Tetovaže

60 tetovaž in njihov pomen Justina Bieberja

Justin Bieber, znani kanadski pevec in tekstopisec, je svoje demo posnetke pravzaprav začel snemati šele, ko je dopolnil trinajst let. In potem so prišle njegove telesne barve. Bieber je bil čudak za tetovaže, saj je bil Bieber šele pri enaindvajsetih letih en nagajen moški. Na svojem telesu ima kar štirideset tetovaž. Priznava svoj polni in pol rokav kot eno tetovažo. Spodaj preverite o njih.

Tetovaže Justina Bieberja

1. Ptičji hip tetovaža

Justin Bieber Bird Tattoo

Justin Bieber si je kot prvo tetovažo naredil tetovažo majhne ptice, znane tudi kot galeb v letečem položaju na levem boku. Ta tetovaža simbolizira galeba iz basne “Galeb Jonathan Livingston.”Ta tetovaža je bila družinska navada Bieberja, zato ima večina članov to črnilo na telesu. Bieberjeva tetovaža bokov je bila v Torontu natisnjena marca 2010 in bila je njegova šestnajsti rojstni dan. Lahko ga obravnavamo kot neke vrste ceremonialno obveznost, zato predstavlja učenje, da se »leteti”In spoznavanje modus operandi življenja kot procesa.

Justin

2. Tetovaža Ribcage

Tatoo Ribcage Justin Bieber

Bieber, ki drse navpično navzdol, ima še eno črnilo na prsnem košu tik pod levo pazduho. Tetovaža se glasi:Yeshua,”, Kar pomeni”Jezus«V hebrejščini. Hebrejska tetovaža rebraste kletke Justina Bieberja je podobna hebrejski tetovaži njegovega očeta, Jeremy Bieber. Oba sta ga dobila istočasno aprila 2011 med BieberjevoMoj svet”Turneja po Izraelu. Videti je, da se Bieber prebuja pri recitiranju hebrejskih molitev pred nastopom na odru.

3. Tetovaža na levi nogi

Bieber-noga-tetovaža

Justin Bieber ima na levi nogi “Jezus”Črnilo. Ta sveta tetovaža vsebuje sliko Jezusa skupaj s trnovo krono in aureolom nad njegovo glavo. Takšne tetovaže prikazujejo versko vero in upanje. Dejansko je Bieber bogobojec!

4. Zložene roke

Justin Bieber tetovaža zložene roke

Justin Bieber ima na levi nogi tetoviran par molijočih rok, s čimer odraža njegovo duhovno plat. Tetovaža molitvenih rok Justina Bieberja je na njegovem teletu črno -bela. Ta tetovaža je tik pod Jezusovo tetovažo, ki jo je prej narisal Bieber. Molitvene roke simbolizirajo vero vase Vsemogočni. Prav tako kaže moč komuniciranja z Bogom, ker ste hvaležni.

5. Na levi roki

Justin Bieber Believe Tattoo

Tudi Justin Bieber je imel roko na roki. Bere se, Verjeti.“Ta tetovaža je navdihnila njegov album z naslovom” Believe “. To je natisnjeno na notranji strani njegove leve roke, blizu komolca. Verjemite, sicer je zelo pozitivna beseda, ki se uporablja kot navdih.

6. Kitajsko črnilo

Tatoo s kitajskim črnilom Justin Bieber

Justin Bieber je po tem, ko je tetoviral “Believe”, dobil še eno črnilo, tik pod njim. To je tetovaža kitajskega značaja, ki v prevodu pomeni “slediti srcu”. Pomeni tudi šibko in nesposobno.

7. Skrinjska krona

Justin Bieber tetovaža na prsih

Bilo je že leta 2012, ko si je Justin Bieber na prsih natisnil krono. Krona na splošno predstavlja priznano veličanstvo. Običajno ga nosi kraljeva družina in očitno je simbol moči, prefinjenosti, bogastva in prevlade.

8. Tetovaža Arm Owl

Justin-Bieber-Owl-tattoo

Osma tetovaža Justina Bieberja je velika črno -bela sova, natisnjena na levi podlakti. Tetovaža sove je nekakšna kolesa v kolesih, a hkrati neverjetno oblikovalsko delo, ki pritegne poglede množic. Tatoo sove običajno simbolizira povezavo med izobrazbo in modrostjo. Indijanci so verjeli, da je sova dobrotnica pobožnega znanja, zato so jo imeli za simbol inteligence.

Justin

9. Rose Tattoo

Justin Bieber Rose Tattoo

Tetovaže Justina Bieberja imajo tudi kup vrtnic, napolnjenih v črno -beli barvi. Nameščen je spodaj in ob strani molitvenih rok. V skladu s študijo tarota Rose velja za način izenačevanja in ravnotežja. Očarljiv glamur vrtnice govori o predanosti, dobri veri, upanju in novem začetku. Pravzaprav je v nasprotju s trnjem, kar pomeni obrambo, žalost, izgubo in nepremišljenost. Rumena vrtnica ponavadi simbolizira živahnost, veselje in signal prijateljstva. Rdeča vrtnica pa se uporablja za opis zrele cvetoče ljubezni.

10. Hokejska tetovaža

Hokejska tetovaža Justina Bieberja

Ta tetovaža na rami na hrbtu Justina Bieberja je pričevanje njegovega pokojnega dedka, ki mu je bil zelo blizu. Nekaj ​​pokroviteljstva je vzel tudi iz kanadske hokejske ekipe, znane kot Stratford Culliton. Strah nas je, da sta pevec in njegov “dedek”Včasih sta vsak petek zvečer gledala skupinsko igro, zdaj pa je Justin Bieber dobil črnilo, ki bi ga spominjalo na isto.

11. Rimska tetovaža s številkami

Tatoo rimske številke Justina Bieberja

Ljubezen Justina Bieberja do mame je neizmerna. Ta tetovaža z rimskimi številkami, ki jo je dobil leta 2013, je bila razširjena na njegovo ljubko mamo, Patricia Mallette.  Ta tetovaža je tik pod njegovo desno ključno kostjo na sprednjem delu rame, črnilo pa predstavlja leto rojstva njegove matere, ki je 1975. Njegove tetovaže so zelo pomembne.

12. Simbol Kristusa na podlakti

Simbol tetovaže Justin Bieber na podlakti Kristusa

Justin je bil verski berač. Še en del svojega telesa je posvetil svoji verski konotaciji, tako da je na levi podlakti dobil velik grški simbol za Kristusa. Ta tetovaža se nahaja tik ob njegovi zlobni tetovaži sove. Ta tako imenovani “X”Tatoo je natisnjen v Londonu.

13. Koi ribe

justin-bieber-koi-fish-arm-tattoo

Justin Bieber ima na roki tetovažo koi ribe. Koi je pravzaprav japonski pomen za krapa. Je simbol za premagovanje ovir.

Justin

14. Tiger Tattoo

Justin Bieber Tiger Tattoo

Justin Bieber ima črno-belega tigra barbarskega videza z razgaljenimi zobmi. Tetovaža tigra je natisnjena na Bieberjevem levem bicepsu. Tigri so ponavadi predstavnik divjaštva, surovosti, moči, moči in brutalne sile. Tigre razumemo tudi kot sredstvo proti pihanju in zvijači, nekateri pa jih razlagajo s strastjo, visoko intenzivnostjo in čutnostjo.

15. Selena Gomez Angel Tattoo

Tatoo Justina Bieberja Selena Gomez Angel

Zgornja angelska tetovaža je skoraj natančna kopija kopije a Selena Gomez fotografija iz revije Elle. Justin Bieber pa zdaj obžaluje svojo tetovažo Selena in je poskušal zatemniti njen obraz v tetovaži z rahlim senčenjem.

16. Tetovaža vitez meča

Tetovaža Justin Bieber Knight and Sword

Ta viteška tetovaža je natisnjena znotraj Bieberjeve leve roke in izgleda izjemno. Tetovaža viteza in meča pomeni, da ima uporabnik več možnosti za razmislek. Nekako razširja neprekinjeno moč in silo. Neustrašna oseba v nasprotju z vsemi možnostmi je tisto, kar lahko dešifriramo iz tetovaže Knight and Sword.

17. Grad z razstreljevalnimi valovi

Tetovaža gradu Justin Bieber

Justin Bieber ima velik kos tetovaže z velikim gradom z udarnimi valovi na levi roki. Njegov oče je imel najprej grad, kasneje pa je isto naredil. Grajske tetovaže so simbol moči, moči, moči, varnosti in ohranjenosti. Prav tako črpajo rodove iz kraljeve, prefinjene, bogate in bogate dediščine Anglije. Vendar valovi prikazujejo čistilni pojav kot celoto, saj se voda jemlje kot čistilno sredstvo.

18. Bleeding Globe Tattoo

Globova tetovaža Justina Bieberja

Na Bieberjevi roki je vidna posebna tetovaža krvavega sveta, ki je bil križan na križu in nosi trnovo krono. Tetovaža je natisnjena v položaju, ki je blizuSelena Gomez”Angel tetovaža na levem zapestju in tik pod tetovažo viteza in meča. Bil je preprosto osem let, ko je sedel v razredu in risal križ s svetom v njem. Ta tetovaža nam pove, da mu križ pomeni svet, Jezus mu pomeni svet.

19. Zrklo njegove matere

Justin Bieber tattoo Eyeball njegove matere

Justin Bieber ima na roki tetovažo oči, ki dejansko spominja na očesno jabolko njegove matere. To črnilo je dobil kot pričevanje ljubezni in časti svoji materi, Pattie Mallette. Oko v bistvu simbolizira intuitivno moč in sposobnost osebe. Prav tako je vizija predvideti prihodnje dogodke, ki se bodo zgodili, če niso očitni. Na oko lahko gledamo kot na simbol za zaščito pred zlobnimi vplivi. Kljub temu pa lahko različni skupini ljudi pomeni drugače.

20. Tetovaža biblijskih verzov

Svetopisemski verz tetovaže Justina Bieberja

Tetovaža na desnem ramenu Justina Bieberja se glasi:Tvoja beseda je svetilka za moje noge, luč na moji poti,«, Ki je iz Psalm 119: 105. To je še ena tetovaža, posvečena Bieberjevi močni afiniteti do krščanskega prepričanja.

21. Eagle Tattoo

Justin-Bieber-Eagle-tetovaža

Na Bieberjevi levi roki in rami ima črnilo neusmiljeno videti črno-belega orla, ki leti z odprtimi kljukami. Obdaja ga tudi nekaj oblakov. Orel predstavlja drznost, vzdržljivost, pogum in osredotočenost. Tudi orel je simbol visokih sanj in teženj. Vendar pa v nekaterih kulturah orel jemljejo kot simbol lepote, pobožnosti in močne brutalne sile.

Justin

22. Bolje pri 70

Tatoo Justina Bieberja Boljše pri 70

»V svojem življenju se ozrem na veliko stvari, napak, negotovosti in čeprav se mi je zdelo, da sem zapravil veliko časa, se mi tudi zdi, da želim biti hitreje boljši! Zame osebno bi rad delal vsak dan, da bi bil pri 70 letih boljši, “je dejal sam Justin Bieber.

23. Zvezda na levi roki

Tatoo zvezda Justin Bieber na levi roki

Črno -bela tetovaža z zvezdico se nahaja med Bieberjevimi tetovažami s krilom in vrtnico. Zvezdna tetovaža se običajno uporablja za vodenje, raziskovanje in zaščito. Tako kot so ljudje uporabljali severno zvezdo v starih časih za navigacijo in varnost.

24. Jester Tattoo na roki

Justin Bieber Jester Tattoo

Justin Bieber si je na desni roki narisal novo tetovažo norca. Nahaja se tik pod njegovo japonsko tetovažo Kanji. No, vsako črnilo v idealnem primeru ni simbolično. Šaljivci nosijo ljudje, ki imajo do življenja poln življenjski pristop, morda pa se ne obremenjujejo zaradi drobnih ovir. Prav tako lahko pokaže značilne lastnosti nosilca.

25. Tetovaža kompasa

Kompas za tetoviranje Justin Bieber

Justin Bieber se je pohvalil s še eno novo tetovažo-tokrat ima ogromen črno-beli kompas, narisan na zunanji strani levega bicepsa, kot del skoraj popolnega rokava. Tatoo kompasa je že več stoletij pogosta izbira med toliko kulturami. To je oceanski simbol. Med zgodnjimi pomorščaki je bila to običajna beseda in obstajalo je prepričanje, da bi te s tetovažo kompasa s črnilom zaščitili pred izpuščenimi vodnimi valovi in ​​poskrbeli, da se boš varno vrnil domov.

26. Ljubezenska tetovaža

Tatoo Justina Bieberja Ljubezen

Justin Bieber je imel na notranji strani desne podlakti majhno tetovažo, ki se glasi:LJUBEZEN.”Napisan je s spodobno črno gotsko kaligrafijo, črke pa so napisane navpično namesto vodoravne poravnave. Strah nas je, da Justinova tetovaža “LOVE” črpa pokroviteljstvo iz nekdanjega plamenskega črnila Selene Gomez. Ljubezenska tetovaža simbolizira različne občutke, kot so zaupanje, verodostojnost, strast, vera, vera, upanje, prijateljstvo, predanost, težnje in ambicije.

27. Tetovaža visokih ključev

Justin Bieber tetovaža Treble Clef

Justinova tetovaža sopranističnega ključa ima za levim ušesom majhen in eleganten ključ, ki je črno natisnjen. To je očitno naredil slavni tetovator Keith “Bang Bang«McCurdy. Tatoo s tremi ključi običajno natisnejo glasbeni čudaki, ki prikazuje njihov odnos in ljubezen do glasbe.

28. Prsni križ

Justin Bieber tetovaža prsni križ

To je križna tetovaža, natisnjena na Bieberjevih prsih, ki se nahajajo le na sredini. Ponovno to črnilo upravičuje duhovno vero Justina Bieberja v krščanstvo.

29. Odpustite tetovažo

Justin Bieber odpusti tetovažo

Bieberjev desni bok je tetoviran z besedo “Odpustite.”To črnilo oznanja, da je bogoklasni fant.

30. Banksyjeva deklica z balonom

Justin Bieber tetovaža Banksy's Balloon Girl

Justin Bieber je šel pod iglo za tetovažo in se zahvalil vedno slavnemu urbanemu uličnemu umetniku Banksyju.

31. Diamantna tetovaža

Tatoo Justin Bieber Diamond

Justin Bieber ima diamantno tetovažo na zunanji strani desnega zapestja, tik pod roko. To je simbolično, ker je enako prikazano v umetniškem delu albuma za nedavno objavljeno »Samozavestno”Sodelovanje z Chance The Rapper.

32. Obrazna tetovaža

Tatoo Justina Bieberja na obrazu

Justin ima pod levim očesom narisan majhen črni križ.

33. Zvezda grafitov

Tetovaža Justin Bieber Graffiti Star

Justin Bieber ima na roki tetovažo z grafiti. Grafiti so zelo ustvarjalna umetnost in dajejo tudi eleganten videz.

Justin

34. Korejska tetovaža maske

Korejska tetovaža maske Justina Bieberja

To je Bieberjeva korejska tetovaža maske.

35. Tetovaža potrpežljivosti

Justin Bieber tattoo potrpežljivost

Justina Bieberja “Potrpežljivost”Tetovaža se nahaja na desni strani vratu, tik pod ušesom. Napisan je navpično navzdol po vratu v črni gotski kaligrafiji.

36. List

Justin Bieber tetovaža listov

Tetovaža listov je natisnjena na notranji strani njegove desne roke, blizu komolca. Listi simbolizirajo Življenje, Smrt, in Krog življenja. Menijo, da je en sam list starodavni simbol, ki predstavlja srečo. Vendar pa lahko predstavlja veliko več kot srečo in blaginjo. List lahko prikaže tudi različne vidike življenja, saj je simbol življenja.

37. Tetovaža “LL”

Tatoo Justin Bieber LL

LL“Tukaj pomeni”nizko dviganje,”Kot če je vaša glava nizko, jo dvignite. To črnilo je naredil maja 2015.

 38. Tetovaža “G”

Tetovaža Justin Bieber G

Velika črka “G”Na zgornji desni roki je napisal ljubezen in poklon deklici po imenu Georgia. Georgia, je hči Seattle Megachurch župnik Chad Veach in njegova žena Julija, se je rodil z redko možgansko motnjo, imenovano Lissencephaly, in zgodba o njenem pogumnem boju je navdihnila nekatere znane osebnosti, kot je Justin, da si v njeno čast privoščijo tetovaže “G”. To dokazuje, kako Justin je sočuten!

39. Tetovaža „Namen“

Tatoo Justina Bieberja Namen

Justin si je tetoviral besedo “Namen”Na trebuhu in trdil, da je to njegov četrti studijski album.

40. Krila na hrbtu vratu

Tatoo krila Justin Bieber na hrbtu vratu

Justin ima na zadnji strani vratu tetovirano par angelskih kril. Angelska krila predstavljajo navdih za visoko letenje s hitro hitrostjo.

41. Božji sin

Tatoo Justina Bieberja Božji sin

Ta Justinova tetovaža iz leta 2006 se glasi:Božji Sin.”Nahaja se nad”Namen”Tetovaža. To ima spet versko konotacijo s krščanstvom.

42. Levja tetovaža

Justin Bieber tattoo lev

Še ena žival je ležala tetovirana na prsih, to je lev. Levi so divje živali, kruti in močni. Torej predstavlja neustrašnost in odločnost.

Justin

43. Tetovaža vrtnic

Justin Bieber-tetovaža vrtnice

Tetovaža: Tatoo ‘rose’ na desni strani vratu.

Pomen: Septembra 08, 2020 je Justin dobil to tetovažo, ki jo je umetnik tetovaže dr Woo. Tatoo vrtnice simbolizira čustva, občutke, ljubezen, strast, skrb, zrelo ljubezen in zaščito pred zavidljivim ljubimcem.

44. Tetovaža breskev

Justin Bieber-Peach-Tattoo

Tetovaža: Tetovaža “breskev” na levi strani vratu.

Pomen: 28. marca 2021 je Justin za svojo pesem “breskve”, ki je izšla marca 2021, tetoviral “breskev”. Ta tattoo je narisal tatoo umetnik dr. Woo.

Justin Bieber-dr. Woo-Peach

Justin je 28. marca 2021 tetoviral umetnik dr Woo, ki si ga je nalepil tatoo “breskev”

45. Medvedja tetovaža

Tatoo medveda Justin Bieber

Tetovaža: Tatoo ‘medved’ na desni strani trebuha.

Pomen: Justin je leta 2017 nalepil to tetovažo, ki simbolizira zaščito, jezo, moč, duhovnost, pogum in zaupanje.

46. ​​Tatoo “Eagle” na zgornjem delu trebuha

orlova tetovaža Justina Bieberja

47. tetovaža ‘za vedno’

Za vedno-tetovaža-Justin Bieber

Tetovaža: Tetovaža ‘za vedno’ na levi strani vratu.

Pomen: Justin je to tetovažo narisal za svojo pesem “forever”, ki je izšla 14. februarja 2020. To tetovažo je narisal umetnik tetovaže, dr. Woo, 22. julija 2020.

48. Tetovaža z mikrofonom

Justin Bieber-tetovaža z mikrofonom

Tetovaža: Tatoo ‘mikrofon’ na desnem trupu.

Pomen: Tetovaža z mikrofonom simbolizira ljubezen in strast uporabnika do glasbe in petja.

49. Tetovaža na desni roki

Justin Bieber-Tattoo

50. Tatoo ‘TRUST’ na desni roki

Justin Bieber-TRUST-tattoo

51. Tetovaža ‘Leteča ptica’

Justin Bieber-Tattoo-Neck

Tetovaža: Tatoo ‘Flying Bird’ na levi strani vratu.

Pomen: Tatoo leteče ptice simbolizira svobodo, potovanja, nove začetke, ponovno rojstvo in spremembe.

52. Tetovaža “Angel drži uro”

Justin Bieber-Angel-Tattoo

Tetovaža: Tatoo “Angel drži uro” na desni roki.

Pomen: Tatoo “angel z uro” simbolizira duhovno povezavo in božanske blagoslove angelov.

53. Tetovaža na desni podlakti

Justin Bieber-podlaket

54. Tetovaža na levem komolcu

Justin Bieber-Komolec-tetovaža

55. Lovorjeva tetovaža

Laurel Tattoo Justin Bieber

Tetovaža: Tatoo ‘lovor’ okoli vratu.

Pomen: Tatoo lovorja simbolizira zmago, uspeh, blaginjo in zakonski uspeh.

56. Tatoo „filigran“ na trebuhu

Justin Bieber-Filigree-Tattoo

57. Tetovaža na desni podlakti

Tetovaža na rokah Justin Bieber

58. Tetovaža na desni podlakti

podlaket tat justin

59. Tetovaža na desni roki

Justin tetovaža

60. Tatoo „Glasbeni sistem“

Justin Bieber-glasbeni sistem-tetovaža

Tetovaža: Tatoo “Music System” na desni podlakti.

Pomen: Tatoo glasbenega sistema simbolizira uporabnikovo ljubezen do glasbe in strast.