Tetovaže

9 tetovaž Billy Ray Cyrus & njihov pomen

Billy Ray Cyrus je ameriški pevec in tekstopisec. Svojo kariero je začel pri 92 ′ in od takrat izdal več kot 16 albumov in 53 singlov. Njegova pesem “Achy Breaky Heart” je postala prva pesem, ki je v Avstraliji dosegla trojni platinasti status. Cyrus se je pojavil tudi v številnih filmih in televizijskih oddajah, kot so The Nanny, The Spy Next Door, Love Boat in Disneyjeva Hannah Montana. Je tudi večplatinasti umetnik z 8 svojimi pesmimi, ki je dosegel top 10 na ameriški Billboard Hot 100. Billy Ray Cyrus ima na svojem telesu veliko zanimivih črnil. Poglejmo si tiste, ki jih ima, in pomene za njimi.

Billy Ray

1. Tetovaža ‘Orel in Lovec sanj’

Tetovaža: Na zgornji desni roki pevca je tetovaža lovilca sanj z orlovo glavo, ki izvira izza nje.

Pomen: Lovilec sanj pomaga preprečiti neprijetne sanje in zle duhove. Ob njem je tetoviral orla kot simbol svoje ameriške kulture in dediščine.

2. Tetovaža ‘Zvezde’

Tetovaža: Na zgornji strani desne podlakti je tetovaža s tremi zvezdicami.

3. Tetovaža ‘Chief and Band’

Tetovaža: Na notranji strani desne podlakti je tetovaža rdeče indijskega poglavarja, ki drži puško. V bližini njegovega zapestja je tudi tetovaža skupine, sestavljena iz kroglic in perja, ki nosi indijsko glavno temo.

Pomen: Indijski poglavar v tetovaži je načelnik Joseph. Večina Billyjevih tetovaž predstavlja indijansko in rdečo indijsko kulturo, saj nanj vpliva tisto, kar je prikazano tudi v njegovih pesmih. Na drugi roki ima še eno tetovažo načelnika Jožefa, kot boste kmalu ugotovili.

4. Tetovaže ‘Cross Design and Tribal’

Tetovaža: Levo ramo in nadlaket pevke je pokrita z velikim krožnim dizajnom, ki ga navdihujejo plemenski in bojevniški vzorci s križem na sredini. Tik pod tem je tudi tetovaža pasu plemenskega oblikovanja. V bližini njegove plemenske skupine je tetoviranih tudi nekaj besed, ki v prevodu pomenijo: “Glasba spreminja vse”

Pomen: Križ predstavlja verske poglede pevca, oblikovanje pa navdihuje rdeča indijska kultura, tako kot večina njegovih drugih tetovaž.

5. Tetovaža ‘Circular Design’

Tetovaža: Območje okoli Billyjevega levega komolca pokriva krožna oblika, polna različnih geometrijskih linij.

6. Tetovaža ‘Orel in srce’

Tetovaža: Na notranji strani leve roke okoli bicepsa je tetovaža orla. Orel ni tradicionalen in je tetoviran v obliki plemenskih linij. Notranja stran njegove leve podlakti vsebuje tetovažo srca na njej z zastavo, ovito okoli srca z imenom.

Pomen: Tatoo orla predstavlja njegovo ljubezen do domovine in indijanske kulture, zaradi česar je izbral plemensko obliko, da bi naredil ptico.

7. Verjemite tetovaža

Tetovaža: Beseda “Believe” je tetovirana na zgornji levi roki, tik pod krilom njegove tetovaže plemenskega orla.

8. Vodja in tetovaža s citati

Tetovaža: Na strani njegove leve podlakti je še ena velika tetovaža portreta Rdečega indijanskega poglavarja, na kateri je tetoviran citat, ki se glasi: “Od tam, kjer zdaj stoji sonce, se ne bom več boril za vedno”. Preostanek rokava dopolnjujejo tetovaže perja in plemenski vzorci.

Pomen: Tetovaža je eden njegovih najljubših, načelnik Joseph, skupaj s citatom, ki ga je povedal, ko je bil Nez Perce po bitki pri gorah medvedjih tač prisiljen predati se polkovniku Nelsonu Milesu.

9. Srčna tetovaža

Tetovaža: Na levi roki pevca je tetovaža majhnega črnega srca.

Pomen: Za to tetovažo se skriva zanimiva zgodba. Billyjeva hči, Miley Cyrus, je s svojim peresom vlekla srce, ko je bila majhna, in Billy je naslednji dan to trajno narisal na svojem telesu. Tetovaža predstavlja ljubezen in vez, ki ju delita. Podobno tetovažo je imela tudi Miley na svojem telesu.