Tetovaže

60+ čudovitih modelov in idej za tetovaže z črko B

Če razmišljate, da bi si naredili novo tetovažo in to tudi z vašim imenom ali imenom nekoga posebnega, vas bo ta seznam navdihujočih modelov tetovaž zagotovo navdušil. Ti sklopi predlog in primerov bi vas zagotovo navdihnili.

Tetovaža s črko “B” velja za tetovažo abecede. Tetovaže z abecedami so odlične, ko morate izraziti močna čustva in globoko ljubezen, zato mnogi pari in partnerji dobijo začetnice svojih zakoncev na koži kot gesto ljubezni, namesto da bi dobili ustrezen tetovaž. Začetne tetovaže so očitno ena najbolj zaželenih tetovaž v kategoriji majhnih tetovaž. Običajno so majhni in nedosegljivi, vendar ponujajo veliko predlogov. Začetna tetovaža je tudi stalni opomnik na nekoga in nekaj zelo cenjenega za vas ali nekoga, ki vam je pri srcu.

Ideje za tetovažo s črko B

Vsebina (kliknite za skok)

 • Ideje za tetovažo s črko B
 • Katera so najboljša mesta za tetoviranje črke “B” na telesu?
 • Seznam modelov tetovaž s črkami B.

Najbolj znano mesto za tetovažo črke “B” je zapestje in ga lahko ustvarite z mešanico značilnih metod, kot je povezovanje z drugimi figurami, kot so ljubezensko srce, krona, vse vrste cvetja, simbol neskončnosti, vrtnice, angelska krila, perje, itd. ali celo z dodatkom druge črke.

Abecedne tetovaže lahko uporabljajo tako moški kot ženske. Značilno je, da dekleta črko popestrijo z bolj dekliškimi simboli, kot so rože, metulji itd., Fantje pa iščejo bolj moške logotipe, kot so krona, krila itd. Simboli križa in lotosa so dodani glede na spol, ki so pogosto pomešani s črkami.

Katera so najboljša mesta za tetoviranje črke “B” na telesu?

Za ženske

 • Gleženj
 • Zapestje
 • Prstni prostori
 • Roke
 • Lopatica
 • Za ušesom

Za moške

 • Prsni koš
 • Biceps
 • Noge
 • Vrat
 • Nazaj
 • Podlakti

Seznam modelov tetovaž s črkami B

 • Oblikovanje tetovaže črka B na nogi

ČRKA B TATUT

Ta krepka tetovaža s črko B je relativno položena na moško nogo. Noga je precej edinstven del idej za umestitev, saj ni tako priljubljeno področje za tetoviranje ljudi. Vendar pa izgleda zelo edinstveno in kul. Ta krepka oblika tetovaže B je odlična oblika za moške, še posebej.

 • Črka B oblikovanje tetovaže na roki

ČRKA B TATUT

Ta oblika na stegnu moškega je videti precej privlačna in predvidevam, da so zasluge za vse pisane barve, ki so bile dodane tej zasnovi. Lepi cvetovi in ​​listi bi lahko izgledali kot nekaj, kar bi si dekleta želelo, vendar je ta model tetovaže primer, kako dobro ga lahko nosi tudi fant.

 • Oblikovanje tetovaže črka B z nogavicami

ČRKA B TATUT

Ta oblika tetovaže črke B je precej edinstvena. Verjetno je simbol nečesa, na primer igre ali ekipe. Torej, če imate v mislih kakršne koli takšne simbole ekipe, na katere se lahko spomnite, ali celo če imate nekaj elementov, ki jih lahko dodate svoji tetovaži, da bi ji dali poseben pomen, bodite moj gost in si ustvarite nov dizajn.

 • Enostavno oblikovanje tetovaže črka B

ČRKA B TATUT

Ta preprosta oblika črke B je zelo kul, saj ne potrebuje polnil. Pravzaprav je oris sam po sebi videti precej spodoben. To je precej kreativno oblikovanje brez veliko dodatkov. Takšne tetovaže lahko dobite na številnih delih telesa, vendar se zdi, da so roke zaenkrat odlična možnost.

 • 3D črko B oblikovanje tetovaže

ČRKA B TATUT

Ta krepka tetovaža B izgleda odlično na moških ramenih. To je zelo dober dizajn, če želite narediti nekaj drugačnega s svojo tetovažo. To je 3D -dizajn, ki bi bil videti odlično na vaši koži. Oseba je pod simbol B napisala “močno”, zato celoten stavek vodi do “Bodi močan”, kar je zelo vplivno.

 • Ustvarjalno oblikovanje tetovaže črka B

ČRKA B TATUT

Ta ustvarjalna tetovaža črke B ima veliko elementov v polnilnem delu abecede B. Vanj lahko dodate veliko drugih barv ali modelov. Vaša tetovaža ne potrebuje nobenega posebnega dizajna in ima lahko naključne oblike stvari, ki so vam pomembne. Tako ga lahko naredite precej edinstvenega.

 • Krepko oblikovanje tetovaže s črko B

ČRKA B TATUT

Ta krepka tetovaža črke B izgleda zelo neverjetno s črnim in sivim črnilom. To je učinek gradienta, ki je bil narejen, zato lahko to storite tudi vi. Izberete lahko dva različna odtenka in s to tehniko naredite svojo tetovažo bolj elegantno, še posebej, če je vaša tetovaža precej preprosta.

 • Oblikovanje tetovaže s črko B

ČRKA B TATUT

Če je vaša oblika tetovaže s črkami predanost nekomu, ji lahko dodate malo srca, tako da postane povsem očitno, da je za nekoga, ki ga imate radi. S partnerjem ali prijateljem si lahko celo naredite ujemajočo se tetovažo ali nekaj tetovaž, kjer je on ali ona napisal vašo začetnico, vi pa ste njeno začetnico napisali z drobnim srčkom.

 • Oblikovanje tetovaže črka B na ušesu

ČRKA B TATUT

Ta tetovaža črke B na moškem ušesu izgleda precej bleščeče. To je zelo dobra tetovaža in je primer, da tetovaže na ušesih niso samo za ženske. Tako lahko moški dobijo tudi tako lepe tetovaže, če jih zanima. Sami lahko izberete vrsto pisave, ki jo želite.

 • Črka B oblikovanje tetovaže prilagojeno

ČRKA B TATUT

Dizajn tetovaže črke B lahko prilagodite tako, da dodate nekaj različnih elementov, kot so rože in datumi. Ta datum je lahko vaš ali nekdanji rojstni dan. V resnici je lahko kateri koli datum. Dodate lahko tudi nekatere druge vzorce, za katere se lahko odločite.

 • Oblikovanje tetovaže z minimalno črko B

ČRKA B TATUT

To je zelo preprosta oblika črke B brez veliko dodatkov ali kakršne koli modne pisave. Vendar te pisave izgledajo neverjetno, včasih pa potrebujete le subtilno temo. Minimalizem je v teh dneh precej v trendu, zato se lahko odločite, da ne boste dodali veliko elementov, če želite biti preprosti in preprosti.

 • Dve strani oblikovanja tetovaže črke B

ČRKA B TATUT

Zgornja polovica tetovaže črke B se precej razlikuje od spodnje polovice. Oba modela imata različne teme in nam je všeč. Če ste zmedeni pri izbiri ene teme, se lahko odločite za kaj takega z dvema različnima temama. Predvidevam, da zgornji in spodnji del predstavljata dve različni žogi iz dveh različnih športov, baseballa in košarke.

 • Poenostavljeno oblikovanje tetovaže s črko B

ČRKA B TATUT

Ta preprosta oblika črke B izgleda zelo elegantno. Pravzaprav je v teh dneh trend sic pravljičnega in elegantnega dizajna. Na vidni strani telesa lahko dobite nekaj tako preprostega, kot je ta, in videti bi bilo popolnoma osupljivo. Dodate lahko tudi nekaj elementov, vendar iskreno, to v resnici ni potrebno.

 • Črka B oblikovanje tetovaže na roki

ČRKA B TATUT

Ta oblika tetovaže črke B ima veliko dogajanja. Čeprav običajno tetovaže s črkami niso tako velike, jim lahko dodate nekaj elementov in jih povečate, kot je to storil ta tip tukaj. K svoji zasnovi je dodal nekaj zelišč in rastlin, ki so lahko okrasne. Na sliki je dodal tudi krono.

 • Belo črnilo črka B oblikovanje tetovaže

ČRKA B TATUT

Ta oblika tetovaže črke B je zelo edinstvena, ker je narejena z belim črnilom. Bela črnila so zaradi svojega videza precej v trendu. Na vidni strani telesa yoru lahko dobite tetovažo z belim črnilom, ker iskreno povedano, niso tako vidni kot tetovaže z barvnimi črnili. Če pa želite malo diskretnosti, jo lahko dobite na skritem mestu.

 • Ustvarjalno oblikovanje tetovaže črka B

ČRKA B TATUT

Ta oblika tetovaže črke B je majhna in ima na vrhu majhno krono. Po pismu je tudi obdobje, ki je verjetno zelo pomembno. Točka (imenovana tudi točka, zlasti v britanski angleščini) je ločilo (.), Ki je prvotno pomenilo konec stavka. Obvezuje kot eno piko na dnu besedila in pride kmalu za zadnjo besedo stavka brez presledka. Vendar pa je dodajanje na konec besede samo po sebi precej ustvarjalno.

 • Oblikovanje tetovaže s črko B

ČRKA B TATUT

Ta črka B tetovaža izgleda prav čudovito. Najboljši del te zasnove je dragulj na vrhu krone, ki ima nekaj barve. Ta dodatek izgleda izjemno kraljevsko zaradi tega dodanega dragulja. Ta krona izgleda precej super in lahko svojemu dizajnu dodate malo barve.

 • Cvetlična črka B oblikovanje tetovaže

ČRKA B TATUT

Ta zasnova je precej srčkana zaradi cvetličnega ozadja. Cvetlično ozadje je narejeno s svetlejšim odtenkom črne in sive barve, na njem pa je v elegantnem kaligrafskem slogu vgravirana črka B. Ta oblika izgleda super super. Dobiti takšno zasnovo na gležnju je izjemno učinkovit način, da pokažete dekliško plat.

 • Dizajn tetovaže črka B zapestnice

ČRKA B TATUT

Zapestnici lahko dodate tetovažo črke B. Kako? Lahko nosite pravo zapestnico ali pa naredite takšen dizajn, ki spominja na zapestnico s črko B. Zaradi penečega učinka je videti, kot da je dragulj in ne samo oblikovanje tetovaže. To je zelo dobra ideja, če ste dekle.

 • Oblikovanje tetovaže z rdečo črko B

ČRKA B TATUT

Preostanek tetovaže lahko obdržite črno -bele in abecedo lahko naredite na barvit način. Izgleda precej super. Črka B je narejena z rdečimi in črnimi prelivnimi barvami, ki izgledajo precej neverjetno. Za boljšo zasnovo lahko izberete tudi druge barve.

 • Oblikovanje tetovaže z bleščečo črko B

ČRKA B TATUT

Ta bleščeč in sijoč dizajn tetovaže črke B izgleda precej super. Nima le bleščečega učinka, ampak je imela tudi majhno čebelo, ki je videti zelo ljubka. Ta oblika je bolj primerna za dekle kot za fanta, zato mislim, da bodo morali fantje pogledati ali nadomestiti. Ta zasnova je odlična za nekatera mesta, ki so precej vidna.

 • Oblikovanje tetovaže King Letter B

ČRKA B TATUT

Modeli črkovnih tetovaž s kronami so danes v modi in to je zato, ker se mnogi odločajo za idejo ljubezni do sebe. Danes si vsi želijo oblikovati tetovažo, zaradi česar bodo še bolj cenjeni. Tako je tovrstno oblikovanje tetovaže popolno.

 • Oblikovanje tetovaže črka B z rimskimi številkami

ČRKA B TATUT

Na zatilju lahko dobite obliko tetovaže črke B, ker je to čudovito območje za tetoviranje. Dodate lahko vrane ali toliko drugih draguljev, ki so vam všeč. Nosilec je tukaj dodal krono skupaj z nekaterimi rimskimi številkami, ki so lahko njen rojstni dan ali kakšna posebna. Lahko je tudi kak drug pomemben datum.

 • Črka B oblikovanje tetovaže z vrtnicami

ČRKA B TATUT

To je za vas precej popoln dizajn, če imate žensko plat. Rože, ki so bile dodane njegovemu oblikovanju, so videti precej romantične in ženstvene. Torej, če ste dekle, lahko skupaj s temi rožami dodate kraljevo krono, če pa ste fant, lahko dodate kraljičino krono, da se poklonite svojim pomembnim drugim.

 • Kombinirano oblikovanje tetovaže črka B

ČRKA B TATUT

Ta tetovaža s črkami S in B izgleda zelo kul, zato, če imate nekoga, ki ga lahko delite, lahko kar dobro nadaljujete. Kombinacija dveh različnih abeced je danes v modi. Tudi če nimate nikogar, s katerim bi združili začetnico, lahko izberete začetnico svojega imena in priimka.

 • Oblikovanje tetovaž A in črke B

ČRKA B TATUT

Ta oblikovalska tetovaža kane Mehandi je lahko odličen navdih za vaše črnilo. Lahko zelo dobro nadaljujete in tej zasnovi dodate svoje lastne zasnove in naredite nekaj povsem drugega zase. Ključno je, da ste čim bolj ustvarjalni, da dosežete želeno obliko.

 • Bitcoin črka B oblikovanje tetovaže

ČRKA B TATUT

Če se dobro zavedate bitcoina in se morate z njim spoprijeti, veste, da je ta tetovaža primerna za vas. Takšne tetovaže lahko uporabite za predstavitev svojega poklica. S tem si lahko postavite cilj, da trdo delate in napredujete tudi v življenju. Takšne tetovaže so srednje velikosti in jih je mogoče prilagoditi skoraj povsod na koži yoru.

 • Lepo oblikovanje tetovaže črka B

ČRKA B TATUT

To je precej ustvarjalen način za predstavitev tetovaže črke B, ki jo lahko izdelate izključno v estetske namene. To je ena najboljših pisav, ki so na voljo na tem seznamu. Temu dizajnu ni treba dodati nobenega dodatnega elementa, ker sam po sebi zadostuje.

 • Cvetlična črka B oblikovanje tetovaže

ČRKA B TATUT

Všeč mi je, kako je črko B okrasilo nekaj čudovitih rož. Dodate lahko rože in druge naravne elemente, da boste oblikovanju dali nekaj roba. Če želite, da bo videti hladnejše, lahko dodate sorte cvetja. po mojem so češnjevi cvetovi eden najlepših cvetov, ki jih lahko dodate. Druga izbira je sivka.

 • Kul črno oblikovanje tetovaže

ČRKA B TATUT

Ta oblika tetovaže črke B je precej preprosta in precej ustvarjalna. Krunski tetovaža ima ta dragulj, vendar se precej razlikuje od drugih na seznamu. Razlika je v tem, da ni resnična, ampak nekoliko karikaturna. Če želite, se lahko odločite za takšne modele in mu dodate barve.

 • Pisano oblikovanje tetovaže črka B

ČRKA B TATUT

Ta črka B je zelo umetniško postavljena v kožo uporabnika. Lepo oblikovana oblika B tetovaže izgleda skupaj z akvarelnim ozadjem zelo estetsko. Torej, če iščete nekaj barvnega, je ta oblika precej čudovita.

 • Oblikovanje tetovaže črka B z datumom rojstva

ČRKA B TATUT

Če iščete nekaj osebnega, lahko dobite navdih v tem dizajnu. Ta oseba je oblikovala tetovažo črke B s krili in rojstnim datumom. Če se torej želite spomniti osebnega datuma, lahko s to zasnovo označite svoj poseben datum in koledarja v resnici ne potrebujete.

 • Dizajn tetovaže črka B kaligrafija

ČRKA B TATUT

Ta moški je dodal obliko črke B črke na polne prsi. Iskreno, izgleda tudi zelo kul. Če se vaš jaz začne s tem pismom, je to pravi kraj za dodajanje tega dizajna. To obliko tetovaže lahko dodate celo na zadnjo stran ramen. Vse, kar potrebujete, je velik prostor, da pokrijete svojo veličastnost.

 • Ljubim te Črka B oblikovanje tetovaže

ČRKA B TATUT

To je odličen način, da častite nekoga, ki ga imate radi. S tem dizajnom lahko dodate nekaj lepih elementov, ki predstavljajo romantiko in ljubezen. Tukaj je oseba dodala nekaj čudovitih cvetov češenj s tem deisgninom, dodala pa je tudi citirano besedilo “ljubim te”, ki je jasen prikaz občutkov.

 • Disneyjeva tematska črka B oblikovanje tetovaže

ČRKA B TATUT

Ta Disneyjeva tetovažna črka B tetovaža je kul iz dveh razlogov. Prvič, če želite pozdraviti nekoga posebnega in drugič, če želite, da je hkrati zabavno. To je odličen način, da pokažete svojo zabavno plat in da ste jo pripravljeni deliti z nekom posebnim. In vseeno, kdo ne ljubi Disneyja?

 • Oblikovanje tetovaže v obliki črke B v obliki krone

ČRKA B TATUT

Če dodate tetovaže yoru v trenutku, bodo videti 100 -odstotno privlačnejše. Tako bi dodajanje tako lepih in svetlih barv zagotovo izboljšalo celoten videz vaših tatoo modelov. Če želite videti razliko, lahko dodate veliko barv ali celo ščepec barv.

 • Neverjetno oblikovanje tetovaže črka B

ČRKA B TATUT

To sta dve različni predstavitvi istih abeced, zato če želite iste abecede napisati na dva različna načina, lahko nadaljujete in podobno lahko dobite celo različne vrste simbolov, kot so zvezde, srca, metulji, luna, perje, itd., ki se vam zdijo primerne za vašo obnovo.

 • Črka B oblikovanje tetovaže z zvezdicami

ČRKA B TATUT

Ta tetovaža s črko B izgleda izjemno lepo z neverjetnimi zvezdami, ki so na ozadju. V to zasnovo lahko dodate celo elemente, zaradi česar je celoten videz še lepši. Krepka črka B je precej preprosta in ne zahteva veliko kaligrafskega učinka.

 • Črka B oblikovanje tetovaže znotraj srca

ČRKA B TATUT

Ta tetovaža s črko B izgleda izjemno super, ker je narejena z drugačnim konceptom. Črko B obdaja čudovit trak v obliki srca in barv v modri barvi. Uporabnik je dodal tudi xoxo, kar je slengovski izraz za objeme in poljube, lahko pa dodate karkoli želite.

 • Oblikovanje tetovaž s srcem in črko B

ČRKA B TATUT

Ta tetovaža je videti nekoliko zapletena, ker na prvi pogled morda ne izgleda tako, kot pomeni. Če pa ga pogledate, boste videli, da tvori srce in neskončno znamenje. Skupaj tvorijo črko B. Tako pomeni, da imate neskončno ljubezen do te osebe, ki ji posvečate ta tetoviranje.

 • Odlično oblikovanje tetovaže črka B

ČRKA B TATUT

To pismo je tudi diskreten način, da pokažete svojo ljubezen do nekoga posebnega. Ta deisgn naredi abecedo B skupaj z obliko srca, ki skupaj izgleda precej super. Deisgn je primeren za izdelavo na rokah, ker je precej subtilen. To je precej srčkan dizajn, še posebej za dekleta, toda fantje lahko poskusijo.

 • Oblikovanje tetovaže črka B z barvnimi zvezdicami

ČRKA B TATUT

Ta preprost B deisgn z majhnimi zvezdicami je videti zelo srčkan. Nosilec je zvezde napolnil z modro barvo, vendar jih lahko napolnite s poljubnimi barvami. To je odličen način, da deisgn -u dodate nekaj barv in elementov, ne da bi bil videti preveč natrpan.

 • Oblikovanje tetovaže s črko B

ČRKA B TATUT

Ta črka B tetovaže deisgn je zelo srčkana tatoo deisgn, saj je črka pritrjena na srčni znak. Pismo izgleda zelo srčkano in očarljivo in je odlično za zapestje. Velikost je tudi popolna, saj večja velikost ne bi izgledala dobro. Manjši modeli bolje ustrezajo tej vrsti elegantnega dizajna.

 • Simpatična oblika črk B tetovaže

ČRKA B TATUT

Ta deisgn ima črko B in malo srca pred seboj. Črka B je narejena zelo kaligrafsko s srcem na koncu. Srce naredi videti, kot da je napisano “Be”, zato je tudi to zelo motivacijsko sporočilo, če nanj pogledate z ene strani. Na splošno je srčkan deisgn.

 • L in črka B oblikovanje tetovaže

ČRKA B TATUT

Črki L in B sta se združili in oblikovali čudovit deisgn, ki izgleda precej neverjetno. Dodano je tudi z malo srčka, ki izgleda čudovito. Lahko povežete podobne abecede, kar vam pomeni nekaj posebnega, in jih dodate v svojo zbirko tetovaž. Vaša koža lahko služi kot popolno platno za praznovanje vaših najdražjih.

 • Oblikovanje tetovaže črka B na prstu

ČRKA B TATUT

Tetovaže na prstih so precej v modi in takšno oblikovanje tetovaže izgleda precej super. To je majhen tatoo deisgn, ki izgleda precej ustvarjalno in čeprav je majhen, izgleda precej elegantno. Za to ne potrebujete veliko elementov, kar zadostuje.

Tetovaža je narejena na prstancu, kar je precej romantična gesta, če to tetovažo izdelate za svojega partnerja. Prstan je pogosto povezan z ljubeznijo in poroko.

 • Črka B oblikovanje tetovaže na roki

ČRKA B TATUT

Roka je odličen kraj za izdelavo tetovaže, ki ima toliko elementov. Na primer, ta model tetovaže ima srca in zvezde, tako da lahko pokrijete območje rok, ker ponuja več prostora, da yoru deisgn. Temu deisgninu lahko dodate še nekaj stvari, kot je lep citat.

 • Oblikovanje tetovaže črka B z nogavicami

ČRKA B TATUT

To ogromno tetovažo črke B lahko dobite z dvema nogavicama. Je simbol ali šport. Če želite pokazati svoje športno navdušenje, je to odličen znak za tetoviranje. Odločite se lahko tudi za druge modele, če mu dodate druge elemente. B je napisana v zelo kul obliki.

Podobno, če imate navdušenje nad različnimi športi, lahko dodate še druge elemente, kot je tipična žoga ali posebna oprema, da pokažete svojo ljubezen do športa.

 • Oblikovanje tetovaže črka B z obdobjem

ČRKA B TATUT

Ta dezgn tetovaža črke B izgleda zelo verodostojno in estetsko. Obdobje po odstranjevanju tetovaže črke B je videti zelo značilno in lahko pomeni nekaj ali pa je lahko samo zaradi nekaterih estetskih namenov. Na to deisgn lahko dodate katero koli drugo ločilo.

 • Enostavno oblikovanje tetovaže črka B

ČRKA B TATUT

To je precej preprosta oblika tetovaže z osnovno pisavo in malo stilizacije. Lahko imate preprosto zasnovo, ne da bi jo preveč zakomplicirali, če bi ji dodali takšno slogovno mero. To je odlična zaščita za yoru zapestje in roke. Druga mesta, kjer lahko dobite tovrstno deisgn, so na vratu in ušesu.

 • Oblikovanje tetovaže črka B na prstnem prstu

ČRKA B TATUT

Tetovaže s prsti so zelo priljubljene. Če želite dodati prst, lahko uporabite katero koli pisavo. Herr je osebi na prstanec dodal tetovažo črke B, ki je simbolična. To je zato, ker je napačen prst znak romantike in ljubezni. Je tudi prst poroke, zato se lahko na tem prstu odločite za ime zakonca yoru.

 • Oblikovanje tetovaže s črno črko B.

ČRKA B TATUT

Ta oblika črk B je preprosta s krepkimi vzorci. Lepo bi bilo videti, če temu ne dodate ničesar. Je drzen in bi dobro izgledal na mestih, kot so hrbet in prsni koš. Črno črnilo v tem primeru izgleda popolno.

Tako drzni in veliki vzorci so odlični za kraje z večjo površino, kot so ramena, prsni koš, hrbet in roke. To bi dalo velik prostor ljudem, ki želijo širiti svoje deisgn.

 • Oblikovanje tetovaže črka B z rožnatim srcem

ČRKA B TATUT

Temu dizajnu lahko dodate malo dotika, tako da dodate malo roza srca. Če pa se spomnite, je to srce simbol naše najljubše barbie iz otroštva. Tako lahko dodate logotip Barbie in se s tem tovrstnim dizajnom poklonite Barbie. Iskreno povedano, je precej dekliška in izgleda tudi srčkano.

 • Oblikovanje tetovaže s črko B

ČRKA B TATUT

Občutek je, kot da je črna črka B deisgn prišita na kožo moškega. Gre za precej grafično deizgn z malce karikaturnega pridiha, da ne izgleda preveč grafično. Vendar pa še vedno izgleda precej super. Lahko “prišijete” ime nekoga drugega skupaj s svojo tetovažo, da bo videti bolj romantično. To je odličen način, da nekomu pokažete svojo ljubezen.

 • Oblikovanje tetovaže s cvetlično črko B

ČRKA B TATUT

Prazni prostori med oblikovanjem tetovaže črke B so bili napolnjeni z različnimi cvetličnimi vzorci, ki so na pogled neverjetni. Krepki oris daje precej omejen in čeden videz, tako da izgleda precej čeden. To je odlično orodje za vsakogar, ki želi dobiti zložen videz.

 • 07 Črka B oblikovanje tetovaže

ČRKA B TATUT

Ta tetovaža je odličen znak za nekoga, ki je ljubitelj športa. Številka na njem predstavlja igralca, ki nosi dres. To je lahko posebna številka, ki predstavlja dogodek ali opomnik na nekaj. Skratka, svojo tetovažo črke B lahko prilagodite tudi svojim osebnim simbolom in ji dajete čudovit dotik.

To je vse o 60+ neverjetnih tetovažah s črkami B, ki jih lahko nosite na koži. Izbirate lahko med številnimi modeli, vendar morate biti pri tem zelo previdni, saj te tetovaže ostanejo zelo dolgo na vaši koži.