Tetovaže

9 tetovaž Chrisa Jericha in njihov pomen

Christopher Keith Irvine, ameriški kanadski profesionalni rokoborec je bolj znan po imenu Chris Jericho. Je glasbenik, avtor, igralec in tudi podjetnik. Trenutno je podpisan tako v All Elite Wrestling (AEW) kot New Japan Pro-Wrestling (NJPW). Igral je v številnih televizijskih oddajah, vodil pa je tudi igro ABC Downfall, izdajo Revolver Golden Gods Awards leta 2011 ter britanske nagrade Metal Hammer Golden Gods Awards v letih 2012 in 2017. Poznan je pod različnimi imeni, na primer ‘ Lionheart “,” Cowboy “,” The Sexy Beast “,” The (self-called) Living Legend “itd. Chris je znan po svojih nekaj, a očesu privlačnih tetovažah. Raziščimo njegovo zbirko.

Chris

1. Tetovaža ‘F’

Chris F Tattoo

Simbol leve roke Chris Jericho

Tetovaža: Na Chrisovi levi roki lahko vidimo tetovirano črko ‘F’.

Pomen: Črka F tukaj označuje Fozzy ki je Chrisova skupina. Chris je bil njen glavni pevec, skupaj s kitaristom Richom Wardom pa je leta 1999 ustanovil skupino v Atlanti v Gruziji. Chrisa je vedno navdihoval Ozzy Osbourne in je zato svojo skupino poimenoval kot Fozzy Osbourne. Idejo za to tetovažo je dobil od Jamesa Metfielda, ki nosi tudi začetnico svoje skupine Metallica, ‘M’. Chris je tetovažo narisal junija 2011.

2. Tetovaža imena žene

Chris prstna tetovaža

Tetovaža: Na prstnem prstu je Chrisu napisano ime njegove žene.

Pomen: Ime Chrisove žene je Jessica Lockhart. V nekem intervjuju je razkril, da nenehno izgublja prstan, zato je, da bi ohranil svojo ljubezen in simboliziral odnos z ženo, na koncu tetoviral njeno ime, da bi se rešil težav z nošenjem in izgubo prstanov . Poleg tega je rekel, da ima nekakšen zlomljen člen, zato je drugače težko nositi prstan. To je bila njegova prva tetovaža na telesu.

“Vedno sem izgubljal poročne prstane in imam nekako zlomljen člen, zato me boli, če prstan oblečem in slečem, zato sem si tam naredil tetovažo.”

3. Tetovaža ‘Tribute to the Band-Queen’

Oglejte si to objavo na Instagramu

Tako super, da se danes znova povežete z genijem @flacomartinez13 v #FozzyCharlotte in delate na tem neverjetnem delu, na katerega vpliva @officialqueenmusic #NewsOfTheWorld! Potrebuje še približno 90 minut, vendar razumete!

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Chris Jericho (@chrisjerichofozzy) 19. septembra 2018 ob 23:38 PDT

Mojstrovina leve roke Chrisa

Chris z levo roko

Tetovaža: Na levi roki je tetovirana velika mojstrovina. Gre za umetniško delo ameriškega znanstvenofantastičnega umetnika Frank Kelly Freas ki prikazuje robota, ki drži mrtvega človeka.

Pomen: Poklon Chrisa Jericha njegovi rokoborski karieri in britanski glasbeni skupini Queen. Umetniško delo je kasneje uporabila britanska rock skupina Kraljica, za svoj album “News of the World”, ki je izšel 28. oktobra 1977. Chris je to črnilo naredil kot poklon in ljubezen do skupine. Tatoo umetnik Flaco je naredil, vendar zmerno. Prvotna slika naslovnice prikazuje robotska oblačila štirih članov kraljice. Vendar pa se je Chris spremenil in njegova tetovaža se pokaže na mestu robota, ki je viden, ko se je v štirih različnih obdobjih stisnil štirih svojih avatarjev. To je Poklon Chrisa Jericha njegovi rokoborski karieri in britanski glasbeni skupini Queen.

4. Tetovaža ‘Sin and Bones Album Cover’

Chris Left Bicep Tattoo

Tetovaža: Na levem bicepsu ima Chris edinstveno barvito tetovažo lobanje in kosti.

Pomen: Gre za simbol krilate lobanje in kosti, ki označuje naslovnico albuma ‘Greh in kosti‘, Ki je pravzaprav peti album, ki ga je producirala in izdala skupina Fozzy. Fozzy je skupina Chrisa Jericha.

5. Oblikovanje “ribjih kosti”

Chris tetovaža na desni roki

Tattoo: Chris nikoli ni razkril ničesar v zvezi s to tetovažo na svojem telesu. Vidi se, da so to kosti rib

6. Tetovaža ‘Jason Voorhees’ Masque and Canadian Flag ‘

Chris tetovaža nadlahti

Tetovaža: Na notranji strani levega bicepsa ima Chris natisnjeno masko Jasona Voorheesa. Za tem je ogromna tetovaža kanadske zastave.

Pomen: Jason Voorhees je glavni lik znane televizijske serije “Petek, 13..

7. Tetovaža ‘Lake Monster and Rolling Stones Logo’

Chris tetovaža z levo roko

Tetovaža: Na levi podlakti je sikajoča morska pošastna kača, natisnjena skupaj s parom ustnic.

Pomen: Chris je v nekem intervjuju razkril, da je bil vedno ljubitelj morskih in nočnih pošasti, zato je na svojem telesu narisal ličilo morsko pošast skupaj z logotipom Rolling Stonesa, tj.. The Rolling Stones je angleška rock skupina, ki je nastala leta 1962 v Londonu. Njegova ljubezen do glasbe in različnih ikoničnih skupin je razlog, da nosi svoje logotipe in simbole na svojem telesu kot trajni poklon njim.

8. Tetovaža ‘Jack-o’-lantern’

Chris bučna tetovaža

Tetovaža: Rumena buča haloween leve podlakti.

Pomen: Chris je skupaj s prijateljem M Shadows dobil ustrezno tetovažo. M Shadows (polno ime-Matthew Charles Sanders) je ameriški pevec, tekstopisec in glasbenik. Chris in Shadows sta si blizu, zato sta skupaj dobila tetovažo, ki kaže Jack-o’-lantern, to je buča za noč čarovnic. Shadows so sodelovali s Foozyjem (Chrisov bend) pri skladbi “Sandpaper” s petega albuma Greh in kosti. Buča je sicer simbol odvračanja od zla in slabih nagnjenj.

9. Tetovaža ‘Blood Drop’

Oglejte si to objavo na Instagramu

Nova tetovaža … @jdrfhq

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Chris Jericho (@chrisjerichofozzy) 6. septembra 2018 ob 22:51 PDT

Tetovaža: Chris ima na notranji strani kazalca leve roke rdečo kapljico krvi.