Tetovaže

9 tatujev Raya Houghtona in njihov pomen

Enainštirideset let je Ray Houghton že od otroštva navdušen nad fitnesom. Zdaj je osebni trener slavnih, ki je znan po svoji preobrazbi telesa navznoter. Houghton je za a porabil več kot 9500 USD in več kot 240 ur Popolna tetovaža za bodi. Njegova koža je zdaj v celoti prekrita s črnilom od glave do pet. Raziščimo njegovo obleko za tetoviranje celega telesa.Ray Houghton

8 pokritih tetovaž

1. RAY na desnem zapestju

Tetovaža imena Ray Houghton

Tetovaža: “ŽAREK”

Pomen: Houghton je napisal svoje ime žarek na desnem zapestju. To je ena od osmih neprijetnih tetovaž, ki si jih je narisal v času svoje vojske. To je narisal tisti umetnik tetovaže, Sailor Bill. V najstniških letih se je pridružil kraljevi artileriji in tetovažo narisal v prikolici blizu baznega tabora. Ta tetovaža je zdaj pokrita z njegovo novo obleko za tetoviranje telesa.

2. “Gejša” na desni podlakti

Tatoo gejše Ray Houghton

Tetovaža: Gejša- Japonka

Pomen: Ray je portret gejše (zdaj prekrite z novimi tetovažami) tetoviral na desni podlakti med dnevi v kraljevski topnici od umetnika tetovaž, mornarja Billa. Gejše so Japonke, ki zabavajo s starodavno tradicijo umetnosti, plesa in petja.

3. Zmajev obraz na desni podlakti

Tetovaža zmaja Ray Houghton

Tetovaža: Zmajev obraz

Pomen: Ray je to tetovažo dobil med vojaškimi dnevi od tetovaža Sailor Bill, ki se mu ne zdi spektakularen skupaj z drugimi osmimi neprijetnimi tetovažami. To črnilo je zdaj spet pokrito z njegovimi novimi črnili.

4. Nerazločna tetovaža na levi zgornji roki

Tetovaža leve roke Ray Houghton

Tetovaža: Nejasen dizajn

Pomen: Tatooist, Sailor Bill, je imel Raya, ko je bil v Royal Artilleryju, spet nedefinirano ali nejasno tetovažo na zgornji desni roki. Ta tetovaža je zdaj prekrita z njegovimi novimi črnili.

5. Nedoločen vzorec z obrazom na desni zgornji roki

Tetovaža zgornje desne roke Ray Houghton

Tetovaža: Vzorec z obrazom v njem

Pomen: Ray ima nedorečen vzorec tetovaže na levi nadlakti, v katerem je obraz. Ta tetovaža je natisnjena s strani umetnika Sailor Bill, ki je prav tako pokrita s črno obleko.

6. Nejasne abecede na levem ramenu

Tetovaža abecede Ray Houghton

Tetovaža: Nejasne abecede

Pomen: Ray je z levimi rameni narisal nekaj abeced, ki so lahko AMS ali morda kaj drugega. Tetovaža se je sčasoma razpršila in zdaj ni jasno vidna. Ta tetovaža je spet pokrita z njegovimi novimi črnili.

7. Nedoločena meja z rogom samoroga na desnem ramenu

Tetovaža roga samoroga Ray Houghton

Tetovaža: Nedoločena oblika z rogom samoroga

Pomen: Ray si je tetovažo, mornar, tetoviral desno ramo. Tetovaža je v obliki številke “2” z rogom samoroga na vrhu.

8. Nekakšen cvetlični dizajn na njegovem desnem zapestju

Ray Houghton tetovaža s cvetličnim dizajnom

Tetovaža: Cvetlični dizajn

Pomen: Ray je na levem zapestju narisal cvetlični dizajn, ki ga je izdelal Tatooist Sailor. Ta tetovaža je ena od njegovih osmih sramotnih tetovaž, ki jih zdaj pokrivajo novejše.

Popolnoma črna tetovaža obleke

9. Maorski dizajn na celem telesu

Tetovaža Ray Houghton na rokah

Tetovaža:  Maorsko oblikovanje

Pomen:  Ray je to misijo tetoviranja začel, ko je dopolnil 59 let. Po vstopu v bodybuilding je bilo Houghtonu preveč nerodno, da bi pokazal svoje mišice s temi osmimi predhodnimi tetovažami, zato jih je pokril z oblikovalsko umetnostjo Maori. Od tu je začel svojo pot, da bi pokril kožo in zmanjšal znake staranja. Obiskal je tetovatorja, Toby Dean da si pripravi rokave in prikrije starejše tetovaže, a se je na koncu narisal po celem telesu z umetninami Maori. Vsaka dva tedna je prenašal 14 mesecev osem do devet ur, začenši z rokami in nogami. In v samo 14 mesecih je celo telo pokril s črnim bodijem, pri čemer so ostale le noge, roke in obraz.

Tetovaža Ray Houghton Maori na hrbtu

Ray si je s tem umetniškim delom tudi tetoviral zadnji del glave. V intervjuju je Ray to povedal. ” Najljubši del je njegova zadnjica, kjer je tetovator Toby Dean podpisal svoje umetnine.

Ray Houghton

Da bi dokončal ‘Full Body Suit’, je na božični večer leta 2018 celo narisal genitalije. Houghton je rekel: »Res sem izgubil zaupanje in začel sem se počutiti kot starec. Kaj ljudje mislijo o meni, mi je pomembno. Te stare tetovaže so bile narejene, ko sem bil star 17 let. Odvratne so bile. Zdaj sem ponosen, da lahko spet pokažem svoje telo, in komaj čakam, da ljudem v celoti pokažem svoje telo. Všeč mi je in počutim se mlajše in popolno. “