Tetovaže

Eminemovih 9 tetovaž in njihov pomen

Z globalno bazo oboževalcev, dobitnikom nagrade Grammy, najvišjim prodajalcem albumov in najbolj spremljanim raperjem tega obdobja, Rap Bog, Marshall Mathers aka Eminem, je bel fant, ki so ga afriško -ameriški otroci pogosto ustrahovali, ker ni črnec. Njegov mentor in največji raper vseh časov, Dr. Dre je dejal, da je najbolj priden in inteligenten raper na svetu. Tako kot vsi drugi odlični raperji je na svoje telo dodal veliko napisov, od katerih ima vsak zanj poseben pomen. Vsak ten na njegovi koži temelji na njegovem življenju. Poglejmo poglobljeno pomene njegovih napisov.

Eminem

1. “Ronnie RIP in Detroit City” na levem ramenu

tetovaže ronnie Rip Eminemtanke senčne tetovaže eminema

Tetovaža: “Ronnie RIP” in Detroit City

Pomen: Eminem ima na levi rami masivno tetovažo. To tetovažo je dobil, da bi se poklonil svojemu stricu, Ronnie Polkingharn, ki ga je predstavil v hip-hop svetu. Stric Ronnie je storil samomor leta 1991. Vendar se je ta tetovaža začela preprosto kot Slim Shady, njegovo drugo ime. Eminem je to tetovažo posodobil po smrti svojega strica. Dodal je vrtnice pod Ronnie RIP, zlo oko in ogromno gobo. Ta tetovaža je umetniški kos in prikazuje grozljivo življenje Detroita.

2. “Plemenska zapestnica” na levem zapestju

Tribal band-Eminem tetovaže

Tetovaža: Plemenska zapestnica

Pomen: Eminem ima na levem zapestju natisnjeno plemensko zapestnico. Pomen te tetovaže je skrivnost tudi za samega Eminema. V nekem intervjuju je dejal, da se ne spomni dejanskega razloga za ta napis, ker je to narisal, ko je bil pijan in zapravljen.

3. “GNJEN NA KOSI” na trebuhu

gniloba v kosih-tetovaže eminema

Tetovaža: “ROT IN KOMEDS” in “KIM” na nagrobniku

Pomen: Eminem je dobil besedo “gniloba v kosih”, natisnjeno pod odprtim grobom z imenom njegove bivše žene, Kim Scott, na nagrobniku. Ta tetovaža prikazuje njegov težaven odnos s Kim in jo je narisala po tem, ko sta se razšla. Ta tetovaža je natisnjena okoli njegovega popka.

4. “DOKAZ” na levi podlakti

Proof-Eminemove tetovaže

Tetovaža: “DOKAZ”

Pomen: Eminem je to tetovažo na levi roki dobil kot poklon svojemu prijatelju, Proof Adorns, po njegovi smrti leta 2006. Proof je bil član njegove skupine D-12 in bil ustreljen.

5. “Halie Jade” na desni podlakti

Tetovaže Halie Jade-eminem

Tetovaža: “Halie Jade”

Pomen: Eminem je dobil ime svoje hčerke, Halie Jade, na desni podlakti s črnilom. To črnilo si je dal tetovirati po rojstvu Halie, na božič, 1995.

6. »Portret njegove hčere« na desnem ramenu

portret tetovaže njegove hčerke-Eminem

Tetovaža: Portret Halie Jade

Pomen: Eminem je dobil portret svoje hčerke, Halie, napisan na desni rami. Pod portretom je postelja z vrtnicami.

7. »Bonnie & Clyde in starinski avto «na desni zgornji roki

Bonnie in Clyde- tetovaže Eminem

Tetovaža: “Bonnie & Clyde «in starodobni avto

Pomen: Pod portret Halie je Eminem vpisal ime Bonnie & Clyde, posvečen njej. Bonnie in Clyde sta bila ameriška kriminalca in par, ki je oropal številne banke. Pod Bonnie in Clyde je narisan avto iz 1930 -ih. V svoji pesmi Slim Shady LP 1997 je svoj odnos s hčerkama izenačil z Bonnie in Clydeom.

8. “D-12” na podlakti

D12 tetovaže Eminem

Tetovaža: “D-12”

Pomen: Eminem je imel desno podlaket z D in levo podlakti z 12. D12 sta začetnici skupine hip-hop, Umazani ducat, iz mestnega Detriota. Dirty ducat je bil ustanovljen leta 1996 in dosegel mainstream uspeh, potem ko je Eminem dosegel mednarodno slavo.

9. “SLIT ME” na njegovem desnem zapestju

Razreži me-Eminemove tetovaže

Tetovaža: “REZI ME”

Pomen: Eminem je na desnem zapestju narisal besedo “Razreži me”. Ta tetovaža prikazuje njegovo preteklo moteno življenje in samomorilne težnje.