Tetovaže

8 tetovaž Héctorja Villalbe in njihov pomen

Héctor Daniel “Tito” Villalba je paragvajski profesionalni nogometaš. Kot krilo igra za Club Libertad in paragvajsko reprezentanco. Hector ima na svojem telesu kar nekaj zanimivih tetovaž. Oglejmo si jih in pomene za njimi.

Héctor Villalba

1. ‘Jezusova tetovaža’

Tetovaža: Na desni rami igralca je tetoviran obraz Jezusa Kristusa. Kristusa gledajo navzdol in nosi trnovo krono.

Pomen: Tetovaža na rami predstavlja njegove verske poglede. Kristusova tetovaža predstavlja njegovo krščansko vero in to, kako je Jezus žrtvoval svoje življenje, da bi rešil človeštvo.

2. Tetovaža ‘Srce’

Tetovaža: Pod tetovažo Jezusovega obraza ima njegova desna roka tetovažo srca. Srce ima okoli sebe ovito verigo trnja in kaplja kri. Na vrhu je tudi križ, obdan z ognjem.

Pomen: Dizajn tetovaže je priljubljena tetovaža v krščanski veri in se imenuje Presveto Srce Jezusa Kristusa. Srce predstavlja »Božjo brezmejno in strastno ljubezen do človeštva«

3. Tetovaža ‘kerubin’

Tetovaža: Zgornji del desne podlakti vsebuje nekaj kerubinov, tetoviranih na njej. Nad kerubini je tetovirana golobica, za njo pa luč.

Pomen: Kerubini, ki so angeli na njegovi podlakti, predstavljajo angele varuhe. So simbol nedolžnosti in ščitijo nosilca in njegovo družino pred škodo. Golob na roki je tudi simbol njegove vere in predstavlja Svetega Duha.

4. Tetovaža “medalja”

Tetovaža: Na zadnji strani Titove desne roke, tik nad komolcem, je na njej tetovirana medalja. Medalja vsebuje križ na sredini s črkami “C S S M L – N D S M D”, ki pomeni “Crux sacra sit mihi lux!” Numquam Draco sit mihi dux! ” Črke »C S P B« so prisotne tudi na strani križa. Črke pomenijo, “Crux Sancti Patris Benedicti “

Pomen: Medalja na roki Villalbe je zadnja stran medalje svetega Benedikta. Črke in napis pomenijo: »Naj bo sveti križ moja luč! Naj zmaj nikoli ne bo moj gospodar! ” Črke »C S P B« pomenijo »križ našega svetega očeta Benedikta«. Tetovaža medalje svetega Benedikta predstavlja Villalba, ki ga moli za zaščito. Benediktov moto je “Ora et Labora”, kar pomeni “moli in delaj”, v kar igralec verjame. Hector si je tetoviral leta 2013, ko je njegova ekipa iz San Lorenza zmagala na prvenstvu argentinske Primere División.

Zadnji del križa je viden na spodnji sliki.

5. Tetovaža ‘vrtnice’

Tetovaža: Na spodnji strani desne podlakti sta tetovirana dva rožna cvetja.

6. Ime Tattoo

Tetovaža: Na strani podlakti je ime “Juana”.

Pomen: Ime na podlakti predstavlja ime njegove ljubljene mame Juane Villalbe.

7. Tetovaža ‘številke’

Tetovaža: Okoli desnega zapestja so tetovirane rimske številke, “XIX V MCM ..”. Celoten datum na njegovih slikah ni razkrit.

Pomen: Datum predstavlja 19. maj 1900 -ih, kar predstavlja datum rojstva njegove mame Juane Villalbe. Čeprav se celoten datum ne vidi, govorice kažejo, da je to datum rojstva njegove matere.

8. Tetovaža ‘lev’

Tetovaža: Na strani Hektorjevega desnega stegna je na sebi tetoviran obraz leva.

Pomen: Hector je tetovažo predstavil na eni od svojih zgodb na Instagramu. Levova tetovaža na stegnu predstavlja njegov sončni znak Leo. Hector se je rodil 26. julija 1994 in tetovaža predstavlja del njega in njegove osebnosti.