Tetovaže

Eddie Hall 14 Tetovaže in njihov pomen

Edward Stephen Hall je znani britanski nekdanji poklicni močan. Eddie ima v svoji kapi več naslovov, kot so najmočnejši človek na svetu 2017, najmočnejši moški v Veliki Britaniji in najmočnejši človek Anglije. Eddie Hall je znan tudi kot “Zver”. V enem od svojih zapisov se je samo zrušil in izgubil zavest po svojem poskusu svetovnega rekorda na First Direct Areni v Leedsu. Za njegove oboževalce je bil to zelo zaskrbljujoč prizor, saj je znano, da mu je kri takoj izlila iz ušes, nosu in solznih kanalov. Eddie ima nekaj zanimivih tetovaž na telesu, ki zelo krasijo njegovo dobro grajeno telo. Poglejmo, kaj so.

Eddie Hall

“Postal sem obseden,” deli Hall. »365 dni nisem nikoli zamudil treninga, nikoli nisem zamudil obroka in vedno sem spal 10 ur. Prostih dni ni bilo. Tudi če se počutite slabo, se morate še vedno oglasiti in se lotevati dela. Če bi lahko kaj rekel na najmočnejšem človeku na svetu 2017, je bilo to, da nisem imel niti enega izgovora. “

1. Tetovaža na prsih “kitajsko pisanje”

Eddie tetovaža na prsih

Tetovaža: Na Eddiejevih skrinjah je nekaj črk, napisanih v kitajščini.

Pomen: Če so prevedene v angleščino, črke pomenijo moč, silo in moč. Po kitajščini mandarin se znak izgovarja “lì”.

2. Tetovaža ‘Atlas Stone’

Tetovaža Eddie Atlas Stone

Eddie tetovaža na levi roki

Tetovaža: Na levi podlakti ima Hall tetovažo Atlas Stone.

Pomen: Atlas Stone je logotip svetovnega prvenstva najmočnejših moških. Tatoo je nalepil skupaj s pokalom in mestom, kjer je dejansko osvojil naslov prvaka. S tem je Eddie razkril svojo tetovažo, na kateri je logotip Atlas Stone, ki drži kamen, ki prikazuje zemljevid sveta, in na zemljevidu Afrike je narisana drobna trofeja, ki razkriva kraj, kjer je leta 2017 osvojil naslov prvaka..

“Prvi je bil pokal. To je Altus, simbol najmočnejšega človeka na svetu in označen, kje sem zmagal, na zemljevidu sveta, ki ga drži Altus. In plus ena v Afriki, kjer sem zmagal. “

Eddie je to tetovažo razkril na svojem Instagramu z napisom:

Danes sveža tetovaža, začetek polnih rokavov … Opazite trofejo, kjer je Bocvana na svetu, kjer sem zmagal na naslovu Najmočnejši človek na svetu. Majhni dotiki naredijo dobro tetovažo 😉

Hvala, Ink R Nation odlično delo!

4. Plemenske tetovaže

Eddie plemenski modeli

Tetovaža: Eddie, ki pokriva prsi, ramena in bicepse obeh rok, nosi zelo zapleteno plemensko tetovažo na zgornjem delu telesa.

Pomen: Eddie je to tetovažo dobil šele pri 18 letih. Na vprašanje pa je Eddie trdil, da jih je od svojega 21. leta vedno želel prikriti.

Plemenske tetovaže so simbol plačevanja poklona in razkazovanja dediščine. Zavzemajo se za moč, moč, zaščito in pogum.

»Torej, ko sem bil star 18 let, sem si naredil to plemensko tetovažo po rokah in vratu in vedno sem jih želel prikriti od približno 21. leta dalje. misel na tetovažo bi ovirala moj trening. Tako da nikoli nisem imel dodatnih tetovaž. “

5. Tetovaža ‘Terminator’

Eddie terminator navdihnjena tetovaža

Tetovaža: Večji del njegove desne podlakti pokriva tetovaža, ki se nanaša na Terminatorja.

Pomen: Eddie je trdil, da je Arnold njegov najljubši igralec. Arnold Schwarzenegger je igralec, ki je igral glavno vlogo v filmu Terminator. Tako je dobil Terminatorja (Endoskelet) na desni roki. Eddie je dejal, da je Terminator njegov najljubši film.

In potem me je navdihnila druga tetovaža. In ker imam rad Arnolda, si nisem mislil, da bi si nanj tetoviral Arnolda, zato sem dobil naslednjo najboljšo stvar. Terminator (endoskelet) imam na desni roki. To je moj najljubši film in kot sem rekel, to je tisto, kar me je začelo, kar me je načrtalo, da se želim lotiti powerliftinga/bodybuildinga in če sem iskren, sem prepričan, da bi na tisoče ljudi, če ne celo milijoni ljudi po vsem svetu, lahko rekli točno ista stvar, ne bi bili tam, kjer so bili, če ne bi bilo Arnolda Schwarzeneggerja.

6. Tetovaža na hrbtu

Eddie tetovaža na hrbtu

POKRIVANJE BICEP TATTOO

Ko je bil Eddie star 18 let, je Eddie nalepil plemenske tetovaže na bicep. vendar je v nekem intervjuju razkril, da si je od svojega 21. leta vedno želel prikrivanje in se zavedal napake pri izbiri tetovaž. Spodaj so prikazane podobe njegovih plemenskih tetovaž.

7. Tetovaža desnega bicepsa

Eddie plemenska tetovaža na desni roki

Eddie prikrije tetovažo

Tetovaža z roko Eddieja

Tetovaža: Tetovaža je prikrivanje njegovih prejšnjih modelov plemenskih črnil. Sedanja tetovaža je del njegovega poklona njegovi ljubezni do filma Terminator in njegove glavne vloge, Arnoldove ljubezni. Eddiejeva tetovaža prikazuje oklep, stroje in orodja, ki jih navdihuje film.

8. Tetovaža levega bicepsa

Tetovaža obraza Eddieja

9. Tetovaža s prsti

Eddie tetovaža s prsti

Tetovaža: Plemenska tetovaža na prstanu leve roke.

10. Portret na roki

Eddie portret na levi roki

11. ‘Bojevnik tetovaža

Tetovaža Eddie soldier

Tetovaža: Na zadnji strani Eddiejeve leve nadlakti je vidna tetovaža bojevnika.

12. Tetovaža obraza z levim bicepsom

Eddie plemensko prikrivanje tetovaže

Eddie plemenska tetovaža

13. Plemensko oblikovanje na hrbtu

Plemenska tetovaža Eddieja na hrbtu

Tetovaža: Eddie ima velik plemenski dizajn, ki pokriva večji del njegovega zgornjega dela hrbta.

Pomen: Plemenske tetovaže so simbol dediščine in kulture.

14. Tetovaža ‘THE BEAST’

Eddiie THE BEAST Tattoo

Tetovaža: Eddie ima na notranji strani bicepsa tetovažo besede “ZVER”.

Pomen: Tatoo simbolizira njegov vzdevek, saj je Eddie po vsem svetu najbolj znan kot ‘ZVER’. Ime mu je dano za najmočnejšega človeka in za to, da je bil enak tudi na več prvenstvih.