Tetovaže

6 tetovaž Joan Jett in njihov pomen

Joan Marie Larkin, popularno znana kot Joan Jett, je ameriška pevka, tekstopisec, glasbenik, skladatelj, producent plošč in igralka. Najbolj znana je po tem, da je prvaka svoje skupine. Njene glavne uspešnice so pesmi, kot so Bad Reputation, Crimson & Detelja, se me želiš dotakniti, luč dneva in umazana dejanja. Joan ima na telesu zelo malo črnila. Povejte nam o njenih tetovažah in pomenu, ki ga imajo.

Joan Jett

1. ‘Om’ tetovaža

Tetovaža: Hindujski simbol za OM je natisnjen na zadnji strani njenega vratu.

Pomen: Tetovaža predstavlja Om, zvok vesolja in prinaša mir.

2. Tetovaža ‘Armband’

Tetovaža: Na vsakem vogalu je tetovaža v obliki trikotnika z zanko. Tik pod njo je oblika traku na zgornji levi roki, sestavljena iz dveh črt, ki se križata med seboj s pikami.

Pomen: Svojo tetovažo je opisala z besedami: “trak s številko 8 na zgornji levi roki in trikotnik z zankami in zavoji nad trakom s številko 8.”

3. Tetovaža ‘Nazaj’

Tetovaža: Joanin hrbet vsebuje tetovažo dveh prekrižanih osi, obdanih z ognjem. Pravzaprav so Labryses, grški dvorezni meči.

4. ‘Spiralna in lahka’ tetovaža

Tetovaža: Joanina leva podlaket vsebuje tetovažo spiralne oblike, ki iz nje oddaja svetlobo.

Pomen: Joan je o tetovaži zapisala: “To predstavlja nezakrito zavest ali zavest v mirovanju, pri čemer izhajajo žarki, ki predstavljajo možnosti”

5. Tetovaža ‘Fighter Jet’

Tetovaža: Na njenem levem stegnu je tetovaža lovca, ki se potaplja.

Pomen: To je bila njena prva tetovaža, ki si jo je naredila pri 16 letih samo zato, ker ji je priimek Jett.

6. Tetovaža ‘V Swirl’

Tetovaža: Joanina prsa vsebuje tetovažo vrtinčaste oblike v obliki črke V..

Pomen: Tetovaža predstavlja prisotnost božanskega v njej.

Rekla je: »To je okrašen V, z diamantnim semenom na sredini. To sem prebral pred 10.000 do 7000 leti, zato so prve figurice, za katere je bilo odkrito, da predstavljajo božanstvo, imele to oznako V na prsih. Zato sem si dal enega, da se spomnim, da je v vsakem od nas božanskost. “