Tetovaže

7 tetovaž in njihov pomen Kylie Jenner

Kylie Jenner je ameriška medijska osebnost, ki je bila zaradi svoje izjave o slogu vedno v središču pozornosti. Na svojem telesu ima minimalne tetovaže, še posebej pobarvane z rdečo barvo. Oglejmo si tetovaže Kylie Jenner in pomen za njimi.Tetovaže Kylie Jenner

1. Tetovaža ‘Srce’

Kylie Jenner Heart Tattoo

Tetovaža: Tetovaža “Srce” na levi roki.

Pomen: Avgusta 2015 si je Kylie na praznovanje 18. rojstnega dne (10. avgusta) na levi roki narisala srce. Ta tetovaža je natisnjena z rdečim črnilom, ki predstavlja ljubezen, strast in želje.

2. ‘m’ tetovaža

Kylie Jenner -

Tetovaža: ‘M’ tetovaža na rožnatem prstu njene desne roke.

Pomen: Kylie je tetovažo črke ‘m’ natisnila na roza prst skupaj s svojo takratno najboljšo prijateljico Jordyn Woods maja 2016. Tetovažo je narisal priljubljeni tetovator Jon Boy. Kylie Jenner ni dala uradne izjave o pomenu te tetovaže.

3. Tetovaža ‘Mary Jo’

Kylie Jenner -

Kylie Jenner -

Tetovaža: Tetovaža ‘Mary Jo’ na levi roki.

Pomen: Ime svoje babice, ‘Mary Jo’, je dobila na levi roki po rokopisu svojega dedka februarja 2016. Tetovaža je bila ponovno spremenjena maja 2016, ko je Kylie na prst dobila tetovažo ‘M’.

4. ‘\’ sa-na-tē \ ‘Tetovaža

Kylie Jenner - Hip

Kylie Jenner - Hip Sanity Tattoo

Tetovaža: ‘\’ Sa-na-tē \ ‘Tetovaža na desnem boku.

Pomen: Njena najbolj govorjena tetovaža je “razum”, ki je napisana fonetično. To ustvarjalno tetovažo je umetnica za tetovaže Bang Bang v rdeči barvi na desnem boku Kylie natisnila decembra 2015. Junija 2019 je napisala na svojem računu Instagram,

Odraščanje v luči z milijonom oči na tebi preprosto ni normalno. Na poti sem izgubil prijatelje in včasih sem izgubil tudi sebe. Moja prva tetovaža je bila “razumnost”, da se vsak dan spomnim, da jo obdržim. “

5. ‘la’ Tattoo

Tetovaža gležnja Kylie Jenner

Kylie je svojo tetovažo ‘t’ (levo) spremenila v tetovažo ‘la’ (desno)

Tetovaža: ‘La’ Tattoo na levem gležnju.

Pomen: Prej je Kylie tetovirala črko ‘t’ na levem gležnju za raperja Tyga, s katerim je začela hoditi leta 2014. To tetovažo je narisala konec leta 2016, na žalost se je par prekinil leta 2017 in po razhodu , Kylie je to tetovažo spremenila v ‘la’, da bi se poklonila svojemu domačemu mestu Los Angeles.

6. Tetovaža ‘metulj’

tetovaža kylie jenner-metulj

Tetovaža: Tatu “Butterfly” na desni nogi.

Pomen: Junija 2017 si je Kylie skupaj s svojim fantom Travisom Scottom, kmalu po tem, ko sta njuno zvezo začela aprila 2017., ujeta ustrezna tetovaža ‘metulj’. Imata celo hčerko Stormi, ki se je rodila 1. februarja 2018.

7. Tetovaža ‘STORMI’

tetovaža kylie jenner-stormi

Tetovaža: Tetovaža ‘STORMI’ na desni roki.

Pomen: Kylie je 1. februarja 2018. rodila hčerko svojega fanta Travisa Scotta. Med praznovanjem Travisovega rojstnega dne 30. aprila 2019 je bil par opazen z ujemajočo se tetovažo svoje hčerke, ki jo je napisal tetovator Jon Boy.

8. Tatoo ‘Pred’

tetovaža kylie jenner-pred

Tetovaža: Tetovaža “Pred” na desnem boku.

Pomen: Julija 2016 so se pojavila ugibanja, da je Kylie na levi strani tetovaže “zdrava pamet” natisnila besedo “Pred”. Sedaj se tetovaža bere kot “Pred razumnostjo”. Vendar Kylie glede te tetovaže ne daje uradne potrditve.