Tetovaže

9 najboljših umetnikov tetovaže v Bendigu

Tetovaže so del običajne kulture in vsakdanji izraz naših estetskih vzgibov in čustev. Ker postajajo tetovaže vse bolj komercialne in jih današnja družba sprejema, nespecifičen pristop pri izbiri umetnika za tetoviranje pogosto kasneje postane glavobol in s tem obžalovanje. Da bi vas rešili pred tem, smo vam predstavili imena najboljših umetnikov tetoviranja v Bendigu.

Tetovaže in piercing so ključnega pomena pri ustvarjanju podobe, ki se zdi mladostnikom estetsko lepa. Nekatere tetovaže posredujejo sporočilo, ki si ga nosilec želi zapomniti ali posredovati drugim. Primeri takšnih tetovaž so pomembni datumi ali imena, ki so tetovirana, da bi ohranili spomin na ljubljeno osebo ali označili srečen dogodek obletnice. Druge tetovaže, ki spadajo v to kategorijo, bi bile gesli, vpisani na podlaket ali stegno, ki bi opomnili, naj nikoli ne obupamo ali uživamo v življenju, bodimo previdni do drugih ali da nas napake naučijo, da nas ne odvrnejo. Ne glede na njihov pomen so dokazi o identiteti in osebnosti osebe, ki na ta način presegajo idejo, da obstaja zgolj moda. S tem je odločitev, da izberem pravega tetovatorja, izjemnega pomena.

Odločitev za tetovažo je najpogosteje posledica vpliva prijateljev ali medijev ali želje po izražanju. Tukaj vam nismo olajšali le sestave seznama najboljših umetnikov tetovaž v regiji Bendigo, ampak lahko tudi zagotovimo, da je seznam nepristranski in skrbno pripravljen, da upošteva veliko stvari. Tu je nekaj imen, ki bi jih lahko upoštevali pri odločitvi.

1. Adam, Leigh, Molly- Tatoo studio King of Rings 

Vsebina (kliknite za skok)

 • 1. Adam, Leigh, Molly- Tatoo studio King of Rings 
 • 2. Tetovaže s surovim črnilom
 • 3. Studio za tetoviranje črnila Bendigo
 • 4. Studio za tetovaže Gallery
 • 5. Studio za tetoviranje Black Wren
 • 6. Prazen studio za tetovaže platna
 • 7. Ash Farrow, Simon Jackson in Jessie Ruddick – Trgovina s tetovažami Bendigo Silver Tongue
 • 8. London Reese, Brad, Jon- The Black Lantern Tattoo Collective
 • 9. Sailor’s Devil Tattoo Studio

Umetniki tetovaže v Bendigu

King of Rings Tattoo Studio je luksuzen studio za tetoviranje in prebadanje telesa, ki ima prednosti dolgoletnih izkušenj v tej industriji. Svoja vrata za javnost je odprl leta 2000. Nadarjeni tatoo umetniki imajo neizpodbitno močno strast do svoje obrti in svojim strankam znajo ponuditi le najboljše. Njihovi oblikovalci si vzamejo dovolj časa, da prisluhnejo vašim potrebam po tetovažah in skupaj z vami dosežejo popolne rezultate, ki jih iščete. Privoščijo si tudi navodila za nego, kako popolnoma ohraniti svoj dizajn tetovaže doma. King of Rings ponuja tudi storitve prebadanja.

Umetniki tetovaže v Bendigu

Umetnik studia tatoo King of Rings Tattoo Studio je odličen, vendar jih je nekaj, v katerih se odlično odrežejo. Presenetljivo je dejstvo vedeti o raznolikosti modelov in tehnik, ki jih lahko ponujajo, kar vključuje tradicionalne, krepke barve, lobanje, srce, ovitke, japonske, portrete, cvetlične, črne in sive, fotorealizem, naravo , Risanka, oko, orel, slon, volk, metulj, plemensko, nova in stara šola & Cvetlična tetovaža. King of Rings Tattoo Studio je ena najboljših tetovažnih trgovin v Bendigu v Avstraliji. Navdihuje ga ideja o individualnosti in subjektivni naravi vsake osebe in odličnosti. Prav tako so ponosni na svoje obrti in spretnosti skupaj s svojim profesionalnim odnosom. Telo zanje je celota in ustvarja neverjetne oblike, tako da tečejo skladno s kožo.

Umetniki tetovaže v Bendigu

To ni vse o tatoo studiu King of Rings, saj lahko svojim strankam, ki jih imajo zelo cenjene, ponudi veliko več. Umetnik v tem studiu bi se potrudil, da bi svojim strankam zagotovil največje udobje. Namesto google iskanja, če želite izvedeti več, tukaj so vse pomembne povezave do njihove uradne spletne strani, družbenih medijev in pomembne podrobnosti o tatoo studiu King of Rings, ki so lahko zelo potrebne, ko naredite ta studio po vaši želji. naslednji dizajn!

Umetniki tetovaže v Bendigu

Lokacija v Google Zemljevidih:

2. Tetovaže s surovim črnilom

Umetniki tetovaže v Bendigu

Raw Ink Tattoos je domače lastništvo domačina, ki je enako navdušen nad tetovažami kot vi. Ta popolnoma licenciran studio za tetoviranje se nahaja na ulici High Street v mestu Kenguru Flat v mestu Victoria in deluje od leta 2010. Njihovi umetniki imajo dolgoletne izkušnje v industriji tetoviranja in so neverjetno nadarjeni pri ustvarjanju vrhunskih modelov tetovaž, ki jih želite. Studio sledi avstralskim standardom in predpisom, tako da boste lahko za svoje udobje prejeli visokokakovostne storitve tetoviranja. Njihovi tetovatorji uporabljajo lončke za črnilo za enkratno uporabo, konice za enkratno uporabo in cevi, ki zagotavljajo ne le estetiko, ampak tudi popolnoma varno doživetje tetoviranja. Raw Ink Tattoos ponuja celo brezplačno mesto za posvetovanje, kjer se lahko pozanimate o različnih inovativnih postopkih in metodah oblikovanja studia.

Umetnik Raw Ink Tattoo Studia je odličen, vendar je nekaj takih, v katerih se odlikujejo. Presenetljivo je dejstvo, da lahko veste o različnih modelih in tehnikah, ki jih lahko ponujajo, vključno z risanko, srcem, cvetličnim, japonskim, verskim, očesom, portreti, lobanjo, hobotnico, zmajem, realističnim, uro, živalsko, plemensko , Metulj, Tiger, Tradicionalna Američana, Mandala, Pajek, Orel, Pol rokav, Pisanje, Haida, Sidro Tattoo & Barvno delo.

Umetniki tetovaže v Bendigu

To ni vse o tattoo studiu, saj lahko svojim strankam, ki jih imajo zelo cenjene, ponudi veliko več. Umetnik v tem studiu bi se potrudil, da bi svojim strankam zagotovil največje udobje. Namesto google iskanja, če želite izvedeti več, tukaj so vse pomembne povezave do njihove uradne spletne strani, družabnih medijev in pomembne podrobnosti, ki so lahko zelo potrebne, ko naredite ta studio želeno izbiro za vaš naslednji dizajn!

Lokacija v Google Zemljevidih:

3. Studio za tetoviranje črnila Bendigo

Umetniki tetovaže v Bendigu

Bendigo Ink Tattoo Studio je zelo kompetentna trgovina s tetovažami, ki ponuja široko paleto modelov in stilov v čistem in varnem okolju, za javnost pa deluje od leta 2011. Njihovi oblikovalci in tetovatorji imajo bogate izkušnje na vseh vrstah modelov, zlasti tradicionalnih , črni in sivi slog. Namenjeni so zagotavljanju najbolj zanesljivih storitev tetoviranja glede na vaše potrebe in želje. Njihovi tetovatorji posvečajo individualno pozornost in pristop, da poslušajo vaše ideje o tetovažah in jih spremenijo v fantastične kose telesa. Bendigo Ink svojim gostom priročno ponuja možnost vstopa.

Umetniki tetovaže v Bendigu

Umetnik Bendigo Ink Tattoo Studio je odličen, vendar jih je nekaj, v katerih se odlikujejo. Presenetljivo je dejstvo vedeti o raznolikosti oblikovanja in tehnik, ki jih lahko ponujajo, vključno z naravo, krvavimi stvarmi, portreti, fotografskim realizmom, tradicionalnimi, keltskimi, ameriškimi, očmi, uro, krepko barvo, metuljem, cvetjem, Napisi, plemenski, maorski, biomehanski, haida, orel, kitajski, črni in sivi, živali, kolesarji, nova šola & Borneo tetovaža. Cena za kakršen koli dizajn v studiu Bendigo Ink Tattoo Studio se začne od 150 USD na uro in bi se raje spreminjala v primeru spremembe velikosti, vrste umetnika in zapletenosti oblikovanja.

Umetniki tetovaže v Bendigu

To ni vse o tattoo studiu, saj lahko svojim strankam, ki jih imajo zelo cenjene, ponudi veliko več. Umetnik v tem studiu bi se potrudil, da bi svojim strankam zagotovil največje udobje. Namesto google iskanja, če želite izvedeti več, tukaj so vse pomembne povezave do njihove uradne spletne strani, družabnih medijev in pomembne podrobnosti, ki so lahko zelo potrebne, ko naredite ta studio želeno izbiro za vaš naslednji dizajn!

Umetniki tetovaže v Bendigu

Lokacija v Google Zemljevidih:

4. Studio za tetovaže Gallery

Studio Gallery Tattoo je v mestu od leta 2006 in je vrhunska trgovina, ki bo zelo dobro zadovoljila potrebe svojih strank. Ponujajo ekskluzivno paleto zbirk, ki temelji na vaših potrebah. Tetovator in piercerji so zelo usposobljeni pri svojem delu in želijo svojim strankam dati najboljšo izkušnjo.

V The Gallery Tattoo Studio delajo s higiensko opremo, ki je za enkratno uporabo in je sterilizirana. Nameravajo vam predstaviti najboljšo različico svojih modelov. Studio Gallery Tattoo je precej velik in zelo obsežen. Je precej prostornejša od drugih in ima zato tudi zasebno sobo. Studio Tattoo Studio ponuja brezplačne nasvete in darilne bone za svoje storitve rednim strankam.

Umetniki v The Gallery Tattoo Studio so resnično izpopolnili svoje oblikovalske sposobnosti, kot so Custom in Flash, Large and Small, Body Art, Blackwork, Flowers, Traditional, Script, Nature Tattoos, Cover-Ups, Acne Scar, Removal, Airbrushed, Religious , Črno in sivo, Piercing, Hollywood Carbon Peel, Piercing & Reviv IV zdravljenje.

Ko bi radi dobili trajno kožo na telesu, bi morali dolgo in trdo razmišljati, preden se lotite oblikovanja. Prepričani boste, da ste srečni in zadovoljni s črnilom, ki ga imate, tako da vam ni treba hiteti, da ga prekrijete ali odstranite pozneje. Zato morate svoje raziskave opraviti pravilno, pri The Gallery Tattoo Studio pa vam ne bo treba dvomiti o sposobnostih umetnika.

Poskrbijo za udobje in enostavnost svojih strank, zato so eni najboljših, če dejansko želite uživati ​​v celotni tetovirani izkušnji. Vse informacije o svojem studiu in umetniku so posredovali neposredno iz svojih družabnih medijev v svoj portfelj na svoji uradni spletni strani. Zemljevide imajo tudi v studiu, da lahko stranke z lahkoto pridejo sem. Studio Gallery Tattoo Studio je v Avstraliji zelo obsežen. Je multidisciplinarni studio, kar pomeni, da je umetnik specializiran za več kot en poseben slog. Ustvarjajo tudi veliko sodobnih tetovaž. Studio je blizu dveh večjih lokacij in studio se ponaša z velikim seznamom gostujočih umetnikov, ki so nekateri najbolj nadarjeni umetniki na svetu. Njihovo spletno mesto je omenjalo navodila z dveh različnih lokacij:

Navodila iz nakupovalnega centra Pall Mall:

Nasproti odvetniških sodišč je Chancery Lane med Neon Peach in Jools For Jim. Pojdite tja gor, na levi boste videli El Gordo. Tik mimo so na desni vrata z Jinadao. Pojdite in stopite po stopnicah. Enostavno.

Navodila iz trgovskega centra Hargreaves:

Odpravite se proti trgovini Reject in mimo večnadstropnega parkirišča. Med tem in Fig Jamom je Chancery Lane. Spodaj, zadnja vrata na levi, na katerih je napisana Jindaa. Tam in gor po stopnicah. Enostavno. To ni vse o The Gallery Tattoo Studio, saj lahko svojim strankam, ki jih imajo zelo cenjene, ponudi veliko več. Umetnik v tem studiu bi se potrudil, da bi svojim strankam zagotovil največje udobje. Namesto google iskanja, če želite izvedeti več, so tukaj vse pomembne povezave do njihove uradne spletne strani, družbenih medijev in pomembne podrobnosti o The Gallery Tattoo Studio, ki so lahko zelo potrebne, ko naredite ta studio, ki ste ga želeli izbrati za naslednjo oblikovanje!

Lokacija v Google Zemljevidih:

5. Studio za tetoviranje Black Wren

Umetniki tetovaže v Bendigu

Nadarjena ekipa v Black Wren Tattoo Studiu je specializirana za stvari, kot so Cover-Ups, Tribal, Flowers, Traditional, Fine Line, Nature, Black and Grey, Haida, Traditional American, Religious, Portraits, Blackwork, Asian, Memorial, Lettering, Fantasy , Skriptne, realistične, velike in majhne, ​​po meri, japonske, keltske, akvarelne, cvetlične in živalske tetovaže & Piercing

Igle in oprema, ki se uporabljajo v Black Wren Tattoo Studiu, se uporabljajo samo za enkratno uporabo. Pred sestanki so tudi predhodno sterilizirali svojo opremo. Pomagajo strankam, da se v tem okolju počutijo varne in zaščitene ter uporabljajo tudi standardne materiale z visokim standardom. Black Wren Tattoo Studio ponuja nakit v svojem studiu, ki ima različne možnosti, ki jih lahko izberete.

Umetniki tetovaže v Bendigu

Novo plemensko tetoviranje & Piercing redno preverja tudi zdravstveni odbor Toronta in nikoli ni bil neuspešen. Ponujajo tudi storitve, kot so piercing, touch-up, piercing pregledi in svetovanje za vse njegove zveste stranke.

Črne tetovaže so precej drzne ideje za tetovaže, ki so narejene s črnim črnilom in so podobne risbam. Pogosto predstavljajo nekakšne geometrijske oblike ter figurativne oblike in predmete. Postali so splošno znani tudi kot modernistična interpretacija tetovaž polinezijskih plemen. Black Wren Tattoo Studio jih je razvil v različne sloge.

Nekatere izmed najuspešnejših tehnik črnega tetoviranja so:

 • Geometrijsko
 • Zatemnitev
 • Negativni prostor
 • Dot delo
 • Plemensko

Umetniki tetovaže v Bendigu

Ilustrativne tetovaže lahko pomenijo vse, od tradicionalnega do realizma. Slog pa ima poseben drzen obris in zelo intenzivne barve. Lahko jih naredimo hiper realno in tehnično ter tudi z akvareli.

Realizem, priznan tudi kot fotorealizem, velja za popolne in podrobne podobe primerjave v resničnem življenju. Te slike se razlikujejo od fotografije, čeprav jih je težko obvladati na papirju. Za izpopolnjevanje tega sloga porabijo leta/ To lahko storijo v črni in sivi barvi ali pa samo v barvah. Črno -siva slika ustvarja podobne učinke kot črno -bela fotografija. Barvne realistične slike potrebujejo več podrobnosti za ustvarjanje učinkov.

Umetniki tetovaže v Bendigu

To ni vse o Black Wren Tattoo Studiu, saj lahko svojim strankam, ki jih imajo zelo cenjene, ponudi veliko več. Umetnik v tem studiu bi se potrudil, da bi svojim strankam zagotovil največje udobje. Namesto google iskanja, če želite izvedeti več, tukaj so vse pomembne povezave do njihove uradne spletne strani, družabnih medijev in pomembne podrobnosti o Black Wren Tattoo Studio, ki so lahko zelo potrebne, ko naredite ta studio želeno izbiro za vaš naslednji dizajn!

Lokacija v Google Zemljevidih:

6. Prazen studio za tetovaže platna

Umetniki tetovaže v Bendigu

Blank Canvas Tattoos Studio je bil v mestu odprt že zelo dolgo in je v industriji že več kot 2 desetletji. Imajo 7 nadarjenih in usposobljenih mladih umetnikov, ki ponujajo ogromno različnih modelov in spretnosti. Prav tako zelo dobro poznajo higienske in sterilizacijske prakse. Obstajajo strokovnjaki za modele, kot so plemenske, japonske in akvarelne tetovaže.

Tetovaže v azijskem slogu so se z leti bistveno razvile in sodobne trgovine, kot je Chronic Ink, delujejo v neotradicionalnih stilih. Večina azijskih tetovaž običajno vključuje tri primarne komponente ali motive vetra, valov in ognja. Večina azijskih črnil ima nekatere ali vse te teme že v svojih ilustracijah. Sodobne tetovaže v azijskem slogu spadajo v dva glavna razreda: tradicionalne in neotradicionalne.

Umetniki tetovaže v Bendigu

Tradicionalne azijske tetovaže so najbolj prepoznavne po tetovažah celega telesa z izdelanimi, zapletenimi vzorci. Tradicionalne metode povzročajo disciplinirano tvorbo, ki predstavlja robove kosov. Po drugi strani pa neotradicionalni azijski modeli tetovaž izvajajo običajne oblike in motive, vendar so manj strukturirani in podpirajo temeljne silhuete telesa. Umetniki studia Blank Canvas Tattoos Studio uporabljajo močne linije in barvne odtenke ter sodobne spremembe klasičnih vzorcev in idej, s katerimi izstopajo posamezne komponente.

Umetniki tetovaže v Bendigu

Modeli tankih črt uporabljajo ravne ali ukrivljene tanke črte za izdelavo 2D ali 3D predmetov. Te ilustracije tetovaže prikazujejo obliko in obliko, ne pa barve, senčenja in teksture. Umetniki v studiu Blank Canvas Tattoos Studio ustvarjajo zelo podrobne in strukturirane tetovaže, ki so minimalistične in niso tako razkošne. Izgledajo precej elegantno in diskretno in so nameščeni na majhnih mestih, kot so prsti ali ušesa.

Umetniki tetovaže v Bendigu

To ni vse o Blank Canvas Tattoos Studio, saj lahko svojim strankam, ki jih imajo zelo cenjene, ponudi veliko več. Umetniki v tem studiu bi se potrudili, da bi svojim strankam zagotovili največje udobje. Namesto google iskanja, če želite izvedeti več, tukaj so vse pomembne povezave do njihove uradne spletne strani, družabnih medijev in pomembne podrobnosti o Blank Canvas Tattoos Studio, ki so lahko zelo potrebne, ko naredite ta studio želeno izbiro za vaš naslednji dizajn!

Lokacija v Google Zemljevidih:

7. Ash Farrow, Simon Jackson in Jessie Ruddick – Trgovina s tetovažami Bendigo Silver Tongue

Silver Tongue, ki se nahaja v regionalni centralni Viktoriji, je družinsko podjetje. Odkar smo v začetku leta 2016 prevzeli vajeti pri prejšnjih lastnikih, smo Silver Tongue ohranili zelo zvestobo svojim koreninam, prav tako pa smo nekaj lastnih končnih sprememb vrgli v že dobro naoljen stroj, s čimer si prizadevamo dati vam, strankam in najboljše izdelke, ki jih lahko najdemo. Kot vse ostalo okoli nas smo tudi na tem področju nenehno v stiku z novo tehnologijo in improviziramo vse, kar lahko! Specializirani smo za dobavo kakovostnih neodvisnih dobaviteljev in imamo veliko izbiro pokrival, oblačil, nakita in drugih zabavnih dodatkov, kot so obliži, zatiči, skodelice in kupčki! V trgovini ponujamo tudi profesionalno prebadanje telesa in tetoviranje po meri.

Poleg tega, da je eden izmed lastnikov trgovine s tetovažami Silver Tongue Bendigo, je Ash tudi eden od tatujevcev! Z diplomo iz vizualne umetnosti je Ash našla dom v kar koli barvitem, vključno s pop kulturo, akvareli in kar koli kavaji! To delo ni le sredstvo zaslužka, ampak čista vzdržljivost strasti do umetnosti. Oglejte si njene povezave na spletnem mestu Silver Tongue Bendigo Tattoo Shop, da si ogledate nekaj njenih del, ali pa pokličite trgovino, da rezervirate naslednji kos!

Simon že dolgo dela v trgovini s tetovažami Bendigo Silver Tongue in se namerava tukaj držati celotne rutine. Veliko dela za delo in je zelo prilagodljiv in nadarjen pri oblikovanju modelov. Simon je edinstven, v delo usmerjen umetnik, ki ima neverjeten ustvarjalni pridih, ima ozadje grafičnega oblikovanja in si prizadeva za podrobnosti. Nima nobenih posebnosti, do vsake tetovaže je sposoben odnos in je človek, ki potrebuje prikrivanje ali kakršno koli črnilo, če želite kakovost. Simon je v večini stilov briljanten, ne glede na barvo ali sivine. V svojem delu je delal z različnimi telesnimi platni, kar se jasno odraža. Moški je v svoji tetovažni karieri ustvaril veliko mojstrovin in opravlja neverjetno delo. Če je njegova flora, favna, portreti, domišljija, realizem, stara šola, nova šola, mandale, akvarel, risanka, grozljivka, živali ali kaj prav čudnega, otkačenega, se bo potrudil in se po svojih najboljših močeh potrudil oživite svojo vizijo.

Simon je odličen umetnik v trgovini Silver Tongue Bendigo Tattoo Shop in si vzame čas, da vnese vse podrobnosti s čistimi črtami in da resnično naredi vašo tetovažo pop, ni hiter in poceni tetovator in ne bo hitel v službo in je v redu to. Vložil je čas in predanost, da bi to naredil ravno prav, zato se odpravite in pojdite “Wow I Love my new tattoo” za razliko od wham bam hvala gospa sranje, ki jih obžalujete 12 mesecev kasneje in porabite več $ bodisi za pokrivanje -dvig ali odstranjevanje laserja. Če hočeš, da je vse v redu prvič, udari Simona.

Je lep, čuden, smešen lik, vendar so njegove tetovaže na mestu in vas bodo zagotovo navdušile in vam dale ta čudovit občutek tetovaže. Simon je z veseljem razbil velike tetovaže na več sej, zato se lotite tega, ljudje in si priskrbite črnilo, ki ga resnično želite, in se ne zadovoljujte z nič manj. Simon res dela čarobno. Trenutno dela iz Silver Tongue v Bendigu, vendar je znano, da občasno potuje. Če gre za edinstveno tetovažo, potem Simonu pošljete sporočilo in mu pustite, da naredi svojo čarovnijo. Poizvedbe so vedno dobrodošle.

Jessie Ruddick je odlična umetnica v trgovini tatujev Silver Tongue Bendigo, ki ima veliko specializacijo. Če iščete kaj realnega, črnega in sivega ali portretiranja, je Jessie vaše dekle! Specializirana za črno -sive portrete, Jessie že nekaj let tetovira v Bendigu in okolici. Njena pozornost do detajlov je brezhibna in njeno delo govori samo zase!

To ni vse o trgovini s tetovažami Bendigo Silver Tongue, saj lahko svojim strankam, ki jih imajo zelo cenjene, ponudi veliko več. Umetniki v tem studiu bi se potrudili, da bi svojim strankam zagotovili največje udobje. Namesto google iskanja, če želite izvedeti več, tukaj so vse pomembne povezave do njihove uradne spletne strani, družabnih medijev in pomembne podrobnosti o trgovini s tetovažami Silver Tongue Bendigo, ki so lahko zelo potrebne, ko naredite ta studio želeno za naslednjo izbiro oblikovanje!

Lokacija v Google Zemljevidih:

8. London Reese, Brad, Jon- The Black Lantern Tattoo Collective

Lastnik in rezidenčni umetnik London Reese je v zadnjem desetletju večino svojega dela delil s svetom. Potoval je po vsem svetu, da bi študiral in ustvarjal likovno umetnost in tetovaže. Dobesedno je naredil pečat, ko je tetoviral na tisoče ljudi iz vseh družbenih slojev, z vseh koncev planeta. Obsežna potovanja pa; je lep opomnik, da je dom tam, kjer je srce. London je po navdihujočem desetletju tetoviranja in potovanj vedel, da je čas, da odpre svoj studio; blizu njegovega doma in družine, kjer se je vse začelo. Končno se je odločil, da bo svoj zahtevek postavil v bližini Tihega oceana, nedaleč od mesta, kjer je odraščal, v okrožju Orange v Kaliforniji. Vedel je, da želi ustvariti kraj, kjer bi lahko brez omejitev ustvarjali likovno umetnost in tetovaže. Njegov cilj je bil zgraditi pravo zatočišče za umetnost; nekje, kjer bi lahko napredovala progresivna umetnost, svobodomiselnost in pozitivno delovanje. Ta studio je odraz njegove strasti do likovne umetnosti, prijateljev & družina, rock and roll, ocean in zapuščina.

Črna svetilka se nahaja na čudoviti obali južne Kalifornije, v meglenem mestecu Dana Point. Studio se nahaja na pečinah v središču mesta; Lantern District, s pogledom na pristanišče Dana Point, tik ob svetovno znani avtocesti Pacific Coast 1. Črna svetilka hrani nenehno spreminjajočo se zbirko likovne umetnosti in je tudi dom svetovno priznanih umetnikov; znani po svoji izjemnosti & nagrajene umetnine. Črna luč je več kot lepa umetnost & tatoo studio. To je sveto zemljišče. To je naš dom stran od doma. Je naša luč v vsej pregovorni temi življenja. To je naše svetišče.

London Reese, lastnik studia in velik umetnik, je človek, ki je zasvojen z umetnostjo in obrtjo in je oboževalec že od malih nog. Pravi: »Jaz sem zgolj moški; zadušena z umetnostjo. Sem domačin iz južne Kalifornije, ki obožuje življenje in vso umetnost v njem. Odraščal sem s svinčnikom v roki in nepopustljivo strastjo do ilustracije. Vedno sem bil umetnik. Odrasel sem ob poslušanju rock and rolla & punk rock, rolkanje & deskanje na snegu s prijatelji in ustvarjanje umetnosti. Tatoo umetnost in kulturo sem se zaljubil že zelo mlad in se vanjo potopil. “

Pravzaprav je razlog njegove nadarjenosti ta, da je samouk, zato je veliko eksperimentiral in imel v lasti svoje uspehe in neuspehe. Po lastnih besedah ​​to razlaga s tem, da je “prvih nekaj tetovaž naredil leta 2006 med študijem umetnost na fakulteti. Šele leta 2008 sem začel tetovirati s polnim delovnim časom. Sem samouk, saj nikoli nisem imel vajeništva; a vsem ljudem, s katerimi sem delal, sem zaslužen, da so me naučili vsega, kar vem. Imel sem privilegij, da sem delal skupaj in se spoprijateljil z nekaterimi najboljšimi umetniki na svetu, in danes sem umetnik zaradi njihovega vpliva in vodenja. Za vedno sem hvaležen za prijateljstva, ki jih je zagotovila ta industrija. “

London Reese se je očitno preizkusil v različnih tetovažah in se ponaša s tetoviranjem številnih zvezdnikov, njegov seznam strank za tetovaže pa je ogromen. Zakaj pa to? No, poslušajte, kaj ima za povedati,

Poleti 2011 sem tekmoval in osvojil naslov resničnostnega televizijskega šova “Best Ink”, tekmovanje v tetoviranju, ki se je predvajalo po vsem svetu. Imam srečo, da počnem tisto, kar imam rad, in potujem po svetu; trajno delim svojo umetnost z neverjetnimi strankami. Imam srečo, da sem nagrajen umetnik in da sem svoje umetniško in tetovažno delo objavil v več revijah in knjigah po vsem svetu. Tetoviram veliko neverjetnih ljudi; vključno z zvezdniki, odvetniki, poklicnimi športniki, gasilci, župniki, glasbeniki, zdravniki itd. Kot umetnik nenehno stremim k napredku, da okrepim svoje sposobnosti in svojim strankam ponudim najboljše možno delo. Umetnost tetoviranja mi je svetinja in počaščen sem, da lahko ustvarim trajna umetniška dela na koži.

Ko London Reese ne tetovira, običajno dela na tem ali potuje. V prostem času rad počne še veliko več. Pravi: »Ko ne tetoviram, običajno delam na novi umetnosti ali potujem s svojo lepo ženo in otroki. Prav tako rad deskam, potujem v daljne svetove, se izgubim, poslušam glasbo & hodili v živo in preživljali čas z družino & prijatelji. “

Trip Lopez je še en odličen umetnik pri The Black Lantern Tattoo Collective in je od takrat precej zvezda. Njegov cilj je čim več rasti, da bo imel uspešno kariero v industriji tetovaž. Po lastnih besedah ​​razlaga: »Jaz sem umetnik tetovaže, rojen in odraščal v sončnem okrožju Orange v Kaliforniji. Specializiran sem za črno-sivi realizem, ukvarjam pa se tudi z netradicionalnimi in pikčastimi deli. V preteklih letih sem imel priložnost delati na več neverjetnih projektih, ki so mi omogočili rast in uveljavitev v tej konkurenčni industriji. Upam, da boste uživali v ogledu mojih projektov, tako kot sem jaz užival pri njihovem delu. Veselim se sodelovanja z vami pri vaši mojstrovini. Ne oklevajte in se obrnite, če želite izvedeti več. “

To ni vse o The Black Lantern Tattoo Collective, saj lahko svojim strankam, ki jih imajo zelo cenjene, ponudi veliko več. Umetnik v tem studiu bi se potrudil, da bi svojim strankam zagotovil največje udobje. Namesto google iskanja, če želite izvedeti več, tukaj so vse pomembne povezave do njihove uradne spletne strani, družabnih medijev in pomembne podrobnosti o The Black Lantern Tattoo Collective, ki so lahko zelo potrebne, ko naredite ta studio želeno za naslednjo izbiro oblikovanje!

Lokacija v Google Zemljevidih:

9. Sailor’s Devil Tattoo Studio

Sailor’s Devil Tattoo Studio je ena najboljših tetovažnih trgovin z razlogom. Umetniki v Sailor’s Devil Tattoo Studiu so nekateri izmed najbolj nadarjenih tatoo umetnikov, ki jih lahko najdete v mestu. So strokovnjaki na svojem področju, predvsem pa azijski/orientalski dizajn, Fineline in realistične črno -sive tetovaže. Trgovina se nahaja v središču mesta Bendigo v Avstraliji.

Sailor’s Devil Tattoo Studio svojim strankam ponuja tudi izjemne storitve prebadanja, pri tem pa upoštevajo vse higienske in čistoče protokole. Zagotavljajo tudi storitve odstranitve nekaterih pooblaščenih tehnikov. Posvetovanje pred izdelavo tetovaže je brezplačno in se lahko pozanimate o oblikovanju in tehnikah, ki jih uporabljajo. Nazadnje svojim strankam ponujajo tudi nakit, ki je odlične kakovosti. Sailor’s Devil Tattoo Studio ponuja ogromno različnih modelov.

Umetnik v Sailor’s Devil Tattoo Studiu je v glavnem specializiran za tehnike in oblikovanje, kot so Cvetje, Črno in Sivo, Oko, Ptice, Portret hišnih ljubljenčkov, Old School Americana, Azija, Ribe, Blackwork, Narava, Velike in male, Fine Line, Script, Religious , Tribal, Horror, Color Realizem, Illustrative, Cover-Ups, Piercing, Watercolor/Brushwork, Realistic, Fantasy and Western Tattoos, Lasersko odstranjevanje tetovaž & Mikropigmentacija lasišča.

To ni vse o Sailor’s Devil Tattoo Studiu, saj lahko svojim strankam, ki jih imajo zelo cenjene, ponudi veliko več. Umetnik v tem studiu bi se potrudil, da bi svojim strankam zagotovil največje udobje. Namesto google iskanja, če želite izvedeti več, tukaj so vse pomembne povezave do uradne spletne strani, družbenih medijev in pomembne podrobnosti o Sailor’s Devil Tattoo Studio, ki so lahko zelo potrebne, ko naredite ta studio želeno za vaš naslednji dizajn!

Lokacija v Google Zemljevidih: