Tetovaže

8 tetovaž Lance Thomas in njihov pomen

Lance Thomas je ameriški profesionalni košarkar, ki igra v ligi NBA za Brooklyn Nets. Študijski nogomet je začel igrati z Duke Blue Devils in bil del ekipe National Champion 2010. Preden se je leta 2020 pridružil Netsu, je zastopal tudi Austin Toros, New Orleans Hornets in New York Knicks. Lance ima na svojem telesu veliko zanimivih tetovaž, ki prikazujejo njegove interese in osebnost. Oglejmo si jih in pomene za njimi.

Lance Thomas

1. Tetovaža ‘Mary’

Tetovaža: Na levem bicepsu igralca je tetovaža Device Marije. Za soncem ima sonce, ki oddaja žarke sijaja, v rokah pa drži vrtnice.

Pomen: Tetovaža predstavlja verske poglede igralca. Marija predstavlja brezpogojno ljubezen, predanost in čistost.

2. Tetovaže “ribe”

Tetovaža: Preostali del leve nadlakti in podlakti, znotraj in zunaj, je prekrit s tetovažami različnih vrst rib, ki vključujejo kite, mečarice in mnoge druge. Beseda “slangmaglo” je tetovirana tudi na levem bicepsu pred soncem.

Pomen: Tetovaže rib na levi roki predstavljajo njegov hobi in ljubezen do ribolova. Morska bitja zaigrajo igralca in na telesu ga ima kar veliko. Na njegovem telesu je še nekaj posebnih tetovaž rib, kot boste kmalu ugotovili.

3. Ptičja tetovaža

Tetovaža: Na levi roki je tetovirana silhueta ptice.

4. Navedite tetovažo

Tetovaža: Desni del igralca vsebuje na sebi tetoviran biblijski citat.

5. Tetovaža ‘lev’

Tetovaža: Lanceov levi pec vsebuje tetovažo obraza režečega leva. Nad levjo glavo so tetovirane tudi besede “SRCE LEVA”.

Pomen: Tetovaža predstavlja, kako se Lance počuti, kot da ima osebnost leva. Stavek skupaj s tetovažo prikazuje, kako misli, da predstavlja ponos, moč in ima srce leva.

6. Tetovaža ‘NJ’

Tetovaža: Celotna desna nadlaket in ramena igralca sta pokrita z velikim dizajnom tetovaže. Tetovaža vsebuje teren skupaj z besedami “Scotch Plains”, tetovirano v njej skupaj z zvezdo. Spodaj je tetovaža z besedami “Kralj NJ”. Celotna oblika je dopolnjena s krono nad njo in črkami, “WG”, tetovirano na desni strani krone.

Pomen: Dizajn tetovaže na nadlakti je poklon tetovaža od Lancea do kraja njegovega rojstva, New Jersey. Scotch Plains je ime mesta, v katerem se je rodil. Lance je vodja vizualne umetnosti iz Dukeja in je sam ustvaril to obliko tetovaže. Tatoo predstavlja njegovo ljubezen do New Jerseyja in kako se ima za kralja mesta.

7. Tetovaža ‘kača’

Tetovaža: Lanceov desni biceps vsebuje tetovažo velike kače, tetovirane na njem, ki izhaja iz ust male pošasti, se giblje skozi lobanje in zlomljene kosti ter siči v bližini tetovaže NJ.

8. Tetovaža ‘ribe’

Tetovaža: Na zunanji strani desne podlakti je tetovirana velika riba. Na notranji strani desne podlakti je še ena velika.

Pomen: Tista na zunanji strani podlakti je tetovaža Yellowedge Groperja, druga na notranji strani pa tetovaža rumenoplavute tune. Obe ribi sta eni največjih, ki jih je ujel, tetovaža pa predstavlja njegova zmaga. V številnih svojih objavah ga pogosto vidijo, kako lovi v Mehiškem zalivu, fotografije svojih posebnih rib, ki jih je ujel, pa je naložil na svoja družabna omrežja. Slike najdete spodaj.