Tetovaže

6ix9ine 11 tetovaž in njihov pomen

Daniel Hernandez, strokovno znan kot 6ix9ine (izgovarja se “šest-devet”) ali Tekashi69, je ameriški raper. Sprejema zelo agresiven slog rapanja in ima zelo kontroverzno osebnost, saj je pokrit z različnimi tetovažami in ima mavrične lase. Slavo je zaslovel leta 2017, potem ko je izdal svoj prvi singel “Gummo”, ki je dosegel 12. mesto na lestvici Billboard Hot 100 v ZDA. Tekashi je trenutno v zaporu, saj so ga leta 2018 aretirali zaradi loparstva, orožja in drog, zaradi ki ga je leta 2019 dobil dve leti zapora. Tekashijevo telo je prekrito s številnimi čudnimi tetovažami, ki predstavljajo njegovo osebnost. Oglejmo si jih in pomene, ki jih imajo.

6ix9ine

1. 69 Tetovaže

Tetovaža: Raperjeve prsi, njegov želodec vsebujeta številko 69, tetovirano na njih. Desna stran njegovega čela in večina njegovega zgornji levi krak vsebuje številko 69 tetovirano na njem v vzorcu. Njegovo grlo vsebuje tudi tetovirano številko skupaj s krili na obeh straneh. Oba njegova podlakti so pokriti tudi s tetovažo z vzorcem številka 69. Na desni podlakti je vmes tudi nekaj dolarjev. Z obema rokama so tudi pokriti s tetovažami številke 69. Njegovi členki vsebujejo drobne x -e, tetovirane na njih, njegovi prsti pa številki 6 in 9, tetovirani na nadomestnih prstih. Njegovo čelo, območje nad njegovim leva obrv, in spodnje območje njegovo levo oko, vse vsebujejo besedo “Six Nine”, ki je na njej tetovirana, da predstavlja 69. Vse tetovaže sestavljajo številko 69.

Pomen: Poleg tega, da predstavlja njegovo umetniško ime, je tetovaža tudi predstavitev dojemanja iste stvari ali številke z dveh različnih strani in služi kot nauk ljudi, da upoštevajo izbire drugih ljudi. Na vprašanje o tetovaži je Tekashi pojasnil z besedami,

živeti življenje odprtega srca in odprtega srca ter razumeti osebo, s katero se pogovarjaš «

2. Tetovaža Spiderweb

Tetovaža: Na obeh straneh obraza na čeljusti sta tetovaža pajčevine

3. Scum Tattoo

Tetovaža: Zgornja stran njegove leve podlakti vsebuje tetovažo besede “SCUM”, ki je obkrožena med številkama 6 in 9.

Pomen: Scum se nanaša na posadko, s katero je Tekashi tekel. Ime posadke je bilo Scum Gang, ki je pomenilo “Družba me ne more razumeti” in je poklon vsem otrokom, ki gredo skozi težave in živijo iz dneva v dan, ko se samo trudijo preživeti.

4. Oskar in tetovaže znakov

Tetovaža: Na desni strani njegovega obraza je navpično vzdolž linije las na njem tetovirano “OSCAR”. Obstaja tudi tetovaža obraza lika iz filmov Saw. Tudi lik ima na čelu rdečo številko 69.

Pomen: Oscar je ime njegovega starejšega brata. S to tetovažo je dobil ljubezen do svojega brata, ki ga je vzgajal po očetovi smrti, ko je bil star 13 let. Lik je znan kot Lutka Billy in Tekashi si je natetoviral obraz, saj mu je všeč lik. 

5. Cvetlična tetovaža

Tetovaža: Na levi strani njegovega čela je tetovaža rožnega cvetja s trto, ki se spušča proti levi strani obraza in se konča blizu ušesa.

Pomen: Tekashi je s to tetovažo pokazal svojo ljubezen do kolega raperja, “XXXTentacion”, takoj ko je poleti 2018 umrl.

6. Tetovaža vijolične vrtnice

Purple Rose-Tattoo-6ix9ine

Pomen: Tatoo vijolične vrtnice pomeni pravo ljubezen, skrivnost, kraljevsko pravico in ljubezen na prvi pogled.

7. Tetovaža z več barvami

Večbarvna tetovaža 6ix9ine

Tetovaža: Tatoo “Večbarvno cvetje” na ramenih.

Pomen: 20. oktobra 2020 je to tetovažo nalepil Rotten Apple Art Alley.

8. Tatoo ŠEST DEVET pod levim očesom

6ix9ine-obraz tetovaža

9. Tatoo morskega psa

tetovaža morskega psa-6ix9ine

Tetovaža: Tatoo ‘Shark’ na levem trupu.

Pomen: Tatoo morskega psa simbolizira avtoriteto, hitrost, moč, radovednost, skrivnost, znanje in gibanje.

10. Tetovaže na desni nogi

6ix9ine-noga-tetovaža

11. Tetovaža na hrbtu

tetovaža hrbta 6ix9ine