Tetovaže

Kayzovih 20 tetovaž in njihov pomen

Hayden Capuozzo, popularno znan po svojem umetniškem imenu, je Kayzo ameriški producent in DJ. Znan je po svojem posebnem remiksu trap glasbe s hardstyleom. Karyzo je sodeloval tudi s številnimi priljubljenimi izvajalci in izdal single, remikse in EP. Njegovo sodelovanje z Riotom, “Wake Up”, je v manj kot 24 urah po izidu doseglo več kot 200.000 predstav. Leta 2018 je izdal svoj prvenec, Overload.

Kayzo je velik oboževalec črnjenja in obe roki sta popolnoma pokriti s tetovažami. Poglejmo si tiste, ki jih ima, in pomene za njimi.

1. Tetovaža ‘Tally Marks’

Tetovaža: Na desni strani vratu, pod ušesom, je tetovaža vštetih znakov. Številke predstavljajo številko 14.

Pomen: Tatoo zbranih sledi na vratu predstavlja število dni, ki jih je preživel v karanteni med pandemijo koronavirusa. Fotografijo je naložil na svoj Twitter in napisal: “14-dnevna karantena, zato sem si moral nekaj zapomniti”

2. Tetovaža lobanje in vrtnice

Tetovaža: Desni biceps DJ -ja ima na sebi tetovirano lobanjo, ki ima grozeč videz in ima še vedno eno očesno jabolko. Na zadnji strani desne nadlakti je tetoviran tudi cvet vrtnice. Na njegovih rokah je veliko tetoviranih rož, kot boste kmalu prebrali.

3. Tetovaže ‘Rose, TV in Hand’

Tetovaža: Na desni nadlakti je tetoviran majhen televizor, iz katerega prihaja obraz psa. Na nadlakti je tetoviran še en cvet vrtnice. Področje pod komolcem ima tetovirano roko, ki drži palico s cvetjem. Okrog roke, ki drži palico, je vezana tudi ogrlica iz kroglic.

Pomen: Tetovaža psa v televizijskem sprejemniku predstavlja njegovo ljubezen do psov. Ima še nekaj drugih tetovaž, ki bi to isto pokazale tudi na njegovem telesu. Vrtnica je pogosta tetovaža, ki predstavlja lepoto, obljube in nove začetke.

4. Tetovaže „tarča, kača in pajek“

Tetovaža: Na notranji strani desne podlakti Kayzo je tetovaža kačje glave, na kateri se vidi sikanje z odrezanim telesom in kapljanjem krvi. Beseda “DOBRODOŠLI” je prav tako tetovirana pod kačo. Pod kačo je tetoviran tudi majhen pajek, pa tudi velika ciljna tetovaža.

Pomen: Kača na podlakti je simbol plodnosti in ustvarjalnega življenja. Predstavlja tudi ponovno rojstvo in preobrazbo v življenju.

5. Tetovaža ‘Rose and Butterfly’

Tetovaža: Na notranji strani desne roke je tudi tetovaža metulja, ki leti v bližini palice vrtnice.

Pomen: Tako vrtnica kot metulj na podlakti sta simbol lepote in svobode.

6. Tetovaža ‘Rose and Reaper’

Tetovaža: Na zgornji strani desne podlakti Kayzo je blizu njegovega zapestja tetovirana velika vrtnica. Obstaja tudi tetovaža risanke Grim Reaper nad vrtnico, ki drži hokejsko palico namesto kose, in besede “ROJEN ZNOVA” so tetovirane pod žetvijo.

Pomen: Tetovaža mračnega kosca, ki drži skokovito palico, je zabavna tetovaža in cvet vrtnice je eden izmed mnogih, ki jih boste našli tetovirane na Kayzovem telesu.

7. Tetovaža ‘Scorpion’

Tetovaža: Na desnem zapestju je tetoviran tudi škorpijon.

Pomen: Tatoo škorpijona na roki predstavlja ustrahovanje in sposobnost nadzora in zaščite.

8. Tetovaža ‘lobanja’

Tetovaža: DJ -jeva desna roka ima na sebi tetovažo lobanje, ki še ima oči in kriči. Glava lobanje je razpokana in iz nje prihaja veriga, ki teče skozi zanko in se združi z drugo podobno lobanjo. Njegova desna roka ima tudi tetovažo iz bodeče žice, tik nad prsti.

9. Tetovaža ‘Skeleton and Alien’

Tetovaža: Na notranji strani desnega zapestja je tetovaža pasjega okostja. Pod okostjem je tetovirana tudi drobna glava vesoljca.

Pomen: Tetovaža pasjega okostja na zapestju predstavlja ljubezen, ki jo ima do psov. Kayzo ima trenutno hišnega buldoga, ki se imenuje Beef.

10. Tetovaža ‘Lobanja in zver’

Tetovaža: Na strani desne podlakti je velika tetovaža glave renčečega leoparda. Obstaja tudi tetovaža lobanje skupaj s križanci na podlakti. Lobanja ima tudi srce v ustih.

Pomen: Tetovaža lobanje je priljubljena oblika in predstavlja tudi zaščito dragocenosti. Tu se vidi lobanja, ki ščiti srce.

11. Tetovaže ‘prst’

Tetovaža: Vsak prst DJ -a ima na sebi tetovirano dolgo obliko, sestavljeno iz umešanih linij in pik, razen prstana leve roke.

12. Tetovaža Spiderweb

Tetovaža: Na levi roki DJ -a je tetoviran dizajn pajkove mreže. V notranjosti je ostala ovalna oblika, v kateri je tetovirana drobna vrtnica.

13. Cestna tetovaža

Tetovaža: Kayzovo levo podlaket ima na sebi tetovirano cesto z avtomobilom, ki teče po podeželski cesti, in puščavo, ki vodi do sonca, ki zahaja za gorami. Na cesti so majhni modeli tetovaž, vključno z drevesi, skalami in drugimi majhnimi vzorci.

Pomen: Oblikovanje tetovaže prikazuje podeželsko cesto, ki predstavlja njegovo ljubezen do domačega mesta Houston v Teksasu.

14. Tetovaža ‘orel in buča’

Tetovaža: Na strani leve podlakti je tetoviran beli orel in tudi buča s hudobnim nasmehom in velikimi očmi.

Pomen: Tetovaža ameriškega plešastega orla je skupaj s poklon tetovažo v njegovem domačem kraju in predstavlja njegovo ameriško dediščino in kulturo. Buča ima na sebi obraz tujca.

15. Maskirana tetovaža lobanje

Tetovaža: Na notranji strani levega zapestja je tetovaža druge lobanje, vendar ima ta masko nad očmi.

16. Tetovaža ‘Pošast in obrazi’

Tetovaža: Na notranji strani njegove leve podlakti je tetovaža pošasti za noč čarovnic, na kateri je glava izrezljane buče. Bučo obdajajo vrtinčaste črte dima. Obstajajo tudi strašni obrazi, ki so tetovirani skupaj z vrtinčnimi črtami. Na levi podlakti pod pošastjo je tudi tetoviran krvavi nož.

17. Tetovaža ‘Grobe’

Tetovaža: Na strani leve podlakti je tudi tetovaža krste, obdane s cvetjem in listjem. Na krsti je tudi velik križ.

Pomen: Tetovaža krste na podlakti predstavlja izgubo ljubljene osebe.

18. Tetovaža ‘Lobanja, vrtnica in Saturn’

Tetovaža: Leva roka DJ -a ima v bližini komolca tetovirano še eno lobanjo s kačo, ki se je zapletla med zobe in izstopila iz očesne votline. V bližini lobanje je tetoviran še en cvet vrtnice in tetovaža planeta, Saturn je tetoviran pod njim.

Pomen: Saturnova tetovaža planeta predstavlja delo in trdo delo. Tetovaže lobanje so močno povezane s smrtjo in smrtnostjo ljudi, kača pa odstranjuje kožo in predstavlja ponovno rojstvo. Dizajn tetovaže, ki vsebuje oba skupaj na Kayzovi roki, predstavlja smrt in ponovno rojstvo ali cikel življenja in smrti.

19. ‘Pasja’ tetovaža

Tetovaža: Na hrbtni strani leve nadlakti ima na sebi tetoviran obraz drugega psa.

Pomen: Kayzo obožuje pse in ima na svojem telesu nekaj tetovaž, ki predstavljajo njegovo ljubezen. Ta tetovaža je lahko poklon psu, ki ga je imel nekoč. Podoben pes se pojavi tudi na naslovnici enega od njegovih EP -jev.

20. Tetovaža z bicepsom

Tetovaža: Kayzov levi biceps ima na sebi tetovirano besedo “OMNIA CAUSA FIUNT”. Obstaja tudi tetovaža risanega duha bele rjuhe, tetovirane na njegovem bicepsu.

Pomen: Citat na njegovem bicepsu je motivacijski citat. Besede “Omnia Causa Fiunt” so latinske in pomenijo “vse se zgodi z razlogom”