Tetovaže

9 tetovaž Hermana Brooda in njihov pomen

Hermanus “Herman” Brood je bil nizozemski glasbenik, igralec, pesnik in slikar. Znan kot “največja in edina nizozemska rock ‘n’ roll zvezda”, je bil uspešen glasbenik, kasneje pa je postal slikar. Glasbenik se je soočil s kontroverzno smrtjo, ko je skočil s strehe hotela v smrt zaradi tega, ker se ni vzdržal drog in alkohola. Herman ima na telesu nekaj zanimivih črnil, ki pokrivajo obe roki. Poglejmo, kakšne tetovaže je imel in pomene za njimi.

Herman-Brood

1. Tatoo ‘Banner’

Tetovaža: Hermanova desna rama je imela na sebi transparent z imenom “Doreen”.

Pomen: Tatoo z imenom “Doreen” predstavlja ime pesmi, Doreen avtorja Hermana Brooda in njegove divje romance. The Wild Romance je bila spremljevalna skupina Hermana Brooda.

2. Tetovaža ‘Plane and Fly’

Tetovaža: Na zgornji desni roki pevke je bilo na sebi tetovirano veliko letalo z dimom, ki je prihajal iz hrbta in se mešal z oblaki v ozadju. Pod letalom, blizu komolca, je bila tetovirana tudi hišna muha.

Pomen: Tetovaža letala na roki je bila povezana z njegovim načinom življenja, kot so droge, alkohol, rock n roll in potovanja. Letalo je predstavljalo njegovo svobodo in neodvisnost misli.

3. Tetovaža ‘Kača in Beavis’

Tetovaža: Na zgornji strani desne podlakti je bila tetovirana velika kača, ki je izvirala iz instrumenta, z oblakom nad glavo z znakom za dolar, ki je pokazal, da misli na denar. Na strani desne podlakti je bila tudi tetovaža zgornje polovice Beavisa, zraven pa je bila tetovirana beseda “COOL”.

Pomen: Na roki je Beavis iz znane animirane sitcom za odrasle “Beavis and Butt-head” iz devetdesetih let, ki je bila ena njegovih najljubših oddaj.

4. NLP tetovaža

Tetovaža: Na zgornjem delu Hermanovega desnega zapestja je bila tetovaža NLP -ja, zraven pa je bila tetovirana drobna beseda.

5. Tetovaža ‘POP’

Tetovaža: Beseda “POP” je bila tetovirana na pevčevo levo ramo znotraj pravokotnika skupaj z majhno kapljico tekočine, tetovirano pod njim.

6. „Dr. Pepper ‘Tattoo

Tetovaža: Na zgornjem delu leve roke glasbenika je tetovaža z besedami: »Dr. Pepper ”, tetovirano na njem. Pod besedami je bil tudi tetoviran simbol.

Pomen: Besede na roki predstavljajo logotip slavne pijače, dr. Pepperja, ki bi bila morda ena njegovih najljubših pijač.

7. Girl Tattoo

Tetovaža: Na zgornji strani leve podlakti je bila majhna tetovaža obraza risanke, ki je nosila šal in klobuk.

8. Ciljna tetovaža

Tetovaža: Na zgornji strani njegove leve podlakti je bila tudi tetovirana tarča s križem v krogu. Nad tarčo je bil tetoviran tudi dizajn igre s taktičnimi nogami.

9. ‘Rastlinska’ tetovaža

Tetovaža: Na zgornjem levem zapestju glasbenika je bila tetovaža rastline. Tetovaža je narejena ohlapno in bi jo lahko zamenjali tudi s puščico, v resnici pa je mladica.