Tetovaže

54 Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Vse vrste tetoviranja obrvi, ne glede na to, ali gre za mikrobladenje, perje ali kano, imajo končni cilj povečanje obrvi v lepe, oblikovane in čudovite izume. To je bil blagoslov za tiste s tankimi ali redkimi črtami. Čeprav so začasni tretmaji, kot je ličila, dobra izbira, se lahko, če je zdravljenje dobro opravljeno, odpravite nazaj in uživate v pol ure, ki ste jo zjutraj porabili samo za obrvi.

Trend se je začel pri zvezdnikih, medtem ko imajo nekatere znane osebnosti urejene in blagoslovljene obrvi, kot sta Cara in Lilly Colling, pa imamo nekaj zvezdnikov, ki morajo poiskati poltrajno rešitev tako, da naredijo obrvi. Morda se vsakemu ne zdi najboljša ideja preprosto zato, ker naredi preobčutljivo oko in če pride do napačnega dela, vam lahko povzroči trajno poškodbo. To naj stori samo poklicni umetnik.

No, ampak tukaj so vsi zvezdniki, ki so si neustrašno vzeli, da bi šli pod igle in postali glam boginja! No, zdaj, ko poznate skrivnost nekaterih svojih najljubših zvezdnikov, je čas, da si jih ogledate in jih verjetno navdihnete!

1. Rooney Mara

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Rooney Mara je imel precej premišljene in rahlo ukrivljene obrvi, ki so zdaj videti bolj polne in celo bolj ravne kot prej.

2. Demi Lovato

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Medtem ko je bila Demi Lovato v mladosti na Disneyjevem kanalu raje puščala obrvi, so se njene preference zdaj spremenile v nekaj bolj polnega.

3. Lena Dunham

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Lena Dunham je posnela cel video in posnela svoj tečaj mikro-rezanja za Vogue US in napisala, da je bil po postopku res zadovoljen z njenimi obrvmi, ki so bile zanjo ravno popolne. Po njenih besedah: “Bil sem preveč osupel, da bi govoril. Na obrazu sta mi bili dve popolni obrvi, enako težko ujeti rjavi kot lasje na glavi, večdimenzionalni, gosti na vseh pravih mestih, ki so obrazu dajali utemeljeno resnost, ki sem si jo želel. “

4. Helen Mirren

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Ko se igralci starajo, je povsem naravno, da izgubijo nekaj las na čelu, ko se začnejo redčiti. Helen Mirren je bilo res hudo zaradi tega. “Povedala vam bom, kaj sem naredila pred kratkim, kar mi je všeč – dobila sem si tetovirane obrvi,” je povedala v intervjuju. Za njo je velika ureditev obrvi velika razlika. Pojasnjuje: »Zelo rahlo in občutljivo so narejeni – vendar to pomeni, da ko zjutraj vstanem in nimam ličil, imam vsaj obrvi. To je naredilo veliko razliko. “

5. Mandy Moore

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Mandy Moore vedno zadene umetnico za obrvi Kristie Streicher, enkrat pa je na Instagramu delila svojo izkušnjo z zdravljenjem z mikro perjem. Bila je zelo zadovoljna s svojim zdravljenjem, ker se je nato obrnila na svoje družbene medije in napisala: “nove obrvi, nov življenjski slog.”

6. Madona

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Madonna je bila ena resničnih modnih revolucionarjev v hollywoodski industriji! V svoji karieri je preizkusila toliko neverjetnih trendov, ki vključujejo super tanek trend v 90. letih. Znana je po številnih modnih trendih, Laura Choate, lastnica podjetja Santa Monica Microblading v Los Angelesu, pa je dejala: »Madonna bi tako v starosti kot v preteklosti izgubila nekaj naravnih las. Za zapolnitev teh vrzeli je uporabila mikroblading in ustvarila popolnoma novo obliko, ki izgleda odlično. “

7. Serena Williams

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Ste kdaj pomislili, da bi se tudi teniške zvezdnice, kot je Serena Williams, lotile nečesa, kot je mikro-blading !? Ne bi mogla na sodišče, ne da bi bila videti brezhibna, kajne? Zato se je pametno odločila, da bo za to dobila trajno rešitev.

8. Mila Kunis

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Polne obrve Mile se še izboljšajo s tehniko mikro perje. Vedno sta bila videti sumljivo popolna …

9. Kiernan Shipka

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Igralka Mad Men, Kiernan Shipka, je obrvi napolnila, da bi izboljšala njihov videz.

10. Minka Kelly

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Sliko pred in po preoblikovanju Minkinih obrvi je Streicher delil na družbenih omrežjih. Čeprav je imela pred tem dobre obrvi, je bilo nekoliko boljše, kar je razvidno iz njenih spletnih fotografij.

11. Oprah

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Kdo je vedel, da se bo Oprah ukvarjala tudi s tehnikami mikro rezanja. Že leta je namenska stranka Anastasia Soare (Anatasia Beverly Hills).

12. Lorde

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Lorde je tudi prej imela lepe in bleščeče obrvi, vendar so bile na strani žice in ne v obliki ali strukturi. Prav tako je šla pod iglo, da bi obrvi dala globino in jih spravila v pravo obliko.

13. Gwyneth Paltrow

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Z oskarjem nagrajena zvezdnica, Gwyneth Paltrow, ki je zaslovela s svojimi neverjetnimi filmi, kot je “Zaljubljeni Shakespeare” (1998) in je igrala tudi vloge, kot je ljubezensko zanimanje Pepper Potts, do Iron Man Roberta Downeyja Jr. v filmskem vesolju Marvel in ki je je svoj novi film z naslovom “Maščevalci 4” izdala leta 2019 in ima čudovite blond obrvi, ki naj bi bile leta 2017 mikro rezane.

14. Megan Fox

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Megan Fox, ena najbolj znanih igralk in manekenk, je svojo igralsko kariero začela s televizijskimi vlogami in majhnimi filmskimi predstavami leta 2001. Vendar pa je leta 2004 debitirala z glavno vlogo v najstniški komediji “Izpovedi najstniške dramske kraljice”, po kateri je takoj je postala slavna. Nekatere njene nove dogodivščine so vključevale mikro-rezanje, ki prispeva k njenemu slabemu videzu.

15. Liv Morgan (Gionna Daddio)

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Gionna Daddio je ameriška rokoborba, ki za blagovno znamko SmackDown igra pod imenom “Liv Morgan”. Oktobra 2014 je potrdila najem z WWE in bila imenovana za WWE Performance Center in razvojno založbo NXT v Orlandu na Floridi. Zdaj dela na svojem novem podvigu s temi čudovitimi obrvmi iz mikro rezila!

16. Iggy Azalea

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Izzy je šla skozi proces microbladinga. Najprej je poskusila sama in celo prosila mamo, da jo spremlja. Po besedah ​​mojstrske umetnice Stacey Corletto je “Iggy iskal naraven, a združen videz za tiste dni brez ličenja.”

17. Gigi Čudovito

gigi-krasen-microblading

Gigi Gorgeous se je za postopke obrvi odločila za Microblading LA. “To je nekaj, kar sem želel početi približno eno leto. Našel sem Instagram družbe [Microblading LA’s], ki sta prej in potem odsotna s tega sveta, «je dejala Gorgeous v svojem videoposnetku na YouTubu, ki je pregledal in dokumentiral celoten proces.

18. Manal Shaikh

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Lepotna blogerka Manal Shaikh, ki se imenuje @Wakeupandmakeup, je šla pod iglo, tako kot Gigi Gorgeous z Microblading LA. Postopek je opravila z mojstrskimi umetnicami Lindsey Ta in niti malo ne obžaluje, kot je povedala v svojem pregledu na YouTubu! Vsak dan se lahko zbudi z ličili!

19. Sydney Leroux

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Profesionalna nogometašica in dobitnica zlate olimpijske medalje Sydney Leroux se je tudi obrnila na Microblading LA. Na sejo je prišla z mojstrovo umetnico Stacey Corletto, ki pravi: “[Sydney] je zelo športna in nima časa za ličenje ves čas.” Ni treba posebej poudarjati, kako popolna je bila zanjo mikro plešavost.

20. Bella Thorne

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Pevka in igralka Bella Thorne, ki je nastopila v Disneyjevih filmih Shake It Up in The Babysitter, se je zaradi svojega morilskega videza iz umetniške umetnice Julije Farie znašla v mikro rezilu. Lahko rečemo, da je zdaj vedno pripravljeno na odlično fotografiranje. Svoje oboževalce sproti obvešča o družbenih omrežjih.

21. Sierra Skyee in Jodi Yemane

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Zvezdnici modne Nove Sierra Skyee in Jodi Yemane ohranjata svoj videz vedno svež. Modeli imajo zelo naporen dan z vsem, kar se dogaja v njihovem urniku. Potrebovale so “vsestranske obrvi, ki ustrezajo njihovemu zaposlenemu modelarskemu načinu življenja, a ustrezajo tudi njihovemu vsakodnevnemu naravnemu videzu,” pravi mojstrska umetnica Lindsey Ta.

22. Anna Valencia

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Manekenka in igralka iz Los Angelesa Anna Valencia je prišla v Microblading LA po čudovit nabor obrvi, ki ji daje naraven videz. Njen videz je zdaj enostavno obvladljiv, ko je zelo zaposlena!

23. Huda Kattan

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Podjetnica in univerzalna lepotna kraljica, Huda Kattan, ki se imenuje blagovna znamka @hudabeauty, je želela, kaj ji najbolj ustreza. Zato je obiskala mojstrovo umetnico Lindsey Ta v Microblading LA, da bi obrvi dobila bolj strukturni in osupljiv videz. Svoje izkušnje je odslej celo zapisala v številne intervjuje in se počuti blagoslovljeno zaradi te tehnologije.

24. Alicia Etheredge-Brown

Hollywoodska televizijska producentka, Alicia Etheredge-Brown, ima obrvi mikro rezilo umetnice Stacey Corletto, ki ji je dala zelo strukturni in enostaven videz, ki ga lahko brez težav nosi vsak dan..

25. Ashley Marie Rosas

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Manekenka in lepotna blogerka, Ashley Marie Rosas, se je obrnila z mojstrovo umetnico Lindsey Ta za njene obrvi, ki ji sploh niso bile všeč. Med številnimi fotografiranji in poskušanjem doseči vrhunec svojega priljubljenega kanala na Youtubeu, Rosasu ni treba več skrbeti za obrvi, še posebej, če si želi dan brez stresa! Očitno ji je všeč.

26. Sonequa Martin-Green

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Vsi poznajo Sonequa Martin-Green iz njene vloge v filmu The Walking Dead in ki ji je dala delo narediti mojstrska umetnica Julia Faria. “Sonequa je iskala nadnaravno obliko, ki bi jo lahko napolnili drugače, odvisno od tega, na kateri oddaji dela,” pravi Julia v intervjuju.

27. Kathy Griffin

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Ameriška humoristka in igralka Kathy Griffin se je za popoln videz obrvi, ki ga ima zdaj, posvetovala z umetnico Julijo Fario. Ko se je Griffin sestala v Microblading LA, ima popoln nabor obrvi, ki jih lahko obdrži v dneh brez ličila!

28. Tiffany Alvord

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Tiffany Alvord je ameriška tekstopiska in pevka, ki je odšla v Microblading LA po svojo trajno rešitev, da bi lahko sledila svojemu natrpanemu urniku. Z njo se je posvetovala mojstrska umetnica Julia Faria, ki ji je dala nekaj bolj polnih in drznih obrvi.

29. Camryn Grimes

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Igralka, producentka in prebivalka Kalifornije Camryn Grimes, ki jo morda poznamo iz filma The Young and the Restless, je iskala “simetrijo obrvi s popolnejšo obliko”, pravi mojstrska umetnica Julia Faria. Dobila je tisto, kar je želela, to je popoln nabor obrvi, samo z enim sestankom pri Microblading LA in tamkajšnjih strokovnjakih.

30. Linsey Godfrey

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Ameriška igralka Linsey Godfrey, ki je bila predstavljena v televizijskih oddajah Surface and the Pogumni in lepi, se je v korakih svoje odlične spremljevalke Camryn Grimes zrcalila tako, da je dobila sestanek v Microblading LA za lep par obrvi. Mojstrska umetnica Julia Faria je za Godfreya oblikovala “gostejše in polnejše vsakodnevne obrvi”.

31. Anna Akana

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Režiserka in vplivna oseba na Youtube Anna Akana je iskala, da bi dobila nekaj “temnejših obrvi s polnejšo obliko”, dokler ni odkrila mojstrice Julije Faria. No, njeno prizadevanje za popolne obrvi se je sčasoma končalo.

32. Christian Serratos

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Zvezda Walking Dead Christian Serratos se je začela s čudovitimi naravnimi obrvmi, kot je povedala mojstrska umetnica Julia Faria, ki ji je pomagala okrepiti obrve z enim samim posvetovanjem in ki je odšla z “debelejšimi in bolj simetričnimi repi, da bi dopolnila svoj videz”.

33. Rafaella Rangel

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Brazilska manekenka Rafaella Rangel je želela narediti obrvi bolj simetrične in strukture, zato se je posvetovala z umetnico Julijo Fario! Ena stvar, ki ni v njeni vsakodnevni rutini, je, da si pusti čas za urejanje obrvi in ​​to ima rada.

34. Lily Collins

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Obrvi Lily Collins so tako priljubljene, da imajo svoj račun v družabnih medijih, ki so ga ustvarili njeni oboževalci. Tako zagotovo daje izjavo. Njene obrvi so že dolgo časa cilji v modni industriji. Vendar pa ni bila vedno zaljubljena v svoje obrvi, kot ji je všeč danes. Zanjo je bila mlada. Želela je spremeniti svoje telo in ga narediti boljšega. Po njenih besedah: “Mislim, da se vsi želimo vključiti v mladosti in spremenimo stvari o sebi, za katere menimo, da so drugačne, da se bolje prilegajo, in ena od teh stvari so moje obrvi. Na mojem obrazu so bili tako drzni in zelo veliki, kot otrok sem to želela spremeniti, «je v intervjuju povedala za revijo Instyle.

Lily Collins dodaja tudi, da je bila glede svojih obrvi tako negotova, da se je sama poskušala z njimi poigravati. Pravzaprav je bila njena mama zanjo smiselna. Rekla je Lily: »Morate sprejeti čudne stvari, zaradi katerih ste drugačni in zaradi česar ste lepi. Edino, zaradi česar izstopate, je edinstven. ” Vsekakor si je popravila obrvi in ​​zdaj jih ima rada ohraniti v čim bolj naravni obliki: to je debelo in krepko.

35. Kylie Jenner

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Kylie Jenner je modna revolucionarka. Vse sestre Kardashian in Jenner imajo slastne in polne obrve, kljub govoricam, da so z iglicami naredile nekaj malega. Čeprav so bile nekatere govorice o Kylie Jenner, ki je opravila nekatere postopke, zaradi katerih so njene obrvi tako strukturirane in temnejše. S svojo naravno obrazno palico je celo kliknila svojo sliko, zaradi česar so oboževalci verjeli, da to zagotovo niso njene prvotne obrvi, zato jih je obvestila na družbenih omrežjih. Ko pa je zavrnila operacijo ustnice, ji nekateri ne zaupajo njenih besed.

Eden od uporabnikov Twitterja je objavil: “Sovražim, kako je @KylieJenner danes naredil vse naravne, vendar to zagotovo niso njene naravne obrvi.” Toda Kylie Jenner ni izgubila miru in se je odzvala: »Zatemni si obrvi. Moral bi poskusiti. Življenje spreminjajoč! X. ” Drugi uporabnik na Twitterju jo je poskušal poklicati, a je Kylie Jenner dodala: »To ni ploskanje nazaj! Poskušam samo pomagati dekletu. ” Zdaj razumemo, kako Kylie Jenner dobi te debele obrvi, torej s temnim odtenkom. Po mnenju priljubljene modne revije Marie Claire je barvanje obrvi podobno barvi las za vaše obrvi: »Specialist za obrvi uporablja poltrajno rastlinsko barvilo za spremembo barve lokov, običajno za zatemnitev njihove naravne barve. To ima za posledico živahno barvo, debelejši videz las in večjo obliko.

36. Lena Dunham

lena-dunham-

Lena Dunham je zelo glasna glede svojega postopka mikro rezanja. Pravi, da ji je z rezilom rešila obrvi. Dekle igralka je dejansko prišla v medije in napisala esej o svojih izkušnjah. Vedno ni marala obrvi in ​​rekla: “Moje so bile tanke in blede, približno v barvi ceste, z naključnimi lasmi, ki so pognale, kjer so lahko, kar je ustvarilo učinek redke preproge na čelu.” Odločila se je za mikroblading in se celo dogovorila za sestanek s kozmetičnim umetnikom s sedežem v Beverly Hillsu, Dominiqueom Bossavyjem v jedrnem klubu N.Y.C. Leno Dunham je osupnila osupljiva preobrazba, ki je bila mogoča šele po 40 minutah postopka! Po njenih besedah,

“Na obrazu sta mi bili dve popolni obrvi, enako težko ujeti rjavi kot lasje na glavi, večdimenzionalni, gosti na vseh pravih mestih, ki so obrazu dajali prizemljeno resnost, ki sem si jo od tistega dne v kopalnici želela pred skoraj 20 leti … “

Dodala je tudi nekaj namigov za nego, ki jih je sama uporabila takoj po prvi seji. Ona pravi,

»… Ko sem hodil na petinpetdeseto ulico in v sanjsko stanje, sem le nejasno slišal Dominique, ki mi je govorila, da bosta za izpopolnjevanje novih prijateljev obraza potrebovali še dve seji in da se moram za nekaj dni izogniti močenju z uporabo rastlinskega mazila z umirjeno kamilico in hladilno kumaro, da zmanjša srbenje in luščenje. “

37. Mandy Moore

mandy moore

Mandy Moore, tako kot Lena, je bila zelo glasna glede svoje osupljive preobrazbe. Vendar pa je imela lažjo različico mikrobladinga, ker je imela polne obrve. To je bilo storjeno samo zato, da bi izboljšala teksturo obrvi. Priznala je tudi, da ji ni dobro delati obrvi. Rezervirala je sestanek pri Kristie Streicher za tisto, kar je znano kot nekakšno mikroblading, mikro perje. O tem je pisala celo v številnih modnih revijah. Po njenih besedah,

“Je lažji in uporablja mehke, pernate poteze. Bil sem malce morski prašiček, ker sem bil eden prvih strank, pri katerih je to storila. Všeč mi je, kako mi naredi obrvi, in ona je edina oseba, ki bi se ji kdaj zaupal, da se jih dotakne … «

Na ta korak je bila vsekakor pripravljena in želela je biti prva na vrsti. In zdaj, ko ima Mandy Moore popoln nabor obrvi, ji ni treba skrbeti in se lahko osredotoči na svojo igralsko kariero.

“… Takoj, ko se je odločila, da bo s tem začela, sem se kot da bi me preštela in se prijavila! Želel sem biti prvi v vrsti. Obožujem to. To je ena stvar manj in to mi je spremenilo celotno lepotno rutino, ker sem nenehno poskušal popravljati in popravljati obrvi, da bi izgledale tako, kot so to storile, ko je to storila, kar se nikoli ne bi zgodilo, ker samo grozno opravljam svoje lastne obrvi. “

38. Helen Mirren

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Morda boste presenečeni, da tudi kraljica potrebuje popravljanje obrvi. Ne govorimo o angleški kraljici, ampak o Helen Mirren, ki je igrala vlogo kraljice v filmu The Queen. O svoji novi preobrazbi je bila precej glasna, saj jih ima bolj kot karkoli rada. Pravi tudi, da so se ji s starostjo obrvi zmanjševale in tega se je naveličala. Po njenih besedah,

»Siti sem bil, da komaj obstajajo obrvi in ​​ko je to storila ena od mojih punc, sem mislil, da izgledajo odlično. Zelo rahlo in občutljivo so narejeni … “

Zanjo je bila njena obrvi velika razlika. To je bila le majhna sprememba, ki jo je iskala Helen Mirren. Pravi: »… ampak to pomeni, da ko zjutraj vstanem in nimam ličil, imam vsaj obrvi. To je naredilo veliko razliko. “

Ne glede na to, za kakšno zaupanje si mislite, da je Helen Mirren, ima še vedno svoje negotovosti. «Vse življenje sem doživljala negotovost in to počnem še vedno vsak dan. Spomnim se, da sem imel te napade panike, vendar ne v očitnih trenutkih. ” Dodaja: »Ker se nikoli nisem počutila lepo. Nekateri ljudje so lepi in dovolj sem objektiven, da vem, da ne spadam v to kategorijo. Zame je še vedno bolj povezano z duhovitostjo in inteligenco, ne pa s tem, kako izgledam. Ne počutim se dovolj pametnega ali smešnega, “pravi modna revija.

39. Ali Fedotowsky

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Minilo je toliko časa, odkar smo Alija Fedotowskega videli kot dekliško baletko. Pravzaprav se je zaročila z Robertom Martinezom, ki je bil del njene sezone, vendar se je to razmerje kmalu končalo. Odkar je opustila Facebook, opravlja vlogo televizijske voditeljice. Ali se je zaposlil na novinarski postaji San Diego Fox, preden se je preselil kot E! Poročevalec. Zdaj je na programu z imenom Dom in družina. Vendar se je po moških časih zaročila s Kevinom Mannom, radijskim in televizijskim voditeljem, postala pa je tudi mati hčerki Molly Sullivan, rojeni 6. julija 2016, medtem ko je leta 2018 pričakovala sina z nožem, da bi lahko prihranili vse te težave, da bi tako dolgo stali pred ogledalom.

Pravzaprav je bila res odprta glede svoje odločitve na Instagramu in objavila: »Obsedena z mojimi dolgimi in spogledljivimi podaljški trepalnic umetnice @kelleybakerbrowslash @lashlovebysandy Ona je najboljša !!!! Hvala za uvod @gotogirlfriend Brows microbladed by @eyebrowdoctor Moje #momgoal je, da se za vsako ceno izognemo ličenju. Današnji videz je SAMO tonirana vlažilna krema in rdečilo zahvaljujoč mojim podaljševanjem trepalnic in mikrobladanju obrvi! “

In samo zato, ker ste se spraševali, zagotovo nima nobenega stika s svojim bivšim Robertom. Rekla je: “Misliš, da si zaljubljen. Toda v resnici te osebe ne poznate. Ko se zaročite, ste s to osebo verjetno preživeli skupaj 72 ur. Vrnili smo se v resnični svet in ugotovili, da drug drugemu ne ustrezamo, “poroča ABC.

40. Chontel Duncan

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Za ljudi, ki tega guruja za fitnes ne spremljajo na Instagramu, je Chontel Duncan slavna oseba na Instagramu, ki je znana po tem, da se je spet rodila, ko je imela dva otroka. Tako hitro se je vrnila v obliko, da je bilo skoraj neverjetno, da je kdaj imela dva otroka. Verjetno je to njena intenzivna predanost fitnesu in nekoliko njeni neverjetni geni. Vendar pa mora zdaj, ko je mama dveh otrok in se tudi leteti kot fitnes model, zmanjšati čas, ki ga porabi zase, in si tako kot rešitev privoščila nekaj trajnega ličila. Pravi: “DA, moje obrvi so tetovirane (najpogosteje zastavljeno vprašanje po moji višini). Že več let sem potrebovala popravke, vendar sem morala počakati, da nisem noseča. FREAKING LOVE FEATHER TATTOOING, «je na Instagramu zapisal Chontel.

Chontel Duncan se je po objavi o tem na Instagramu soočila tudi s številnimi kritikami glede svoje vitke postave. “Zdaj, preden mi kdo skoči v grlo in reče kaj negativnega, pomislite, preden vtipkate, so vsi edinstveni in drugačni na svoj poseben način. Ni “ene” poti ali enosmerne poti, to je moje “normalno”. Nihče ni prisiljen slediti mojemu računu, odkrito delim svoje življenje z vsemi, ki to cenijo, vključno z vzponi in padci. Sem samo ena oseba, zato se nikakor ne morem navezati na izkušnje vseh. Če vaš takojšen odziv ni pozitiven, vas izzovem, da vidite onkraj svoje negativnosti in v sebi poiščete prijaznost, «se je oglasila na Instagramu, da svojim 600.000 plus sledilcem izrazi svoja čustva.

41. Coleen Rooney

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Coleen Rooney je svojo najnovejšo preobrazbo takoj prenesla na družbene medije in jo s svojimi oboževalci delila s slikami pred in po njej, na katerih so bile prikazane obrvi iz mikrobrde. Je mama štirih otrok, zato ji pušča veliko manj časa, da se osredotoči nase. Zato mikro rezilo. Od oboževalcev je prejela celo veliko komplimentov, kako naraven je njen celoten videz. Microblading je znan tudi kot obrvi za tetoviranje in je poltrajen način za povečanje obrvi. Omogoča Coleen Rooney, da ne preživi napornega dneva čupanja in zatemnitve obrvi. Za to je potrebovala skoraj 1 uro. Njen umetnik je uporabil pero z mikro rezilom, ki nariše posamezne poteze po očeh. Postopek spominja na prave lase.

42. Michelle Keegan

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Michelle Keegan je šla tudi iz svojega območja udobja, da bi posnela mikroblading, saj si že vrsto let hrepeni po izrastku obrvi, kar se je pritoževala: “preprosto se ni dogajalo.” Svojo pustolovščino je dokumentirala tudi v svojem HELLO! kolumni, je nedavna zvezda Coronation Street napovedala, da se je po dolgem študiju dogovorila za obisk Laure Ciordas, ki naj bi s svojim zasebnim salonom v Londonu postala mojstrica Phi Brows v Micro bladingu. Bila je tako zadovoljna z rezultati, da je vzkliknila: “Izgledajo zelo naravno in mi se ni treba več truditi, da bi jih izravnala.”

43. Victoria Beckham

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Lahko računate, da bodo Beckhamovi sledili vsakemu modnemu trendu, ki je v redu, trendu. Sledila je trendom tankih obrvi 90 -ih, ko je bila, in zdaj sledi debelejšim, bolj strukturiranim in slastnim trendom obrvi.

44. Natalie Cassidy

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Natalie Cassidy je šarmantna ženska in rada ostane v trendu. Njene obrvi so ena izmed njih! Zelo rada je uporabljala svinčnik za obrvi, preden ga je trajno popravila. Prej je imela tanke obrvi, ki niso bile sočne in so sledile trendu 90 -ih. Vendar pa njene debele in slastne obrvi zdaj opredeljujejo njene občutljive lastnosti. Njene obrvi so dobile čudovit lok, ki resnično dopolnjuje njen celoten videz. Natalie Cassidy je imela tudi resno reakcijo na svoj slog in izgleda, da je ves čas zmedena. Vendar ji ni vseeno in pravi, da ima svoj slog.

45. Katie Price

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Katie Price je bila ena najboljših blogerk za lepoto, zdaj pa celo uporablja tehnologijo za še boljši videz. Vsekakor je bila oblikovalka trendov, saj je bila ena izmed prejšnjih manekenk in junakinj, ki so se odpravile na mikroblad. Je mati treh otrok in tako prihrani ogromno časa s svojimi obrvmi iz mikrobrice, ki izgledajo popolno tudi na dan brez ličila.

46. ​​Rihanna

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Rihanna ima čudovit glas in ima tudi osupljiv in suh videz! Naredila si je tetovažo obrvi, ki ji daje neverjeten videz. Mikroblading je obrvi dal določeno teksturo in strukturo.

47. Michelle Obama

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Michelle Obama je bila utelešenje sloga in mode. Njena eleganca je svetovno priznana in tudi sama uživa v prednostih, ki jih ima trajna tetovaža. Po nekaterih virih ima Michelle obrvi z mikro rezili v tako naravnem in elegantnem aju, ki popolnoma ustreza njenim značilnostim.

48. Cher

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Cher je takšna gospa, ki se sploh ne stara. Vsekakor zelo rada skrbi zase in trajna ličila so vsekakor na njenem seznamu. Pravzaprav je glede tega zelo odprta in to je nekaj, kar ji je všeč. Obrvi so ji šle pod iglo, zaradi česar so obrvi videti bolj strukturirane in okrepljene.

49. Jennifer Lopez

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Jennifer Lopez je vsekakor navdušila ne le svoje super oboževalce, ampak tudi ves svet, ki je navdušen nad njeno starostno lepoto. Vendar pa je potrebno nekaj dodatnega napora, da izgleda tako fantastično, kot je videti. Njena obrv je dala obliko očem in tudi zelo subtilen in naraven videz, ne da bi šla skozi ure ličenja.

50. Nicolas Cage

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Ta moški dokazuje, da trajna ličila niso samo za ženske. Nicolas Cage je bil eden najbolj priljubljenih igralcev, ki so bili operirani, da bi bil videti bolje. Naredil je obrvi, ki poudarijo njegove lastnosti. Če tudi vi opazite, je s trajnim črtalom za oči naredil res lepo delo.

51. Kim Kardashian

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Govoriti o trajnem ličenju ali tetoviranju obrvi je nemogoče brez omembe same kraljice preobrazbe. Kim K je opravila veliko postopkov, zaradi katerih je videti tako, kot je videti zdaj. Ni bila sprejeta na noben postopek in pravi, da je to povsem naravno. Vendar je precej očitno in celo njene obrvi so videti kot da bi šle skozi igle. Rečeno je bilo tudi, da si je poleg obrvi naredila trajno črtalo za oči, saj se njena ličila ne razmažejo, tudi ko joče iz srca!

52. Pippa O ’Connor

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Pippa O ‘Connor se je v industriji uveljavila. Je ena najbolj elegantnih zvezdnic, ki jih lahko imate, in je odličen vzor svojim oboževalcem. Tako kot kdorkoli drug, je bil razlog, da je Pippa O ’Connor dobila obrvi na mikro rezilih, to, da jim je dala odličen učinek in da je videti bolj strukturirano ter seveda prihranilo čas! Pippin strokovnjak za mikroblading je bil umetnik s certifikatom PhiBrow na Irskem, zato ne moremo dovolj poudariti pomena umetnikove izbire.

53. Ashley Brooke

Ashley Brooke

Ashley Brooke je ena izmed najbolj priljubljenih Youtuberk, ki rada sledi lepoti in modi. Rada daje nasvete mladim, kaj in česa ne smejo nositi skozi celo sezono, posnela je celoten videoposnetek o procesu mikro-rezanja. Trajno tetovažo je naredila leta 2017. Njena umetnica je bila strokovno certificirana v New Yorku.

54. Tanya Burr

Znane osebnosti z mikrobladnimi obrvmi

Tanya Burr je ena najbolj kul modnih blogerk na Youtube. Ob tem je imela trajno tetovažo in je lahko popoln utelešenje popolnih obrvi z mikro rezili. Za obravnavo te teme se je obrnila tudi na svoj youtube kanal in ročaje v družabnih medijih, kjer je spregovorila o tem, kako ji je mikro-blading pomagal in zakaj je zadovoljna s svojim postopkom.