Tetovaže

7 najboljših umetnikov tetovaže v Geelongu

Body Art, še posebej, tetovaže puščajo trajen pečat v družbi, trend njihovega jedkanja po koži pa vsak dan cveti. Trg tetovaž se neverjetno hitro povečuje. Ena ključnih stvari, ki so se spremenile, je demografija ljudi, ki si tetovirajo. Prej so bile tetovaže povezane z določeno skupino ali vero, znano pa je bilo, da obstaja povezava med tetovažami in depresijo.

Saloni za tetoviranje v Geelongu v Avstraliji so opremljeni z mednarodno opremo in izpolnjujejo tudi standarde, medtem ko se avstralski umetniki tetoviranja uveljavljajo po vsem svetu. Izklesali so nišo v stilih, kot so pikčasto delo, učinek akvarela in eksperimentirali z lesenimi iglami. Avstralske tetovaže sodobnega sveta so tako združitev tega, kar se je preneslo na nas in drugih zahodnih vplivov.

Če razmišljate o tem, da bi se narisali in svoje telo spremenili v mojstrovino umetnosti, morate poiskati najbolj nadarjene tatoo umetnike in nekaj tatu -studiev v Geelongu. Ta seznam vključuje umetnike za tatoo in studie, ki so najbolj znani v mestu, in tukaj je seznam naših najboljših priporočil.

Za sestavo tega seznama so bili upoštevani številni dejavniki, kot so pregledi iz različnih virov, koliko časa je delal vsak umetnik, znane osebnosti, če so delali, vrste storitev, ki jih ponujajo, raznolikost njihovega dela, dejavnikov dostopnosti itd. Obstaja veliko obratov, ki bi lahko ponujali enake vrste storitev, vendar je tukaj nekaj osebnih priporočil, ki jih morate vpisati v Geelongu v Avstraliji.

1. Tetovaža House of Wolves 

Vsebina (kliknite za skok)

  • 1. Tetovaža House of Wolves 
  • 2. Studio za tetoviranje Xtreme Ink 
  • 3. Diamond Eye Tattoo 
  • 4. Hayley- tetovaže modre opice
  • 5. Shinto Tattoo Gallery
  • 6. Ben Bickley-Umetnost umetnika tetovaže Geelong Geelong Ben Bickley & Studio za tetovaže likovnih umetnikov
  • 7. Martin Roessler, Andy Craddock, Cayleb-Kustom Kulture

Umetniki tetovaže v Geelongu

Seznam najboljših tatoo studiev in umetnikov je nepopoln brez omembe House Of Wolves Tattoo. Če sem iskren, ne gre le za vlogo v uspešnem resničnostnem šovu. Toda ko se vrnem k poslu, je ta tetovaža House Of Wolves priljubljena zaradi dobro opremljenega studia in ikoničnih okraskov, ki jih daje. Povpraševanje je veliko, zato se prepričajte, da se dogovorite za sestanek.

Umetniki tetovaže v Geelongu

House Of Wolves Tattoo ni le tatoo studio, ampak ustanova ali cenilci in ljubitelji umetnosti. V državi je že več kot desetletje. Največji cilj umetnikov v studiu je zagotoviti udobno in toplo okolje strankam, da se bodo počutile varne in udobne glede svojih tetoviranih izkušenj. House Of Wolves Tattoo se ponaša s strankami z vsega sveta in z veseljem naredijo tetovaže tako majhne kot prst ali velike kot celotno telo. Odprti so vsaj 8 ur na dan in vsak dan v tednu. Imajo tako umetnike kot umetnice, ki se odlikujejo po svojih edinstvenih stilih. V tem tetovažnem studiu lahko odstranite tudi svojo tetovažo, ki ponuja tudi storitve piercinga.

Umetniki tetovaže v Geelongu

Eden najbolj različnih delov tetovaže House Of Wolves je, da sledijo določenim trendom in običajem. Ne nanašajo se na obraze in intimne dele telesa. Predmeti, ki so žaljivi in ​​niso prav progresivni, se tudi odvračajo, niso dovoljeni. Umetniki v House Of Wolves Tattoo menijo, da je to del odgovornosti in etosa, ki ga dolgujejo umetnosti, in čeprav spoštujejo raznolikost vsake stranke, menijo, da je tetovaže treba nositi s ponosom in brez obžalovanja.

Umetniki tetovaže v Geelongu

Z lahkoto se obrnete na katerega koli umetnika v House of Wolves, če sledite vsem pomembnim povezavam, ki smo vam jih posredovali spodaj. Ali pa preprosto pojdite na njihovo stran v družabnih medijih ali na uradno spletno stran.

Lokacija v Google Zemljevidih:

2. Studio za tetoviranje Xtreme Ink 

Umetniki tetovaže v Geelongu

10 članov posadke so stalni umetniki v Xtreme Ink Tattoo Studio in sodelujejo pri čudovitih vibracijah drug drugega. Tako je zagotovo Geyylongov tatoo studio neverjeten. Posadka je spretna v edinstvenem slogu, ki je individualen. To pomeni, da vam bo super udobno, saj ekipa žerjavice ve, kako ravnati z vsako vrsto stranke.

Umetniki tetovaže v Geelongu

Običajna urna postavka v studiu Xtreme Ink Tattoo je 100-150 dolarjev dejanskega časa tetoviranja. Strankam se ne zaračunavajo odmori ali nastavitve, da bi lahko kar najbolje izkoristili svoj denar. Večje oblike tetovaže je mogoče narediti večkrat, kar pomaga preprečiti težave z denarnim tokom. Spletna stran Xtreme Ink Tattoo Studio prikazuje veliko portfeljev tetovaž umetnikov tetovaž. Stranke lahko vidijo, kaj jim najbolj ustreza. Vsak umetnik sam poskrbi za svojo rezervacijo, storitev, ki jo nudi stranki, je zelo individualna in hitra.

Umetniki tetovaže v Geelongu

Zaradi stopnje profesionalnosti in obrtništva je Xtreme Ink Tattoo Studio najboljša izbira za njihove stranke in s tem tudi ustvarja dolgoročne odnose z umetnikom. Hladne vibracije tukaj naredijo stranke in umetnike za tetoviranje v delu in strankam omogočajo, da vlagajo v vrhunsko obliko. Xtreme Ink Tattoo Studio je morda apetitni studio, a sloves, ki ga je zagotovo nadomestil.

Umetniki tetovaže v Geelongu

Z lahkoto se obrnete na katerega koli izvajalca v Xtreme Ink Tattoo Studio, tako da sledite vsem pomembnim povezavam, ki smo vam jih posredovali spodaj. Ali pa preprosto pojdite na njihovo stran v družabnih medijih ali na uradno spletno stran.

Lokacija v Google Zemljevidih:

3. Diamond Eye Tattoo 

Umetniki tetovaže v Geelongu

Diamond Eye Tattoo je v Geelongu ustanovil lastnik, ki se je na svojem tetovažnem potovanju gibal po svetu in je tu našel novega. Ekipa je od takrat prerasla v zbirko usposobljenih umetnikov, ki vsak dan ustvarjajo neverjetne modele. Imajo zelo profesionalno in prijetno vzdušje in se osredotočajo na individualne potrebe. Nekateri umetniki pri Diamond Eye Tattoo so nagrajeni umetniki, ki radi potujejo po vsem svetu. Umetnik pri Diamond Eye Tattoo je specializiran za različne tehnike, ki vključujejo japonščino, realizem, portrete, črno -sivo ameriško tradicionalno, geometrijo, akvarel, tribal, trash polka.

Umetniki tetovaže v Geelongu

Čeprav je bila umetnost tetoviranja tako modernizirana in je dozorela v nekaj novega, umetniki Diamond Eye Tattoo združujejo stare modele z novo obliko tetovaže. To vodi do neke nove vrste dela. Specializirani so tudi za prilagojene tetovaže in delajo po dogovoru. Vendar pa je zaradi njihove finosti rezervacija sestanka tukaj precej težka, saj so umetniki običajno polni marmelade! Zato bodite pozorni na njihov Instagram za rezervacijo sestanka in položite določeno varščino, da rezervirate svoje mesto. Preostanek denarja se plača po končani tetovaži. Odvračajo vhodne stranke.

Umetniki tetovaže v Geelongu

Diamond Eye Tattoo prav tako pozdravlja zvezdniške tetovatorje kot goste z vsega sveta. Umetniki tukaj dobro poznajo skoraj vse oblike oblikovanja. Vsak umetnik ima svoj portfelj, kjer lahko izberete svoje modele. Pri Diamond Eye Tattoo ste lahko prepričani, da bodo vaše modele vzeli resno, saj si vzamejo čas za razčlenitev različnih stilov in nato delajo na njih. Izkušnja tetovaže je bolj podobna transformacijski izkušnji. Studio je čist in higieničen, osebje pa zelo hladno. Ne glede na to, ali ste prvič ali imate deseto tetovažo, boste poskrbljeni. Delujejo v različnih oblikah modelov, od realističnega do črnega in sivega do tradicionalnega ameriškega oblikovanja in sodobnih ilustracij. Vsak umetnik razume, da je vsaka stranka edinstvena, in se poskuša držati svojih zahtev in potreb. Za svoje stranke izdelujejo tudi prilagojene modele tetovaž, s katerimi se ponašajo njihove stranke.

Na Diamond Eye Tattoo lahko preprosto stopite v stik s katerim koli izvajalcem, če sledite vsem pomembnim povezavam, ki smo vam jih posredovali spodaj. Ali pa preprosto pojdite na njihovo stran v družabnih medijih ali na uradno spletno stran.

Lokacija v Google Zemljevidih:

4. Hayley- tetovaže modre opice

Umetniki tetovaže v Geelongu

Wise Monkey Tattoos je eden najbolj znanih tetovažnih studiev Geelong, ki ponuja edinstven dizajn in sloge v zelo sterilnem in udobnem okolju. Njihov nadarjen in nagrajen umetnik je vešč različnih tehnik, zaradi katerih so med svojimi strankami ljubljeni. Združujejo svojo ustvarjalno energijo in spretnosti, da ustvarijo popolno karoserijo za domišljijo in ideje, ki jih imate v mislih.

Studio je odobrila tudi zdravstvena služba, zato vam ni treba skrbeti. Zanje je zdravje njihovih strank in umetnikov na prvem mestu. Uporabljajo zdravju prijazne postopke in se prepričajo, da je vsaka njihova oprema bodisi en sam uporabnik bodisi pred uporabo temeljito sterilizirana. Wise Monkey Tattoos nudijo tudi brezplačno svetovalno storitev za razpravo in boljše razumevanje vaših modelov, tako da se lahko vaša vizija zlahka spremeni v resničnost.

Umetniki tetovaže v Geelongu

Nekatere oblike in tehnike, v katerih se izpopolnjujejo umetniki pri Wise Monkey Tattoos, vključujejo najboljše prikrivanje, bling in zadrževalnike, risanke, rože, ptice, lobanje, zmaja, velike črne in sive, po meri, spomin, srce, bliskavico, živali , Portret, Oko, Ura, Polni in pol rokav, Barvno delo, Scenarij, Fantazija & Tetovaža metulja.

Umetniki tetovaže v Geelongu

Za vse informacije o rezervaciji našega igralnega mesta pri Wise Monkey Tattoos si oglejte spodnje pomembne povezave:

Lokacija v Google Zemljevidih:

5. Shinto Tattoo Gallery

Umetniki tetovaže v Geelongu

Shinto Tattoo Gallery je profesionalni tatoo studio in umetniška galerija, ki se nahaja na ulici Ryrie v Geelongu v središču Viktorije. Imajo ekipo najmanj 10 tatoo umetnikov, ki so popolni v svojih edinstvenih veščinah in tehnikah. Ne pustijo kamna na kamnu, da bi bila vaša tetovaža izjemna. Glavni cilj Shinto Tattoo Gallery je ustvariti tetovažo, ki presega vaša pričakovanja. Umetniki v galeriji Shinto Tattoo Gallery uporabljajo visoko kakovostne izdelke in opremo, da svojim strankam zagotovijo najboljše storitve.

Pozorni so na majhne in individualistične podrobnosti, tako da vas poslušajo, z vami razpravljajo in pred vami vodijo svoje zamisli, da se prepričate, da boste kar najbolje pričakovali. V galeriji Shinto Tattoo Gallery ponujajo tudi vstopne stranke, vendar raje, če pred obiskom rezervirate mesto v dobro stranke in umetnika samega.

Umetniki tetovaže v Geelongu

Nekatere oblike in tehnike, v katerih se izpopolnjujejo umetniki v galeriji Shinto Tattoo, vključujejo portrete, keltsko, uro, volka, mandalo, haido, živali, srce, spomin, črno in sivo, metulja, akvarel, ptico, črkovanje, orel, scenarij, Tradicionalna ameriška, cvetlična, fine linije, lobanja, plemenska & Japonski.

Umetniki tetovaže v Geelongu

Z lahkoto se lahko obrnete na katerega koli umetnika v galeriji Shinto Tattoo, tako da sledite vsem pomembnim povezavam, ki smo vam jih posredovali spodaj. Ali pa preprosto pojdite na njihovo stran v družabnih medijih ali na uradno spletno stran.

Lokacija v Google Zemljevidih:

6. Ben Bickley-Umetnost umetnika tetovaže Geelong Geelong Ben Bickley & Studio za tetovaže likovnih umetnikov

Umetniki tetovaže v Geelongu

Umetnost umetnika tetovaže Ben Bickley Geelong & Fine Artist je tatoo studio s sedežem v Geelongu. Studio je bil zgrajen s središčem, ki strankam ponuja visoko kakovostno umetniško delo, ki ga lahko hranijo za vedno. Tetovaža je umetniško delo in lahko poudari identifikacijo osebe. Umetnik Ben ima strokovno znanje v različnih stilih. Studio uporablja to znanje in gradi individualne vzorce, prilagojene posamezniku.

Ben Bickley je ustanovil studio in ima izjemen umetniški talent. Izkušnje, ki jih je dal in do katerih je prišel, so od začetka njegovega ateljeja ustvarile visoko kakovostno umetnost. Prizadeva si, da bi dosegel najboljše rezultate. Vse od The Art of Ben Bickley Geelong Tattoo Artist & Studio za tetovaže Fine Artist si je ustvaril močan ugled ne samo na lokalni, ampak tudi na mednarodni ravni. Od takrat je prejel številne povratne informacije. Cena pridobivanja črnila tukaj temelji na trajanju tetovaže. Razdeljeni so na celodnevne ali urne postavke.

Ben se je rodil v mestu Newport v Južnem Walesu leta 1987, otroštvo pa je preživel v majhnem obalnem mestecu Chepstow do konca leta 2012. Po srednji šoli je pridobil obilo umetniških veščin, ko je obiskal bližnjo šolo Wyedean, kjer je položil v roke vizualne in grafične umetnosti.

Po nekaj letih ga je kraljestvo umetnosti potopilo v svojo čarovnijo in navdihnilo nekaj njegovih največjih del, ki jih je kdaj ustvaril. Vendar pa je moral zapustiti mesto, ker ni potreboval učitelja umetnosti. Toda to je bila bolj srečna stavka kot novica za posteljo, ki je šla iskat nekaj novega.

Umetniki tetovaže v Geelongu

Pilotiranje njegovega navdiha, začetek odličnih raziskav in komuniciranje z uglednimi umetniki je bilo umetniško gorivo za večino do zdaj cenjenih Benovih del. Vera v osredotočenost in razvoj umirjene, potrpežljive miselnosti mu je odprla pot, da se izogne ​​pomanjkljivostim in vztraja pri tem, da se poskuša približati močnejšemu, bolj neverjetnemu umetniškemu delu.

Čeprav ob prvem napadu ni zajel vsega, je od prijateljev in družine dobil veliko podpore. Tudi njegova baza strank je bila zelo zaupanja vredna. znova seli lokacije in kariero v tetovaži je začel leta 2012, ko se je odločil, da bo skupaj s prijateljem sodeloval v Stokeju na Trentu. Po treh letih je odletel nekaj kilometrov stran v Avstralijo, da bi bil v Geelongu, ki je 3 ure od Melbourna. Tukaj prebiva in je odprl lastno produkcijo, imenovano The Art of Ben Bickley Geelong Tattoo Artist & Tatoo studio Artist.

Po njegovih besedah,

“Imel sem veliko srečo z doseženim. Čeprav moram reči, da brez vztrajnosti in vzgoje s strani mojih bližnjih ne bi delovalo povsem enako. Vedno so me pritegnili detajli in iluzija, ki jo risba ali slika lahko daje resničnosti – dodatno pove nekaj živega o umetniku. Menim, da sem kritičen mislec, ki presega standardne predpostavke, zlasti glede svojega dela. Delam v nadzorovanem okolju in delu je treba zavestno postavljati vprašanja; “Je to najučinkovitejši način izvajanja naloge? Zakaj tako opravljam to nalogo? ’To velja tako za moje tetoviranje kot za likovno umetnost. Treba je sprejeti ukrepe za zagotovitev dobro premišljenega in zadovoljivega kosa tako zase kot za stranko. “

Umetniki tetovaže v Geelongu

Ben nadaljuje z razkazovanjem svojih natančnih, razmišljajočih, tihožitnih in zasebnih figur v razstavah in natečajih po Avstraliji in po svetu. Njegove tetovaže so združljive z njegovo umetnostjo, ki odmeva v kompleksnosti, ambientu in odkritju, ki izvirajo iz psiholoških motivov, ki se nanašajo na metafizični in fizični svet. Svoje strokovno znanje osredotoča na enobarvne in barvne tetovaže; realistično in ilustrativno.

Ben celo trdi, da iskanje umetniške veščine ni stvar, ki jo je treba jemati, in temeljito razumevanje je rezultat trdega dela, potrpljenja in doslednosti. Nagrade bodo sledile samodejno. Ben meni, da so kritične točke, na katere mora biti pozoren vsak umetniški, uveljavljen ali navdihujoč, družbeni egoizem in subverzija kot skupni odziv na to, da smo boljši in dosegljivi. Vendar vam bo pomagal pri rasti. Po njegovih besedah: »S spretnostjo ravnajte kot s poslastico, ki jo lahko vzamete. Če boste dojemali svoje delo in vsakdanje življenje, boste pri svojih dejavnostih sočutni in pozorni. “

Umetniki tetovaže v Geelongu

Zdaj sodeluje z usposobljeno ekipo umetnikov pri Art of Ben Bickley Geelong Tattoo Artist & Fine Artist tattoo studio, Kustom Kulture, Ben še vedno niha z idejami med svojimi kolegi in kolegi v tujini, da bi postal bolj izobražen in razsvetljen. Trenutno piše vrsto likovnih knjig z navodili za tetovatorje, slikarje, predale in vse rekreativne umetnike, ki naj bi razširili njihovo razumevanje. Benovi vodniki si prizadevajo vključiti metode, ki so bile tradicionalno skrite pod nežno zunanjostjo številnih konvencionalnih umetniških knjig.

Ben trenutno sodeluje pri svojih obljubah med tetoviranjem, slikanjem, pisanjem in prevzemom umetniških del. Z vsakim od svojih sistemov, ki častijo drugega, se je Ben postavil tako, da nenehno spodbuja svoje možnosti in podpira svoje poklice.

Umetniki tetovaže v Geelongu

Posebnost, ki jo imajo umetniki pri Art of Ben Bickley Geelong Tattoo Artist & Tatu studio Fine Artist ponuja naslednje modele po meri, portrete, realizem, tradicionalno, naslovnice, japonščino, cvetlice, naravo, spomin & Fine Line Tattoo. Do njih se lahko obrnete z vsemi spodaj navedenimi informacijami.

Lokacija v Google Zemljevidih:

7. Martin Roessler, Andy Craddock, Cayleb-Kustom Kulture

Umetniki tetovaže v Geelongu

Tatoo studio Kustome Kulture ima zelo polzasebno vzdušje. Preden jih obiščete, vas bodo prosili za obvezen termin. Zaradi pomanjkanja časa, ki bi ga lahko porabili za vstopne stranke, so prenehali s sprejemom. Imenovanja jim omogočajo, da upravljajo svoj urnik in se izognejo izgubi časa. Umetniki so samoupravni, kar pomeni, da morate klikniti portfelje umetnikov in izbrati izvajalca, ki vam je všeč. Nato lahko izvajalca rezervirate na njegovih računih v družabnih medijih.

Za rezervacijo mest lahko uporabite metode, kot so družabni mediji ali e -pošta. Cena tetoviranja je odvisna od velikosti in ur, porabljenih za oblikovanje. Za tetovažo v tetovažnem studiu Kustome Kulture bo uporabljena urna postavka, ki zahteva več kot eno sedenje ali pa je velika tetovaža, ki je ni mogoče oceniti. Urna postavka v tatoo studiu Kustome Kulture je 130 dolarjev na uro. Prav tako bodo zahtevali predplačilo v višini 100 dolarjev za vse sestanke, ki bodo prilagojeni v vašem zadnjem računu. S tem želimo zagotoviti, da stranka rezervacije jemlje resno, saj preklic v zadnjem trenutku resnično zapravlja čas tudi umetnikov.

Poleg tega tatoo studio Kustome Kulture sledi vsem potrebnim higienskim postopkom, kot je sterilizacija opreme in vsakodnevno uporabo svežega orodja za svoje stranke. Tatoo studio Kustome Kulture je bil prav tako razkužen, še posebej po pandemiji COVID 19. Sprejemajo dodatne previdnostne ukrepe, da zagotovijo udobje v okolju tako za stranke kot za umetnika.

Martin Rossler je odličen tattoo umetnik v tatoo studiu Kustome Kulture, ki dela v sredo, četrtek, petek in soboto v tatoo studiu Kustome Kulture. On reče,

Tetoviram se že več kot 20 let & ostajajo tako navdušeni, kot sem bil, ko sem kot vajenec začel v Nemčiji. Rad tetoviram vse od zapletenih simetričnih modelov, kot so mandale, vse vrste plemenskih, cvetličnih, abstraktnih, domiselnih poenostavljenih modelov, črno/sivo, risanke, tradicionalne & občasna barvna tetovaža, stilizirana za stranke. Če imate skice, ideje, bom z veseljem sodeloval z vami & vas vodi v pravo smer.

Njegov portfelj si lahko ogledate na uradni spletni strani tatoo studia Kustome Kulture ali njegovem profilu v družabnih medijih.

Umetniki tetovaže v Geelongu

Andy Craddock je še en umetnik v tatoo studiu Kustome Kulture in deluje v sredo, četrtek, petek in soboto. Predstavil se je in rekel: »Pred več kot 10 leti sem študiral grafiko in se ukvarjal s tetoviranjem. Obožujem drzne čiste linije in barvne palete, zaradi katerih stvari popestrijo & presenetiti ljudi. Bodite potrpežljivi in ​​čakajte, da se vam oglasim, saj sem zunaj studia oče dveh mladih otrok Craddocka. ” Njegov portfelj si lahko ogledate na uradni spletni strani tatoo studia Kustome Kulture ali njegovem profilu v družabnih medijih.

Naslednja umetnica v tatoo studiu Kustome Kulture je Cayleb Reid, ki dela v ponedeljek, torek, sredo, petek in soboto. On reče,

V desetih letih, ko sem tetoviral, se mi zdi užitek v kosih, ki vključujejo naravo, živali, ptice & cvetlični vidiki. Resnično rad rišem, zato je oblikovanje tetovaž, ki mi omogočajo, da se na njih umetniško vrtim, užitek. Všeč mi je čista podloga &  črno/sivo senčenje. Obiščite moj Instagram in si oglejte, kaj počnem. Hvala za branje & obisk te strani.

Umetniki tetovaže v Geelongu

Njegov portfelj si lahko ogledate na uradni spletni strani tatoo studia Kustome Kulture ali njegovem profilu v družabnih medijih. Raje je na svojem namestitvenem profilu DM’d kot na pošti. Do tega umetnika se lahko obrnete tudi v tatoo studiu Kustome Kulture z vsemi pomembnimi povezavami, ki smo jih podali spodaj.

Lokacija v Google Zemljevidih: