Tetovaže

7 tetovaž Jasmine Villegas & njihov pomen

Jasmine Marie Villegas, znana tudi kot Jasmine V, je ameriška pevka-igralka in model. Svojo kariero je začela pri devetih letih in postala slavna, potem ko je izdala eno razširjeno igro z naslovom ‘to sem jaz tam‘. Jasmine v ima na telesu več tetovaž. Spoznajmo, kaj so in kaj imajo.

Jasmine-Villegas

1. Tetovaža “znak neskončnosti”

Jasmine-Villegas-Infinity-Tattoo

Tetovaža: Jasmine ima na levem kazalcu napisan znak neskončnosti.

Pomen: Jasmine Villegas je dobila simbol neskončnosti v črni barvi na zunanji strani levega kazalca. Tatoo umetnik MeNaCe je napisal septembra 2013. Tatoo kaže na dolgotrajno razmerje med njenim bivšim fantom Shaunom Frakesom.

2. Tetovaža „rimske številke“

Jasmine-Villegas-VII-Tattoo

Tetovaža: Jasmine ima tetovažo, ki vsebuje rimske številke na desnem zapestju.

Pomen: Na desnem zapestju ima črno črnilo s črnim črnilom “VII”, ki predstavlja njen rojstni dan, tj. 7. decembra 1993.

3. Tetovaža ‘Cross’

Jasmine-Villegas-Cross-Wrist-Tattoo

Tetovaža: Jasmin ima križ na levem zapestju.

Pomen: Jasmine je skupaj s prijateljico dobila enake križne tetovaže od umetnice Diane Munoz. Tetoviran je bil avgusta 2012.

4. Tetovaža ‘nikoli se ne oziraj nazaj’

Jasmine-Villegas-Never-Look-Back-Tattoo

Tetovaža: Na njenem vratu je pisalo “Nikoli ne glej nazaj”.

Pomen: Maja 2012 je prvo tetovažo z napisom “nikoli ne glej nazaj” v črnem kurzivu napisala na vratu maja 2012.

Za Power 98.3 je povedala: »To je bilo pravzaprav zato, ker sem več kot eno leto preživela družinsko nasilno razmerje. Ko sem dopolnila 18 let, sem želela, da bi moja prva tetovaža pomenila nekaj, in želela sem, da je to pozitivno sporočilo. Tako sem v bistvu rekel “nikoli ne glej nazaj” – no, nikoli se ne morem fizično ozreti nazaj – ampak samo zato, da se nikoli ne bi ozrl nazaj v preteklost in bi šel naprej. “

5. Tetovaža ‘Ptice’

Jasmine-Villegas-Birds-Tattoo

Tetovaža: Jasmin ima na svoji strani pisane ptice.

Pomen: Jasmine V ima tetovažo črede drobnih črnih zasenčenih golobčkov, ki gredo z zgornje strani njenega trupa na levi strani. To je marca 2013 dobila od umetnice Menace.

6. Tatoo ‘Roses, Music Notes, Banner’

Jasmine-Villegas-Side-Tattoo

Tetovaža: Na desni strani so pisane vrtnice, glasbene note, pasica.

Pomen: Jasmine V ima veliko umetniško delo, ki pokriva večino njene desne strani. Z nekaj glasbenimi notami je začela leta 2011, nato pa je oktobra 2012 umetnica Menace dodala velik pas s trakom, ki je prepleten po notah, s katerimi ni bila zadovoljna.

V nekem intervjuju je pojasnila: “Zvitek mi ni bil preveč všeč, kako je izgledal na moji strani,”. “Torej, da pokriješ nekaj velikega, moraš postati malo večji! Zato sem na svojo stran postavil velike pisane vrtnice. ” Umetnik Romeo Lacoste je dodal rože. Namesto da bi popolnoma pokril glasbene note in zvitek, jih je vključil v končno zasnovo in trak napolnil z vijoličnim črnilom. Po vseh spremembah je Jasmine na Twitterju zapisala: “Ne bom lagala … Želim si, da bi si bolj zamislila svojo tetovažo na strani. očka, imel si prav !! #očetje vedo najboljše

7. Tetovaža ‘Ameera Reign’

Vladajoča tetovaža Jasmine-Villegas-Ameera

Jasmin V Ameera Reign Tattoo

Tetovaža: Jasmine ima na zgornjem delu prsi natisnjeno Ameera Reign.

Pomen: Jasmine je skupaj s svojim nekdanjim možem 14. februarja 2018. dobila ustrezne tetovaže z imenom hčerke “Ameera reign”. To je dobila na levi strani ključne kosti od umetnice Kim v studiu Inkies Tattoo v Fremontu, CA.

“To je tako majhna stvar, vendar sem prestrašena,” je razkrila. Kljub strahom je bila tudi navdušena. »Ta tetovaža je verjetno edina tetovaža, ki mi bo kdaj kaj pomenila, ker je to ime moje hčerke. Zato komaj čakam. “