Tetovaže

60 neverjetnih modelov in idej za tetovaže s črko P

Če želite, da vam na kožo nanese svoje ali nekoga, za katerega veste, da je začetno ime, je to skupni seznam, ki vam bo dal najboljše možne ideje. Črka “P” je začetna tetovaža, o kateri danes govorimo. Začetne tetovaže imajo moč izražati močna čustva in naklonjenost, ne da bi bile preveč dovršene. Verjetno je to razlog, zakaj si mnogi partnerji na kožo tetovirajo začetnice svojega partnerja in se včasih celo ujemajo s svojimi partnerji.

Če želite narediti majhno tetovažo, so te vrste tetovaž najboljša možnost, saj niso le majhne in ljubke, ampak imajo tudi veliko pomena v njihovem pristopu. Lahko je trajen opomnik nekoga ali nečesa, kar vam je zelo blizu.

Ideje za tetoviranje črke P

Vsebina (kliknite za skok)

 • Ideje za tetoviranje črke P
 • Seznam črk P tetovaže

Najpogostejša možnost postavitve tetovaže s črko P je zapestje ali roka. Tatoo s črko P lahko kombinirate z različnimi oblikami in elementi, da izgledate edinstveno. Ti elementi so lahko edinstveni za vas ali pa so skupni, kot so ljubezen, srce, krona, lotos, znak neskončnosti, nekaj cvetja ali celo angelska krila je priljubljena možnost. Lahko tudi združite dve črki skupaj. Lahko ga nosijo tako moški kot ženske in ni specifičen za spol.

Čeprav dekleta tetovaže okrasijo z bolj dekliškimi simboli, jih fantje ohranijo bolj drzne in preproste ali pa jih preprosto združijo z drugimi abecedami. Lahko pa ga prilagodite tako, kot želite. Obstaja več spolno nevtralnih simbolov, ki jih lahko iščete kot križ ali lotos. Črka P s krono je videti tudi precej fantastično.

Če razmišljate o tetoviranju s črko “P” in iščete navdih za črnilo, si oglejte to zbirko modelov tetovaž s črko P, ki bi vam lahko bila v veliko pomoč, če imate predstavo o tem, kako lastna tetovaža bi lahko izgledala tako!

Seznam črk P tetovaže

 • Oblikovanje glasbenih črk P Tattoo

Črka P oblikovanje tetovaže

Ta oblika tetovaže ima vse, kar ima uporabnik rad. Zasnova je sestavljena iz različnih simbolov, kot je sidro, verjetno zaradi ljubezni uporabnika do morja ali kakšnega mornarja. Ima tudi glasbeno noto, ki kaže ljubezen do glasbe. Dodate lahko tudi več simbolov, s katerimi želite pokazati svojo ljubezen ali ljubezen nekoga drugega.

 • Oblikovanje tetovaže z barvno črko P

Črka P oblikovanje tetovaže

Za črko P deign lahko poskusite v različnih barvah. Lahko je vaša najljubša barva ali barva nekoga, ki ga imate radi in za katerega ste naredili to obliko. Lahko celo izbirate med številnimi kaligrafskimi načini, kako napisati to pismo, tako da bo videti popolnoma super in po vaših željah!

 • Oblikovanje tetovaže črka P z ozadjem

Črka P oblikovanje tetovaže

Ta oblika črke P je velika in drzna z rumeno obarvanimi obrisi in črnim polnilom v praznem prostoru. Izgleda zelo dobro. Dodatek stavb zadaj lahko pomeni veliko stvari. lahko pomeni, da častite svoj rojstni kraj ali kraj svojega ljubljenega. lahko predstavlja tudi neko mesto, kamor želite iti.

 • Črka P z oblikovanjem kronske tetovaže

Črka P oblikovanje tetovaže

Tukaj je črka P dovolj drzna, da nanjo napiše besedo “princ”. Pismo nosi tudi krono, zato je bila dodana beseda “princ”. Lahko bi ga nosili, da pokažete svojo ljubezen in pomen za nekoga, ki ga imate radi, ali pa bi bil to vaša lastna začetnica, ker je tudi ljubezen do sebe zelo pomembna, kajne?

 • Črka P oblikovanje tetovaže s črko R

Črka P oblikovanje tetovaže

To je lepo narejena tetovaža črke P s črko R, skrite v njej. Če imate nekoga, ki ga imate radi, ali družinskega člana, katerega ime se začne z R, je to odličen dizajn tetovaže. Ne prikazujeta P in R ločeno, ampak desno v isti zasnovi. Dodate lahko še nekaj elementov, da ga prilagodite.

 • Krepko oblikovanje tetovaže s črko P

Črka P oblikovanje tetovaže

To je krepko črko P, ki se lahko popolnoma prilega kateremu koli delu telesa. Začetna tetovaža pa je odlična ideja za kraje, kjer jo je mogoče zlahka videti, na primer roke, roke, prsti ali celo vrat! Če želite svoje tetovaže skriti, možnosti postavitve niso omejene.

 • Minimalistično oblikovanje tetovaže s črko P

Črka P oblikovanje tetovaže

Ta tetovaža s črko P je zagotovo velika, vendar na njej ni veliko vzorcev. Je precej preprosta in je zelo lepo opisana s krepkim črnilom. Tetovaža je narejena na nogi, kar je odlično, ker se dobro prilega. je tudi odlična možnost postavitve, če želite skriti svojo P tetovažo.

 • Črka P Tattoo Design s krono

Črka P oblikovanje tetovaže

Nosilec je to črko črke P izklesal na zelo veličasten način. Slog pisanja P je veličasten in celoten videz je precej kraljevski. Lahko tudi daste zasluge kroni za kraljevske vibracije. Ta oblika je verjetno namenjena mami uporabnika, kar je precej očitno. Tekstura črke je čudovita.

 • Oblikovanje glasbenih črk P Tattoo

Črka P oblikovanje tetovaže

Če glasba, če je vaša strast, lahko dobite svojo začetnico, okrašeno z glasbeno noto. Črka P lahko pomeni tudi vašega najljubšega izvajalca ali vaš najljubši bend. Če sem iskren, ima ta tetovaža lahko veliko konotacij in je odvisno od tega, kako si svojo tetovažo oblikujete, da bo v njej prikazano najboljše.

 • Oblikovanje tetovaže s črko P

Črka P oblikovanje tetovaže

Začetne tetovaže vedno izgledajo odlično na prstih, ker so precej majhne in jih je mogoče enostavno prilagoditi. Pri tej zasnovi se je uporabnik odločil priti do palca skupaj z nekaterimi drugimi elementi. Ta oblika bi bila dekleta najpogosteje raje zaradi dekliškega učinka.

 • Pinterest črka P oblikovanje tetovaže

Oblikovanje tetovaže črka P

Če sem iskren, ta oblika izgleda kot pisava Pinteresta. Če pa vam je pisava všeč, ni razloga, da je ne nanesete na kožo. Na internetu lahko iščete na milijone pisav. Tem pisavam lahko dodate barve, da postanejo edinstvene in osebne.

 • Enostavno oblikovanje tetovaže s črko P

Črka P oblikovanje tetovaže

Zapestje je najpogostejši kraj za oblikovanje tetovaže, ki je majhna, tako da ostane opazna opazovalcem. Za takšna mesta je najbolj primerna začetna zasnova. Za idejo tetoviranja lahko izberete tudi stran zapestja, tako da bo videti neverjetno.

 • Oblikovanje tetovaž s cvetnimi črkami P

Črka P oblikovanje tetovaže

Ta ideja tetovaže črke P je narejena zelo lepo. Tema je narava in naravni elementi. To je precej razvidno iz kopice listov, ki so bili dodani na dnu. Čeprav se morda zdi, da ima ta tetovaža cvetlično temo, je še vedno zelo nevtralna glede na spol. Primeren je tako za telo kot za dekleta.

 • Lepo oblikovanje tetovaže s črko P

Črka P oblikovanje tetovaže

Tako kot dizajn, ki smo ga videli zgoraj, ima tudi ta cvetlične elemente, vendar krepko črtasto delo in uporaba temnega črnila dajejo precej gotski učinek in so bolj primerni za moške in ženske. Nosilec je to obliko natisnil na roko, noga pa je še ena odlična možnost za nanašanje črnila.

 • Oblikovanje tetovaže Heart Letter P

Oblikovanje tetovaže črka P

Pred tem smo videli obliko črke P s palcem. Ta ima podoben pristop, vendar je še vedno precej drugačen. Ima dodano srce, zato vemo, da je za nekoga posebnega. Taka oblika bi dekletu bolj ustrezala zaradi dekliške privlačnosti. Videz je okrasen.

 • Oblikovanje tetovaže črka P

Črka P oblikovanje tetovaže

Mnogi ljudje radi dajo črni tetovaži krono, še posebej, če se njihovo ime začne s črko, ki so jo napisali. Ideja je super, ker se je treba vedno obnašati z enako mero ljubezni in spoštovanja, ki jo ima do svojih bližnjih. Če upoštevamo to, je to odličen dizajn.

 • Twinning Letter P Tattoo Design za pare

Črka P oblikovanje tetovaže

To je odlična ideja za tetovaže za pare. Ustrezen par tetovaž lahko dobite s črko P. Upoštevajte, kako so tudi krone različne in so glede na spol. Deklica je svoji tetovaži dodala tudi rožnatega metulja, da bi bila bolj očitna. Na splošno je to odličen koncept.

 • Love Letter P Tattoo Design

Oblikovanje tetovaže črka P

Ta tetovaža črke P je dodana z več srčki. Očitno je, da je tetovaža narejena za nekoga, ki ga nosi in ga občuduje. Lahko poskusite dobiti podoben dizajn na vratu ali verjetno celo v bližini komolca.

 • Oblikovanje tetovaže z belim črnilom P

Oblikovanje tetovaže črka P

Oblika črke P je tukaj narejena z belim črnilom. To je precej drugačno od drugih, ker večina ljudi za vidnost Bette uporablja črno ali katero koli drugo barvno črnilo. Vendar je belo črnilo odličen način, da vaša tetovaža izgleda drugače, tudi če je na zelo vidnem mestu, kot so roke ali zapestje.

 • Oblikovanje tetovaže črka P pri roki

Oblikovanje tetovaže črka P

Ta drzna oblika črke P je v svoji vibri zelo moška. Vsekakor bi bila boljša možnost za fanta kot za dekle. Nosilec je to naredil na rokah, kar je dobra in drugačna možnost v primerjavi s začetnimi črkovnimi tetovažami na zapestju.

 • Ustvarjalno oblikovanje tetovaže s črko P

Črka P oblikovanje tetovaže

Lepo napisana črka P bi izgledala odlično na strani zapestja. Marsikdo črko črni ravno na sredini, a če bi jo narisali ob strani, bi zagotovo izgledalo drugače. Pisava je zelo lepa in je boljša možnost, če ste ženska. Fantje se običajno odločijo za močnejši in drznejši videz.

 • Dizajn tetovaže z rumeno barvno črko P

Črka P oblikovanje tetovaže

Če niste prepričani, da bi naredili ogromno tetovažo s črko P, ki bo pokrila vso vašo roko, vendar vam je ideja o postavitvi všeč, vam bo ta oblika tetovaže dobro ustrezala. Majhna, krepka in barvna črka P izgleda odlično ob strani palca. Za to lahko izberete katero koli možnost postavitve na roki.

 • Crown Letter P Tattoo Design

Črka P oblikovanje tetovaže

Všeč mi je dejstvo, da je bila notranjost krepke črke P prazna, preostala pa zasenčena s črnim črnilom. Češnja na torti je čudovita krona, s katero je bilo to pismo okrašeno.

 • Ikonično oblikovanje tetovaže s črko P

Črka P oblikovanje tetovaže

Ustvarjalne zamisli, ki jih lahko uporabite, da napišete nekaj tako minimalnega, kot je črka P., so neomejene. Vse je odvisno od vrste idej, ki jih imate glede tetovaže, ki jo želite. To lahko storite ali pa prekinete s svojo ustvarjalnostjo!

 • Oblikovanje tetovaže piratske črke P

Oblikovanje tetovaže črka P

Če imate neizmerno ljubezen do Piratov, bi bila ta zasnova videti super. Bonus bi bilo dejstvo, da se vaše ime začne z isto črko. Zasnova je videti precej ustvarjalna z malo barve. Barve dodajo občutek privlačnosti.

 • Oblikovanje tetovaže črka P s srčnim utripom

Oblikovanje tetovaže črka P

Če poznate nekoga, ki ga imate radi, bi bila taka tetovaža popolna v čast vaše ljubezni do njih. To je zelo pomembna pripomba na vaša čustva. Srce in srčni utrip kažeta vašo neizmerno naklonjenost do osebe.

 • Poenostavljeno oblikovanje tetovaže s črko P

Oblikovanje tetovaže črka P

Včasih je preprosta abeceda videti precej elegantna. Ni vam treba dodati nobenih elementov in še vedno lahko pretresite tetovažo s črko P. Nosilec ni dodal nobene barve ali elementov, ampak je izbral lepo pisavo. Zdi se, da ne potrebuje ničesar drugega.

 • Odlično oblikovanje tetovaže s črko P

Oblikovanje tetovaže črka P

Ta neverjetno rumeni črkovni znak P izgleda precej neverjetno. Zaradi številnih stavb v črki P lahko pomeni tudi vašo matično državo ali državo. Če je temu tako, je to precej domoljubno dejanje, moramo priznati.

 • Oblikovanje tetovaže črka P s soncem in golobico

Oblikovanje tetovaže črka P

Ta tetovaža s črko P je zelo preprosta in jasna, vendar so jo dodali nekateri edinstveni simboli, kot so ocean, golob in zahajajoče ali vzhajajoče sonce. Več elementov, ki jih je tetovaža odprla za več interpretacij. Na splošno je videz precej dober.

 • Črka P tetovaža z angelskimi krili

Oblikovanje tetovaže črka P

Čeprav mnogi radi dodajo krono s tetovažo črke P, lahko greste na drugačen način in ji dodate nekaj angelskih kril. Prav tako lahko poskusite dodati halo okoli tetovaže, če ji želite dati božanski videz. Prosite svojega prijatelja, da skupaj z vami naredi tetovažo hudiča z začetnico.

 • Oblikovanje tetovaže s črko P za kajenje

Oblikovanje tetovaže črka P

Zdi se, kot da ta črka P prehaja v dim. Videz je odličen, vendar se ideja, ki stoji za njim, lahko razlikuje glede na osebo, ki dobi kaj takega. Lahko je izključno za namene sloga ali pa lahko nekaj pomeni. Nosilec ima vpisanih tudi nekaj datumov, verjetno datum rojstva.

 • Oblikovanje tetovaže z več črkami P

Oblikovanje tetovaže črka P

Večbarvna oblika črke P izgleda precej neverjetno. Na pogled je zelo žensko in bi ga imela raje dekleta. Svetle barve, ki so bile uporabljene, so še bolj privlačne in edinstvene.

 • Črka P Tattoo Design z metuljem

Oblikovanje tetovaže črka P

Ta preprosta oblika črke P tetovaže izgleda zelo lepo s čudovitim metuljem, ki je bil dodan k njej. lahko je le običajen dodatek ali pa lahko kaj pomeni. Pisani metulj izgleda čudovito in doda malo ženstvenega elementa oblikovanju tetovaže.

 • Črka P oblikovanje tetovaže s črko K

Oblikovanje tetovaže črka P

Gre za preprosto pisavo, ki namesto ene uporablja dve črki, to sta črki P in K. Obe črki sta tako lepo prepleteni drug v drugega, da izgledata kot ena sama figura. Ta tetovaža je lahko začetnica nekoga, ki ga imate radi, ali verjetno začetnice vašega imena ali obeh vaših imen skupaj.

 • Črka P Tattoo Design s srcem

Oblikovanje tetovaže črka P

Ta črka P tetovaža je zaprta s srcem. Je precej preprosta in hkrati prinaša globoko sporočilo naklonjenosti.

 • Oblikovanje tetovaže z rdečo črko P

Oblikovanje tetovaže črka P

Ta velika črka P je precej krepka. Fantje imajo radi takšne črke. Rdeče in črne barve dajejo močan videz. Črka je vgravirana z nekaterimi, ki bodo v njej stavbe. V črki P lahko vidite celo simbol yin in yang.

 • Črka P Tattoo Design na rami

Oblikovanje tetovaže črka P

Tetoviranje na zapestju in roki je precej pogosto. če želite narediti nekaj drugačnega, si na ramena poskusite nanesti to tetovažo črke P, kot jo je naredil ta uporabnik. Šele s spreminjanjem območja postavitve je tetovaža precej drugačna od drugih.

 • Elegantno oblikovanje tetovaže s črko P

Oblikovanje tetovaže črka P

Preprosta črka P bi bila videti odlično na vsakem mestu, vendar se zdi, da je zapestje glavna izbira za uporabnike.

 • Simpatična oblika črk P tetovaže

Oblikovanje tetovaže črka P

Dodajanje malo barve je vedno odlična ideja, da bo vaš dizajn tetovaže videti privlačnejši. Ta nosilec ima popolnoma črno tetovažo z malo barve, dodano zaradi prisotnosti majhnega srca. Srce je tudi simbol dejstva, da je narejeno za nekoga, ki ga nosilec obožuje.

 • Črka P Tattoo Design s črno krono

Oblikovanje tetovaže črka P

Tako kot številni simboli, ki jih je mogoče dodati črkam P, je krona ena najbolj priljubljenih in cenjenih. Dizajn tetovaže izgleda spektakularno.

 • Črka P Tattoo Design na prstu

Oblikovanje tetovaže črka P

Dobivanje začetnice na prstu je dobra ideja, saj se ne le razlikuje od drugih, ampak imajo tudi takšne majhne tetovaže odlično vidljivost, ko jih položite na prst. Nosilec se je odločil, da bo črko P postavil na prstanec, zato je verjetno za nekoga, ki ga obožuje.

 • Črka P Tattoo Design s črko C

Oblikovanje tetovaže črka P

Začetnico svojega imena lahko povežete z nekom, ki ga imate radi ali negujete, na zelo lep način, kot je to storjeno tukaj. Obstaja več načinov za to, vendar so te začetne kombinacije znotraj simbola neskončnosti precej različne. Odraža krepitev vezi.

 • Črka P Tattoo Design s črko H

Oblikovanje tetovaže črka P

Preprosta pisava začetnice s tisto, ki vam je všeč ali priznate, je tudi odlična ideja. Za izražanje čustev ne potrebujete veliko elementov. tukaj lahko H in P pomenita več stvari in možnosti so številne.

 • Minimalistično oblikovanje tetovaže s črko P

Oblikovanje tetovaže črka P

Včasih so minimalistične stvari bolj privlačne. Ta tetovaža je simbol le tega. Takšen minimalističen dizajn lahko dobite na ustreznem področju, na primer na strani zapestja ali celo na zatilju. Druga odlična možnost je, da ga imate za ušesi.

 • Črka P Tattoo Design za ušesom

Oblikovanje tetovaže črka P

Za ušesom je odlična možnost postavitve takšnih majhnih tetovaž. Tu je črka P lepo oblikovana. Če pa ga natančno pogledate, boste skupaj z njim opazili črko C. Rekel bi, da je to zelo zanimiv način združevanja dveh črk skupaj.

 • Oblikovanje tetovaže črka P z datumi

Oblikovanje tetovaže črka P

Ta velika oblika črke P je narejena tik ob rami, kjer je veliko prostora. Nosilec je dodal veliko barv, da zapolni vrzeli in celo nekaj datumov skupaj s tetovažo. Ta tetovaža bi lahko služila kot opomnik za določen dogodek.

 • Črka P Tattoo Design na roki

Oblikovanje tetovaže črka P

Še enkrat krepko belo črnilo s čudovitim emblemom, ki ga spremlja! Lahko je simbol nečesa posebnega ali pa se nanaša na ljubezen do narave in živali. Obstaja več interpretacij tega in zato so tetovaže zelo subjektivne.

 • Kul črna oblika P tetovaže

Oblikovanje tetovaže črka P

Ta tetovaža s črko P je ogromna in krepka in izgleda super. Tako velika je, da pokriva skoraj celotno roko. Nekaj ​​takega lahko dobite, če želite dodati še nekaj elementov, da pokrijete vrzeli.

 • Črka P Tattoo Design na rami

Oblikovanje tetovaže črka P

Ta tetovaža s črko P je dovolj velika, da se prilega fantovemu ramenu. verjetno je za kakšno ekipo ali pa je začetnica njegovega imena. Rumena barva je zelo svetla, zaradi česar je ta tetovaža zelo privlačna.

 • Črka P tetovaža z ptičjim peresom

Oblikovanje tetovaže črka P

Ta čudovita oblika črke P se veliko dogaja. Ima čudovito pero, ki je videti zelo lepo skupaj z nekaterimi pticami, ki letijo, da tvorijo krog. Črka P je narejena v zelo ženski in lepi pisavi s srcem in utripom srca. Vsi ti elementi se združijo in tvorijo simbol neskončnosti, ki izgleda super kreativno in lepo.

 • Ustvarjalno oblikovanje tetovaže s črko P

Oblikovanje tetovaže črka P

Ta oblika črke P ima v sebi veliko barv, zaradi katerih je zagotovo privlačna. V njem so tudi vejice, kar je povsem drugačen pojem.

 • Črka P Tattoo Design na kazalcu

Oblikovanje tetovaže črka P

Ta preprosta pisava črke P izgleda zelo elegantno in elegantno. Verjetno lahko poskusite poiskati takšne trezne pisave in si tudi na prste naredite drobno tetovažo.

 • Odlično oblikovanje tetovaže s črko P

Oblikovanje tetovaže črka P

To je lepo oblikovana tetovaža črke P na zapestju.

 • Črka P Tattoo Design s simboli

Oblikovanje tetovaže črka P

Še en od teh modelov z veliko elementi. Elementi dajejo priložnost, da sicer preprostemu dizajnu tetovaže dodajo več barv in bogastva. daje tudi priložnost, da vaš dizajn postane bolj prilagojen.

To je vse o modelih tetovaž črke P z različnimi elementi, ki jih lahko izberete in dodate, da bo videti bolj privlačna. Ker so tetovaže s črkami sicer precej preproste, ji lahko dodate tudi nekaj barve, da bo videti privlačno. Če pa želite ostati preprosti in trezni brez dodatnih dodatkov, je vse odvisno od vas. Podobno si morate zamisliti ustrezno idejo za umestitev, ko gre za črne tetovaže, saj so majhne in se lahko enostavno skrijejo.