Tetovaže

90 čudovitih tetovaž vrabca s pomeni, idejami in znanimi osebnostmi

Ljudem, ki želijo pokazati svojo mehko stran, ne da bi bili preveč ženstveni, se jim zdi ta oblika tetovaže vrabčka najboljša ideja. Te majhne ptice so zelo pomembne in tudi spolno nevtralne. Morda so majhne, ​​ko gre za velikost, vendar imajo velik estetski učinek. Pravzaprav njihova velikost prinaša pozitivnost v življenje, saj spominja na vse majhne stvari v življenju. Tako je lahko to v mislih koristno kot oblikovanje tetovaže.

Te ptice so pravzaprav odličen vir sreče in miru. Običajno jih ne najdemo sami, zato jih veliko ljudi skupaj kupi vrabce kot obliko tetovaže vrabcev. To je lahko predstavnik številnih prijateljev ali družine, ki jih imate.

To je odličen način, da z obliko tetovaže vrabca stopite v stik z vašo višjo stranjo. Z obliko tetovaže vrabec ste lahko ustvarjalni in hkrati veseli. Ptica je po naravi precej preprosta in lahko odkrijete, kako preprostost prinaša srečo. Če potrebujete navdih za oblikovanje tetovaže vrabca, si lahko ogledate številne tradicionalne, kjer je ta ptica veljala za njihovo duhovno žival.

Vendar smo ustvarili seznam neverjetnih modelov tetovaž vrabcev, iz katerih si lahko vzamete navdih in izberete svojo osebno tetovažo!

Pomen oblikovanja tetovaže vrabca

Vsebina (kliknite za skok)

 • Pomen oblikovanja tetovaže vrabca
 • Sparrow Tattoos v/s Swallow Tattoos
 • Ideje za oblikovanje tetovaž vrabcev
 • Kje dobiti vzorce tetovaže vrabca?
 • Seznam vzorcev tetovaž vrabcev
 • 19 znanih osebnosti z oblikovanjem tetovaže Sparrow

Včasih ljudje dobijo neverjetno obliko tetovaže vrabca zaradi več kot enega pomena, ki vam ga bomo našteli tukaj. Vendar pa so včasih všeč kot kos, ki bo videti dobro. Večina modelov, ki vsebujejo ptico, ima veliko pomenov, zato, če oblikovanje tetovaže vrabca uporabljate v estetske namene, poskrbite, da boste oblikovanje tetovaže vrabca povezali s preveč pomeni. Kljub temu lahko uporabite veliko pomenov (ja, več kot enega!), Da pokažete svojo obliko tetovaže vrabca, če želite.

Potovanje: Že vrsto let se oblikovanje tetovaže vrabca uporablja kot podoba tetovaže živali. Slike tetovaže “Sailor Jerry” v slogu stare šole običajno vključujejo vrabce z letečimi krili, ki simbolizirajo hitro potovanje. Način letenja opisuje njegovo hitrost in svobodo potovanja ter svobodo, da greste tja, kamor želite. Ta posebna oblika lahko simbolizira tudi hiter in okreten um osebe.

Simbol ljubezni: Morda se vam ne zdi, da je vrabec simbol ljubezni, ker ga v resnici nikoli niso tako poveličevali. Vendar se po naravi te ptice, ko se ta ptica pari, pari vse življenje in tako postane simbol monogamije in zvestobe v vsakem odnosu. Tako lahko par vrabcev skupaj simbolizira zvestobo in predanost v odnosu.

Globoka vez: Vrabci so običajno take ptice, ki vedno potujejo v grozdu in s svojim klanom. To pomeni, da so zelo zaščitniški in lahko predstavljajo ljubezen skupnosti. Tako lahko na ta način predstavlja tudi globoko vez, ki jo lahko uporabite za predstavitev svojega prijateljstva ali zakonske vezi. Odlično je, če si lahko s partnerjem priskrbite enega na vsakem delu svojega telesa in ki ob združitvi pripoveduje zgodbo.

Komunikacija z dušami: V staroegipčanski kulturi je veljalo, da bodo vrabci komunicirali z dušami v zraku. Tako bi pomagali zgrešenim dušam in jih odpeljali v nebesa, da bi se počutili zaščitene. Ni nujno, da je upodobljen z zelo realističnimi posnetki, lahko pa uporablja egipčanske simbole. Lahko je tudi v obliki hieroglifa z drugimi elementi, da se spremeni v velike posnetke. Tako oblikovanje tetovaže vrabčka mnogi ljudje uporabljajo za svoje ljubljene, ki jih ni več. Velikokrat bi vključevali tudi transparent, ki bi lahko vseboval nekaj lepih narekovajev ali datum ali katero koli drugo besedo, ki bi lahko imela zanj kakšen pomen. V tem vzorcu lahko par vrabcev nosi transparent z vsakega konca.

Zaščitnik odhajajočih: Tako kot Egipčani so tudi ljudje na morju verjeli, da jim bo vrabec, če bo umrl v morju, pomagal spremljati nebesa. Tako veliko oblikovanje tetovaže vrabcev uporablja navtične posnetke, ki jih vidimo tudi na tradicionalnih piratskih modelih. Tako ptica služi kot sredstvo za zaščito in vztrajnost. Vrabec običajno leti blizu kopnega in ne nad vodo, zato so mornarjem pomagali videti, da je zemlja blizu. Tako predstavlja tudi varnost. V tradicionalnih tetovažah mornarskih vrabcev je viden med letom in dodan z barvami, kot sta modra in rdeča. Za dokončanje slike lahko uporabite tudi nekatere elemente, kot so rože ali sidra.

Svoboda: Te ptice mnogim ljudem simbolizirajo tudi svobodo in mnogi uporabljajo vzorce tetovaže vrabcev, da izrazijo svojo ljubezen do svobode. Pravzaprav obstaja zelo priljubljen primer tega. V filmu Pirati s Karibov lahko vidite kapetana Jacka Sparrowa, ki ljubi svobodo. Vrabec tako lahko predstavlja tudi kontrakulturo za tiste ljudi, ki živijo ali delajo v drugi državi in ​​ne v svoji domovini.

Leteči vrabci in nebo: Vrabce običajno pogosto vidimo med letom. Vedno iščejo hrano ali so zaposleni, potem ko skrbijo za svoje otroke. Tako mnogi ljudje svojemu oblikovanju tetovaže vrabca radi dodajo slike v oblaku ali nebu. Dodate lahko sonce, da prikažete pozitivno plat leta, ali prikažete dnevne posnetke, ki prikazujejo nekaj negativnega ali temnejši prst. Tako so dodajanje takih elementov izjemen del ustvarjalnosti in produktivnosti.

Vrabec kot simbol veselja: Vrabci so precej srčkani in škrlatni, zato so zaradi te kakovosti odličen simbol veselja. To je najpogosteje razlog, zakaj ljudje dobijo pisane in svetle vzorce tetovaže vrabca. Tako lahko vrabec predstavlja pozitivnost in veselje, ki ga človek potrebuje v življenju, ali nekoga, ki prinaša veselje v življenje drugih ljudi. Tam je veliko simbolov veselja, kot so mavrica ali sončnice, in vrabci so le eden izmed njih. Tako bo kot nalašč za takšen motiv.

Umetniška stran ljudi: Odličen dizajn tetovaže vrabca bi pogosto prinesel ustvarjalno in umetniško plat ljudi. Te ptice so vedno v gibanju in nenehno razmišljajo o kreativnih rešitvah svojih težav. Poiščejo bližnjice do cilja itd. Če imate ustvarjalno plat ali imate ustvarjalni poklic, kot je umetnik, glasbenik ali celo pisatelj, bi vam ta tetovaža najbolj ustrezala.

Produktivnost: Oblikovanje tetovaže vrabca predstavlja produktivnost. Izkoristijo največ svojega časa in si časa sploh ne vzamejo. Delo jim nenehno prinaša veselje. Če ste oseba, ki ima navdušenje nad delom, potem je ta oblika tetovaže vrabčka vsekakor za vas. Morda ste nekdo, ki ves svoj čas porabi zelo učinkovito. Tako bi ta zasnova odlično delovala pri opredelitvi vaše osebnosti.

Enostavnost: Oblikovanje tetovaže vrabca je vedno precej preprosto in če želite tetovažo ptic na splošno, vedite, da je oblikovanje tetovaže vrabca precej preprosto. Ne samo to, če imate poenostavljeno osebnost in uživate v preprostih stvareh v življenju, je lahko oblikovanje tetovaže vrabca za vas popolno. Znano je, da te ptice opravljajo osnovne stvari na zelo ustvarjalen in inovativen način.

Prijaznost ali prijateljstvo: Morda ne bo veliko tetovaž, ki predstavljajo prijateljstvo ali prijaznost, zato je oblikovanje tetovaže vrabčka dobra izbira, če želite pokazati svojo prijazno kakovost. Lahko je tudi posvetilo vašemu prijatelju. S svojim prijateljem lahko celo dobite to obliko tetovaže vrabca. Mnogi ljudje, ki se odločijo za ta pomen, nagibajo k temu, da več vrabcev predstavlja njihovo skupino zvestih prijateljev.

Temu dizajnu lahko poskusite dodati nekaj funka z uporabo nerealne podobe vrabca. Ne uporabljajte realističnih slik, ker je biti s prijatelji vedno zelo zabavno in ustvarjalno. Tako lahko oblikovanju tetovaže vrabca dodate nekaj neverjetnih barv. Dodajte nekaj nasmejanih obrazov in svoja imena!

Vključujoča narava: Oblikovanje tetovaže vrabca je najbolj primerno, če želite, da je vse skupaj in vsi okoli vas. Čeprav te ptice lahko vse počnejo same, radi delajo v skupinah in radi so v skupnostih. Če imate podobno naravo, lahko to predstavite s svojim oblikovanjem tetovaže vrabca. Ta pomen je nekaj izključnega, ker ni veliko živali, ki bi se lahko obnašale na ta način.

Oblikovanje tetovaže vrabca je lahko realistično, nato pa se poudarek preusmeri na sloge in spretnosti umetnikov. Te vrste ptic so pogosto izbrane za črnilo, ker predstavljajo univerzalne simbole, ki so v bistvu zelo združujoči. Vse vrste tetovaž vrabcev lahko predstavljajo iste stvari pozitivno ali negativno v vsaki kulturi.

Če želite drugo obliko, ki je sodobnejša, uporabite metodo orisa, ki je narejena s krepkim črnim črnilom, nato pa se znotraj nje napolnijo nekatere črte ali vzorci. Izvaja se v stilu kane ali boho. Odlično je, če želite, da bo vaša oblika tetovaže vrabčka videti estetsko prijetna.

Vendar pa mora vsekakor predstavljati tudi vaš osebni slog. Ker je puščica sama po sebi simbol svobode in svobode, imate svobodo pri izbiri dizajna. Tako je tudi razlog, zakaj mnogi ljudje uporabljajo svojo domišljijo in ustvarijo svoj osebni slog. Mnogi ljudje uporabljajo realistično metodo, drugi pa samo sledijo toku in ustvarijo tisto, kar je za njih najboljše.

Sparrow Tattoos v/s Swallow Tattoos

Tako vrabci kot lastovke so majhni in hudobni. Povezani so tudi njihovi pomeni, ki so ponižnost, svoboda in predanost. Tako je zelo enostavno zamenjati ti dve vrsti tetovaž. Obstaja velika verjetnost, da boste v tem procesu vse narobe.

Med vrabcem in lastovko je nekaj opaznih razlik. Lastovka je običajno modre barve v senci in ima koničast rep ter ukrivljena razcepljena krila. Vrabec je debelejši z bolj dolgočasno barvo, kot je siva ali rjava, in ima krajša krila.

Vrabci naj bi bili manj pogosti in so običajno povezani tudi z vero. Lastovke imajo običajno velik pomen in so običajno povezane z mornarji ali pirati. Najdemo jih v bližini morja, vendar bližje kopnem. Ko mornar pokaže lastovko, vedo, da so blizu kopnega. Lastovke so tudi pokazale, kako spreten je mornar. Če je jadralec preplaval 5.000 milj, se je običajno potopil z lastovko, dvema lastovkama za 10.000 milj, podobno.

Obstaja veliko različnih vrabcev in veliki vrabec je še posebej znan po svoji sposobnosti parjenja za vse življenje. Tako lahko pomagajo simbolizirati ljubezen in zvestobo v družini. Lastovke se običajno ne morejo vrniti domov, vrabci pa se lahko, zato lahko te tetovaže vrabcev simbolizirajo zmago ali premagovanje stisk.

Oblikovanje tetovaže vrabca se v zaporu uporablja tudi za označevanje svobode. Nekateri zaporniki uporabljajo to tetovažo, da pokažejo, da niso krivi in ​​si zaslužijo svobodo. Drugi uporabljajo obliko tetovaže vrabca, da pokažejo, da kljub zaporu lahko počnejo, kar hočejo!

Ideje za oblikovanje tetovaž vrabcev

Ptičje tetovaže so ena najbolj neverjetnih tetovaž, od katerih je oblikovanje tetovaže vrabcev očitno najboljše. Majhne in elegantne so po videzu in se izkažejo za zelo estetsko spodbudne. Imajo tudi globok simbolni pomen in se lahko zelo razlikujejo tudi od tetovaže lastovk.

Vrabci imajo veliko simbolnih pomenov, kot smo videli že prej. Zamisli o oblikovanju, ki ga oblikujejo, so močno odvisne od njihovega pomena. So družabne in vesele narave. Potujejo v skupinah in družinah. Najdejo jih tudi lastovke v bližini mornarjev, ki predstavljajo zemljo, zato imajo veliko skrite simbolike, ki temelji na njihovi resnični naravi.

Nekateri uporabljajo obliko tetovaže vrabca, da predstavljajo spomin nekomu drugemu, ki je verjetno odšel. Vendar je trend verjetno nov, ker so v starih časih te živali in ptice uporabljali samo zato, da bi pokazali, da lahko prenašajo dušo, tako da ljudje v različne svetove. Lahko oblikujete nekaj citatov, ki bodo ustrezali temu, in prilagodite svoj dizajn tetovaže. Datum odhoda je mogoče dodati tudi datumu rojstva.

Številne oblike oblikovanja tetovaže vrabcev so odvisne od sorte dejanskega vrabca in če sem iskren, obstaja več vrst vrabcev. To se razlikuje po tem, kako izgledajo in se obnašajo. Tukaj je nekaj osnovnih idej, ki jih lahko uporabite:

Tradicionalna tetovaža oblikovanja vrabcev: te vrste tetovaž vrabcev so verjetno najpogostejše. Ima globok pomen in najverjetneje; y simbolizira glavno lastnost vrabca, ki je predanost. Ti tradicionalni vzorci tetovaž vrabcev so narejeni v slogu ameriške tradicije in bi predstavljali tudi svobodo in svoboden duh osebe.

Sailor Tatoo: Oblikovanje tetovaže vrabčka je nekaj, kar je zelo priljubljeno tudi med pomorščaki in ga nosijo v čast tem pticam, ki so njihovi stalni spremljevalci na vsakem potovanju. Oblikovno se bodo vsakič razlikovali in lahko imajo različne podrobnosti. Dodate jih lahko tudi z navtičnimi simboli ali običajnimi, kot so rože ali listi.

Tetovaža Jack Sparrow: Prekleto sem prepričan, da so te vrste tetovaž vrabcev v teh dneh precej pogoste, ne samo zaradi filma Pirati s Karibov, ampak tudi zato, ker predstavljajo svobodomiselnost in upor osebe. Povezan je z likom, kapitanom Jackom Sparrowom. Bil je karizmatičen in poln življenja. Raje bi se izognil spopadom in verjel v vzlet, namesto da bi se vdajal v kakršen koli boj.

Tetovaža plemenskega vrabca: Oblika plemenskega vrabca je precej elegantna in ima veliko modelov, ker obstajajo tudi plemenski vzorci. Simbolizirajo zvestobo in zaupanje, ki si ju deli par. Mnogi ljudje to obliko povezujejo tudi s srečo in bogastvom.

Še en velik vidik tega plemenskega oblikovanja tetovaže vrabcev je, da uporablja različne vrste barv, zaradi česar je videti zelo čudovito in privlačno. Robovi vrabcev so običajno deljeni, obris pa drzen. Vključujejo plemenske elemente, kot je ogenj itd., Ki so videti neverjetno. Tatoo umetnik vam lahko pomaga pri ustrezni izbiri plemenskih vzorcev. Poskusite lahko tudi nekaj keltskih vzorcev, ki bi izgledali neverjetno.

Tatoo mrtvega vrabca: Veliko ljudi uporablja tudi tetovaže mrtvega vrabca, ki simbolizirajo izgubo osebe ali drage osebe. Vrabci niso ukrotljiva bitja in so precej svobodomiselni, mrtev vrabec bi pokazal, da so vse te stvari izgubljene iz njegovega osebnega življenja. In brez svobode je oseba skoraj mrtva. Tako boste potrebovali nekaj, ki bodo te občutke neverjetno predstavili. Prav tako lahko povzroči zmedo, če ni narisan popolnoma.

Tetovaža črnega vrabca: Oblikovanje tetovaže črnega vrabca je precej preprosto, ker je narejeno v črni barvi. Ti vzorci tetovaž vrabcev veljajo za precej pogoste, ker zaradi pomena niso narejeni zaradi estetske vrednosti. To pomeni, da so navajeni videti globljo vrednost v življenju. Prikazuje tudi sposobnosti osebe v primerjavi z drugimi. Lahko predstavlja tudi ponos in ego osebe. Dizajn tetovaže črnega vrabca lahko predstavlja tudi negativen vidik življenja uporabnika.

Tetovaža letečega vrabca: skupaj lahko prikažete več vrabcev, ki letijo po nebu. Simbolizirajo lahko veliko stvari. Toda v večini primerov skupaj s potovanjem simbolizirajo svobodo in svobodno voljo. Tako tudi kaže, da oseba svojo svobodo ceni bolj kot karkoli drugega.

Tatoo dveh vrabcev: Večina ljudi gre tudi za par vrabcev in to je precej stara šola. Ne dodajajo veliko podrobnosti, lahko pa dodajo nekatere elemente, kot je pasica ali srce, ki se pogosto drži med kljunom vsakega vrabca. Običajno se uporabljajo za simbol posebne vezi ali ljubezenskega občutka drug do drugega. Oblikovanje tetovaže vrabca predstavlja dva ljubimca na istem potovanju. So skoraj podobni oblikovanju tetovaž lastovk, vendar bi bolj izkušena oseba zagotovo poznala razliko med njima. Tako lahko izberete pravo obliko za popolno obliko tetovaže par vrabcev, ki bi navdušila vašega ljubljenega!

Kje dobiti vzorce tetovaže vrabca?

Postavitev s tetovažo vrabca je zelo pomembna, ker določa veliko stvari. Za nekatere postavitev tetovaže vrabčka zanje ne bo spremenila pomena. Vseeno pa jim lahko vsekakor poveča pomene. Na primer, če želite, da vaš dizajn tetovaže vrabca pomeni prijazno vedenje, lahko pod vratu dodate vrabca. Te modele tetovaž vrabcev lahko postavite kamor koli želite, vendar morate vedeti, da so nekatere možnosti postavitve boljše od drugih.

Bolj kot ideja o umestitvi morate biti prepričani, da imate pravo obliko, saj brez tega morda tudi ne boste mogli izbrati ustrezne umestitve. Lahko je karkoli povsod po telesu, vključno z roko, zapestjem, ramo, hrbtom, stranicami, vratom, nogami, stegni, gležnjem, prsmi ali kjer koli. Za postavitev teh tetovaž ni omejitev.

Za ženske

 • Gleženj
 • Zapestje
 • Prstni prostori
 • Roke
 • Lopatica
 • Za ušesom

Za moške

 • Prsni koš
 • Biceps
 • Noge
 • Vrat
 • Nazaj
 • Podlakti

Seznam vzorcev tetovaž vrabcev

Tu je seznam najboljših modelov tetovaž vrabcev, ki jih lahko izberete!

 • Simpatična oblika tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca na rokah uporabnika izgleda precej srčkana. Narejen je samo s črnim in sivim črnilom, vendar ima v sebi veliko realizma. Cvetje, ki je bilo dodano tej zasnovi, izgleda zelo neverjetno in daje celotnemu dizajnu nekakšen realizem!

 • Sweet Sparrow Tattoo Design na roki

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca je po videzu precej moderna. Izgleda zelo dobro, kar lahko naredite na roki uporabnika. To je odličen dizajn za vas, če želite nekaj drugačnega in ne realnega, ampak umetniškega. To je odličen dizajn, vendar predlagam, da dodate tudi nekaj barv.

 • Parni dizajn tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Dva vrabca skupaj tvorita čudovit dizajn tetovaže vrabca. Predstavljajo ljubezen in naklonjenost. Vrabci so precej zvesta in monogamna ptica, ki ima lepo stopnjo predanosti. To je odličen dizajn s cvetličnimi vzorci, ki izgleda neverjetno na roki.

 • Simpatična oblika tetovaže vrabca na vratu

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabčka je edinstvena, ker je narejena na vratu. Zdi se, da je mrtva ptica. Mrtvi vrabec je običajno povezan z umrlimi dušami, ki so zapustile zemljo. Lahko se naredi v spomin nekoga. Vrabci naj bi bili vodilna sila za duše.

 • Oblikovanje tetovaže okrasnega vrabca na prsih

Tatoo vrabca

Ta skrinja ima simbol kraljeve tetovaže s čudovito krono na sredini, ki jo na obeh straneh ščitita dva leva. Vrana je obdana tudi z dvema vrabcema, ki sta videti zelo ljubka. Sedaj je lahko pomen karkoli, le da je dizajn videti super.

 • Rosy Sparrow tetovaža na rami

Tatoo vrabca

Tu je vrabec narejen na zgornjem delu prsnega koša ali rami. Dodana je tudi s čudovito rožo. Temu dizajnu bi raje dodal nekaj barv in bil videti privlačnejši in lepši. Dodajanje barv takšnemu cvetličnemu dizajnu ga zagotovo naredi 10 -krat privlačnejšega.

 • Natančno oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Ta preprosta oblika tetovaže vrabca bi izgledala super na roki.

 • Pojoče oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Obstaja par vrabcev, ki je videti zelo srčkan. Dodani so s sidrnim znakom, ki izgleda neverjetno.

 • Čudovito oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

To je precej puhasto oblikovanje tetovaže vrabca, ki izgleda super srčkano. Obdan je z vencem zatičev, ki bi lahko nakazovali, da je v kletki in ni prost.

 • Barvita oblika tetovaže vrabca na rami

Tatoo vrabca

Ta barvita oblika tetovaže vrabca je narejena tik ob ključni kosti in izgleda zelo svetlo in veselo.

 • Masivno oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Ta oblikovanje tetovaže vrabca s polno roko je zelo ekskluzivno. Ima nenavaden obraz, kar je pošteno povedano strašljivo. Ima ptice in nekaj rož, ki blažijo brazgotine na obrazu.

 • Prijazno oblikovanje tetovaže vrabca Nera Abdomen

Tatoo vrabca

Moški se je odločil, da bo naredil ta par vrabcev na pasu. To je odličen dizajn, ki ga lahko naredite, če ga želite pokazati med nošenjem kavbojk z nizkim pasom.

 • Pametno oblikovanje tetovaže vrabca v bližini želodca

Tatoo vrabca

Preprost dizajn tetovaže vrabca na trebuhu ali pasu bi bil videti zelo srčkan.

 • Čudovito oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Preprosta oblika tetovaže vrabca je narejena na roki uporabnika. Lahko ga naredite tudi blizu gležnja.

 • Lepo oblikovanje tetovaže vrabca pri roki

Tatoo vrabca

Ustvarjanje tetovaž z rokami je v teh dneh zelo priljubljeno, saj majhne in preproste tetovaže postanejo zelo vidne, ko jih naredimo na rokah, kot je ta model tetovaže vrabec.

 • Lepo oblikovanje tetovaže vrabca pri roki

Tatoo vrabca

Na roki je pisana. Vedno predlagam, da svojemu dizajnu dodate kakšno barvo, da postane privlačnejša.

 • Izjemen dizajn tetovaže vrabca pri roki

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca je narejena tudi na roki, vendar je videti nekoliko sablasno, ker je to okostje vrabca.

 • Oblikovanje tetovaže bojevnik vrabec na nogi

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca je dodana ladji in nekaj čudovitega cvetja v okvirju, ki omejuje celotno obliko tetovaže vrabca.

 • Velikodušno oblikovanje tetovaže vrabca na prsih

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca je videti zelo osebno, ker dva vrabca na obeh straneh moških prsi nosita transparent s tremi imeni ljubljenih oseb. V sredini ima tudi rožin cvet, ki lahko predstavlja ljubezen in naklonjenost.

 • Oblikovanje tetovaže cvetlični vrabec na roki

Tatoo vrabca

Všeč mi je, kako srčkano izgleda ta model tetovaže vrabca s cvetočo vejo na kljunu!

 • Pointer Sparrow Tattoo Design pri roki

Tatoo vrabca

Ta preprosta oblika tetovaže vrabca na roki z belim črnilom izgleda precej srčkana in očarljiva.

 • Oblikovanje tetovaže letalca vrabca na prsih

Tatoo vrabca

Ta luštna tetovaža vrabca naj bi izgledala čvrsteča, vendar tukaj ni tako. Pravzaprav ima ta model tetovaže vrabca dva vrabca na vsaki strani prsi uporabnika in izgleda precej jezen in zloben. Prav šokantno je videti takšen temperament na tako sladkih pticah.

 • Čudovito oblikovanje tetovaže vrabca na prsih

Tatoo vrabca

To je precej preprosta oblika tetovaže vrabca, ki je narejena tudi na obeh straneh moških prsi. Ta oblika je lepa s črnim, sivim in malo modrim črnilom blizu repa ptice. To je čudovit dizajn brez besnega temperamenta in izgleda precej super.

 • Večštevilčno oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

To je precej kreativno oblikovanje vrabcev, saj ima tudi nekaj transparentov, na katerih je napisano: “Vredno več kot veliko vrabcev”. Nisem prepričan, kaj to pomeni, vendar ima veliko lepih vrabcev v črno -rumenih odtenkih. Zaradi rdečega ozadja je videti tudi zelo vizualno.

 • Direktiva Sparrow Tattoo Design na roki

Tatoo vrabca

Ta čudovita oblika tetovaže vrabca je narejena na roki uporabnika. Izveden je v črno -belih odtenkih. Ima kompas kot dodaten element skupaj z rožnim cvetom. Ta oblika tetovaže vrabca ima pozitivne konotacije, ker kaže na mornarje, vrtnica pa na ljubezen in naklonjenost!

 • Vljudno oblikovanje tetovaže vrabca na prsih

Tatoo vrabca

To je spet črno -bela oblika tetovaže vrabca, ki je narejena na zgornjem delu prsnega koša. Ta zasnova je precej kul, ker je narejena na obeh straneh. Ima veliko podrobnosti. Tako lahko na sredini dodate tudi nekaj posebnih elementov, kot sta vrtnica ali srce.

 • Sidrano oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca je precej barvita. V oblikovanju tetovaže ima veliko svetlih barv. Ima sidro, ki predstavlja oporo in stabilnost, ter kompas, ki kaže smer. Ima tudi vrv, ki kaže oporo in moč. Tako je ta oblika kot nalašč za oblikovanje tetovaže mornarja.

 • Oblikovanje tetovaže glasbenika Sparrow na roki

Tatoo vrabca

To je lepo zasenčena oblika tetovaže vrabca, ki je narejena tukaj. Izgleda precej neverjetno, ker je zelo subtilen. Izgleda tudi zelo realno. Če torej želite umetniško vplivati ​​na oblikovanje tetovaže, se prepričajte, da uporabljate usposobljenega umetnika!

 • Odlično oblikovanje tetovaže vrabca na glavi

Tatoo vrabca

Ne razumem, kako si ljudje naredijo nekaj modelov na glavi, kot je ta model tetovaže vrabca, ki ga je naredil ta uporabnik! Če pa želite narediti nekaj nenavadnega in drznega, si lahko zamislite, da bi si na glavo vzeli tudi tetovažo vrabca.

 • Čudovita oblika tetovaže vrabca na rami

Tatoo vrabca

Ta čudovita oblika tetovaže vrabca je narejena na nadlakti uporabnika, kar izgleda res lepo. Ima lepa razprta krila, ki izgledajo privlačna. Ramena predstavlja močan in močan občutek, ki je popolnoma primeren za tako prepričljiv dizajn, ki je bil ojačan s črnim in sivim črnilom. Je velik in ga je mogoče izdelati na stegnih kot alternativo za poznejšo namestitev.

 • Navdušeno oblikovanje tetovaže vrabca na nogah

Tatoo vrabca

To je precej smešno oblikovanje tetovaže vrabca. Predstavlja pisano ptico, v ozadju pa vidite ladjo in vzhajajoče sonce ali verjetno zahajajoče sonce! Ptica nosi transparent z napisom »Poraženci«. Zato nisem prepričan, kakšne konotacije so tukaj.

 • Živahno oblikovanje tetovaže vrabca pri roki

Tatoo vrabca

Ta čudovit in barvit dizajn tetovaže vrabca na roki izgleda neverjetno. Nosilec je dodal tudi nekaj številk v rimskem formatu, ki so na členkih popolnoma osupljive.

 • Prijazno oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Ta luštna oblika tetovaže majhnega vrabca sedi na ključu, ki izgleda zelo čudovito!

 • Sweet Sparrow Tattoo Design na vratu

Tatoo vrabca

Mislim, da je vrat odlična možnost, da si tako lepo in barvito oblikujete tetovažo vrabca, kot jo je naredil ta nosilec. Zelo je veselo.

 • Občutljivo oblikovanje tetovaže vrabca na rami

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca je narejena s črno -belim črnilom, vendar mi je všeč, kako je bila obdana z modrimi cvetovi, ki dodajo nekaj barv in ustvarjalnosti oblikovanju tetovaže vrabca.

 • Melodično oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Ta oblikovanje tetovaže vrabca je polno različnih svetlih barv, ki izgledajo neverjetno. To je odličen dizajn za roko.

 • Pozitivno oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

To je japonski slog oblikovanja tetovaže vrabca, ki izgleda popolnoma neverjetno. Narejen je proti rdečemu soncu, ki ga običajno vidimo v japonski umetnosti.

 • Sijajni oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Ta čudovita oblika tetovaže vrabca je narejena na zgornjem delu roke, v bližini ramen, ki izgleda odlično. Nadlaket ponuja veliko prostora za oblikovanje tetovaže vrabca. Temu oblikovanju tetovaže vrabca je dodanih nekaj simboličnih elementov skupaj s čudovitimi barvami, ker ga lahko zelo dobro prenese. Všeč mi je pisano okolje, ki ga povzročajo cvetlični vzorci.

 • Veselo oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

To izgleda kot nekaj vzorcev tetovaže vrabcev, ker eden preganja drugega. To je tako čudovit dizajn, ker predstavlja ljubezen in naklonjenost.

 • Lepo oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

To je čudovit dizajn tetovaže vrabca na roki.

 • Cool Sparrow Tattoo Design na roki

Tatoo vrabca

Resnično mi je všeč, kako osupljivo izgleda ta model vrabčeve tetovaže.

 • Očarljivo oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

To je čudovit dizajn tetovaže vrabca s prizorom na plaži in pasico z imenom

 • Družabno oblikovanje tetovaže vrabca na nogah

Tatoo vrabca

To je čudovit dizajn, ki je narejen na nogi uporabnika.

 • Občutljivo oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

To je dizajn tetovaže črnega vrabca.

 • Barvita oblika tetovaže vrabca na vratu

Tatoo vrabca

Vrat je odličen kraj za oblikovanje vaše pisane tetovaže vrabca, kot je ta.

 • Melodično oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Všeč mi je ta dizajn treznega vrabca na roki.

 • Odločen dizajn tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže modrega vrabca izgleda neverjetno.

 • Oblikovanje tetovaže verskega vrabca na roki

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca ima v kljunu simbol križa.

 • Očarljiva oblika tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Ta je sladek mali tatoo vrabčka z rožnatimi in vijoličnimi barvami.

 • Oblikovanje tetovaže malega vrabca na vratu

Tatoo vrabca

To je odlična oblika tetovaže vrabca na vratu.

 • Petje vrabec oblikovanje tetovaže s cvetjem 

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca je ogromna s transparenti in drugimi elementi. Na pasici je napisano “Odpelji me domov”, kar je lepo. Oblikovanje tetovaže vrabca vsebuje tudi zvezde in rože.

 • Uspešno oblikovanje tetovaže vrabca na prsih

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca morda ni popolna, vendar je popolnoma preprosta in osupljiva.

 • Simpatična oblika tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Dizajn tetovaže vrabca lahko naredite na stegnu, namesto da bi izbrali roko ali roko, saj so to precej pogosta področja namestitve.

 • Barvita oblika tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Preprost in barvit dizajn tetovaže vrabca izgleda čudovito.

 • Enostavno oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

V telesu vrabca lahko opazite nekaj različnih vzorcev.

 • Pomirjujoč dizajn tetovaže vrabca na prsih

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže rdečega vrabca izgleda čudovito.

 • Previdno oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Spet je bila ta oblika tetovaže vrabca prilagojena z napisom z imenom.

 • Simpatična oblika tetovaže vrabca na prsih

Tatoo vrabca

Všeč mi je, kako so rožnate rože videti čudovito v tem dizajnu tetovaže vrabca.

 • Čudovito oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

To je čudovit dizajn tetovaže vrabca.

 • Simpatična oblika tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Nosilec je naredil to zasnovo z veliko svetlimi barvami in dodal pasice z imeni.

 • Premišljeno oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Všeč mi je vijolični odtenek v tem dizajnu tetovaže vrabca. Videti je precej dekliško.

 • Simpatična oblika tetovaže vrabca na telesu

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca je narejena na rebrih te osebe. Rebra so odlična za vrste modelov, ki so veliki in imajo veliko elementov. Ta oblika tetovaže z rebri ima razprta krila, ki pokrivajo veliko prostora. Prav tako ima čudovit transparent, na katerem je napisano “ljubezen ubija”! To obliko vratuvčke lahko naredite tudi na hrbtu in prsih.

 • Izračunsko oblikovanje tetovaže vrabca na hrbtu

Tatoo vrabca

Všeč mi je ta zgornja oblika vratu tetovaža, ki je narejena tukaj. Ideja je precej nenavadna z veliko geometrijskimi figurami. Od vas je odvisno, kakšne figure želite dodati tukaj in se bo narava oblikovanja tetovaže vrabca temu ustrezno prilagodila. Podrobnosti so lahko pozitivne ali negativne. Dodajanje barv je dodalo odlično idejo, ki jo lahko vzamete iz te!

 • Odločilno oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

To je čudovit dizajn tetovaže vrabca.

 • Pametno oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Ljubite toliko svetlih barv, ki so bile narejene na tem vzorcu tetovaže vrabca. Izgleda popolnoma čudovito.

 • Oblikovanje tetovaže majhnega vrabca

Tatoo vrabca

Ta majhen dizajn tetovaže vrabca s črnim črnilom je preprost in minimalističen.

 • Melodično oblikovanje tetovaže vrabca na hrbtu

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabčka je videti izjemno hripava zaradi glasbenih not in transparenta, ki pravi: “V srce mi je dal pesem.” To kaže, da je to romantično oblikovanje tetovaže vrabca, ki ga je uporabnik naredil za pomembnega drugega.

 • Opozorilo Sparrow Tattoo Design na roki

Tatoo vrabca

To je krasen dizajn tetovaže vrabca s toliko elementi in verjetno več pomenov.

 • Organizirano oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Preprosta oblika tetovaže vrabca lahko veliko pove.

 • Pozorno oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Ta črno -bela oblika tetovaže vrabca izgleda lepo.

 • Starry Sparrow Tattoo Design na rami

Tatoo vrabca

Nosilec je v svoj dizajn tetovaže vrabcev dodal nekaj zvezd. Ni vam treba vedno dodati nekaj rož itd.

 • Sijajni oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Ste opazili ime, napisano na veji, na kateri sedi ta vrabec? Vedno lahko improvizirate!

 • Barvita oblika tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Ta svetlo obarvana oblika tetovaže vrabca izgleda zelo privlačna.

 • Pretty Sparrow Tattoo Design na roki

Tatoo vrabca

To je odličen dizajn tetovaže vrabca s pasico in imenom.

 • Zvesta oblikovanje tetovaže vrabca na vratu

Tatoo vrabca

Všeč mi je ta model tetovaže vrabca na vratu z imenom na pasici. Odličen način, da ga prilagodite.

 • Oblikovanje tetovaže plavalec vrabec na roki

Tatoo vrabca

Če bi svojemu pisanemu tetovažu vrabca dodali učinek risanke, bi bil videti privlačnejši.

 • Močno oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Če dodate nekaj vzorcev, če ne barv, bo vaša tetovaža vrabčka izstopala od ostalih.

 • Namen oblikovanja tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

To je eden najpogostejših modelov za oblikovanje tetovaže vrabca.

 • Edinstveno oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca se popolnoma razlikuje od drugih, ki smo jih videli tukaj. Izgleda neverjetno.

 • Srčno oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

To je dizajn tetovaže mrtvega vrabca, ki počiva na roki. Predstavlja nekoga, ki je blizu uporabniku, ker ima tudi pasico z napisanim imenom.

 • Simpatična oblika tetovaže vrabca na prsih

Tatoo vrabca

Všeč so mi krila srčkane tetovaže vrabčka, ki je narejena na zgornjem delu prsi tega uporabnika. Vsekakor osupljivo.

 • Samozavestno oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Ta majhna in lepa oblika tetovaže vrabca izgleda neverjetno.

 • Kind Sparrow Tattoo Design na hrbtu

Tatoo vrabca

Ta luštna oblika tetovaže vrabca na zgornjem delu hrbta izgleda zelo veselo in neverjetno. Zelo mi je všeč ta dizajn, ki ga lahko naredite.

 • Umetniško oblikovanje tetovaže vrabca na hrbtu

Tatoo vrabca

Če želite nekaj minimalističnega, je ta model tetovaže vrabca najboljši.

 • Pojoče oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca predstavlja svobodo, ker je lastovka najprej v letu, drugič pa vrabca obdajajo glasbene note, ki predstavljajo veselje in harmonijo v življenju. Lahko predstavlja tudi ljubezen do glasbe in glasbil ali preprosto ljubezen do življenja.

 • Čudovito oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca izgleda popolnoma adorbs! Oglejte si drobne jagode, ki so na dnu. Je super srčkan in boljši za dekleta kot za fante.

 • Enostavno oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

To je srčkan dizajn tetovaže majhnega vrabca, ki je narejen na zapestju.

 • Veselo oblikovanje tetovaže vrabca na hrbtu

Tatoo vrabca

Všeč mi je, kako je par lastovk združenih na tako protisloven način. Ena je zasenčena, druga pa ohranjena samo z orisom. Vseeno simbolizira ljubezen.

 • Patriotsko oblikovanje tetovaže vrabca na prsih

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca predstavlja smrt nekega ljubljenega.

 • Zgibno oblikovanje tetovaže vrabca pod prsmi

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca je vsebovala vso galaksijo v svojem drobnem telesu!

 • Roaming Sparrow Tattoo Design na prsih

Tatoo vrabca

Preprosta oblika tetovaže vrabca na prsih pove veliko.

 • Zvest dizajn tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca je barvita in izgleda popolnoma čudovito.

 • Vrabec z obliko tetovaže vrtnice na prsih

Tatoo vrabca

Če želite nekaj izjemnega, bi vam ta model vrabčeve tetovaže najbolj ustrezal.

 • Živahno oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

To je precej preprosta oblika tetovaže vrabca, ki jo lahko dobite!

 • Ustvarjalno oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Ta dva vrabca sta obdana z različnimi elementi!

 • Oblikovano oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca izgleda zelo neverjetno in lepo.

 • Veličastno oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Ta preprosta oblika tetovaže vrabca bi izgledala odlično na roki!

 • Lepo oblikovanje tetovaže vrabca pri roki

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca izgleda popolnoma neverjetno na roki.

 • Dizajn tetovaže Fighter Sparrow na hrbtu

Tatoo vrabca

Zdi se, da sta ta dva vrabčka v nekem veselem pogovoru.

 • Transparent Sparrow Tattoo Design na prsih

Tatoo vrabca

Všeč mi je ta oblika tetovaže vrabca na prsih, ki prikazuje ptičje kosti.

 • Tweeter Sparrow Tattoo Design na vratu

Tatoo vrabca

Ta s sidrom in transparentom, na katerem je nekaj začetnice, je videti zelo občudovanja vredno. To je čudovit dizajn tetovaže vrabca.

 • Občutljivo oblikovanje tetovaže vrabca na prsih

Tatoo vrabca

To je krasen dizajn tetovaže vrabca, ki verjetno spominja na vero.

 • Oblikovanje tetovaže Leader Sparrow na nogi

Tatoo vrabca

Noge in roke so odličen kraj za dodajanje oblikovanja tetovaže vrabca, saj omogočajo veliko prostora za dodajanje drugih elementov, kot je ta panter. Naredite lahko vzorec tetovaže s polno roko ali celo nogo in s tem dizajnom tetovaže vrabca bi bil videti nenavadno, ker lahko tukaj naredite celotno temo.

 • Simpatična oblika tetovaže vrabca za ušesom

Tatoo vrabca

Za ušesom je oblikovanje tetovaže vrabca vedno preveč srčkano.

 • Oblikovanje tetovaže vrabca na prsih

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca je preprosto čudovita.

 • Ustvarjalno oblikovanje tetovaže vrabca na rami

Tatoo vrabca

Obožujte to čudovito obliko tetovaže vrabca s čudovitim, a preprostim ozadjem. Rada bi dodala nekaj barv.

 • Agresivno oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca bi izgledala neverjetno na roki, ker je povprečne velikosti. Najbolje je za okrasne namene. Takšne barve lahko pritrdite na obliko tetovaže vrabca, če je na opaznem delu telesa. Roke so precej vidne, ko gre za elegantne modele. Tako bi svetlo črnilo izgledalo odlično. Za skiciranje risbe lahko uporabite črno črnilo. Tatoo vrabca je najboljši, če ga nanesete na roko, ramena, zgornji del hrbta ali zgornji del prsnega koša. Tatoo vrabca bi bilo videti neverjetno, če bi bilo srednje velikosti. Ta tetovaža izgleda čudovito na ljudeh s svetlimi ali pšeničnimi odtenki kože.

 • Čudovito oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Mnogi ljudje tetovirajo obliko tetovaže mrtvega vrabca, ki verjetno predstavlja in časti pokojno dušo nekoga, ki ga ima rad ali ga občuduje.

 • Odločilno oblikovanje tetovaže vrabca poleg želodca

Tatoo vrabca

Ta keltski in plemenski model tetovaže vrabca izgleda popolnoma čudovito na moških rebrih. To je čudovit dizajn tetovaže vrabca.

 • Naraščajoče oblikovanje tetovaže vrabca

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca ima zelo pozitivno vibracijo zaradi danega sonca in učinka oblaka.

 • Pristojno oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Ta realistična oblika tetovaže vrabca izgleda popolnoma čudovito. Všeč mi je dodatek rožnega cveta.

 • Prijetno oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Všeč so mi ti različni modeli tetovaž vrabcev, izdelani na roki.

 • Sweet Sparrow Tattoo Design pri roki

Tatoo vrabca

To je zelo abstrakten dizajn tetovaže vrabca, narejen na roki.

 • Posesivno oblikovanje tetovaže vrabca na prsih

Tatoo vrabca

To je preprosta oblika tetovaže vrabca, ki jo lahko naredite.

 • Mirno oblikovanje tetovaže vrabca pri roki

Tatoo vrabca

Ta čudovita oblika tetovaže vrabca je narejena na roki uporabnika, kjer je vidna.

 • Oblikovanje tetovaže Arisen Sparrow na nogi

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca s toliko vzorci na ozadju izgleda popolnoma čudovito. To je odlična in ustvarjalna zasnova.

 • Dizajn tetovaže pogumnega vrabca na roki

Tatoo vrabca

Zakaj pa vrabec v tej zasnovi visi na glavo? Verjetno ima morda več različnih konotacij za vodo. Zaradi rdečega ozadja je videti neverjetno.

 • Pošteno oblikovanje tetovaže vrabca na nogi

Tatoo vrabca

To je črno -beli model tetovaže vrabca, ki ga spodaj spremlja lobanja. To je odličen dizajn, če želite nekaj strašnega!

 • Simpatična oblika tetovaže vrabca na prsih

Tatoo vrabca

Prsni koš je odlično področje za oblikovanje tetovaže vrabca. Če imate odlične in definirane prsi, še posebej za fante, bi bila oblika tetovaže vrabca videti precej neverjetna. Še posebej zdaj, ko imajo tudi vaše tetovaže vrabca nekaj odlične barve in sidra. Drugi vrabec ima pasico z napisanimi datumi. To je odličen način, da prilagodite pomen oblikovanja tetovaže vrabca. Na svojih prsih lahko naredite tetovaže, ki so lahko nekaj edinstvenega, saj je to območje, ki vam je najbližje!

 • Barvita oblika tetovaže vrabca na nogah

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca je lepa in barvita in je narejena na roki. Roka naj bi bila eno najbolj vidnih mest za barvito obliko tetovaže vrabca. S svojim primernim pozicioniranjem bi lahko pritegnil veliko gledalcev. Zato dajte poštene možnosti tudi idejam za umestitev.

 • Čudovito oblikovanje tetovaže vrabca na nogah

Tatoo vrabca

Všeč mi je ta oblika tetovaže vrabca, ki jo spremljajo ladja in vzhajajoče sonce. To nakazuje, da je vrabec pokazal pot mornarjem in tako je vzšlo novo sonce, ki je s seboj prineslo simbol upanja. Lepa vrtnica na dnu prav tako nakazuje pozitivnost!

 • Oblikovanje tetovaže vodnega vrabca na roki

Tatoo vrabca

Tukaj lahko vidite, da je ta oblika tetovaže vrabca precej sugestivna. Predstavlja mrtvo lastovko, ki ji krvavi iz glave. Lahko predstavlja izgubo sorodnika ali prijatelja. So tudi nosilci duše v nebesa. Tako je ta zasnova zelo neverjetna, saj predstavlja čast mrtvih.

 • Optimistično oblikovanje tetovaže vrabca na rami

Tatoo vrabca

To je preprosta oblika tetovaže vrabca, ki je narejena iz temno črnega črnila. Raje imam svetlejše ali pisane odtenke s tetovažo vrabca, ker so ljubka mala bitja. Ta oblika je narejena na ramenih.

 • Fair Sparrow Tattoo Design na roki

Tatoo vrabca

Gre za preprosto obliko tetovaže vrabca, ki prikazuje veselega in ljubkega vrabca, ki leti visoko v nebo. Zaradi učinka senčenja ozadja je ozadje videti kot nebo. Lepa je.

 • Velikodušno oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

V tem dizajnu tetovaže vrabca lahko vidite dva vrabca. Par vrabcev predstavlja ljubezenske ptice, ki pomenijo zvestobo, ljubezen in predanost. Stojijo na hišici za ptice, ki bi lahko bila njihova hišica za ptice. To je čudovita tetovaža, ki prikazuje zelo domač občutek.

 • Barvita oblika tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

To je lep in barvit dizajn tetovaže vrabca, ki je narejen na roki uporabnika. To je čudovit dizajn, ki mu je dodano veliko svetlih barv.

 • Obetaven dizajn tetovaže vrabca na nogah

Tatoo vrabca

To je le oris vrabca, ki ga ubijejo z mečem. Ta oblika tetovaže vrabca lahko predstavlja smrt dragega ali nekoga, ki vam je blizu, na primer družinskega člana ali prijatelja. Prikazuje odhod duše v novi svet, ker vrabci veljajo za vodilo duše.

 • Umetniško oblikovanje tetovaže vrabca pri roki

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca ima veliko vzorcev, ki so narejeni na roki uporabnika. Če želite nekaj modernega, poskusite s tovrstno zasnovo, ki izgleda izjemno neverjetno. Ta zasnova mi je zelo všeč in mislim, da bi dala precej osupljivo vibracijo.

 • Všečen dizajn tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Ta oblika tetovaže vrabca je narejena na roki uporabnika in leti navzdol. Nisem prepričan, ali zaradi padca pomeni nekaj negativnega, toda karkoli že je, je za uporabnika zelo subjektivno in osebno. Na splošno je odličen dizajn.

 • Tiho oblikovanje tetovaže vrabca na roki

Tatoo vrabca

Tu se zdi, da je vrabec mrtev. Mrtvi vrabec je običajno narejen, če želite dati čast ljubljenemu, ki ga ni več na svetu. Tudi ta oblika tetovaže vrabčka je precej srčkana, ker se zdi mali vrabec tako tih in miren. To je odličen dizajn z vejami oljke na vsaki strani.

 • Sodobno oblikovanje tetovaže vrabca na prsih

Tatoo vrabca

Zdi se, da je to zelo nenavaden dizajn tetovaže vrabca, ki izgleda neverjetno na rebrih uporabnika. Dodano je s sidrom in nekakšnim žigom, ki bi lahko bil uporabniku zelo oseben. Kakor koli že, ta oblika je zelo značilna in to je v korist osebnih elementov.

 • Sweet Sparrow Tattoo Design pri roki

Tatoo vrabca

Ta čudovita oblika tetovaže vrabca izgleda precej zanimiva, ker je narejena na roki. To ni velik dizajn tetovaže vrabca, zato ga je enostavno postaviti na roko, tukaj pa je vrabec precej mrtev. To lahko pomeni izkazovanje časti nekomu, ki je umrl.

 • Tatoo vrabca na lobanji na nogi

Tatoo vrabca

Noga je tudi odličen kraj za oblikovanje tetovaže vrabca. Tukaj je dodana oblika tetovaže vrabca z lobanjo in slikami ognja, ki seveda predstavljajo negativ. Lahko predstavlja tudi smrt. Vendar ta tetovaža ni realna, vendar je še vedno dobra in pomembna.

19 znanih osebnosti z oblikovanjem tetovaže Sparrow

 • Oblikovanje tetovaže Hazel-E Sparrow

Hazel-E ima na vsaki strani prsi oblikovan par tetovaž vrabca.

 • Christina Applegate Sparrow Tattoo Design

Christina Applegate ima na levi strani spodnjih reber obliko tetovaže vrabca.

 • Oblikovanje tetovaže Ruby Rose Sparrow

Ruby Rose ima čudovit dizajn tetovaže modrega vrabca na vratu. Ta vrsta tetovaže vrabcev je ponavadi predstavljena mornarju in morskemu življenju. Mimogrede, to je njena stara tetovaža. Prenovila ga je. Starejša je bila manjša, ki je bila pravzaprav le oris. Kasneje pa ga je prekrila z modrimi odtenki, tako da je bilo videti nekoliko bolj smešno.

 • Oblikovanje lahkega vrabca

Dizajn tetovaže vrabcev Lights je tudi njena prva tetovaža, ki je narejena na bokih. Predstavlja njen odhod od doma. Ona razlaga: »Pravkar sem se odselila od doma in imela sem 18 let. Takrat sem živela v Vancouvru in preselila sem se v Toronto, zato je to velika selitev, kot v LA v New York. Prvič sem se sam soočil s svetom in moji starši mi verjetno nikoli ne bi dovolili, da bi si naredil tetovažo, vendar sem se odselil, na primer ‘Jaz sem prosta ptica.’ Zato sem se postavil [na boke] – to je super kliše, ampak imam dva vrabca. Od te luknje v steni sem bil še mladoleten. Fant ni bil tako odličen. Ampak bilo je razburljivo, ker je bila to moja prva tetovaža. “

Toda kaj pomeni ta oblika tetovaže vrabca? Pravi: »Nikoli ne dobim ničesar, kar ne pomeni nič. Vrabec potuje po svetu, a vedno ve, kako priti domov. In vrabec je ljubezenska ptica. Poiščejo svojega partnerja in z njimi ostanejo za vedno. Res so zvesta ptica. Za seboj je imela res kul zgodbo. “

 • Oblikovanje tetovaže Beth Lucas Sparrow

Beth Lucas ima majhno in majhno obliko tetovaže vrabčka na rebrih in skupaj z lastnimi besedili, ki pravijo: “zaljubljeni smo, stojimo”

 • Oblikovanje tetovaže Krysta Cameron Sparrow

pevka iwrestledabearonce, Krysta Cameron ima na desni roki tetovažo s pol rokavi iz različnih elementov, kjer nenehno dodaja nov dizajn. Na zunanjem delu desne roke dva vrabca vijolične barve držita transparent in izgovarjata: “TYA.” Lastovke so narejene v starodavnem slogu s črnimi obrisi

Tik pod desnim komolcem Krysta Cameron je črno -bela navtična tetovaža zvezd, ki ima tudi nekaj rož. To je poleg tetovaže vrabca. Najprej je imela zvezdo in dodala oranžne cvetove, nato pa modro in rožnato vrtnico. Za svoje odprte prostore ima tudi nekaj polnil, kot so zvezde in pike. Kasneje se je odločila, da bo svojim zvezdam dodala ozadje sive barve.

 • Bonnie McKee Sparrow Tattoo Design

Bonnie McKee ima majhen dizajn tetovaže vrabca modre barve, ki je viden na desni strani spodnjega pasu. Razkril se je z njenim videospotom “Bombastic”.

 • Oblikovanje tetovaže Franka Potente Sparrow

Franka Potente ima na levi strani roke par tetovaž vrabcev.

 • Oblikovanje tetovaže Katie Waissel Sparrow

Tetovaža leve roke Katie Waissel vključuje obliko tetovaže vrabca pred oblaki, sveženj cvetov sivke in znak miru.

 • Oblikovanje tetovaže Cher Llyod Sparrow

Cher Lloyd je za svojega strica Edwarda ‘Boo Booja’ Smitha, ki je umrl zaradi naključnega prevelikega odmerka, ko je bil star komaj 34 let, dobil par tetovaž vrabcev. Njen stric je umrl septembra 201o, medtem ko je Cher bila zaposlena s svojimi vajami na The X Factorju, tetovirala pa se je marca 2011 na dan njegovega rojstnega dne. “Tetovirala sem se v spomin na strica, ki je ptica, ki leti iz kletke,” pravi. Na njeni desni podlakti je oblikovanje tetovaže vrabca, ki nosi trak z besedo Boo, in na istem mestu na njeni levi roki je kletka za ptice z odprtimi vrati. Na svojem Twitter računu je delila sliko tetovaže z napisom »Vesel rojstni dan stric boo, pogrešam te. Nova tetovaža. XXXX “

Le dva meseca kasneje je na svoji podlahti dobila velikansko črnilo z metuljčkom, ki se razteza okoli oblikovanja tetovaže vrabca, vendar je ne pokriva..

 • Oblikovanje tetovaže Jacqui Sandell Sparrow

Jacqui Sandell si je maja 2012. na spodnji desni nogi tetovažo oblikoval s tetovažo vrabca. Zasnova je sestavljena iz čaja, ki ga iz kotlička natočijo v skodelico za čaj in ga dodajo vrabci in rože. Objavila ga je, tudi ko še ni bil popolnoma dokončan, in rekla: “Jebi ga, čakal sem, da se ozdravi, a komaj čakam, da @wide_eyes_tattoo doda spodnji del noge, komaj čakam, da se doda roza! ”

 • Oblikovanje tetovaže Katie Waissel Sparrow

Katie Waissel je poleg tetovaže “Nothing is Impossible” na desnem zapestju dodala majhno tetovažico vrabčka.

 • Mix Sparrow Tattoo Design

Mix ima na zadnji strani desne roke tetovažo vrabca in češnjevih cvetov.

 • Christina Ricci Sparrow Tattoo Design

Tatoo vrabca

Christina Ricci ima na desnem delu prsi tetovažo vrabca.

 • Karis Anderson Sparrow Tattoo Design

Karis Anderson ima na desnem delu prsi tetovažo vrabca v tradicionalnem slogu.

 • DEV Sparrow Tattoo Design

Dev ima na spodnjem delu hrbta narisanih nekaj vzorcev tetovaž vrabcev. To tetovažo je začela sovražiti zaradi stigme proti “tramp žigom” in je ne prikazuje preveč pogosto. Rekla je: “Pravzaprav so res kul. Dobil sem jih, ker vrabec [predstavlja] svobodo in resnico ter kul – in zdaj so kot res kul žig svobode. “

 • Oblikovanje tetovaže Jessice Jane Clement Sparrow

Jessica Jane Clement ima na notranji strani levega gležnja vrabca.

 • Oblikovanje tetovaže Jessica Origliasso Sparrow

Jessica Origliasso ima na bokih par tradicionalnih tetovaž vrabcev.

Ne glede na to, ali imate preprost dizajn tetovaže vrabca ali zapleten z veliko elementi in velike velikosti, bi potrebovali usposobljenega umetnika, ki lahko s svojo umetnostjo preoblikuje tisto, kar potrebujete na svoji koži. Navdih lahko poiščete tudi v portfelju, razen na tem seznamu, ki vam bo povedal, kako so drugi naredili oblikovanje tetovaže vrabca.

Poskrbite, da ste svojemu umetniku za tetovaže povedali o pomenu, za katerega želite, da izhaja iz oblikovanja tetovaže vrabca. Povejte mu o vseh drugih podrobnostih, ki jih želite dodati k svoji zasnovi. Če se odločite za te korake, sem prepričan, da boste na koncu dobili čudovito obliko tetovaže vrabca.

Resnično upam, da ste zdaj, ko ste pregledali ta seznam modelov tetovaž vrabcev, bolje razumeli, kakšne tetovaže vrabcev želite in kako jih je mogoče stilizirati. Najboljši del oblikovanja tetovaže vrabcev je, da ima sama ptica veliko več pomenov kot večina ptic, zato je odlična izbira za mnoge ljudi. Če vam je všeč, kako izgleda ptica, lahko izberete katero koli obliko tetovaže vrabca, ki smo jo omenili, in se odpravite v lokalno tetovažo!