Tetovaže

8 tetovaž Selene Gomez in njihov pomen

25-letna pevska senzacija, rojena v Teksasu v ZDA, Selena Marie Gomez je mednarodna pop zvezda in igralka. Trenutno je najbolj spremljana zvezdnica na Instagramu. Njene objave vključujejo njene čudovite slike, ki imajo milijone všečkov. Ameriška pevka ima na telesu številne tetovaže, ki imajo zanjo velik pomen. Oglejte si te tetovaže in spoznajte njen slog!

Tetovaže Selene Gomez

1. Glasbena nota na zapestju

Zapestna tetovaža Selene Gomez

Kot pevka jo je dobila prva tetovaža, natisnjena na njenem desnem zapestju, ki je glasbena nota v letu 2012. Rekla je: “Ime sem dobila po pevki (pevka Tejano Selena Quintanilla-Pérez) in glasba zame očitno močno vpliva.” Kot ji je povedala, jo tetovaža nenehno opominja, da tudi če ne nastopa na odru, je pevka in ji glasba veliko pomeni.

2. Rimska številka na nap

Tetovaža Nalena Selena Gomez

Pop-zvezda je na rimske številke na tilniku vpisala tetovažo z napisom “LXXVI” ki je 76 v številčni obliki. Njen tetovator Keith McCurdy je razkril, da je to poklon enemu od njenih družinskih članov. O njeni materi Amandi razmišljajo, da se je rodila leta 1976.

3. Opomba na desnem boku

Hip tetovaža Selena Gomez

Selena Gomez se je narisala stavek iz pisma Filipljanov 4:13 iz Svetega pisma, ki pravi: »Bog me krepi« v pisani pisavi na desnem boku, ki ji je pevka pojasnila: “Vse lahko počnem po Kristusu, ki me krepi.” To njeno dejanje kaže, da je Gomez pravi katolik in verjame v Boga.

4. Podpičje na desnem zapestju

Poltehniška tetovaža 1

Igralka Baby Face ima na desnem zapestju napisala podpičje ki ima globok pomen. Je simbol preprečevanja samomorov neprofitne organizacije Project Semicolon. Organizacija se začrta kot »gibanje, namenjeno predstavljanju upanja in ljubezni tistim, ki se spopadajo z duševnimi boleznimi, samomorom, odvisnostjo in samopoškodovanjem«.

5. Arabska fraza na hrbtu

Arabska tetovaža Selena Gomez

Pevec in izvajalec sta dobila Arabska fraza, natisnjena na zgornji desni strani njenega hrbta. Navaja “أحب نفسك أولا”, kar pomeni, da “najprej ljubite sebe”. Ta tetovaža je bila izrezana na najbolj zapletenem mestu in trajalo je skoraj 45 minut, da jo je tetovator vpisal. No, to njeno dejanje navaja, da je pogumno in močno dekle!

6. Simbol Om na kolku

Selena Gomez Om Tattoo

25-letna pop zvezda je dobila sveta, a elegantna beseda “Om”, natisnjena na njenem levem boku, vendar v raznoliki različici, kot je “X31”. “Om” ima v hinduizmu in mnogih drugih religijah prestrašen pomen, vendar zanjo pomeni občutek umirjenosti, hvaležnosti do Boga in meditacije.

7. Črka “g” za njenim ušesom

Tetovaža z ušesi Selena Gomez

Ameriška pevka ima za levim ušesom črko “g” v malih črkah. To njeno dejanje je bilo v zraku, ko so ljudje mislili na črko “g” kot “j” za njenega fanta in Justina Beiberja. Vendar je razčistila govorice in rekla, da je to to simbol je za njeno sestro Gracie ki se je rodil 12. junija 2013. Kakšno sestrinsko dejanje je bilo to!!

8. »Sonček« peš

Tetovaža stopal Selena Gomez

Selena Gomez na desni nogi ima tetovažo z napisom “sonce”. Kot je povedala, je ta tetovaža namenjena njeni babici, saj jo je vzgajala, ko sta se starša razšla. No, to je hvaležnost, ki jo je pokazala do svoje babice.