Tetovaže

7 tetovaž Jimmieja Allena in njihov pomen

James Edward “Jimmie” Allen je ameriški pevec in tekstopisec. Trenutno je podpisan z založbo Broken Bow Records in izdal nekaj singlov ter album Mercury Lane. Jimmie ima na telesu veliko zanimivih tetovaž. Oglejmo si jih in pomene za njimi.

Jimmie Allen

1. Tetovaža ‘Rose’

Tetovaža: Na levi nadlaket pevke je tetoviran velik cvet vrtnice.

2. Tetovaža ‘jelen’

Tetovaža: Zgornja stran njegove leve podlakti ima na sebi tetovirano silhueto jelena. Jelen stoji med velikimi jelkami z luno, ki jo pokrivajo oblaki, nad glavo pa so tetovirane sove.

Pomen: Jelen, tetoviran na roki, ki teče skozi gozd, je simbol njegove moči, moči in moškosti.

3. Tetovaža ‘Quill’

Tetovaža: Na zunanji strani leve podlakti je tetovirano pero.

Pomen: Jimmiejeva tetovaža peresa predstavlja tisto, kar ima rad, in sicer pisanje. Čeprav je pisec pesmi, pero predstavlja tudi njegove lastnosti pri pisanju knjig. Jimmie je pred kratkim postal avtor in izdal svojo knjigo “Moj glas je trobenta”

4. Tetovaža “ključi”

Tetovaža: Na notranji strani leve podlakti je tetovirana klavirska tipka.

Pomen: Tetovaža klavirskih tipk predstavlja njegovo ljubezen do instrumenta in glasbo, zaradi katere se je želel pridružiti glasbeni industriji.

5. Tetovaža ‘kitara’

Tetovaža: Na desni nadlaket pevke je tetovirana kitara s črkami, pod njo pa tetovirano “ACG”.

6. Tetovaža ‘Imena’

Tetovaža: Jimmiejev levi pec ima na sebi tetovirana tri imena. Imena so “Angela”, “Christie” in “Danyell”. Na levi rami je tetoviran še en cvet.

Pomen: Imena na prsih predstavljajo imena njegovih družinskih članov. O njegovem osebnem življenju je malo znanega, vendar je poročen z Alexis Gale in par ima hčerko Naomi. Jimmie ima tudi sina Aadyna iz prejšnje zveze.

7. Tetovaža ‘Resnica’

Tetovaža: Na desni strani Jimmiejevega vratu so tetovirane besede “D TRUTH”.

Pomen: Mnogi ljudje imajo tetovaže, ki jih obžalujejo, in to je tisto, kar Jimmie obžaluje. Jimmie je imel le 16 let, ko si je naredil to tetovažo in to je bila njegova prva. Šel je k prijatelju, vendar je bila tetovaža nekaj povsem drugega. Jimmie je rekel: “Želel sem, da bi tetovaža z malimi črkami rekla:” Resnica te bo osvobodila “in” Ta idiot piše “DA TRUTH” in to je ogromno! “