Tetovaže

7 tetovaž Chrisa Evansa in njihov pomen

Zvezda Captain America, Chris Evans je eden najlepših in cvetočih igralcev Hollywooda. Nekateri hollywoodski igralci se morajo spoprijeti z resnimi odvisnostmi, a ena od zasvojenosti Chrisa Evansa so tetovaže. Zelo jih ima rad in vsak ima svoj osebni pomen. Po besedah ​​moškega samega: “Vsakdo, ki si je tetoviral, ve, ko si narediš prvega, ko greš skozi vrata, načrtuješ naslednjega.” Razumejmo pomen njegovih osupljivih tetovaž.

Chris Evan

1. Tetovaža “zvestobe” na desni zgornji roki

Tetovaža zvestobe Chris Evan

Tetovaža: ZVEZNOST

Pomen: Chris je besedo zvestoba tetoviral s krepkim in krepkim rokopisom na desni roki. Prepričan je, da je zvestoba glavna lastnost človeka, ki jo lahko podari svoji družini, in jo šteje za “izdajo” kot napačno dejanje. To je poklon njegovi družini in ljubljenim.

2. Simbol “Kanji” na desni roki

Tatoo simbola Chris Evan Kanji

Tetovaža: Simbol Kanji

Pomen: Evans si je zgornjo desno roko tetoviral s simbolom kanji, ki spominja na abecedo “A.” Ta tetovaža simbolizira družino, še en poklon njegovi družini, da pokaže svojo ljubezen in naklonjenost do njih.

3. »V spomin na Bardsleyja z mano vedno« na desnem rebru

Chris Evan Bardsley TattooTetovaža Chris-Evans Bardsley

Tetovaža: “V lepem spominu na Bardsleyja vedno z mano.”

Pomen: Chris je napisal “V ljubečem spominu na Bardsleyja z mano vedno”, da se pokloni svojemu prijatelju Mattu Bardsleyju, ki je umrl v nesreči novembra 2003.

4. Citat iz budističnega poučevanja na levem skrinji

Budistični Chris Evan poučuje tetovažo

Tetovaža: Citat iz budističnega učenja

Pomen: Evans je napisal citat, ki ga je navdihnilo njegovo budistično učenje. Študiral je budizem v dneh svoje slave in na začetku svoje priljubljenosti. Pomagalo mu je, da se je spopadel s slavo in jo obdržal.

5. Zodiakalni znak “Bik” na levi zgornji roki

Tetovaža: Bik horoskopski znak

Pomen: Evans si je tetoviral, Bik, na levi nadlakti, ki je zodiakalno znamenje njegove matere Lise Evan. To je ena njegovih najljubših tetovaž.

6. Začetnica “SCS” na desnem gležnju

Chris Evan SCS tetovažaTetovaža: Začetnice “SCS

Pomen: Evans ima na desnem gležnju tetovirane začetnice SCS, ki simbolizirajo prve črke iz imen njegovega brata. Ima dve mlajši sestri Carly Evans in Shana Evans in brat Scott Evans.

7. Tetovaža “Captain America Logo” na roki

Chris Evan kapetan ameriška tetovaža

Tetovaža: Logo Captain America

Pomen: Evans je skupaj z ekipo Captain America na svoji koži narisal isto tetovažo. Tetovažo je narisal tatoo umetnik, Josh Lord, iz New Yorka.