska tetovaža

Leta 2006 je Zoey razmišljala, da bi od svojega najljubšega tetovatorja, dr. Wooja, tetovirala škorpijona. Rodila se je 10. novembra 1994, zato je njen horoskopski znak Škorpijon, ki ga izrazi škorpijon.

 • Lil Debbie

Škorpijonska tetovaža

Lil Debbie je dobila svoj horoskopski znak od tetovatorke Rebecca Sophia. Julija 2015 si je tetovirala škorpijona na levi nadlakti, tik pod ramo.

 • Eva Marcille

Škorpijonska tetovaža

Eva Marcille ima na spodnjem delu hrbta tetovažo škorpijona, nad njo pa besedilo ‘škorpijon’. Škorpijon je njen horoskopski znak.

 • Samantha Marie

Škorpijonska tetovaža

Samantha Maria ima na desni strani zgornjega dela hrbta obris škorpijona. V svojem vlogu je dejala, da ji je všeč ta simbol, ker ima tako majhno bitje toliko moči, da ga je strah.

 • Debra Wilson

Škorpijonska tetovaža

Debra Wilson ima v sredini tega plemenskega modela na desni roki majhno tetovažo škorpijona

 • Tila Tequila

Škorpijonska tetovaža

Tila Tequila ima na desni strani hrbta tetovažo škorpijona

 • Tove Lo

Škorpijonska tetovaža

Tove Lo ima na desni strani prsi tetovažo škorpijona, ki si jo je naredila, ko je bila stara komaj 17 let. Njenega očeta je to tako razjezilo, da je jokal, pa tudi Tove tega ne mara preveč. Paparacem je povedala: “Imam malega super grdega škorpijona, ki mi je tetoviran pod desno ključno kost, za kar ne vem, kaj bom naredil. Mislim, zdaj je del mene, ampak tako grdo! Najhuje je. “

 • Nikki Williams

Škorpijonska tetovaža

Zodiak Nikki Williams je Škorpijon, zato ima na desni nogi črno -belo majhno tetovažo škorpijona.

 • Gloria Govan

Škorpijonska tetovaža

Gloria Govan ima Škorpijona, na levem zapestju pa je napisano ime njenega sina Carterja.