Tetovaže

8 tetovaž Jaysona Tatuma in njihov pomen

Jayson Christopher Tatum je ameriški profesionalni košarkar. Trenutno igra v ligi NBA za Boston Celtics. Tatum je igral košarko za Duke Blue Devils in je bil leta 2017 vpoklican.

Jayson ima na telesu kar precej zanimive tetovaže. Poglejmo si tiste, ki jih ima, in pomene, ki jih imajo.

1. ‘Portretna’ tetovaža

Tetovaža: Na strani leve spodnje noge igralca je portret ženske in otroškega obraza.

Pomen: Portretna tetovaža na nogi je portret njega samega kot otroka in njegove ljubljene mame Brandy Cole.

2. Citat na nogi

Tetovaža: Jaysonovo levo tele ima besede: “SAMO NISEM ODPUSTIL”Tetovirano na njem. Pod citatom je tudi par kariranih zastavic in besede: »Hussle Man”Tetovirano pod zastavami.

Pomen: Citat na njegovi nogi izhaja iz besed Nipseyja Hussleja: “Preprosto nisem odnehal. To je edina značilnost, “in tetovaža je poklon tetovaža za pokojnega raperja.

3. Tatoo ‘Jersey and 98’

Tetovaža: Levo koleno igralca ima številko 98, tetovirano na njem z zvezdo v ozadju. Na notranji strani leve noge je tudi tetovaža dveh dresov. Na enem od dresov je številka 0, na kateri je napisan Duke, na drugem pa številka 22, nad katero je napisana Chaminade.

Pomen: Številka 98 na njegovem kolenu predstavlja leto njegovega rojstva. Jayson se je rodil 3. marca 1998. Dres Chaminade predstavlja srednjo šolo, ki jo je obiskoval, “Chaminade College Preparatory School” in številko, ki jo je nosil, ko je igral zanje. Dres Duke 0 predstavlja njegov univerzitetni košarkarski dres z Duke Blue Devils in številko, ki jo je tam krasil.

4. „Oče in sin tetovaža

Tetovaža: Tatumovo levo stegno ima še eno tetovažo družinskega člana. Tetovaža prikazuje portret moškega, ki drži otroka v naročju, medtem ko nosi Tatumov dres. Pod portretom so tetovirane tudi besede “kot oče, tak sin”.

Pomen: Tetovaža na njegovem stegnu je njegova, s sinom “Jayson Christopher Tatum Jr.” ki ga zelo obožuje.

5. „sv. Louisova tetovaža

Tetovaža: Desno stegno igralca ima tudi tetovažo. Tetovaža prikazuje dimni oblak po eksploziji z besedami: »Sv. Louis “, tetovirano nad njim, pod njim pa tetovirano besedami,” til the world blows “.

Pomen: Tetovaža je poklon tetovaži Jaysonovemu domačemu mestu St. Louis v Missouriju.

6. Tetovaža na hrbtu

Tetovaža: Besede “BOGI BODO” so tetovirane na zgornjem delu hrbta igralca. Besede »Pregovori 3: 5-6« so prav tako tetovirane na njegovem hrbtu na desni strani.

Pomen: Tetovaža na hrbtu predstavlja njegove verske poglede in vero. Tetovaža je bila deležna številnih kritik slovničnih nacistov na internetu zaradi manjkajočega apostrofa v besedah ​​»BOGI«. Svetopisemski verz na hrbtu predstavlja tudi njegovo vero in ima vrstice: »Zaupaj v GOSPODA iz vsega srca svojega; in ne naslanjaj se na svoje razumevanje. Priznaj ga na vseh svojih poteh in on bo usmerjal tvoje poti. “

7. ’24’ tetovaža

Jayson Tatum-24-Tattoo

Tetovaža: ’24’ tetovaža na levi nogi.

Pomen: Jayson je tetoviral številko ’24’ v oblikovanju Mamba v čast Kobeju Bryantu. V intervjuju je dejal,

Spomnim se tiste prve ekipe, ko sem upal in želel, da bom dobil številko 10. Kobe, vsi vedo, da je bil to moj najljubši igralec. Imel sem 15 let in moral sem nositi številko svojega najljubšega igralca. Zdelo se mi je, kot da sem z njim na neki ravni povezave. “

8. Tetovaža na hrbtu

Tatoo na hrbtu -Jayson Tatum

Pomen: Ker je Jayson rojen v mestu St. Louis, si je na hrbtu narisal tetovažo U. City (University City)..