Tetovaže

7 tetovaž Roba Kardashiana in njihov pomen

Če ne veste, kdo so Kardašijanci, verjetno živite pod skalo! Rob Kardashian, iz slavne družine Kardashian, je osebnost ameriške televizije in poslovnež. V javnosti je znan kot Kim, Kourtney in Khloein mlajši brat. Čeprav sestre premagajo Robov učinek, zaradi svojih tetovaž in body arta poskrbi, da bo zasijal. Rob se zelo rad slika in ima veliko portretnih tetovaž. Njegove roke so napolnjene z umetnostjo in rad se jih tudi razmetava.

Rob Kardashian

Poglejmo nekaj neverjetnega črnila Roba Kardashiana.

1. Afriška ptica

Rob Kardashian - afriška tetovaža ptic

Na edinstven in nenavaden seznam tetovaž je Rob dobil afriški simbol ali ptico. Zdi se, da ptica hodi naprej, vendar gleda naprej. Rob je dobil tega, da pokaže svojo bratsko vez s svojimi prijatelji, češ da se bodo, ne glede na to, kam gredo v življenju, skupaj s prijatelji vedno ozrli nazaj, od kod so prišli, in tega ne bi nikoli pozabili. No, to je res globoko!

2. Očetov portret

Rob Kardashian - oče Robert Kardashian tetovaža

Leta 2008 je Rob zagotovo pokazal svojo ljubezen do svojega očeta Roberta Kardashiana in dobil portret na roki. Ta tetovaža je resnično posvetilo njegovemu pokojnemu očetu. Rob sestra, tudi Kim je bila zelo navdušena, ko je dobil to tetovažo in jo kot ponosno sestro razkazoval na družbenih omrežjih.

3. Jezusova tetovaža

Jezusova tetovaža Roba Kardashiana

Rob si je na levem bicepsu tetoviral jokajočega Jezusa. Ta tetovaža je narejena s podrobnimi podrobnostmi in izgleda precej resnično in edinstveno.

4. Kris Jenner Tattoo

Rob Kardashian - tetovaža Kris Jenner

Leta 2012 je Rob dobil še eno tetovažo obraza svoje matere Kris Jenner, natisnjeno na roki. Tetovaža ima Kristov portret in izgleda povsem resnično. Bravo sinko !! Kris mora biti ponosna mama.

5. Adrienne Bailon Tattoo

Rob Kardashian - Adrienne Bailon Tattoo

No, pravijo: “Če tega niste prepričani, tega ne črnite.” Zdi se, da je Rob na to pozabil. Rob je leta 2008 dobil ime svojega takratnega dekleta Adrienne Bailon, ki je bilo natisnjeno na njegovo rebrasto kletko. Prepričani smo; Rob to zdaj obžaluje.

6. “Moder sin veseli svojega Očeta.”

Adrienne Bailon Tattoo - tetovaža ovratnice

Rob ima na ključnici napis: “Pameten sin prinaša veselje očetu”. Tetovaža je narejena po čudoviti pisavi.

7. Tetovaža vratu

Adrienne Bailon Tattoo - tetovaža vratu, Aniyla

Pred kratkim je prišlo na dan, da je Rob dobil čisto novo tetovažo na vratu z napisom “Aniyla” v pisani pisavi, to je menda ime Roba in pričakovanega otroka njegovega dekleta Blaca. No, čeprav od samih zvezd ni opravičila, se zdi, da je par izdal ime svojega nerojenega.