Tetovaže

9 tetovaž Stunna 4 Vegas & njihov pomen

Khalick Antonio Caldwell, bolj znan po svojem umetniškem imenu, Stunna 4 Vegas je ameriški raper. Najbolj je znan po svojih pesmih “Animals” in “Up The Smoke”. Stunna ima na telesu veliko tetovaž. Raziščimo jih in pomene za njimi.

Stunna-4-Vegas

1. Zajček in tetovaža Wham

Tetovaža: Zgornja stran njegove leve podlakti vsebuje Playboyevega zajčka, ki je na njem tetoviran skupaj z vzorci zvezd. Na strani leve podlakti je tudi beseda “WHAM!” tetovirano na njem.

2. Tetovaža božje milosti

Tetovaža: Levo raperjevo rame vsebuje tetovažo sonca, ki vzhaja med oblaki, skupaj z besedami “Božja milost”, tetovirano tik nad celotnim dizajnom.

3. ‘Izbrana’ tetovaža

Tetovaža: Na levi strani njegovega obraza je z rdečim črnilom iztetovirana beseda »Izbrano«. Na strani njegovega čela je tudi beseda “Blockstar”, tetovirana na njem.

Pomen: Med pogovorom o tetovaži je Stunna pojasnil, kako verjame, da je bil izbran, in nanj je tetoviral besedo, kar omenja tudi v svojih pesmih. Beseda “Blockstar” predstavlja tisto, kar je prišlo iz bloka in je hkrati tudi rock zvezda.

4. Tetovaža „LLR“

Tetovaža: Na desni strani njegovega obraza so črke z napisom “LLR” na desni obrvi.

Pomen: Črke pomenijo Lone Little Rex in je bila prva tetovaža, ki si jo je naredil. Tetovaža je poklon tetovaža enemu od njegovih prijateljev, ki je bil ubit.

5. Tetovaža vratu

Tetovaža: Raperjev vrat vsebuje besedo “SIDE”, tetovirano na grlu, skupaj z ognjem.

6. Številčna tetovaža

Tetovaža: Stunnina leva nadlaket je pokrita s tetovažo zvezd. Številka “704” je tetovirana med dvema zvezdicama. Tam je logotip s črko N in še tremi črkami z rdečim črnilom, tetoviran tik nad njegovim levim komolcem.

Pomen: 704 na roki predstavlja njegovo ljubezen in strahospoštovanje do glasbenega umetnika 704Chop, s katerim je sodeloval tudi pri tipkanju. V ritmu je bil predstavljen tudi DaBaby.

7. 4 Tetovaža

Tetovaža: Na desni strani njegovega čela je oblikovan majhen dizajn s številko 4, ki jo imenuje “4 -krat”.

Pomen: Tetovažo je dobil na obrazu, ker so ga vsi, ko je začel rapati, klicali 4 -krat, kar je okrajšava neke fraze, ki jo uporabljajo. Tetoviral si ga je na telo kot opomnik.

8. Resnično blagoslovljena tetovaža

Tetovaža: Na Stunninih prsih so tetovirane besede: “Resnično blagoslovljen”. Besede obdajajo črte in vzorci, ki pokrivajo preostanek njegovih prsi. Črka K je tetovirana tudi na desni rami, na raperjevi levi rami pa je krog z glasbenimi notami.

Pomen: Raper si je tetoviral besede na prsih, saj se mu zdi, da je resnično blagoslovljen in posebna oseba.

9. Besedna tetovaža

Tetovaža: Na notranji strani njegove leve podlakti je tetovirana beseda, ki še ni popolnoma razkrita.