Tetovaže

8 tetovaž in njihov pomen Jessice Shears

Jessica Rose Shears, rojena in kupljena v Angliji, je po poklicu glamurozna manekenka. Ker je del glamuroznega sveta, si je dala tetovirati nekaj pomembnih tetovaž. Oglejte si še, če želite prebrati in vedeti o njenih črnilih za telo.

Tetovaže Jessica Shears

1. Srce in simbol neskončnosti, tetovirano na nogi

Jessica Shears Foot Tattoo

Znano je, da ima Jessica obris srca v simbolu neskončnosti na desni nogi. Ta njena tetovaža simbolizira, da je namen resničnega obstoja dosegljiv le z neskončno ljubeznijo, vero in upanjem.

2. Lotus Design on Nape

Jessica Shears Nape Tattoo

Model ima neverjeten dizajn lotosa na zatilju. Na svojem Instagramu je objavila sliko svoje tetovaže lotosa z napisom: “Zaljubljena v mojo novo tetovažo lotosa, ki jo je naredil neverjeten @tess_divine_ink. Arabska pisava je stara tetovaža, ki sem jo hotela dodati, da bi bila bolj dekliška, in ne morem verjeti, kako neverjetno se je to izkazalo. Več slik, ki bodo prišle, ko bodo ozdravljene, opravičujejo tudi vse otroške dlake. “

3. Plemensko oblikovanje na palcu

Tetovaža palc Jessica Shears

Na palcu njene desne roke je tetovirano plodno plemensko oblikovanje ki je sestavljen iz puščice z nekaj grafičnimi oblikami in dveh polmesecev, obrnjenih nasproti drug drugemu.

4. Pisanje na zapestju

Tetovaža sreče Jessica Shears

Lepotica, rojena v Združenem kraljestvu, ima na levem zapestju napisano besedo »Sreča«.

5. Citat na Ribcageu

Jessica Shears Ribcage Tattoo

Jessica ima na desni strani prsnega koša tetoviran citat, ki pravi: “Nikoli ni prepozno, da bi bil to, kar si lahko bil.” Nedvomno je njen citat navdihujoče besedilo.

6. Vrtnice na zgornjem delu stegna

Jessica Shears Rose Tattoo

Leva stran stegna je tetovirana s par vrtnicami in listi. Ko se je narisala, se je počutila tako dobro, da je svoje sledilce na Instagramu celo prosila, naj spremljajo tudi njenega tetovatorja Richarda Mullanea.

7. Hamsa, tetovirana peš

Jessica Shears Humsa Tattoo on Foot

Jessica ima levo stopalo s starodavnim verskim amuletom, znanim kot Hamsa ki velja za zaščitni simbol, ki zagotavlja srečo, srečo, blaginjo, blaginjo in srečo.

8. Okrasni vzorec in srce na zapestju 

Okrasna tetovaža Jessica Shears

Ustvarjalni okrasni vzorec skupaj s srcem je tetoviran na zapestju desne roke Jessice.