Tetovaže

8 tetovaž Scarlett Johansson in njihov pomen

Scarlett Johansson je ameriška igralka in pevka, ki je od leta 2018. znana kot najbolje plačana igralka na svetu. V javnosti je znana kot ‘ikona sloga’, ki slovi tudi po nekaj zanimivih tetovažah na svojem telesu. Spoznajmo več podrobnosti o njenih tetovažah skupaj z njihovim pomenom. scarlett johansson-tetovaže

1. ‘Dva prepletena kroga s tetovažo Abeceda A’Scarlett Johansson tetovira Infinity-Like

Tetovaža: Dva med seboj povezana kroga z abecedo A.

Pomen: Scarlett je na desnem gležnju narisala dva prepletena kroga, ki sta videti kot znak neskončnosti. V njej je črka “A”. Kdo pa je ta skrivnostni “A”? Smo radovedni!

2. Tetovaža ‘Sunrise’

SUNRISE TATTOO

Tetovaža: Tetovaža “Sunrise” na levi podlakti.

Pomen: Johanson si je na notranji strani leve podlakti naredil pisano tetovažo sončnega vzhoda. Pravi, da jo veseli, saj je manj znano dejstvo, da je sončni vzhod izraz optimizma, vere in novosti.

3. Tetovaža ‘zapestnica’

Tetovaža na zapestju

tetovaža zapestnice scarlett johansson

Tetovaža: Tetovaža ‘zapestnica’ na njenem desnem zapestju.

Pomen: Ne zapestnica, ampak tetovaža zapestnice, ki jo je dobila na desni roki. Je obesek “Thor Hammer”, na katerem so napisane besede “I ❤️ NY”. Ta tetovaža je bila prvič vidna med premiero filma “Maščevalci” leta 2002.

4. Tetovaža ‘SREČNO s tetoviranjem podkve’ 

Tetovaža: “SREČNO s tetovažo podkve” na desnem prsnem košu.

Pomen: Dobila je obrnjeno podkevo z napisom “NA SREČO” na desnem prsnem košu. Ta tetovaža naj bi prinesla srečo in uspeh v vseh pogledih. Francoski tetovator in umetnik grafitov “Fuzi Uvtpk” je to tetovažo narisal na telo Scarlett.

5. Tetovaža ‘Jagnje z masivnim cvetličnim dizajnom’ 

Jagnje s tetovažo s cvetličnim dizajnom- Johanson

Scarlett Johansson tetovaža na hrbtu

Tetovaža: Tatoo „Jagnje s cvetličnim dizajnom“ na hrbtu.

Pomen: Scarlett je dobila eleganten cvetlični tisk s sedečim jagnjetom, vtisnjenim med lopatice. Ta velika tetovaža na zgornjem delu hrbta zagotovo doda lepoto njeni zbirki črnil za telo.

6. Tetovaža ‘Rose’

Tetovaža Scarlette Rose

Tetovaža: Tetovaža ‘Rose’ na levem prsnem košu.

Pomen: Scarlett je na levem prsnem košu narisala vzorec v obliki vrtnice. Čeprav še ni razkrila celotne podobe tetovaže, je videti kot vrtnica z listi okoli nje. Tatoo vrtnice je simbol ljubezni, občutkov, čustev in strasti. Označuje tudi zaščito pred zavidljivim ljubimcem in zrelo ljubeznijo.

7. Tetovaža ‘Leteča sova’

tetovaža leteče sove scarlett johansson

tetovaža leteče sove scarlett johansson

Tetovaža: Tetovaža ‘Leteča sova’ na desnem prsnem košu.

Pomen: Scarlettova nikoli vidna tetovaža ‘leteče sove’ je bila vidna, zahvaljujoč obleki, ki je bila odlično postavljena v izrez! Tetovaža sove je simbol modrosti, znanja in prehoda.

8. Tetovaža ‘Avengers Logo’

Ekipa Avengers po tem, ko se je narisala

Logotip maščevalcev Scarlett Johansson

Logotip maščevalcev Scarlett Johansson

Tetovaža: Tetovaža “Avengers Logo” na desni roki.

Pomen: Vsi člani filma Maščevalec so na svoji koži dobili ustrezno tetovažo logotipa Maščevalcev. V nekem intervjuju je dejal Robert Downey,

Pet od prvotnih šestih Maščevalcev si je tetoviralo. In šesti je bil umetnik tetovaže, ki ga je podaril petim izmed nas, tistemu, ki se je odločil, da bo Mark Ruffalo. To je bila Johanssonova ideja in ona in Evans sta to storila v New Yorku. Nato je njihov newyorški fant Josh Lord, ki je neverjeten, odletel v Los Angeles, on je naredil mene, naredil je Renner, nato pa smo Hemswortha samo ustrahovali in to je dobil. “

Scarlett je igrala vlogo ‘Črne vdove’ v Maščevalcih.