Tetovaže

Grant Gustin 7 tetovaže in njihov pomen

Thomas Grant Gustin je ameriški igralec in pevec. Med vsemi je znan po svojih vlogah Barry Allen / Flash na CW serije The Flash in kot Sebastian Smythe o seriji Fox Glee. Znano je, da je Grant Gustin ljubitelj tetovaž in ima na telesu kar nekaj zanimivih črnil. Naj jih raziščemo.

Grant Gustin

1. SEDEM-PET-SEDEM Na svojem prtljažniku

Oglejte si to objavo na Instagramu

Tako rdeča (takoj zatem).

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Grant Gustin (@grantgust) 30. marca 2012 ob 11.30 po PDT

Tetovaža: 31. marca 2012 je ta ameriški igralec tetoviral zemljevid in besedilo, ki se glasi SEDEM-PET-SEDEM narisan desno pod zemljevidom na levi strani prsnega koša.

Pomen: Tetovaža je zemljevid zvezne države Virginia, ki nosi tudi zvezdo, ki dejansko označuje lokacijo Norfolka, kjer se je rodila donacija. Tudi njegov brat je dobil podobnega!

2. ‘ZLATO’ na njegovem ramenu

Grant Gustin Tatoo leve rame .jpg

Tetovaža: Na levi strani lopatice Granta Gustina je tetovaža z napisom “ZLATO” z velikimi tiskanimi črkami na črni barvi.

3. ‘LJUBEZEN VSE VSE DRUGO’ na podlakti

Oglejte si to objavo na Instagramu

Za vse vas, ki ste domnevali, da bom na plastični operaciji … #rude. Prva tetovaža. #LoveAboveAllElse

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Grant Gustin (@grantgust) 13. marca 2012 ob 16:17 PDT

Tetovaža: 14. marca 2014 je Grant Gustin prvič tetoviral na notranji strani desne podlakti, ki se glasi:LJUBEZEN nad vsem drugim‘Napisano na njem. Beseda LJUBEZEN je ločena z vodoravno črto, ki prikazuje prednost ljubezni pred vsem drugim. Gustin pravi:

“V redu, uradno je. Hočem to tetovažo. Ali pa zelo blizu njegove različice. “.

4. Lobanja na podlakti

Oglejte si to objavo na Instagramu

@mr.k_tattoo

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Grant Gustin (@grantgust) 18. junija 2019 ob 16:45 PDT

Tetovaža: 19. junija 2019 se je pred kratkim tetoviral na zunanji strani desne roke s podobo lobanje, katere glava je okrašena s čudovito krono in je zaprta v kubični kocki, na kateri je natisnjeno črnilo..

Pomen: Lobanja s krono velja za simbol sreče.

5. Tetovaža za par

Oglejte si to objavo na Instagramu

Z LA sva dobila najbolj kul tetovaže iz legende @mr.k_tattoo. Dodal je tudi to malo I️ Komaj čakam na našo naslednjo sejo! Noro bo …

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Grant Gustin (@grantgust) 26. maja 2019 ob 23:21 PDT

Tetovaža: Grant Gustin in njegova žena LA imata par tetovaž ki prikazuje začetnice imen drugih s puščico, ki poteka skozi njih. Prejela sta ga 27. maja 2019 od umetnika za tetovaže MR.k_tattoo. Par, ki sta se poročila leta 2018, da bi obeležila enoletno obletnico, sta skupaj opravila ta črnila. Gustin je dobil začetnico imena svoje žene (Andrea Thoma), tj.A‘S črnilom, kjer je njegova žena dobila črko’ G ‘.

6. Logotip strele na podlakti

Grant Gustin tetovaža na desni roki

Tetovaža: 27. maja 2019 si je Grant Gustin na notranji strani desne podlakti tetoviral simbol bliskavice.

Pomen: Simbol bliska predstavlja njegovo priljubljeno vlogo Barryja Allena Flash, slavna ameriška serija. Tetovažo je naredil tattoo artist mr.k_tattoo. Ikonični simbol strele je bil uporabljen za Scarlett Speedster, ime, ki ga je v filmu dobil lik Gustina.

7. “Superman … ljubim ga” Na roki

Oglejte si to objavo na Instagramu

Tyler me je fotografiral, ki jih ni bilo v iPhonu.

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Grant Gustin (@grantgust) 13. maja 2018 ob 14:45 PDT

Tetovaža: Zunanja stran leve podlakti Granta Gustina je pobarvana z besedami: “superman … ljubim ga”.

Pomen: Grant je prejel tetovažo, ki je napisana z rokopisom njegove matere. Grant je že od otroštva velik oboževalec Supermana in to črnilo je njegova predanost in način izražanja ljubezni.

“Ko sem bil otrok, sem bil velik oboževalec Supermana. In tudi resnično všeč risanje in barvanje. Imel sem štiri ali pet let, zato ga je mama risala zame, Superman, in to sem pobarvala. In zato je to njen rokopis. To je bila tudi vrstica v moji prvi poklicni službi. “