Tetovaže

8 tetovaž in njihov pomen Rogerja Meddowsa Taylorja

Roger Meddows Taylor, slavni bobnar rock skupine Queen, je po poklicu angleški glasbenik, kantavtor in multiinstrumentalist. V bazenu leta 2005 je bil Taylor izglasovan za osmega največjega bobnarja v zgodovini klasične rock glasbe. Roger je znan po več imenih, vendar je njegova ljubezen do tetovaž na telesu šele nedavno. Trdi, da se je začel tetovirati prepozno v življenju, vendar se zelo rad slika. Ima nekaj tetovaž na telesu. Poglejmo, kaj so in kakšen pomen imajo za Rogerja.

Roger Taylor

“Obožujem tetovaže,” sija, “zelo pozno v življenju … To je verjetno najboljši način,” dodaja. »Ni več pomembno – nikogar mi ne sme odpovedati. To je moj način, da rečem “jebi se!”

1. Tetovaža z desno roko

Rogerjeva zasnova Rogerjeva tetovaža

Tetovaža: Na desni podlakti je Roger naredil barvito tetovažo.

Pomen: To je bila prva Rogerjeva tetovaža telesa. Tetovaža vključuje egipčanskega Boga Ozirisa, ki drži Ankh. Po Rogerju tetovaža predstavlja življenje in smrt.

2. Tetovaža desne roke

Rogerjeva tetovaža z roko

Tetovaža: Na zapestju desne roke ima Roger tetovažo v obliki trajne zapestnice.

Pomen: Tetovaža vsebuje več kroglic vzdolž vrvice in lobanjo vmes, čemur proti koncu sledi rdeče obarvano pero. Takšne tetovaže so simbol, ki preprečuje, da bi se zlo in krivice oddaljili od vašega življenja.

3. Desna roka

Rogerjeva tetovaža z notranjo roko

Roger se tetovira

Tetovaža: Roger ima na notranji desni roki tetovažo, ki nekako predstavlja vesolje s polno luno in polmesecem na nasprotni strani. Sledi več obročev in geometrijsko prekrivajočih se trikotnih tetovaž.

4. Tetovaža ‘japonski zmaj’

Tetovaža zmaja Rogerja

Tetovaža: Na levi nogi Taylorjeve je natisnjen velik rdeče-oranžni barvni zmaj.

Pomen: Domneva se, da je japonski zmaj. Japonski zmaji veljajo za zaščitnike in čuvaje človeštva. Verjame se, da so zmaji simbol poguma, modrosti in moči.

5. Oblikovanje na nogi

Rogerjeva tetovaža na desni nogi

6. Podpis na želodcu

Tetovaže Rogerja Taylorja

Tetovaža: Roger ima na svojem telesu tetoviran svoj podpis.

7. Tetovirano telo

Tetovaže Rogerja Taylorja

O vseh tetovažah, ki jih ima Taylor, ni na voljo veliko informacij. Toda iz te slike lahko vidimo, da je nekaj črnil tudi na njegovi levi roki.

8. Zmajeva tetovaža

Rogerjeva tetovaža morskega zmaja

Tetovaža: Na desni nogi je še ena tetovaža zmaja.

Pomen: Zmaj je simbol modrosti, moči in inteligence. Najpomembneje pa je, da simbolizirajo svobodo, svobodno voljo duše in duha.