Tetovaže

DeMar DeRozan 5 tetovaž in njihov pomen

DeMar Darnell DeRozan je ameriški profesionalni košarkar. Igra v ligi NBA za San Antonio Spurs. Je štirikratni zvezdnik lige NBA. Svoji sedanji ekipi se je pridružil leta 2018, potem ko je 9 sezon zastopal Raptorse. Zastopal je tudi Ameriko na poletnih olimpijskih igrah 2016 in reprezentanco Združenih držav na svetovnem prvenstvu 2014. DeMar DeRozan ima na telesu veliko tetovaž. Poglejmo, kaj so in ugotovimo pomene za njimi.

DeMar DeRozan

1. Tetovaža ‘Motivacijske besede’

Tetovaža: Na levi roki zvezde NBA so tetovirane besede: ljubezen, spoštovanje in zvestoba. Njegovo zapestje vsebuje tetovažo palice z znaki: “BORI se” in “POSVETITEV”. Poleg tetovaže z znakom je tudi tetovaža perja.

Pomen: Boj in predanost na znaku sta bila tetovaža, s katerim je pokazal svojo ljubezen do športa in kako si prizadeva, da bi bil vedno boljši in boljši.

2. Pisanje tetovaže

Tetovaža: Na zgornji strani desne podlakti je velika tetovaža z nekaj besedami. Tik pod napisom je tetovaža njegove babice, ki sedi na stolu.

Pomen: DeMar je razkril in pokazal na desno podlaket, da je ta tetovaža za njegovo babico, ki je pred kratkim umrla. Mislil je, da je tetovaža najboljši način, da pokaže svoje spoštovanje in ljubezen.

3. Tetovaže ‘bojevniki, kerubin in besede’

Tetovaže: Zgornja desna roka košarkarja je prekrita s prečrtanimi besedami. Nekatera slaba vprašanja, kot je tesnoba, so bila prečrtana, nekatera pa so nadomestila nova. Poleg komolca je tetovaža dveh bojevnikov, ki se borita. Tik pod pregibom komolca je tetovaža kerubina.

4. Ime Tattoo

Tetovaža: Zgornji del njegovega levega zapestja vsebuje tetovažo malega vrabca samega z imenom, na njem je napisal Diar.

Pomen: Tatoo prikazuje njegovo ljubezen do hčerke Diar DeRozan.

5. Tetovaže na hrbtu

Tetovaža: Celoten hrbet zvezdnikov je pokrit z eno najbolj impresivnih tetovaž. Levi del zgornjega dela hrbta vsebuje tetovažo a moški z dolgo brado. Njegov srednji in spodnji del hrbta vsebujeta velika tetovaža kulise. Na desnem delu hrbta je na njem tetovirano veliko pisavo.