Tetovaže

Drakeovih 35 tetovaž in njihov pomen

Aubrey Drake Graham je svetovno znani kanadski raper, pevec, tekstopisec in igralec. Svojo kariero je začel kot igralec v televizijskih serijah v 2000 -ih. Kasneje je svojo glasbeno kariero nadaljeval po tem, ko je leta 2006 zapustil televizijsko serijo. Zdaj je Drake postal ena najbolj priljubljenih zvezdnic ne le zaradi svojega glasbenega sloga, ampak tudi zaradi portretnih tetovaž. Za razliko od drugih zvezdnikov ima Drake le omejeno število tetovaž na telesu. Večina njegovih tetovaž je natisnjenih na njegovih velikih mišičastih rokah, ki imajo različne pomene. Preberite še, če želite izvedeti več o Drakejevi ljubezni do tetovaž skupaj z njihovimi pomeni.

1. Tetovaža ‘Lil Wayne’

Tetovaža: Tetovaža “Lil Wayne” na zgornji levi roki.

Pomen: Drake ima na zgornji strani leve roke portret slavnega raperja Lila Wayna. Drake je bil zelo blizu Lil Wayne. Drake se je po podpori Lil Wayne povzpel po stopnicah uspeha. Torej, da bi izkazal svoje spoštovanje in ljubezen do njega, je Drake na zgornji del leve roke narisal portret Lil Wayne.

drake

2. Tetovaža ‘Ognjena lobanja z besedo Unruly’

Tetovaža: Tetovaža “goreča lobanja z besedo Unruly” na zgornji levi roki.

Pomen: Drake ima na zgornji levi roki tetovažo goreče lobanje, pod katero je beseda neresnična. Ta tetovaža je navdihnjena z jamajško plesno zvezdo Popcaan. Tetovažo je narisal zelo znani tetovator dr Woo z majhno gorečo lobanjo, pod katero je beseda neposlušna.

3. Tetovaža ‘Cvet in čebela’

Tetovaža: Tetovaža “Flower and a Bee” na zgornjem delu njegove roke.

Pomen: Drake je dobil “rožnato rožo s čebelo, ki oprašuje cvet”, natisnjeno na zgornjem delu njegove roke. Ta tetovaža je bila del promocijskega umetniškega dela za njegov seznam predvajanja More Life. Ta Drakeova tetovaža je natisnjena s strani nagrajene umetnice Niki Norberg iz Göteborga na Švedskem.

4. Tetovaža ‘BBK’

Tetovaža: Tetovaža “BBK” na levi strani rame.

Pomen: Drake je izrazil svoj poklon grimski skupini in založbi Boy Better Know ter vodji posadke, grime legendi Skepti in na ramo napisal BBK. Tetovaža je napisana s črno -sivo gotsko pisavo. Drake deli dobre vezi s Skepto in njegovo blagovno znamko Boy Better Know, zato je dobil črke BBK na levi sprednji strani ramena.

5. Tetovaža “očetov mugshot”

Tetovaža: Tetovaža “Očetov mugshot” na hrbtni strani zgornjega dela desne roke.

Pomen: Drake je imel vedno napete odnose z očetom Dennisom Grahamom. Drakejevi starši so se ločili, ko je bil zelo mlad, njegova mama Sandi Graham pa ga je vzgajala, medtem ko je njegov oče nekaj časa preživel v zaporu. Od takrat sta si sklenila mir in imata zdaj močno vez. Na zadnji strani zgornjega dela desne roke ima posneto očetovo tetovažo, ki ga spominja na temnejše čase, s katerimi se je oče srečal v svojem življenju.

6. Tetovaža ‘Drakkar Noir Cologne’

Tetovaža: Tetovaža “Drakkar Noir Cologne” na hrbtni strani zgornje leve roke.

Pomen: Drake je na hrbtni strani zgornje leve roke naletel na črno steklenico Drakkar Noir, tik ob goreči tetovaži lobanje. Tetovažo je narisala švedska umetnica za tetovaže Niki Norberg, ki je prej natisnila cvet s črnilom in čebeljo tetovažo na telesu. Ugibalo se je, da je ta tetovaža s kolonjsko vodo natisnjena na Drakejevo telo, saj je velik oboževalec francoske kolonjske vode ali pa je tako ime zelo podobno njegovemu imenu. Do danes ni dal uradne objave.

7. Tetovaža ‘Sade Adu Portrait’

Tetovaža: Tetovaža ‘Sade Adu Portrait’ z besedilom, z ljubeznijo Sade na levi strani trupa.

Pomen: Na levi strani trupa je natisnjen portret Helen Folasade Adu, strokovno znane kot Sade Adu. Drake je pevca spoznal na svoji evropski turneji in ga je avra nigerijske pevke Sade popolnoma očarala. Drake je celo rekel,

“Njena blagovna znamka je tako močna in tako neverjetna ženska, a melodija, ki jo izbere za uporabo, in njen glas ima tako temen in seksi občutek, kot ga ima veliko So Far Gone.”

Govorice o tem, da sta se par spoznala, so se celo razširile. Po navedbah virov je Drake ne mara, obožuje jo. Misli, da je legenda in ne le, da jo spoštuje, ampak tudi časti tla, po katerih hodi.

Kasneje leta 2017 si je Drake še nad prejšnjo naredil še eno tetovažo Sade. Belgijski tetovator Inal Bersekov je sliko delil na Instagramu in pisal,

“Več življenja – Več tetovaž – V čast mi je bilo nadaljevati ta del na podlagi @sade, ki ga je začel @niki23gtr na @champagnepapi Excited nadaljevati.”

8. Tetovaža ‘Jack-O-Lantern’

Tetovaža: Tetovaža ‘Jack-O-Lantern’ na levi podlakti.

Pomen: Rojen 24. oktobra in ustanovitelj založbe October’s Very Own, je bil oktober za Drake vedno poseben mesec. Ker je njegov rojstni dan zelo blizu noči čarovnic, je Jack-O-Lantern naletel na levo podlaket.

drake

9. Tetovaža “Oko Horusa”

Tetovaža: Tetovaža “Oko Horusa” na levi roki.

Pomen: Na levi roki je narisan Eye of Horus Tattoo. Horusovo oko, znano tudi kot Wadjet ali Udjat, je staroegipčanski simbol zaščite, kraljevske moči in dobrega zdravja.

10. Tetovaža ‘East Side Compass’

Tetovaža: Tetovaža “East Side Compass” na levi roki.

Pomen: East Side Compass Tattoo je na levi roki natisnjen blizu tetovaže Eye of Horus. Vzhodna stran kompasa predstavlja njegovo najljubše mesto Toronto na vzhodu Kanade, kjer se je rodil in odraščal.

11. Tetovaža ‘Oktober Lejonhjarta’

Tetovaža: Tetovaža ‘Oktober Lejonhjarta’ na levi podlakti.

Pomen: Švedske besede “Oktober Lejonhjarta”, ki pomeni Oktobarsko levosrčno, so natisnjene na levi podlakti. Omenili smo že, da je bil mesec oktober za Drakea vedno zelo poseben. Beseda Lejonhjarta je dobila navdih za dvojčki švedskih manekenk, Elizabeth in Victoria Lejonhjarta, s katerimi je bil Drake viden. Tudi dvojčki švedski manekenki na svojem računu v družabnih medijih sta fotografijo z Drakeom naložili z napisom,

“Takrat smo kakšnega kanadskega tipa napili in si dal tetovirati naše ime.”

12. Tetovaža ‘OVO Owl’

Tetovaža: Tetovaža ‘OVO Owl’ na desni strani hrbta.

Pomen: Na desni strani hrbta, blizu ramen, je Drake dobil svojo glasbeno založbo, oktobrski zelo lasten, simbol sove, natisnjen na hrbet. Predstavlja njegovo ljubezen in predanost svoji glasbeni industriji.

13. Tetovaža ‘All Kinds’

Tetovaža: Tatoo ‘All Kinds’ na desni roki.

Pomen: All Kind je beseda, ki jo Drake uporablja do svojih prijateljev. To besedo je dobil kot simbol svoje ljubezni in vezi s prijatelji.

14. Tetovaža „VSE SE ZGODI ZA RAZLOG SLABE STVARI“

Tetovaža: Tetovaža “VSE SE ZGODI ZA RAZLOG SLABE STVARI” Tetovaža na levi podlakti.

Pomen: Te besede modrosti so mu zapisane na levi podlakti.

drake

15. Tetovaža ‘CN Tower’

Tetovaža: Tetovaža “CN Tower” na desnem bicepsu.

Pomen: Ker se je Drake rodil in odraščal v Torontu v Kanadi, je CN Tower na desnem bicepsu natisnil in na svoj račun v družabnih medijih naložil sliko z napisom,

“Toronto vedno z mano.”

Kasneje je Drake spremenil to tetovažo in nanjo narisal nekaj glasbenih simbolov.

16. Tetovaža ‘Camouflage Shark’

Tetovaža: Tetovaža ‘Camouflage Shark’ na desni podlakti.

Pomen: Tako kot Rihanna ima tudi Drake tetovažo maskirnega morskega psa na desni podlakti. Camo morski pes naj bi bil srčkan sklic na enega od Rihanninih zmenkov z alumnom Degrassi, ki jo je odpeljal v akvarij v Torontu in ji kupil plišastega morskega psa.

17. Tatoo ‘Rihanna jede sladoled’

Tetovaža: Tetovaža “Rihanna jede sladoled” na desnem bicepsu.

Pomen: Drake in Rihanna imata med seboj zelo tesno vez. Njuno razmerje je vedno pridobivalo veliko popularnost. Da bi izrazil svoj odnos do nje, je dobil njen portret, ki je na desnem bicepsu jedla sladoled.

18. ‘416’ tetovaža

Tetovaža: ‘416’ Tetovaža na desnem trupu.

Pomen: Drake je dobil 416, območno kodo svojega domačega kraja, Toronto je narisal na desnem trupu.

19. Tetovaža ‘Houston Astros Logo’

Tetovaža: Tetovaža “Houston Astros Logo” na desni rami.

Pomen: Drake meni, da je Houston njegov drugi dom. Njegova ljubezen do Houstona in njegove glasbene scene je dobro dokumentirana. Nekoč je celo rapal,

“H-Town, moj drugi dom, kot sem James Harden.”

20. Tetovaža ‘Stric Steve Portrait’

Tetovaža: Tetovaža ‘Uncle Steve’ na hrbtu.

Pomen: Drake je bil vedno zelo blizu svojega strica Steva. Drake je tetovažo svojega strica narisal zaradi navodil njegovega strica za nadaljevanje glasbene kariere. 18. decembra 2012 je celo naložil svojo sliko iz otroštva s stricem Stevom z napisom,

“Brez tega človeka ni mene … stric Steve”

21. Tatu ‘Babica Evelyn Sher Portrait’

Tetovaža: Tetovaža ‘Babica Evelyn Sher Portrait’ na hrbtu.

Pomen: Drake je svojo babico vedno imel za svojo srečo, ker ga je vedno vodila pri nadaljevanju kariere v glasbeni industriji. Drakeova babica je 22. novembra 2012 nazadnje vdihnila, na kar je tvitnil,

»Počivaj v miru moji babici Evelyn Sher. Kakšen dan za preživeti … hvaležen, da smo imeli čas, ki smo ga imeli. “

Drake je imel z babico zelo tesno vez in je celo rapal,

“Slišal sem, da so pravkar preselili mojo babico v dom za ostarele/ in se obnašam, kot da ne vem, kako delati s telefonom”

na albumu “The Resistance”, izrezanem iz uradnega prvenca leta 2010 “Thank Me Later”

22. Tetovaža ‘Aaliyah Portrait’

Tetovaža: Tetovaža “Aaliyah Portrait” na levi strani hrbta.

Pomen: Drake je Aaliyin portret naletel na levi strani hrbta decembra 2011. Drake je bil vedno obseden z Aaliyah, da celo javno prizna, da bo občudoval poznega Aaliyaha do dneva, ko bo sam zapustil to zemljo. Napisal je celo pismo v spomin na Aaliyah.

Tako je za nenehno opozarjanje na njegovo nesmrtno ljubezen do nje dal njen portret tetovirati na hrbet.

drake

23. Tetovaža ‘materinski portret’

Tetovaža: Tetovaža ‘Mother Portrait’ na desni strani hrbta.

Pomen: Očitno je bilo, da je Drake vedno tetoviral svoje ljubljene. Drakejeva ljubezen do mame Sandija Grahama je jasno razvidna iz načina, kako je njeno mamo vedno peljal na različne turneje, na oder med nastopom in celo v različnih besedilih. Ker je v svojem življenju stalna ženska ljubezen, je na hrbtni strani telesa narisal portret svoje matere.

24. Tatoo ‘Songbird XO20’

Tetovaža: Tetovaža ‘Songbird XO20’ na levi lopatici.

Pomen: Pevka z rožnatim perjem in črno -rdečo besedo XO20 je natisnjena na levi lopatici. Zgodnji komad, ki vozli v The Weekend (XO), nekoč poimenovan “Ptičja pesem njegove generacije”, številka 20 pa se nanaša na posadko 20 prijateljev OVOXO.

25. Tetovaža ‘Številka 6 z molitvijo rok’

Tetovaža: Številka 6 s tetovažo molijočih rok na desni podlakti.

Pomen: Številka 6 z rokami za molitev je na desni podlakti natisnjena. V zvezi s pomenom te tetovaže je bilo veliko špekulacij, vendar Drake o tem ni dal uradne izjave. To tetovažo je narisal dr. Woo iz družbenega kluba Shamrock v Marku Mahoneyju v Hollywoodu. Številka 6 je naslov albuma Drake “The 6”, ki naj bi se na podlagi svoje območne kode 416. skliceval na Toronto. Nekateri so celo dejali, da Drake ni tako religiozna oseba, zato sta dve roki emoji velikih petih.

26. Tetovaža ‘Denzel Washington Portrait’

Tetovaža: Tetovaža ‘Denzel Washington Portrait’ na desni podlakti.

Pomen: Portret Denzela Washingtona je na desni podlakti narisal zelo znan tetovator Inal Bersekon. Inal Bersekon je na svojem uradnem računu v družabnih medijih delil sliko, na kateri je lik Denzela Washingtona Bleek iz filma Spike Leeja iz leta 1990 Mo ‘Better Blues. s podnapisi,

Prva seja “Mo ‘better blues” pri mojem bratu @champagnepapi, kot ponavadi hvala za zaupanje. “Clark:” Ker je bolje, je bolje. “

27. Tetovaža ‘OVO Affiliate Anthony Fif Portrait’

Tetovaža: Tetovaža “OVO Affiliate Anthony Fif Portrait” na levi podlakti.

Pomen: Da bi se poklonil svojemu prijatelju in podružnici OVO Anthonyju Fifu Soaresu, je Drake svoj portret naletel na levo podlaket tik nad tetovažo kompasa. Drake je bil v hudi žalosti po nenadni smrti svojega prijatelja, ki je po streljanju umrl v Torontu. Na svoj račun v družabnih medijih je objavil sliko svojega prijatelja, v kateri je navedel,

“RIP enemu od naših družinskih članov … našem bratu … Še vedno ne morem verjeti, da je bilo to jutro resnično. V čast mi je bilo, da smo skupaj preživeli leta in vedno vam bom ohranil spomin. Za vedno Fif. “

Ta portret je napisal Inal Bersekov, ki je sliko naložil na svoj račun v družabnih medijih z napisom,

“V čast mi je pokloniti tetoviranje” FIF “mojemu bratu @champagnepapi, Počivaj v miru.”

28. Tetovaža ‘Ogromna sova’

Tetovaža: Tetovaža ‘Ogromna sova’ na prsih.

Pomen: Na prsih je natisnjena tetovaža velike sove, ki lovi miško. Je simbol oktobrskega zelo lastnega Drakejevega podjetja in založbe OVO Sound, vendar sova ujame miško. Belgijski tetovator Inal Bersekov je človek, ki stoji za tem čudovitim črnilom na Drakejevih prsih.

29. Tatoo ‘Portret sina Adonisa’

Tetovaža: Tetovaža ‘Son Adonis Portrait’ na desni podlakti.

Pomen: Drake je svojega fantka Adonisa pozdravil z nekdanjo filmsko zvezdo za odrasle Sophie Brussaux oktobra 2017. Drake je priznal, da je bil oče na skladbi “Emotionless”, pri čemer je posnel ta znana besedila,

“Svojega otroka nisem skrival pred svetom. Svet sem skrival pred svojim otrokom. “

30. ‘Tetovaža Stephena Curryja in številk Kevina Duranta’

Tetovaža: Tetovaža “Stephen Curry in Kevin Durant Numbers” na levi roki.

Pomen: Drake je bil viden z dvema številkama tetovaže 30 in 35 na levi roki. Te tetovaže so poklon Warrior Stars Stephenu Curryju in Kevinu Durantu. Pod dres številke 30 Stephena Curryja je bil tetoviran “nadarjen” v pismu, z angelskim vedenjem nad njim. Za številko 35 Kevina Duranta je bila s krepkimi črkami napisana beseda “ostrostrelec”. To je bil poklon praznovanju največje ekipe NBA v svoji generaciji.

drake

31. Tatoo ‘Michael Jackson kot otrok’ na desni roki

32. Tetovaža ‘Portret Jezusa Malverdeja’

Tetovaža: Tetovaža “Portret Jezusa Malverdeja” na desni roki.

Pomen: Jesus Malverde, popularno znan kot “angel ubogih”, “Lord Cjuba” in “narco svetac”, ki je pripadal mehiški državi Sinaloa. Včasih je kradel od bogatih, da bi dajal revnim.

33. Tetovaža “Nedoločeno oblikovanje”

Tetovaža: “Nedefinirano oblikovanje tetovaže” na desni roki.

Pomen: Na njegovi desni roki je natisnjena zelo edinstvena oblika oblikovanja, vendar o tem ni podatkov.

34. Tetovaža “Ljubim te z različnimi simboli”

Tetovaža: Tetovaža “Ljubim te in drugačni simboli” na hrbtu.

Pomen: Nejasno besedilo, ki označuje “ljubim te, simbol miru in spola”, je narisano na njegovem hrbtu tik ob portretni tetovaži Aaliyah. Rečeno je bilo, da je to tetovažo napisal belgijski tetovator Inal Berskov, vendar o tem ni bila podana nobena uradna izjava.

35. Pred “The Beatles”

Drake - Pred Beatlesi

Potem ko je leta 2019 podrl nekaj rekordov “The Beatles”, je Drake dobil ilustracijo, natisnjeno na podlakti, na kateri je znana fotografija “The Beatles”, na kateri Fab Four prečka Abbey Road, na tetovaži pa je Drake pred njimi mahal nazaj pri “The Beatles”.

drake