Tetovaže

79 Neverjetna vietnamska tetovaža s pomenom

Umetnost tetoviranja se zdaj šteje za staro umetniško obliko, pri čemer so najzgodnejši znaki tetoviranja že od leta 3370-3100 pr. Kljub temu starodavno tetoviranje ni bilo omejeno le na to področje, dokaz o tetovažah v antiki pa so našli po vsem svetu.

Zgodovina tetovaž v Vietnamu

Vsebina (kliknite za skok)

 • Zgodovina tetovaž v Vietnamu
 • Ideje za vietnamske tetovaže
 • Kje dobiti vietnamski dizajn tetovaže?
 • Seznam vietnamskih modelov tetovaž

V Vietnamu je najzgodnejša oblika tetoviranja izumljena v 14. stoletju, ko so ribiči in mornarji trupili telo z bitjem, ki je imelo oči in luske morske pošasti, da bi ostali varni, ko so bili v morju. V času dinastije Ly in Tran so bile tetovaže predstavništvo plemstva in so bile uradno potrebne za dostop do cesarskega dvora. Več črnil je imel nekdo, višji je bil njihov položaj. Privlačni modeli so bili v tem času prevladujoče živali med moškimi, ptice in rože za dame.

Po napadu leta 1407 na Ming so tetovaže začele padati na slovesu, njihova povezanost s statusom in bogastvom pa se je zmanjšala. Ko so Francozi napadli v 19. stoletju, so tetovaže dobile slavo: kolonisti so zaprli kode na zapornike za razvrstitev in jih registrirali kot kršitelje zakonov. Tetovaže so prerasle v klasifikacijski sistem, ki ni umetnost.

Ko so Japonci v 40. letih 20. stoletja zasedli Vietnam, so bile tetovaže Irezumi razširjene v zaporniških skupnostih. Postajali so spet umetniško delo, vendar so še vedno namigovali na nekoga, ki je kršil zakon, med spolnimi delavci in člani tolp pa so opazili izdelane vzorce. Ugotovljeni zločin je bil v poznem koncu 20. stoletja v Saigonu običajen in tetovaže so bile v veliki meri povezane s tem gibanjem.

Odnos v Vietnamu se je začel izboljšati šele okoli leta 2000, prvi salon za tetoviranje v mestu Ho Chi Minh City pa je bil odprt leta 2004. Strokovnjaki so bili previdni in nenavadni, vendar je Saigon Ink, ki je v lasti tetovatorja Danisa Nguyena, ostal močan in končno dosegel mednarodno priznanje. Čeprav stigma pri nanašanju črnila še vedno obstaja, je mlajša generacija pokazala močno zanimanje za barvanje s telesom in v mnogih mestih je zdaj veliko tatoo studiev. Starejše generacije so kljub temu še vedno sumljive, zato se mnogi mladi odločajo za ideje, ki jih lahko pokrijejo od svojih družin.

Ne glede na to je zdaj veliko pogosteje videti delavce s črnilom v podjetjih, ki strežejo mlajšim množicam: tetoviranje je postalo značka modnega prizorišča in se je na splošno otresel povezave z organiziranim kriminalom. Povezava med tetoviranjem in hudobnim podzemljem je pomenila, da je trajno črnilo v Vietnamu trajalo veliko časa, da se je otresel sramu. Medtem ko tetoviranje še vedno skrivajo starejše starosti, se pogledi zdaj sčasoma spreminjajo, vietnamski tetoviranje pa začenja novo obdobje.

Ideje za vietnamske tetovaže

Lotosovo cvetje: Cvetovi lotosa so lepi in očarljivi tako po videzu kot po vonju. Rastejo med blatom, vendar še vedno ohranjajo svojo čistost nedotaknjeno in zelo prijetno dišijo kot prebivalci Vietnama. Čeprav so se v svojem življenju srečevali z mnogimi težavami, kot so vojne in zločini, so v duši še vedno zelo pokončni.

Cvetovi lotosa predstavljajo globoke korenine vietnamskega srca in uma kot simbol preprostosti, poštenosti in čistosti duše. Lotos predstavlja tudi dolgo življenje, dobro počutje, ugled in služi kot čar sreče. Vietnamci cenijo lotos kot eno od štirih poliranih cvetov skupaj z borom, bambusom in krizantemo. Lotos, ki ga razumejo kot “cvet zore”, se nahaja po vsej državi ob jezerih in ribnikih. Lepota lotosa se pogosto omenja v vietnamskih ljudskih pesmih in pesmih. Lotus je podobno kot riž tudi eden izmed osebnih predstavnikov vietnamskih običajev.

Non-La: Skupaj z gladko svileno “ao dai” je “non la” postalo nekakšna preprosta vietnamska kulturna predstavitev, priznana po vsem svetu. Klobuk ima piramidalno obliko, narejen je iz slame, na glavi pa ga drži trak za brado iz svilene tkanine, ki zadrži klobuk, da ne zdrsne iz glave uporabnika. Ta čudovit stožčasti klobuk je še posebej primeren za kmete v tako vroči državi, kot je Vietnam, kjer se ostra sončna svetloba in močni nalivi pojavljajo tako pogosto kot dekleta. Uporablja se lahko kot umivalnik ali posoda za zadrževanje vode, ko so žejni, kot ventilator, ko je vroče, kot košara s kopico zelenjave. Romantično lahko mladostni pari med zmenkom svoje poljube skrijejo za tem čudovitim stožčastim klobukom.

“Non la” je razširjen po vsej državi in ​​ga običajno najdemo v znanih vaseh in območjih na severu, jugu in v osrednjem delu Vietnama. Med njimi, vas Chuong Thanh Oai, Hanoi je opredeljena kot najbolj znana domovina stožčastih klobukov. Vas je znana po tem, da je v Severni Delti spretno izdelano, dobro opremljeno, močno in najelegantnejše “non la”. Na voljo je tudi kot spominski predmet za turizem, ki je na zunanji strani spretno naslikan z vietnamskimi nacionalnimi simboli, da bi potrdil sporočilo o nenavadnem šarmu države in ljubeznivosti vietnamskih žensk.

“Non la” se je v prvih letih prebil do družbenih portretov. Najbolj znan ples so nosila vietnamska mlada lepa dekleta, oblečena v belo “ao dai” in “non la”. Predstava je priznana kot presenetljivo priznanje kulture uprizoritvene umetnosti v državi. Mehki in voljni gibi plesalcev skupaj z melodičnim utripom dajejo občinstvu miren in spokojen počitek. V celoti je ples bistvena predstava v vsakem umetniškem programu in je neverjeten opis in predstavitev vietnamske kulture, narodnih oblačil in čudovitih metafor.

“Non la” se morda ne uporablja več tako pogosto v vsakdanjem življenju Vietnamcev iz mestnih delov okrožja, vendar stožčasti klobuk trdno preživi kot simbol Vietnama in ga še vedno praznujejo po vsej državi. Zadnjih tisoč let do danes je “non la” nedeljiv del vietnamskega življenja. Če se zdi, da bo kdo kdaj prišel čez belo “non la”, bo to nedvoumno izrazilo vietnamski fetiš, lepoto in ljubezen. To je stalen vzorec za vse, ki potujejo po Vietnamu. “Non la” ni samo navaden klobuk, ampak tudi ena od vietnamskih predstavitev šarma.

Kje dobiti vietnamski dizajn tetovaže?

Za ženske

 • Gleženj
 • Zapestje
 • Prstni prostori
 • Roke
 • Lopatica
 • Za ušesom

Za moške

 • Prsni koš
 • Biceps
 • Noge
 • Vrat
 • Nazaj
 • Podlakti

Seznam vietnamskih modelov tetovaž

 • Neverjetno vietnamsko oblikovanje tetovaže na rami

Vietnamska tetovaža

Ta neverjetna vietnamska tetovaža je narejena s čudovitim črnilom, zaradi česar je celoten dizajn precej neverjeten. Ta čudovit učinek črnila bi bil neverjeten. Slog, ki je bil uporabljen v tem vietnamskem oblikovanju tetovaž, je precej poseben slogu vietnamskega dizajna tetovaže, ki je precej neverjeten. Na splošno je odlično vietnamsko oblikovanje tetovaž.

 • Čudovit vietnamski dizajn tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

Ta vietnamska tetovaža bi najbolje izgledala na roki ali zgornjem delu roke, ker je srednje velikosti. Odličen je za dekorativne namene. Vietnamskemu dizajnu tetovaže lahko dodamo barve, če je na vidnem delu telesa. Roke so precej vidne, ko gre za elegantne modele. Tako bi pisano črnilo izgledalo tudi zato, ker ta oblika tetovaže predstavlja nekaj, kar je povezano z ustvarjalnostjo. Za opis orisa lahko uporabite črno črnilo. Če pa želite, da bo vaš dizajn videti skrivnosten, je tudi črno črnilo precej super. Ta vietnamski dizajn tetovaže je najboljši, če je natisnjen na roko, ramena, zgornji del hrbta ali zgornji del prsnega koša. Ta tetovaža bi izgledala neverjetno, če bi bila natisnjena v majhni do srednji velikosti. Ta vietnamski dizajn tetovaže dobro izgleda ljudem s svetlimi ali pšeničnimi odtenki kože.

 • Pametno oblikovanje vietnamske tetovaže na glavi

Vietnamska tetovaža

Majhni modeli izgledajo precej elegantno, ko so narejeni na koži. To je odličen način, da naredite svojo vietnamsko obliko tetovaže, ki izgleda zelo lepo in očarljivo. Takšen dizajn lahko naredite na svoji koži in dodate nekaj barv. Nekateri modeli lahko zahtevajo, da imate barve, drugi pa ne. Zato se prepričajte, kakšne so vaše želje.

 • Čudovit vietnamski dizajn tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

Lepa vietnamska tetovaža je precej barvita in navdihujoča. Vsekakor lahko dodate nekaj verskih, tradicionalnih, političnih, izobraževalnih ali kulturnih simbolov, ki bi predstavljali dejstvo, zakaj na svojo kožo dodajate vietnamsko obliko tetovaže. Ti simboli imajo tudi poseben pomen, povezan s precej čudovitimi nogami.

 • Čudovit vietnamski dizajn tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

Vietnamsko oblikovanje tetovaže lahko izdelate v določenih vrstah tonov. Na primer, vietnamsko obliko tetovaže lahko naredite v zelo smešnem tonu, za katerega so značilne drzne črte in obrisi, živahne barve in smešen videz. Ali pa mu lahko dodate zelo realističen dotik, ki bi izgledal neverjetno in bo uporabil lepe zastavne pravice in učinek deljenja.

 • Lepo vietnamsko oblikovanje tetovaže na telesu

Vietnamska tetovaža

Ta vietnamski dizajn tetovaže bi najbolje izgledal na rebrih, če želite obliko, ki je podolgovate in srednje velikosti. Čeprav je lahko velikost glede na vaše želje večja. Vietnamskemu dizajnu tetovaže lahko dodamo barve, če je na vidnem delu telesa. Ker rebra niso tako pogosto vidna, se lahko odločite, da boste postali tudi črni. Vendar pa vietnamsko oblikovanje tetovaže predstavlja ustvarjalnost, zato tudi malo barve ne bo škodilo. S črnim črnilom lahko opišete zasnovo ali dobite senčen učinek, da bo videti bolj umetniško. Ta tetovaža je najboljša, če jo nanesete na roko, ramena ali celo noge. Ta tetovaža bi izgledala neverjetno, če bi bila natisnjena v srednji velikosti. Ta vietnamski dizajn tetovaže dobro izgleda ljudem s svetlimi ali pšeničnimi odtenki kože.

 •  Majhna vietnamska tetovaža na roki

Vietnamska tetovaža

Nekatere vrste vietnamskih tetovažnih modelov so precej tradicionalne v svoji domovini. To je odličen dizajn z veliko tradicionalnimi elementi. Najboljši del pri pridobivanju vietnamskega oblikovanja tetovaž je, da lahko vedno izberete vrsto umetnosti, ki se običajno izvaja v tej državi, ne glede na to, ali je sodobna ali ne, in nato uporabite iste aplikacije za to vietnamsko oblikovanje tetovaže.

 • Oblikovanje tetovaže vietnamske religije na hrbtu

Vietnamska tetovaža

Ta vietnamski dizajn tetovaže je zelo edinstven za tradicijo in kulturo vietnamskega oblikovanja tetovaž, kar je zelo lepo. Ima drzne barve, lahko pa uporabite tudi najpreprostejše barve. Nekateri modeli bi zahtevali učinek senčenja, medtem ko so drugi modeli precej monotoni. Ta vietnamski dizajn tetovaže lahko izdelate tudi z različnimi barvami.

 • Vietnamski položaj tetovaže na nogah

Vietnamska tetovaža

Kakšno temo želite predstaviti s svojim vietnamskim dizajnom tetovaže, bi bilo močno odvisno od vrste elementov, ki ste jih vnesli v svojo vietnamsko obliko tetovaže in ki bodo videti videti. To je odlična vietnamska tetovaža, ki je narejena na roki, lahko pa tudi na nogah in skrinjah. Vedno boste morali improvizirati svojo vietnamsko obliko tetovaže, da bo ustrezala mestu, ki ga izberete.

 • Masivno vietnamsko oblikovanje tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

Vrsta elementov, ki jih izberete za predstavitev svojega vietnamskega oblikovanja tetovaž, bo določila tudi vašo osebnost in kakšno osebo ste. Tako je ta vietnamska oblika tetovaže zelo intimna in bi se nanašala na osebnost osebe. Pri oblikovanju morate biti zelo selektivni.

 • Precej vietnamski dizajn tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

Za dodajanje barv vašemu dizajnu je treba vedno skrbeti in se nanašati na barvo kože, ki jo imate. Ta neverjetna vietnamska oblika tetovaže je zelo lepa in barve, ki so bile dodane tej zasnovi, se uporabljajo tudi po pregledu barve kože osebe. V nasprotnem primeru boste ugotovili, da bo imel na vašo kožo čuden učinek.

 • Precej vietnamski dizajn tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

Možnost umestitve vašega vietnamskega dizajna tetovaže bi bila odvisna le od vrste in velikosti oblikovanja, ki ste ga izbrali. Če je vaš dizajn dolg, ga lahko naredite na roki, nogah, stegnih in rebrih. Če je vaša tetovaža velika, jo lahko naredite na prsih, trebuhu in celo na hrbtu. Če je vaš dizajn precej majhen, bi bila ušesa, vrat, prst in gleženj odlična možnost namestitve.

 • Simpatična vietnamska tetovaža na zapestju

Vietnamska tetovaža

Ta vietnamski dizajn tetovaže bi najbolje izgledal na zapestju, če ga želite ohraniti preprostega, majhnega in elegantnega. Oblika na stranskem zapestju je precej preprosta. Vietnamskemu dizajnu tetovaže lahko dodamo barve, če je na vidnem delu telesa. Ker je zapestje precej vidno, lahko dodate nekaj barv ali pa namesto tega ohranite preprosto in sladko. Po drugi strani pa lahko celo uporabite črno črnilo, da opišete obliko ali dobite senčen učinek skupaj z dodatkom nekaterih barv, da bo videti bolj umetniško. Ta vietnamski dizajn tetovaže izgleda super, če je nameščen na gležnju, stopalih, zapestju, vratu, za ušesom, na strani vratu ali celo na zatilju. Ta tetovaža bi izgledala neverjetno, če bi bila natisnjena v majhni velikosti. Ta vietnamski dizajn tetovaže dobro izgleda ljudem s svetlimi ali pšeničnimi odtenki kože.

 •  Umetniško oblikovanje vietnamske tetovaže na zgornjem delu hrbta

Vietnamska tetovaža

V svoj vietnamski dizajn tetovaže lahko dodate en sam predmet ali dodate več predmetov, ki bi predstavljali nacionalni ponos države. Prav tako bi odmeval z različnimi vidiki mesta, ki bi potem izgledali precej super.e Lahko dodate čudovite barve in nasprotne predmete, ki jih ljudje radi dodajo svojim modelom.

 • Ustvarjalno vietnamsko oblikovanje tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

Dodajanje barv vašemu vietnamskemu dizajnu tetovaž je popolnoma vaša lastna odločitev, saj mora biti tudi v resonaciji z drugimi vrstami tetovaž, če jih imate. Če naredite tetovažo s črnim črnilom, se bo zagotovo ujemala z drugimi vrstami modelov, če pa ne naredite vietnamske tetovaže s črnim črnilom in ji dodate barve, boste morali slediti tudi drugim.

 • Majhna vietnamska tetovaža na nogi

Vietnamska tetovaža

Nekateri posebni modeli so zelo priljubljeni in zelo reprezentativni za umetnost države, ki jih mnogi radi naredijo. Bodisi obstaja veliko različic te zasnove ali pa si ljudje med seboj kopirajo zasnovo, ker je bila vsaka verjetna sprememba že narejena. Tako je vaša improvizacija popolnoma odvisna od vas, ko gre za vietnamsko oblikovanje tetovaž.

 • Oblikovanje tetovaže vietnamskega delavca na roki

Vietnamska tetovaža

Svoj vietnamski dizajn tetovaže lahko naredite tako, da pokrije vaš del telesa. Mislim, da je intenzivnost zasnove odvisna tudi od velikosti zasnove. Po mojem lahko naredite tudi celoten del telesa, ki temelji na tematiki vietnamskega oblikovanja tetovaž, kar bi bilo videti lepo. Odlična ideja je, če želite prikazati različne vidike.

 • Artikulirano vietnamsko oblikovanje tetovaže na zgornjem delu hrbta

Vietnamska tetovaža

Ko gre za ustvarjanje lastnega vietnamskega dizajna tetovaže, lahko mešate različne sloge. Mislim, da je improvizacija popolnoma vaša izbira in svojemu vietnamskemu oblikovanju tetovaž lahko dodate nekaj osebnih elementov, zaradi česar bi bil rezultat drugačen in bi bil edinstven med vsemi gledališkimi tetovažami na trgu..

 • Oblikovanje tetovaže vietnamske ladje na roki

Vietnamska tetovaža

Vietnamci radi ustvarjajo, ko gre za njihov poseben vietnamski dizajn tetovaže. Tako lahko združite obe državi in ​​njuno umetnost. Izberete lahko na primer vietnamsko oblikovanje tetovaže skupaj s slogi svoje domovine. Izberete lahko elemente svoje države in jih naredite v vietnamskem slogu ali obratno.

 • Masivno vietnamsko oblikovanje tetovaže na hrbtu

Vietnamska tetovaža

Dodajanje ozadja je zelo lepa ideja. Ozadja vedno izboljšajo celotno obliko vietnamske tetovaže, ki oblikovanju ponuja nekakšno globino in ilustracijo. Ta med vietnamskimi tetovažami izgleda precej spretno samo zato, ker ima čudovito ozadje, ki odmeva s celotnim vietnamskim dizajnom tetovaž.

 • Čudovit vietnamski dizajn tetovaže na nogah

Vietnamska tetovaža

Najboljši del pri pridobivanju vietnamskega dizajna tetovaže je, da lahko preprosto predstavite nekakšno dejanje ali ljudi v svojem vietnamskem oblikovanju tetovaž, ki bodo prikazali nekakšno zgodbo. Ta vietnamski dizajn tetovaže je kot nalašč za to. Večje prostore lahko pokrijete tudi s tovrstno ogromno vietnamsko tetovažo, ki bo videti precej ustvarjalna in super.

 • Sladka vietnamska tetovaža na zapestju

Vietnamska tetovaža

Čudovito je izbrati močan dizajn in emblem, ki bi bil lahko zelo globok za prebivalce države, v kateri vas navdihuje. Izberete lahko njihov nacionalni ali tradicionalni simbol, da ustvarite svojo vietnamsko tetovažo. Inovacije so vedno pomembne, kar bi bilo videti lepo.

 • Oblikovanje tetovaže vietnamskega zemljevida na hrbtu

Vietnamska tetovaža

Prav tako lahko izberete posebne vzorce, značilne za to državo, ki vas navdihujejo, da bi dobili prvo obliko tetovaže. To je odlična vietnamska ideja za oblikovanje tetovaž, ki vam bo pomagala zagotoviti, da je vaš dizajn precej edinstven. Navdihnite se lahko v modi, tekstilu in drugih tovrstnih panogah.

 • Pametno oblikovanje vietnamske tetovaže na zapestju

Vietnamska tetovaža

Lahko naredite kakšno fo tetovažo ali izberete obliko, ki bi ustrezala vašemu slogu. Ta vietnamski dizajn tetovaže je zelo lep, saj se zdi, da bo zagotovo imel nekaj čustev in bi se pogovarjal z vami. Izgleda precej neverjetno in tudi črte in zapletenost so vredni spoštovanja. Podoben vietnamski dizajn tetovaže lahko naredite sami.

 • Majhna vietnamska tetovaža na rami

Vietnamska tetovaža

Ta vietnamski dizajn tetovaže bi najbolje izgledal na ramenih ali v bližini ovratnice, če želite model, ki je med srednjimi do velikimi. Vietnamskemu dizajnu tetovaže lahko dodamo barve, če je na vidnem delu telesa. Ker ramena tvorijo vidni del, lahko velikokrat svoji črni tetovaži dodate nekaj barv ali pa preprosto ohranite preprostost brez barv. S črnim črnilom lahko opišete zasnovo ali dobite senčen učinek, da bo videti bolj umetniško. Ta vietnamski dizajn tetovaže je najboljši, če je natisnjen na roki, ramenih ali celo nogah. Ta tetovaža bi izgledala neverjetno, če bi bila natisnjena v srednji velikosti. Ta vietnamski dizajn tetovaže dobro izgleda ljudem s svetlimi ali pšeničnimi odtenki kože.

 • Lepo oblikovanje vietnamske tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

Lahko naredite preprosto vietnamsko obliko tetovaže, ki nima veliko vidikov, saj nekateri ljubijo precej poenostavljene oblike, razen barvitih ali drugih modelov, ki imajo veliko elementov in bi lahko izgledali od zgoraj ali ekstravagantno. Poleg tega trend tetovaže temelji na minimalizmu in ga ohranja nekoliko nizko.

 • Zaželen vietnamski dizajn tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

Velikost tetovaže mora biti pomembna, ker je tudi to edini razlog za izbiro primerne ideje za postavitev. Ta vietnamski dizajn tetovaže se lahko dobro prilagodi podolgovatim območjem, kot so roke, rebra, prsni koš, hrbet in noge. Vendar pa lahko obstajajo druge vrste vietnamskih modelov tetovaž, ki morda ne bodo videti tako odlične kot na tem področju postavitve.

 • Masivno vietnamsko oblikovanje tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

Svoj vietnamski dizajn tetovaže lahko naredite na način, ki bi z njim opredelil vašo osebnost. Poskrbite, da na vašo vietnamsko tetovažo ne vpliva nobena druga oseba. Vsekakor lahko povprašate za njihovo mnenje o vaši vietnamski tetovaži, vendar se prepričajte, da je to vaša trajna tetovaža in da bi morali biti z dizajnom zadovoljni predvsem vi.

 • Oblikovanje vietnamske tetovaže rib na roki

Vietnamska tetovaža

Lep vietnamski dizajn tetovaže je vreden porabe, saj bo zagotovo predstavljal vašo osebnost. Izbrati morate nekaj, kar bi odmevalo z vašo osebnostjo in bi odražalo vaš slog. To je odličen v, ki ga lahko naredimo na več delih telesa, kot so roke, prsni koš, hrbet itd.

 • Čudovit vietnamski dizajn tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

Ta preprost vietnamski dizajn tetovaže je zelo priljubljen v vietnamskem jeziku in je pomemben vidik vietnamskega oblikovanja tetovaže. Te tetovaže so zelo priljubljene med prebivalci Vietnama in ljudmi, ki obiščejo kraj. Takšni vietnamski modeli tetovaž so precej edinstveni in zapleteni za vsakogar, ki jih pogleda. To je odlično vietnamsko oblikovanje tetovaže.

 • Čudovit vietnamski dizajn tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

To je precej impresiven vietnamski dizajn tetovaže, ki vključuje veliko barv. Dodajanje barv je vedno odlična ideja, ne glede na to, kakšno umetniško tehniko uporabljate ali nameravate uporabiti za svojo posebno vietnamsko tetovažo. Tovrstni modeli izgledajo odlično z no tehniko, vendar poskrbite, da bo vaš vietnamski dizajn tetovaže na koncu videti precej čeden.

 • Očarljiv vietnamski dizajn tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

To čudovito vietnamsko tetovažo lahko izdelate na različne načine. Pogosto lahko dodate kakšno besedilo, da bo vaš vietnamski dizajn tetovaže videti lepo in neverjetno. Pomen teh tradicionalnih in konvencionalnih podob je prav tako velik. Tako bo celotno vietnamsko oblikovanje tetovaže videti precej pomembno.

 • Snakey Vietnamese Tattoo Design na nogi

Vietnamska tetovaža

Vsekakor lahko naredite nekaj ustvarjalnega, da bo vaš vietnamski dizajn tetovaže videti precej moderno. Ta vietnamski dizajn tetovaže je zelo modernističen in se bo dobro ujemal z vašimi drugimi tetovažami, ki so lahko tudi modernistične. Modernistično vietnamsko oblikovanje tetovaže ima značilnost, da je umetniško bolj kot tradicionalno vietnamsko oblikovanje tetovaž.

 • Produktivno oblikovanje vietnamske tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

Vsekakor si morate prizadevati za izdelavo nečesa, kar bi bilo za vaše gledalce videti zelo privlačno, kot je ta vietnamski dizajn tetovaže. Ta vietnamski dizajn tetovaže bi resnično pritegnil veliko ljudi in navdušeni bodo nad izdelavo in pomenom tega dizajna. Zato menim, da so tetovaže precej odlična tema za pogovor.

 • Neverjetno vietnamsko oblikovanje tetovaže na telesu

Vietnamska tetovaža

Vedno lahko naredite svojo vietnamsko obliko tetovaže precej realistično, ker ljudje vedno raje uporabljajo realistične tetovaže. Ta vietnamski dizajn tetovaže izgleda precej realistično in lahko zlahka pove čustva, precej lažje kot risanka ali nerealno vietnamsko oblikovanje tetovaže. Tako je ta zasnova precej vrhunska.

 • Lepo oblikovanje vietnamske tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

To je precej preprosto oblikovanje vietnamske tetovaže. Mnogi ljudje dodajo le majhen del oblikovanja, da se poklonijo svoji državi in ​​njeni tradiciji. Ta vietnamski dizajn tetovaže izgleda precej neverjetno, saj je narejen z lepim in zapletenim delom. Za dosego take zasnove potrebujete veliko posebnih veščin.

 • Vietnamsko oblikovanje tetovaže na prsih

Vietnamska tetovaža

Izbrati tradicionalni vzorec in ga narediti po svoje z nekaj improvizacije je zelo lepa ideja, ki jo lahko naredite s svojim vietnamskim oblikovanjem tetovaž. Mislim, da je takšen dizajn zelo lep, ko gre za ustvarjalnost in verjetno združevanje dveh kultur, zato bi bilo videti zelo lepo na vaši koži.

 • Privlačen vietnamski dizajn tetovaže na hrbtu

Vietnamska tetovaža

Ta vietnamski dizajn tetovaže bi najbolje izgledal, če bi bil izdelan na odprtih prostorih, kot je hrbet. Ponuja veliko prostora in najbolje, če želite prikazati celoten prizor namesto samo vietnamskega oblikovanja tetovaže. Izberete lahko kateri koli kotiček hrbta ali celoten hrbet. Barve bi zagotovo povečale vzorce, še posebej, če gre za nekaj ustvarjalnega, kot je vietnamski dizajn tetovaže, lahko pa se odločite tudi za tetovažo s črnim črnilom z učinkom senčenja ali samo z orisom. Ta tetovaža je najboljša, če je natisnjena na prsih, hrbtu ali rebrih. Ta tetovaža bi izgledala neverjetno, če bi bila natisnjena v srednje velikih do velikih velikostih. Ta vietnamski dizajn tetovaže dobro izgleda ljudem s katerim koli tonom kože, ker je velike velikosti.

 • Pametno oblikovanje vietnamske tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

V svojo zbirko tetovaž lahko dodate vietnamski dizajn tetovaže, ki ga lahko naredite, ko potujete v vsako državo. Tako bi vaša roka ali hrbet temeljila na tetovažah z različnih koncev sveta! Kako kul bi to bilo, kajne? To je odličen način, da pokažete svojo ustvarjalnost in vam ostane v nepozabnem spominu.

 • Ustvarjalno vietnamsko oblikovanje tetovaže na nogah

Vietnamska tetovaža

Ta videz vietnamske tetovaže bi najbolje izgledal na nogi, bodisi na sprednjem delu, na strani ali na teletih mišicah. Oblikovanje nog je v primerjavi s širšimi modeli nekoliko daljše. Vietnamskemu dizajnu tetovaže lahko dodamo barve, če je na vidnem delu telesa. Ker so noge precej vidne, lahko oblikovanju dodate nekaj barv. Po drugi strani pa lahko celo uporabite črno črnilo, da opišete obliko ali dobite senčen učinek, da bo videti bolj umetniško. Ta tetovaža je najboljša, če jo nanesete na roko, ramena ali celo noge. Ta vietnamska tetovaža bi izgledala neverjetno, če bi bila natisnjena v srednji velikosti. Ta tetovaža izgleda dobro na ljudeh s svetlo ali pšeničnimi odtenki kože.

 •  Oblikovanje male vietnamske tetovaže na nogi

Vietnamska tetovaža

Ni nujno, da je vaš vietnamski dizajn tetovaže preveč zapleten. Vse, kar lahko storite, je, da izberete poseben emblem za svojo vietnamsko obliko tetovaže, ki bo odmeval z državo in si naredil po svoje. Dodate lahko nekaj imen ali datumov, ki vas bodo spomnili na točen trenutek in čas, ki ste ga delili v državi.

 • Čudovit vietnamski dizajn tetovaže na prsih

Vietnamska tetovaža

Ta vietnamski dizajn tetovaže bi najbolje izgledal na odprtih prostorih, kot je skrinja, ker je srednje do velike velikosti. Odličen je za dekorativne namene. Barve bi zagotovo povečale vzorce, lahko pa uporabite tudi tetovažo s črnim črnilom z učinkom senčenja ali samo obrisom. Ta tetovaža je najboljša, če je natisnjena na prsih, zgornjem delu hrbta ali pasu. Ta vietnamska tetovaža bi izgledala neverjetno, če bi bila natisnjena v srednje velikih do velikih velikostih. Ta tetovaža izgleda dobro na ljudeh s svetlo ali pšeničnimi odtenki kože.

 • Barvita vietnamska tetovaža na zgornji roki

Vietnamska tetovaža

Lahko se odločite za oblikovanje vietnamske tetovaže z emblemom ali z uporabo neke skripte, ki je vzeta iz okrožja. Lahko napišete nekaj posebnega, na primer citat ali pesem, ki je za to državo zelo specifična in priljubljena. Mnogi ljudje pišejo tudi pesmi, ki so znane ali citate velikih umetnikov, kot njihovo vietnamsko oblikovanje tetovaž.

 • Odličen vietnamski dizajn tetovaže na telesu

Vietnamska tetovaža

Vietnamski modeli tetovaž so zelo čudoviti na rebrih.

 • Umetniško oblikovanje vietnamske tetovaže na hrbtu

Vietnamska tetovaža

Ta neverjetna vietnamska tetovaža zgornjega dela hrbta izgleda kul.

 • Ustvarjalno vietnamsko oblikovanje tetovaže na gležnju

Vietnamska tetovaža

Ta vietnamska tetovaža bi najbolje izgledala na katerem koli delu stopal in v bližini gležnja. To je zato, ker so majhne tetovaže videti neverjetno na takšnih mestih. Prav tako izgleda elegantno. Vietnamskemu dizajnu tetovaže lahko dodamo barve, če je na vidnem delu telesa. Ker gležnji ali stopala niso vedno vidni, se lahko odločite, da bo oblikovanje preprosto in sladko. Po drugi strani pa lahko celo uporabite črno črnilo, da opišete obliko ali dobite senčen učinek skupaj z dodatkom nekaterih barv, da bo videti bolj umetniško. Ta vietnamski dizajn tetovaže izgleda super, če je nameščen na gležnju, stopalih, zapestju, vratu, za ušesom, na strani vratu ali celo na zatilju. Ta tetovaža bi izgledala neverjetno, če bi bila natisnjena v majhni velikosti. Ta vietnamski dizajn tetovaže dobro izgleda ljudem s svetlimi ali pšeničnimi odtenki kože.

 • Fantastičen vietnamski dizajn tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

Všeč mi je ta zmajev vietnamski dizajn tetovaže na roki.

 • Čudovit vietnamski dizajn tetovaže na hrbtu

Vietnamska tetovaža

Ta vietnamska oblika tetovaže pokriva polnega hrbta in izgleda neverjetno.

 • Privlačna vietnamska tetovaža na stegnu

Vietnamska tetovaža

Stegna so še en pomemben del, kjer lahko oblikujete vietnamsko tetovažo.

 • Zaželen vietnamski dizajn tetovaže na rami

Vietnamska tetovaža

Vietnamski dizajn tetovaže na prsih izgleda super.

 • Oblikovanje tetovaže na vietnamskem območju

Vietnamska tetovaža

To je precej preprost vietnamski dizajn tetovaže.

 • Umetniško oblikovanje vietnamske tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

Ta neverjeten vietnamski dizajn tetovaže je popoln dizajn za vas.

 • Pametno oblikovanje vietnamske tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

Ta čudovit in zapleten vietnamski dizajn tetovaže mi je zelo všeč.

 • Lepa vietnamska tetovaža na telesu

Vietnamska tetovaža

Ta vietnamska tetovaža na rebrih izgleda super.

 • Kraljevski vietnamski dizajn tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

Zelo mi je všeč, kako ustvarjalna je ta vietnamska tetovaža. Če jih ljudje pogledajo, bodo zagotovo zrli. Eleganca in ustvarjalnost pri ustvarjanju te neverjetne vietnamske tetovaže sta zelo hvalevredni. Ta vietnamski dizajn tetovaže je precej zapleten in zato bo od vas zahtevalo veliko potrpljenja.

 • Ustvarjalno vietnamsko oblikovanje tetovaže na hrbtu

Vietnamska tetovaža

Z vietnamskim dizajnom tetovaže lahko preprosto pokrijete celoten hrbet z dodajanjem različnih vidikov vietnamske kulture in tradicije. To je odličen vietnamski dizajn tetovaže, ki je narejen s čudovitim obrisom črnega črnila. Dodate lahko celo nekaj lepih barv.

 • Lepo oblikovanje vietnamske tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

Dodate lahko nekaj številk ali številk v vietnamskem jeziku in videti bo popolnoma osupljivo. Zelo mi je všeč, kako preprost je vietnamski scenarij, zaradi česar je vietnamski dizajn tetovaže tako preprost in zelo kul.

 • Čudovit vietnamski dizajn tetovaže na rami

Vietnamska tetovaža

Zelo so mi všeč različne komponente te vietnamske tetovaže, ki so bile dodane in pobarvane in tako izgledajo zelo lepo.

 • Zglobno oblikovanje vietnamske tetovaže na telesu

Vietnamska tetovaža

Zelo mi je všeč, kako so bili vietnamskemu dizajnu tetovaže dodani slogovni elementi, da je videti bolj neverjetno. To je odlična vietnamska zasnova tetovaže, ki je narejena z učinki senčenja in izgleda precej super. Ta čudovita vietnamska tetovaža je narejena na rebrih, ki se popolnoma prilegajo celotni vietnamski tetovaži.

 • Kul vietnamski dizajn tetovaže na zgornjem delu hrbta

Vietnamska tetovaža

Emblem ali amulet je zelo lep simbol, še posebej, ko razmišljate o oblikovanju vietnamske tetovaže. Ta vietnamski dizajn tetovaže je narejen na hrbtu uporabnika, kjer koli je videti zelo lepo.

 • Privlačna vietnamska tetovaža na telesu

Vietnamska tetovaža

Ta vietnamski dizajn tetovaže je precej čudovit, ker predstavlja zemljevid Vietnama skupaj z nekaterimi budističnimi kulturnimi elementi, ki so videti res super. To je realistično, a tudi narejeno s črnim črnilom, ki je precej lepo.

 • Originalna vietnamska tetovaža na zgornji roki

Vietnamska tetovaža

Ta vietnamski dizajn tetovaže mi je zelo všeč, saj izgleda kot slika. Vse je v resnici odvisno od spretnosti, ki jih ima vaš umetnik za tetoviranje.

 • Oblikovanje tetovaže vietnamskih ljudi na nogah

Vietnamska tetovaža

To je lepo vietnamsko oblikovanje tetovaže, ki je bilo narejeno na nogi uporabnika in predstavlja neverjetne kulturne elemente države.

 • Umetniško oblikovanje vietnamske tetovaže na zgornji roki

Vietnamska tetovaža

Zelo mi je všeč, kako so bili v oris orla dodani vsi kulturni elementi, ki so narejeni s črnim črnilom, a kljub temu izgledajo zelo privlačni.

 • Čudovit vietnamski dizajn tetovaže na zgornji roki

Vietnamska tetovaža

Dodajanje barv vašemu vietnamskemu dizajnu tetovaže je zelo dobra ideja. Ta vietnamska tetovaža je narejena v tradicionalnem ameriškem slogu tetoviranja, zaradi česar je sedenje tako svetlo neverjetno. K oblikovanju vietnamske tetovaže lahko vedno dodate dva različna sloga.

 •  Pozorno oblikovanje vietnamske tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

V vietnamsko lahko napišete karkoli želite. Mislim, da ta učinek čopiča te vietnamske tetovaže izgleda precej super. to je precej ustvarjalno vietnamsko oblikovanje tetovaže.

 • Umetniško oblikovanje vietnamske tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

Zelo so mi všeč ti čudoviti elementi, ki jih navdihujejo starodavni modeli in so bili uporabljeni v tem vietnamskem dizajnu tetovaže na nadlakti uporabnika. Ta vietnamski dizajn tetovaže je na začetku narejen s črnim črnilom, ki izgleda super.

 • Vietnamski smejoči se dizajn Budha tetovaže na rami

Vietnamska tetovaža

To je portret smejočega se bude, ki je bil narejen res spretno. Dodano je tudi s številnimi barvami, ki so videti zelo lepo in je precej super vietnamski dizajn tatoo.

 • Pomirjujoč vietnamski dizajn tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

Budizem je ena izmed najbolj priljubljenih religij v državi in ​​če želite vietnamsko tetovažo s polno roko, potem je ta popolnoma narejena s črnim črnilom in senčnimi učinki.

 • Sladka vietnamska tetovaža na zapestju

Vietnamska tetovaža

Preprost vietnamski dizajn tetovaže vsebuje čudovit citat besede, ki pove nekaj pomembnega, kot je ta neverjetna vietnamska tetovaža, narejena na vzponu uporabnika.

 • Sodobno vietnamsko oblikovanje tetovaže na gležnju

Vietnamska tetovaža

Ta oblika vietnamske tetovaže je po mojem mnenju precej zabavna. Torej, če ste vietnamska deklica, ki se skozi življenje bori in s tem se lahko povežete, je to odličen dizajn. Prav tako je verjetno, da ste morda odpotovali v ta kraj in to je bila vrhunska izkušnja vašega življenja. Tako bi bila trajna tetovaža, ki bi poročala o tem, videti super.

 • Ustvarjalno vietnamsko oblikovanje tetovaže na nogah

Vietnamska tetovaža

Ta neverjeten v predstavlja dve glavni stvari- prebivalce države in celoten zemljevid. Mislim, da je to odličen način za združevanje različnih elementov države v eno, ki izgleda precej lepo. To je zelo lep dizajn z minimalnimi elementi in izgleda tudi zelo lepo. To je super.

 • Pametno oblikovanje vietnamske tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

Ta portret vietnamske ženske je videti res super. Svoje stare starše lahko prikažete v tako odličnem vietnamskem dizajnu tetovaže, ki izgleda precej super. Umetniki tetovaže bi morali biti dovolj usposobljeni, da bi naredili takšno zasnovo, ki bi zanesljivo in realistično izgledala.

 • Lepa vietnamska tetovaža na hrbtu

Vietnamska tetovaža

Ta neverjeten v je narejen z obrisom Balcka, ki izgleda res super. Ta preprost vietnamski dizajn tetovaže predstavlja žensko, ki je navadna oseba. To je odlična in lepa tetovaža, a tudi zelo preprosta. Predstavlja kulturo in vsakdanje življenje prebivalcev Vitenmana in izgleda zelo lepo.

 • Ustvarjalno vietnamsko oblikovanje tetovaže na rami

Vietnamska tetovaža

Dodajanje barv vašemu vietnamskemu dizajnu tetovaže je popolnoma vaša izbira. Večina vietnamskih umetnikov svojemu dizajnu rada dodaja barve, če pa želite, da je preprosto, je vse odvisno od vas. Lahko celo ohranite preprosto vietnamsko obliko tetovaže, ne da bi dodali barve in ohranili črno -sivo barvo. To je odličen in neverjeten vietnamski dizajn tetovaže.

 • Oblikovanje vietnamske tetovaže Budha na roki

Vietnamska tetovaža

Ta edinstven vietnamski dizajn tetovaže je videti zelo lepo. Je zapleten in izgleda res neverjetno. Pri zapletenem oblikovanju je treba biti potrpežljiv pri oblikovanju dizajna, zato, če želite, da bo vaša tetovaža videti tako neverjetno, poiščite tudi odličnega tetovatorja. To je odlična naložba v vaš vietnamski dizajn tetovaže.

 • Privlačen vietnamski dizajn tetovaže na roki

Vietnamska tetovaža

Ta vietnamska tetovaža predstavlja žensko, ki nosi tradicionalno obleko. Na roki lahko naredite ta vietnamski dizajn tetovaže, ki bi pokrival celotno roko in bi se popolnoma prilegal. Izbrati boste morali tovrstno obliko, ki bi bila precej neverjetna in tudi zelo preprosta.

 • Simpatična vietnamska tetovaža peš

Vietnamska tetovaža

Ta vietnamska tetovaža bi najbolje izgledala na katerem koli delu stopal in v bližini gležnja. To je zato, ker so majhne tetovaže videti neverjetno na takšnih mestih. Prav tako izgleda elegantno. Vietnamskemu dizajnu tetovaže lahko dodamo barve, če je na vidnem delu telesa. Ker gležnji ali stopala niso vedno vidni, se lahko odločite, da bo oblikovanje preprosto in sladko. Po drugi strani pa lahko celo uporabite črno črnilo, da opišete obliko ali dobite senčen učinek skupaj z dodatkom nekaterih barv, da bo videti bolj umetniško Ta vietnamska oblika tetovaže izgleda super, če je bodisi na gležnju, nogah, zapestje, vrat, za ušesom, na strani vratu ali celo na zatilju. Ta tetovaža bi izgledala neverjetno, če bi bila natisnjena v majhni velikosti. Ta vietnamski dizajn tetovaže dobro izgleda ljudem s svetlimi ali pšeničnimi odtenki kože.