Tetovaže

53 Čudovite tetovaže na ustnicah z idejami, pomenom in znanimi osebnostmi

Prav šokantno je videti, kako so oblikovanja tetovaž za ustnice pridobila trend, še posebej to je bilo videti po tem, ko so ga preizkusili nekateri slavni zvezdniki. Tako so na primer v letu 2014 po celem internetu naleteli na nasmehne tetovaže smešnih notranjih ustnic Miley Cyrus. 2020 in ljudje še vedno iščejo nekaj res domiselnih in smešnih idej za tetoviranje, ki bi jih dodali v svojo zbirko. Z modeli tetovaže na ustnicah ne morejo dobiti le dobrega tetovaža, ampak tudi nekaj resnično edinstvenih možnosti zamenjave.

Obstaja pa več kot le ta in toliko drugih razlogov, da si priskrbite tetovaže za ustnice. Zato smo sestavili ta seznam nekaterih vrhunskih modelov tetovaž za ustnice, s katerimi se lahko seznanite s prednostmi in slabostmi modelov tetovaž za ustnice in seveda vse zvezdnike, ki so navdihnili te modele. Tako je zelo obsežen seznam in če vas malo zanimajo tetovaže za ustnice, bi vas ta seznam zagotovo potisnil naprej. Zato preberite vnaprej.

Seznam modelov tetovaže za ustnice

Vsebina (kliknite za skok)

 • Seznam modelov tetovaže za ustnice
 • Znane osebnosti s tetovažami za ustnice
 • Prednosti in slabosti tetovaže za ustnice
 • Tveganja s tetovažami na ustnicah
 • Kako izbrati najboljšega tetovatorja za tetoviranje ustnic
 • Navodila za nego ustnic po tetovažah
 • Lepo oblikovanje tetovaže za ustnice

Tetovaža za ustnice

Ustnica je eno od področij telesa, kamor lahko dodate kakšne majhne vzorce, kot so tetovaže za ustnice, ki izgledajo res čudovito. Z majhnim dizajnom vam ni treba izdelati izdelanih modelov in so tudi zelo preprosti. Za oblikovanje lahko dodate različne barve, vendar je črno črnilo najpogostejše.

 • Cool Lip Tattoo Design

Tetovaža za ustnice

Majhna oblika na ustnicah ni videti le srčkana, ampak so tudi čudovita in manj bolijo. Manjšo tetovažo na ustnicah je enostavno dobiti in celo vzdrževati, vendar morate biti previdni, če so na izpostavljenem območju ali ne. Tako so manjše tetovaže na ustnicah videti super.

 • Born This Way Lip Tattoo Design

Tetovaža za ustnice

Pravzaprav so manjše tetovaže zelo podcenjene. Lahko izražajo veliko in imajo velik pomen, čeprav niso preveliki ali imajo veliko elementov. To je odličen dizajn na ustnici iz istega razloga. Tukaj lahko naredite kakršno koli obliko, kot je ta, in za vas bi res delovala najbolje!

 • Princess Lip Tattoo Design

Tetovaža za ustnice

Dizajn tetovaže za ustnice lahko dodate precej nenavaden dizajn, ki izgleda precej super. Če želite, lahko svojemu dizajnu tetovaže za ustnice dodate nekaj res izstopajočih modelov in nekaj čudovitih idej, zaradi katerih se boste počutili popolnoma vrednega oblikovanja. Po mojem mnenju je to odlična ideja, da poskusite.

 • Čudovito oblikovanje tetovaže za ustnice

Tetovaža za ustnice

Pravzaprav lahko nadaljujete in si privoščite nekaj zabave za oblikovanje tetovaže za ustnice, saj bi bilo videti zelo super. Mislim, da je ta oblika tetovaže za ustnice zelo komična in bi se iz tega zelo nasmejala. Vendar morate biti pri oblikovanju tetovaže za ustnice previdni, saj lahko zbledi prej kot druge vrste oblikovanja in namestitve.

 • Dizajn tetovaže za ustnice s srčki

Tetovaža za ustnice

Ko se lotevate oblikovanja tetovaže za ustnice, je bolje, kot da to naredite z običajnim črnim črnilom, ker najbolj ustreza oblikovanju tetovaž za ustnice. Mislim, da je to dobra ideja, da razmislite, ker bi bilo videti neverjetno. Na splošno je zelo dobra ideja, da ostane preprost, a zelo drugačen od drugih vrst modelov.

 • Dizajn tetovaže za ustnice za ljubezen

Tetovaža za ustnice

Oblikovanje tetovaže za ustnice mora biti preprosto, da ne izgleda preveč pretirano. Oblikovanje tetovaže za ustnice bi moralo biti majhno in ne preveč izdelano, ker je območje postavitve precej majhno in nobena druga oblika oblikovanja tetovaže ne bo mogla prevzeti tovrstnega oblikovanja. To je zelo lepa ideja, ki je bila tukaj na ustnicah.

 • Oblikovanje tetovaže ustnic, ki prikazuje bolečino

Tetovaža za ustnice

Ko si priskrbite dizajn tetovaže za ustnice, je lahko precej težavno, saj je oblikovanje tetovaže za ustnice lahko zelo škodljivo. Hvala bogu, vedno so manjši od drugih modelov, ker je bolečina resnična. Vendar obstaja neka pogumna duša, ki gre skozi takšne situacije in bi si brez težav natisnila ustnice.

 • Oblikovanje tetovaže diamantnih ustnic

Tetovaža za ustnice

Mislim, da bi samo en element resnično vplival na oblikovanje tetovaže za ustnice. Prostor je omejen, zaradi prostora za umestitev pa boste trpeli tudi zaradi velike bolečine. To je odličen dizajn tetovaže za ustnice, ki je bil izdelan tukaj. je preprosto in narejeno s črnim črnilom, ki izgleda odlično.

 • Oblikovanje tetovaže za ustnice z mačko

Tetovaža za ustnice

Resnično mi je všeč ta super neverjeten dizajn tetovaže za ustnice, ki izgleda precej kul. To je narejeno s čudovitim črnim črnilom in narejen je bil le oris zasnove. To je zato, ker bi oblikovanje tetovaže za ustnice res potrebovalo veliko potrpljenja, saj gre za veliko bolečino, da bi tetovirali ustnice. Je bolj občutljivo področje telesa.

 • Dizajn tetovaže za ustnice za mesojede živali

Tetovaža za ustnice

Oblikovanje tetovaže za ustnice lahko naredite nekoliko smešno ali domiselno, tako da naredite dvosmislene stvari ali elemente v oblikovanju tetovaže za ustnice. To je odlično oblikovanje tetovaže. Skoraj vsakič je preprosto, vendar to še ne pomeni, da ne bo pritegnilo pozornosti. To je eden najbolj edinstvenih prostorov za tetoviranje.

 • Odlično oblikovanje tetovaže za ustnice

Tetovaža za ustnice

Ta oblika tetovaže za ustnice je super. To se naredi s preprostim črnim črnilom in dodan je le obris. Čeprav je to mesto zelo škodljivo, se ljudje na teh območjih napišejo večinoma zaradi edinstvenosti tega kraja. To je odličen dizajn, ki je preprost in edinstven za prehrano, zato omogoča popolno tetovažo.

 • Lepo oblikovanje tetovaže za ustnice

Tetovaža za ustnice

Res so mi všeč tako smešni in domiselni modeli, ki so nastali tukaj. Če ste nekdo, ki uživa v majhnih potezah, bi bila taka oblika tetovaže za ustnice kot nalašč za vas. Večina ljudi dobi tetovaže za ustnice, da lahko ljudem pokažejo svojo smešno plat. To je odličen način, da svojemu vsakdanu dodate humor.

 • Predano oblikovanje tetovaže za ustnice

Tetovaža za ustnice

Oblikovanje tetovaže za ustnice je lahko zelo osebna zadeva. Ta trend so pravzaprav začele nekatere pop zvezde, nato pa je ujel trend, ko so se ljudje črnili na tako edinstvenih lokacijah, kot je ta oblika tetovaže za ustnice. To je odlično oblikovanje tetovaže. Preprosto je, a izgleda res čudovito.

 • Čudovito oblikovanje tetovaže za ustnice

Tetovaža za ustnice

Če želite oblikovanju tetovaže za ustnice nekaj osebnega, je ta možnost umestitve zelo uporabna. Lahko se skrije in je eno najbolj vidnih mest na obrazu. To je njegovo protislovje. Vendar pa še vedno izgleda res super, ker je oblikovanje tetovaže za ustnice ena najbolj edinstvenih idej za tetoviranje.

 • Dobesedno oblikovanje tetovaže za ustnice

Tetovaža za ustnice

Najbolj neumne stvari za oblikovanje tetovaže za ustnice lahko naredite preprosto zaradi edinstvene zamenjave. Tovrstne diete, na primer oblikovanje tetovaže na ustnicah ali nanos črnila na oko, so kraj, kjer ste lahko tako neumni, kot želite, saj se uporabljajo za prikaz smešne strani vas, zaradi česar se bodo vsi nasmejali ali nasmehnili.

 • Aspirant Lip Tattoo Design

Tetovaža za ustnice

Ker je oblikovanje tetovaže za ustnice ena izmed najbolj edinstvenih idej za umestitev za vas, je tatoo tukaj lahko najbolj osebna vrsta tetovaže in je lahko res odlična, tako da se z njo lahko pohvalite s svojo modno izjavo. Resnično mislim, da je ta ideja edinstvena in da lahko s svojim oblikovanjem tetovaž za ustnice naredite še veliko več.

 • Pozitivno oblikovanje tetovaže za ustnice

Tetovaža za ustnice

To je zelo lep dizajn tetovaže za ustnice, ki je bil izdelan tukaj. Ni nujno, da je oblikovanje tetovaže na ustnicah vedno edinstveno ali smešno. Z lahkoto so lahko nekaj zelo osebnega in želeli bi jih postaviti na neko mesto, ki je zelo edinstveno in posebno. Tako je oblikovanje tetovaže za ustnice kot nalašč za take priložnosti.

 • Oblikovanje tetovaže za grešne ustnice

Tetovaža za ustnice

Ta oblika tetovaže za ustnice je odličen dizajn, ki je bil narejen tukaj. Izgleda super, saj je precej preprost, vendar je narejen z nekakšno preprosto zasnovo, ki izgleda precej neverjetno. Resnično mi je všeč ta super neverjeten dizajn tetovaže za ustnice, ki je bil izdelan tukaj, čeprav je preprost.

 • Oblikovanje tetovaže ustnic na zahtevo

Tetovaža za ustnice

Oblikovanje tetovaže za ustnice je kraj, kjer verjetno lahko izdelate vzorce, ki niso primerni za katero koli drugo možnost umestitve po celem telesu. Tako bi ta model tetovaže za ustnice ostal eno najpomembnejših mest na koži, kjer lahko naredite obliko tetovaže za ustnice. Prepričan sem, da bi bilo videti zelo lepo.

 • Čudovito oblikovanje tetovaže za ustnice

Tetovaža za ustnice

Mnogi se odločijo za široko razširjen dizajn tetovaže za ustnice, ki bi lahko vseboval nekaj smešnega, pa vendar lahko naredite nekaj edinstvenega za oblikovanje tetovaže za ustnice. Odlična ideja je, da se prepričate, da dizajna ne dodate samo zaradi njega, ampak tudi zato, ker ste ga načrtovali.

 • Strastno oblikovanje tetovaže za ustnice

Tetovaža za ustnice

Oblikovanje tetovaže za ustnice ima lahko osebne konotacije in je lahko res subjektivno. Zagotovo bi se moral precej razlikovati od drugih vrst oblikovanja, ki bi izgledale zelo lepo. Resnično mi je všeč ta oblika tetovaže za ustnice, ki bi lahko imela osebni pomen za uporabnika in vendar izgleda zelo lepo.

 • Dizajn tetovaže za ustnice uspeva

Tetovaža za ustnice

Ta noč oblikovanja tetovaž za ustnice je precej preprosta in narejena z minimalističnimi podrobnostmi, vendar izgleda res ostro. Predvidevam, da je to predvsem zaradi območja pogrinjkov, ki ga ponuja. Tetovaže na ustnicah so lahko nekoliko težke za ljudi, ki imajo nizko stopnjo tolerance na bolečino, vendar je to nekaj edinstvenega, kar morate upoštevati, če je to vaše stališče. To je odličen dizajn tetovaže za ustnice, ki je bil narejen tukaj in ki od umetnika zahteva najmanj napora, vendar veliko bolečine.

 • Začaran dizajn tetovaže za ustnice

Tetovaža za ustnice

Ta dizajn tetovaže za ustnice mi je zelo všeč. Navsezadnje ni treba razmišljati, saj je to najpreprostejša oblika, ki jo lahko dobite. Vendar pa morate iti skozi ogromne bolečine, ker je to morda najbolj eksotično mesto, na katerem boste morda želeli dobiti tetovaže za ustnice. Ampak verjemite mi, vredno bo.

 • Odlično oblikovanje tetovaže za ustnice

Tetovaža za ustnice

Ta oblika tetovaže za ustnice je res minimalistična in čeprav to mesto morda ni najbolj vidno mesto za tetoviranje, je minimalizem trendna stvar, ki je industrijo tatoo prevzela z revolucijami. Mnogi ljudje iščejo edinstvene možnosti postavitve, vendar ohranjajo svojo idejo tetovaže precej preprosto in minimalistično.

 • Vrhunsko oblikovanje tetovaže za ustnice

Tetovaža za ustnice

Ti modeli tetovaže za ustnice so popolni, če iščete nekaj nenavadnega. Tetovaže na ustnicah so lahko nekoliko težke za ljudi, ki imajo nizko stopnjo tolerance na bolečino, vendar je to nekaj edinstvenega, kar morate upoštevati, če je to vaše stališče. Oblikovanje ustnic je zagotovo nenavadno in ima lahko tako negativne kot pozitivne posledice. Morda vam bo to prineslo negativen ugled ali pa vam bodo nekateri pohvalili, da ste se odločno odločili.

 • Dizajn tetovaže za ustnice za Thug Life

Tetovaža za ustnice

Zelo všeč so mi te tetovaže za ustnice, ki so bile narejene tukaj. To je preprosta in zelo minimalistična tetovaža. V oblikovanje tetovaže za ustnice lahko dodate nekaj drobnih elementov, ki bi dopolnili želeni videz. Ko gre za oblikovanje tetovaže ustnic, je to vedno majhna tetovaža. Vsekakor je vredno poskusiti.

 • Oblikovanje tetovaže Pi Lip

Tetovaža za ustnice

Z lahkoto lahko naredite nore in smešne tetovaže ustnic na ustnicah, kar bi bila odlična možnost, saj je sam dizajn precej domiseln in preprost. Čeprav je zasnova preprosta ali minimalistična, lahko pomeni veliko stvari. Res mi je všeč ta majhen dizajn, ki izgleda res super in bi bil odličen dodatek.

 • Dollar Lip Tattoo Design

Tetovaža za ustnice

Ta oblika tetovaže ustnic je za uporabnika nekoliko subjektivna. Nosilcu lahko pomeni karkoli. Kadar koli želite oblikovati tetovaže za ustnice, morate nanje vplivati ​​odločitev nekoga drugega. Oblikovanje tetovaže za ustnice je že težka odločitev in o njej boste izvedeli več, ko jo dobite.

 • Oblikovanje tetovaže za ustnice za dojenčke

Tetovaža za ustnice

Oblikovanje tetovaže za ustnice ima lahko najpreprostejše stvari, ki bi izgledale res super. Tako lahko dodate samo preprosto besedo, ki bi bila precej elegantna. To je odlična ideja za vas, da naredite te neverjetne tetovaže za ustnice brez veliko truda, vendar boste na koncu dobili odličen dizajn. Situacija za vse, kajne?

 • Good Vibes Lip Tattoo Design

Tetovaža za ustnice

Ustvarjanje tetovaže za ustnice se vam morda zdi najpreprostejša ideja, v resnici pa ni čisto preprosto. Če želite oblikovati tetovaže za ustnice, boste potrebovali veliko potrpljenja in sposobnosti prenašanja bolečin, ki jih boste morda potrebovali. To je odlična možnost, ki jo morate imeti v svoji zbirki tetovaž, saj je zagotovo še ena zvezda v vaši zbirki.

 • Oblikovanje tetovaže neumnih ustnic

Tetovaža za ustnice

Večino naključnih stvari lahko napišete, ko si ustvarite tetovaže za ustnice. Tetovaže na ustnicah so lahko nekoliko težke za ljudi, ki imajo nizko stopnjo tolerance na bolečino, vendar je to nekaj edinstvenega, kar morate upoštevati, če je to vaše stališče. Ta oblika tetovaže za ustnice je videti super, saj je narejena na ustnici in bi bila edinstveno presenečenje tudi za opazovalce. Možnosti tihe namestitve bi posredovale vaše preproste ideje.

 • Dizajn tetovaže za ustnice za plazilce

Tetovaža za ustnice

Ne glede na to, kako radi imate tetovaže, bi bilo pridobivanje tetovaž za ustnice vedno odlična in nova stvar, ki bi jo morda želeli dodati v svojo zbirko. To je odličen dizajn tetovaže za ustnice, ki ga lahko naredite, saj je res minimalen in z vaše strani ne bo zahteval veliko inovativnega napora. To je odličen dizajn tetovaže za ustnice.

 • Eat or Beaten Lip Tattoo Design

Tetovaža za ustnice

Ko iščete tetovaže za ustnice, lahko dobite najpreprostejše modele, ker je to druga možnost postavitve, ki bo imela na vas zelo drugačen učinek. To je odlična možnost, če želite prekršiti pravila in poiskati nekaj zahtevnega. Če že imate zbirko modelov, bi bilo pridobivanje tetovaž za ustnice povsem novo.

 • Dizajn tetovaže za ustnice Boss 

Tetovaža za ustnice

Lepo obliko tetovaže za ustnice, kot je ta, lahko naredite samo zato, ker ste bili s prijatelji in se imeli lepo. Mislim, da se takšna možnost umestitve običajno izvaja v takšnih situacijah. Nekateri radi raziskujejo svoje možnosti in eksperimentirajo z oblikovanjem tetovaže za ustnice, zato se to zdi najboljša možnost.

 • Smiley Lip Tattoo Design

Tetovaža za ustnice

To je zelo lep dizajn tetovaže za ustnice, ki je bil narejen tukaj, morda se zdi kot najpreprostejši model, ki je bil izdelan tukaj in ki izgleda precej neverjetno. Tetovaže na ustnicah so lahko nekoliko težke za ljudi, ki imajo nizko stopnjo tolerance na bolečino, vendar je to nekaj edinstvenega, kar morate upoštevati, če je to vaše stališče. Možnosti namestitve naredijo veliko razliko in pri tem oblikovanju tetovaže za ustnice je to nekaj zelo edinstvenega, kar jim doda zelo drugačno kakovost.

 • Dizajn tetovaže za ustnice za zgodbo

Tetovaža za ustnice

Pri oblikovanju tetovaže za ustnice ste lahko resnično ustvarjalni, čeprav nimate veliko krajev za eksperimentiranje s svojimi idejami. Mislim, da bi bil dizajn tetovaže za ustnice videti zelo kul, še posebej, če želite, da so stvari precej preproste. To je odličen dizajn, ki ga lahko naredite na katerem koli delu ustnic in bo videti edinstven.

 • Oblikovanje tetovaže za grešne ustnice

Tetovaža za ustnice

Oblikovanju tetovaže za ustnice lahko dodate različne besede, da bo videti super. To je čudovit dizajn, ki bi ga morali narediti, če se počutite nekoliko dolgočasni s svojimi običajnimi tradicionalnimi modeli, saj je tako edinstven kraj kot ustnice res nekaj. To bo pretreslo nekaj, kar bi ga naredilo posebnega!!

 • Indikativno oblikovanje tetovaže za ustnice

Tetovaža za ustnice

To je zelo lepo oblikovanje tetovaže za ustnice. Preprosto je, kljub temu pa postavitev naredi vse na svetu. To je odličen dizajn tetovaže za ustnice, ki je zelo občutljiv in izgleda res elegantno, ne glede na to, kaj je predmet. To je res odličen dizajn za vas.

 • Podporno oblikovanje tetovaže za ustnice

Tetovaža za ustnice

Resnično mi je všeč ta oblika tetovaže za ustnice, ki ni samo še en dodatek k edinstvenemu in smešnemu mestu, ampak lahko dejansko nosi globlji pomen za uporabnika. Tetovaže na ustnicah so lahko nekoliko težke za ljudi, ki imajo nizko stopnjo tolerance na bolečino, vendar je to nekaj edinstvenega, kar morate upoštevati, če je to vaše stališče. To je tudi najpomembnejši vidik oblikovanja tetovaže na splošno. Zelo mi je všeč to mesto za oblikovanje tetovaže ustnic.

 • Nepremišljeno oblikovanje tetovaže za ustnice

Tetovaža za ustnice

Oblikovanje tetovaže za ustnice lahko pomeni, da ste pripravljeni tvegati v življenju, saj je to eno najbolj zapletenih in zapletenih področij za pridobivanje črnila. Številni zvezdniki se odločijo, da bodo videti bolj privlačni in oboževalci jim sledijo. Tako je ta oblika tetovaže za ustnice precej super in izgleda res neverjetno.

 • Oprosti, oblikovanje tetovaže za ustnice

Tetovaža za ustnice

S pomočjo tetovaže ustnic lahko izrazite svoje najbolj notranje želje in občutke ali pa samo za kakšno zabavo. To je odličen dizajn, ki je narejen in izgleda super. Resnično mi je všeč neverjeten dizajn tetovaže za ustnice, ki izgleda precej preprosto, vendar je to zato, ker možnost umestitve to pokriva.

 • Dizajn tetovaže za ustnice za ljubezen

Tetovaža za ustnice

Ta oblika tetovaže za ustnice izgleda precej super. To je narejeno s črnim črnilom, ki izgleda izjemno. To je veličasten dizajn, ki ga lahko naredite, kar želite. Majhna je zaradi načina izdelave. Oblikovanje tetovaže za ustnice ni enostavno, saj bi potrebovali veliko potrpljenja, da bi sestali oblikovalsko tetovažo ustnic.

 • Skully Lip Tattoo Design

Tetovaža za ustnice

Ta oblika tetovaže za ustnice izgleda precej super. To je narejeno s črnim črnilom, ki izgleda izjemno. To je veličasten dizajn, ki ga lahko naredite, kar želite. Majhna je zaradi načina izdelave. Oblikovanje tetovaže za ustnice ni enostavno, saj bi potrebovali veliko potrpljenja, da bi sestali oblikovanje tetovaže ustnic.

 • Oblikovanje tetovaže medene ustnice

Tetovaža za ustnice

Najbolj nore stvari lahko dodate, ko se odločite za čudovit dizajn tetovaže za ustnice, ki bi izgledal precej super. Ta oblika tetovaže za ustnice je odlična, ki jo lahko naredite in izgleda super. Zelo mi je všeč ta oblika, ki je precej v redu in še vedno izgleda zelo pomembna. To je super.

 • Oblikovanje tetovaže za ustnice

Tetovaža za ustnice

Resnično mi je všeč ta neverjeten dizajn tetovaže za ustnice, ki je najpreprostejši dizajn, ki ga lahko dobite. Taka področja namestitve, kot je oblikovanje tetovaže za ustnice, so odlične za preprosto zasnovo, ki bi izgledala popolnoma neverjetno. Mislim, da bi bila tovrstna oblika lahko super in na ustnice si lahko natisnemo preprosto tetovažo.

 • Da, oblikovanje tetovaže za ustnice

Tetovaža za ustnice

Zelo mi je všeč ta krepka tetovaža ustnic, ki je narejena in izgleda super. Preprosta oblika je kot nalašč za oblikovanje tetovaže za ustnice, saj je precej boleče območje. To je odlična, ki jo lahko naredite, če želite zaradi svoje umestitve in kako edinstvena je od ostalih modelov.

 • Fantastično oblikovanje tetovaže za ustnice

Tetovaža za ustnice

Oblikovanju tetovaže za ustnice lahko dodate različne oblike, ki bi izgledale super. Oblikovanje tetovaže na ustnicah ni nujno preveč izdelano ali dekorativno, lahko pa je eno najpreprostejših oblikovanj. Lahko je preprosto beseda ali samo preprosti elementi, ki bi izgledali precej super.

 • Prilagojeno oblikovanje tetovaže za ustnice

Tetovaža za ustnice

Trende, ki so tako bizarni kot oblikovanje tetovaže za ustnice, večinoma napredujejo zvezdniki. Oboževalci so nato ujeli trende svojih najljubših zvezdnikov, kot je ta oblika tetovaže za ustnice, in se narisali na istem mestu. Nekateri tako številni umetniki so imeli čudovit dizajn tetovaže za ustnice, ki izgleda super.

 • Oblikovanje cvetličnih tetovaž za ustnice

Tetovaža za ustnice

Resnično mislim, da bi ta oblika izgledala super. Če vam je všeč takšen dizajn, ga lahko naredite kot del oblikovanja tetovaže za ustnice. Resnično menim, da je ta zasnova super. Je preprost, a zelo edinstven in je najboljši in pomemben del oblikovanja tetovaže za ustnice. Ta ideja mi je zelo všeč. Tetovaže na ustnicah so lahko nekoliko težke za ljudi, ki imajo nizko stopnjo tolerance na bolečino, vendar je to nekaj edinstvenega, kar morate upoštevati, če je to vaše stališče.

 • R.T.R. Oblikovanje tetovaže za ustnice

Tetovaža za ustnice

Čeprav lahko oblikovanju tetovaže za ustnice dodate barve, je priporočljivo, da tega ne storite. Vendar bi dodajanje barv vašemu dizajnu tetovaže za ustnice dalo malo več pridiha. Ta oblika tetovaže za ustnice izgleda precej super in je odlična ideja, če želite nekaj edinstvenega in osebnega v svoji zbirki tatoo.

Znane osebnosti s tetovažami za ustnice

 • Oblikovanje tetovaže za ustnice Noah Cyrus

Znane osebnosti s tetovažami na ustnicah

Avgusta 2018 je Noah Cyrus podobne tetovaže ustnic pripisal svojemu prijatelju Lucasu Machadu, ki je manekenka. Izbrali so izraz “Reh”, s katerim se raje pokličejo. Zdi se, da je njihova parafraza “rawr”.

Tetovaže so bile spontana odločitev. Pravzaprav sta bila zunaj z drugim modelom Calebom Cechoto, ki je ravno tisti dan na kratko pripravil škorpijona na roki, ko so se odločili, da bodo dobili nekaj svojega črnila. “Z Lucasom sva se pravkar odločila, da se bova počutila,” je med nasmehom povedala Noah v svoji zgodbi na Instagramu. “O moj bog, to je moje življenje, ves čas – več tetovaž!” Prej je imela več kot 20 črnil, toda to je bilo zanj prvo.

 • Oblikovanje tetovaže za ustnice Jordyn Jones

Znane osebnosti s tetovažami na ustnicah

Po tem, ko je na BeautyConu prejela prvo črnilo, Jordyn Jones ni izgubila časa pri tetoviranju dveh in treh. 18-letna zvezdnica se je z umetnikom Romeom Lacostejem sestala le dva tedna, ko ji je uspelo dobiti vrtnico na strani in ta tetovaža na ustnici “BABY” je bila natisnjena z drugo črko “B”. Čeprav je tetovaža videti neumna, je nekaj, o čemer si je prej dolgo predstavljala. Na svojem Instagramu je razkrila in nagovorila:

potem, ko sem si to želel štiri leta … ustnica od @romeolacoste? “OTROK” z B nazaj? (3. tetovaža)

Črnilo se ni dobro pritrdilo na osrednje črke, zato je nekaj dni uspelo popraviti. Na številnih njenih fotografijah je res videti kot “BASY” ali “BA $ Y” bolj kot “BA? Y. “

 • Madison Beer Lip Tattoo Design

Znane osebnosti s tetovažami na ustnicah

Prvo črnilo Madison Beer je bilo na sredini ustnice izraz “Honey”. To črnilo je dobila marca 2017 in o tem se je že večkrat pogovarjala, vendar je minilo več kot eno leto, preden ga je kdo resnično dojel. Oboževalci so zagotovo prvi vtis o skriti tetovaži dobili junija 2018, ko je izšel njen videospot s pesmijo “Home With You”. Video vključuje kratek posnetek Madisonove notranje ustnice od blizu.

Med je ime enega izmed Madisoninih ljubljenih psov, ki ga je v naslovu Instagrama priznala kot “ljubezen svojega življenja”. Najprej je imela drugega psa po imenu Boo Boo in ime Honey vzela kot navedbo resničnostne televizijske zvezde Honey Boo Boo.

Madison naj bi bil izjemen ljubitelj psov. Raziskave prek njenega Twitterja zbirajo komentarje, kot so »zdravo, ljubim pse na svidenje«, »komaj čakam, da bom starejši, da bom lahko živel s 500 psi«, in »kaj so ljudje naredili, da so si zaslužili takšno darilo, kot so psi«.

Marca 2017 je spremljala ljubimca Jacka Johnsona Claudia Tihan, ko je od svojega umetnika Rafaela Valdeza dobila svoje črnilo za ustnice. Torej je nekoliko podobna tetovaža, vendar izgleda, da je imela Madison najprej svojo. Še veliko več slik Madison in njenih psov si lahko ogledate v njenih objavah na družabnih medijih.

 • Oblikovanje tetovaže za ustnice Erika Costell

Znane osebnosti s tetovažami na ustnicah

Erika Costell ima nenavadno besedo “koza” v ustih.

 • Woahhvicky oblikovanje tetovaže za ustnice

Znane osebnosti s tetovažami na ustnicah

Woahhvicky ima na spodnji ustnici črnilo, ki se glasi »ZONE 6« za območje Atlante, za katero izjavlja, da je iz.

 • Dizajn tetovaže za ustnice Alissa Violet

Znane osebnosti s tetovažami na ustnicah

Alissa Violet ima precej preprosto tetovažo, narejeno s črnim črnilom, ki se glasi: “BO $$”.

 • Oblikovanje tetovaže za ustnice Ruby Rose

Znane osebnosti s tetovažami na ustnicah

Ruby Rose ima na notranji strani ustnice napis “MEOW”. “To je bilo najbolj boleče,” je povedala za revijo Canvas. “Tako čudno je, da si iglo položite kar na obraz. Jasno je, da nikoli ne bom imel estetske operacije, ker je bilo to zame dovolj strašljivo. “

 • Oblikovanje tetovaže ustnic Paris Jackson

Znane osebnosti s tetovažami na ustnicah

Aprila 2016 je Paris Jackson na sredini ustnice natisnila izraz “MÖTLEY” za znano metal skupino Mötley Crüe. “Večina tetovaž na ustnicah je začasnih in vsi ste mi bili najljubši od 12. leta, zato sem ugotovila, zakaj ne,” je tvitnila bobnarju Mötley Crüe Tommyju Leeju. Uspešno je umetniku ponudila trajnejšo ponudbo z logotipom albuma Dr. Feelgood na bicepsu.

 • Oblikovanje tetovaž za ustnice Kendall Jenner

Znane osebnosti s tetovažami na ustnicah

Kendall Jenner si je v spodnjo ustnico tetovirala besedo “mijauu”, ki jo je naredil znani tetovator Jon Boy.

 • Mindy White Lip Tattoo Design

Znane osebnosti s tetovažami na ustnicah

Prvo črnilo Mindy White je z izrazom “dadgum” na sredini spodnje ustnice. “Daggum” je izraz, ki ga Mindy izvaja namesto uporabe kletvic. Ona razlaga:

To je kot reči “dang” ali “damn”. Ne maram kletvic, zato jih poskušam ne uporabljati. “Daggum it” je isto kot reči “Dang it”. To je precej južni izraz.

Mindy si je to tetovažo naredila, ko je bila na Warped Tour 2006, tako da se je vedno lahko spomnila njenega doma. Mindy, ki jo je spodbudila prijateljica s “sušijem” na ustnicah, se je najprej zamislila nad tem, da je dobila “žar” kot hvalnico svojemu domu v Tennesseeju. Raje se je odločila za “daggum”, da bi jo pozvala k staršem.

Bili smo na turneji Warped in ta tip si je brezplačno tetoviral. Imam prijatelja, ki ima “suši” s puščicami, ki so ji kazale po grlu, in hotel sem si privoščiti “žar”. Kar je smešno, vesel sem, da nisem, ker sem zdaj vegetarijanec. Zato sem razmišljal “kaj lahko dobim, kar me spominja na dom?” in moji starši vedno rečejo “daggum”, na primer “dang it”, “daggum it”. Tako sem dobil.

 • Oblikovanje tetovaže za ustnice Meghan Rienks

Znane osebnosti s tetovažami na ustnicah

Meghan Rienks ima zelo preprosto tetovažo, ki govori, “GTB” na notranjem delu ustnic, kar je precej dobro.

 • Kesha Lip Tattoo Design

Znane osebnosti s tetovažami na ustnicah

Kesha je napisala “SESAJ!” na sredini ustnice junija 2012. Notranja ustnica se običajno uporablja za smešne tetovaže, kot so te, ker je skoraj vedno prekrita, vendar je Kesha svojo fotografijo razkrila na fotografiji, ki jo je objavila na svojem Twitterju.

Črnilo je dobila kot način, da pokaže svoje antagoniste. Conanu je pojasnila: “Nekako sem se naveličala vseh gnusnih blogerk in rekla sem:” veš kaj, zanič. “

 • Allison Green Lip Tattoo Design

Znane osebnosti s tetovažami na ustnicah

Prva oblika Allison Green je bila “5150” v spodnji ustnici, ki jo je dobila januarja 2011. 5150 je zakon v zvezni državi Kalifornije za nenadzorovano psihiatrično zaponko, ki nakazuje, da lahko policiste osebo aretirajo, če oceni grožnjo sebi ali drugim zaradi duševne motnje. Ali z lastnimi besedami Allison: “To pomeni pravno noro.”

 • Oblikovanje tetovaže ustnic Justine Skye

Znane osebnosti s tetovažami na ustnicah

Prva povezava Justine Skye je bil nasmejan obraz na sredini ustnice. Njegov pomen je v objavi na Instagramu opisala: »stvari, ki jih dobiš, ko imaš 15 let, čeprav je precej sranje, je še vedno moja priljubljena | pomen: ne glede na to, kako se počutim zunaj, se nekaj znotraj še vedno smeji, lol. precej čudno “

 • Zonnique Pullins oblikovanje tetovaže za ustnice

Znane osebnosti s tetovažami na ustnicah

Zonnique Pullins ima na notranji strani ustnice precej preprosto tetovažo, na kateri piše “King”

 • Oblikovanje tetovaže za ustnice Miley Cyrus

Znane osebnosti s tetovažami na ustnicah

Miley Cyrus je marca 2014 na svoji turneji po Bangerzu dobila emblem rumene jokajoče mačke na notranji ustnici. Tema “žalostna mucka” se je prvič pojavila na ameriških glasbenih nagradah leta 2013, kjer je predstavila svojo pesem “Wrecking Ball” v prisotnosti videa jokajoče mačke. Njena ozadja za turnejo po Bangerzu so izpostavila mačke in druga bitja, ki jih je ustvaril Ren & Stimpy ustvarjalec John Kricfalusi. “Naša celotna turneja dobesedno temelji na živalih,” je povedala za MTV. “Njegova umetnost vodi veliko turneje.”

 • Oblikovanje tetovaže za ustnice Melissa Marie Green

Znane osebnosti s tetovažami na ustnicah

Prvo oblikovanje Melisse Marie Green je bilo “I ♥ $” (I Love Money) na sredini ustnice. To tetovažo je dobila poleti 2009, ko so bili milijonarji na Warped Tour. Ker tetovaže na ustnicah izgubijo črnilo in jih je enostavno oblikovati, je Melissa to tetovažo ponovila januarja 2011, medtem ko se je njen brat Allison Green pripravljal na prvo tetovažo, tudi na ustnici.

 • Oblikovanje tetovaže ustnic Carah Faye Charnow

Znane osebnosti s tetovažami na ustnicah

Tetovaža “PMA” na ustnici Carah Faye Charnow vztraja zaradi “pozitivnega duševnega odnosa”. Vrednost ohranjanja PMA je poudarjena v naravni kulturi.

 • Oblikovanje tetovaže ustnic Carah Faye Charnow

Znane osebnosti s tetovažami na ustnicah

Sarah Faye Charnow je imela prej na sredini ustnice natisnjen izraz “otročje”. Od takrat je postala lažja in je bila nadomeščena s tetovažo “PMA”. Pojasnjuje: “Tetovaža je morda zbledela, vendar sem še vedno otročji.”

 • Kitty Pryde tetovaža za ustnice

Znane osebnosti s tetovažami na ustnicah

Kitty Pryde ima črnilo “Prince $$” na notranji strani ustnice. Oblikovanje izžareva v svojem videospotu “Okay Cupid” v svojem delu rapa, ki pravi: “Ampak jaz sem princesa, beri mi ustnice, krepko je.”

Prednosti in slabosti tetovaže za ustnice

Čeprav se lahko zdi, da so modeli tetovaž za ustnice zelo nenavadni in izjemno edinstveni, obstajajo nekatere posebne prednosti in slabosti pri oblikovanju tetovaž za ustnice. Torej, preden se odločite za eno, morate tukaj preveriti prednosti in slabosti:

Prednosti tetovaže ustnic:

Ne glede na to, ali se bojite oblikovanja tetovaže za ustnice, k temu pride res nekaj prednosti. Ustnice so ena najpomembnejših točk za nanos črnila, tukaj pa so še druge prednosti:

 1. So super trendi: Modeli tetovaže za ustnice so super trendi, saj že lahko vidite kopico zvezdnikov, ki postavljajo modele tetovaž za ustnice. Ponašajo se z njimi na vseh svojih družbenih medijih in ta trend se je nenadoma povečal. Vedo, da tetovaže ustnic ne bodo trajne in bodo izginile hitreje kot druge. Pravzaprav tudi raven bolečine pri oblikovanju tetovaže za ustnice ni bila preveč.
 2. Zelo enostavno jih je skriti: No, kaj je lažje skriti kot na ustnicah? To je eden najpomembnejših razlogov, zakaj ljudje dobijo tetovažo za notranjo ustnico in ohranijo svoje tetovaže osebne. Popolnoma so nevidni za tekače, ki jih želite namerno pokazati.
 3. So začasni: Če želite tetovažo, vendar niste prepričani, ali jo boste obdržali večno? No, ravno zato so modeli tetovaže za ustnice najboljši za vas. Niso tako dolgotrajni samo zaradi svoje lokacije. Usta so polna več dejavnosti čez dan in zaradi vsega trenja ponavadi zbledijo hitreje kot drugi modeli.
 4. Odlično mesto za smešne tetovaže: Dizajn tetovaže za ustnice je odličen tudi, če želite v svojo zbirko oblikovanja tetovaž dodati nekaj nenavadnega ali smešnega. Z lahkoto se skrije in bi bila zato odlična možnost.

Slabosti modelov tetovaže za ustnice:

Ne glede na to, kako mikate, da bi dobili tetovaže za ustnice, so v to vpletene tudi nekatere slabosti. Obstaja celo veliko tatoo umetnikov, ki bi vam zaradi številnih tveganj, povezanih s postopkom izdelave in celo pozneje, zagotovo svetovali, da nimate notranje tetovaže. Za oblikovanje tetovaže ne more veliko ljudi. Preberite slabosti oblikovanja tetovaže za ustnice:

Hitro zbledijo: dejstvo, da so tetovaže za ustnice čim bolj začasne. Res je razočaranje, ker so tetovaže lahko nekoliko drage, vendar ne trajajo več kot nekaj let. Povprečna dolžina oblikovanja tetovaže za ustnice je nekaj tednov do mesecev. To je tudi zato, ker notranjost ust skozi veliko trenja in je vedno vlažna. Skozi njo teče tudi hrana, ki jo zaužijete. Tako ti dejavniki prispevajo k izginotju modelov tetovaž za ustnice.

Oblikovanje mora biti preprosto: Ko dobite tetovaže za ustnice, se morate prepričati, da mora biti dizajn zelo preprost, saj ne samo, da ima ustnica toliko prostora, ampak je težko zadržati položaj ali zelo dolg, razčlenjen in zapleteno zasnovo. Tudi če se odločite, da boste dobili večjo besedo, pri pisavah ne boste imeli toliko možnosti. Tako je nemogoče vse okrasiti.

Lahko so zelo boleče: Ko dobite tetovaže za ustnice, bi morali razmišljati tudi o faktorju bolečine. Ravni bolečine so pravzaprav zelo subjektivne in se razlikujejo od osebe do osebe. Vendar pa pri oblikovanju tetovaž za ustnice zagotovo na določeni ravni čutite nekakšno bolečino. Na ustnicah je veliko živčnih končičev, zato se bomo soočili z bolečino na tem področju. To je za večino ljudi smiselna izbira.

Povečano tveganje okužbe: Najnevarnejša stran oblikovanja tetovaže za ustnice je, da imate večje tveganje okužbe kot drugi deli telesa. Usta so gojišče bakterij in to bi samo povečalo vaše težave. Oblikovanje tetovaže ustnic zahteva strogo pozornost po oskrbi. Navodila morate upoštevati versko in nikoli ne preskočite ničesar pri oblikovanju tetovaž za ustnice. Pojavili se bodo tudi otekline in vnetja, vendar je to normalno. Želeli boste, da se vaši modeli tetovaž za ustnice popolnoma zacelijo, da boste lahko zmanjšali tveganje okužbe.

Modeli tetovaže za ustnice se morda zdijo zelo trendovska in drzna stvar, vendar morate uravnotežiti prednosti s slabostmi in resnično razmisliti, ali bi morali nadaljevati. Za nekatere ljudi je to naravnost tvegano, drugi pa si upajo. Izbira je vaša.

Tveganja s tetovažami na ustnicah

Človeška bitja so bila vedno zelo radovedna glede telesnih sprememb, ki vključujejo tetovaže in piercinge, včasih pa so njihovi modeli tetovaž nekaj zelo osebnega, kar služi tudi kot simbol statusa, verskega prepričanja, amuleta, izjavljanja ljubezni, okraskov in celo včasih neke vrste kazni (zaporniške tetovaže!) Ljudje so si tetovirali toliko delov telesa, tudi notranjo sluznico ustnic, dlesni in trdo nebo kot obliko samoizražanja.

Trend oblikovanja tetovaž za ustnice se je povečal, potem ko je Miley Cyrus leta 2014 objavila sliko svoje smeško tetovaže, nenadoma pa se trend oblikovanja tetovaž za ustnice takoj pojavi. NE samo oboževalci, ampak tudi številni zvezdniki so si privoščili oblikovanje tetovaže za ustnice. Ljudje, ki dobivajo tetovaže za ustnice, vam bodo povedali, da so super trendovske oblike, ki se zaradi svoje velikosti in najboljšega dela zlahka skrijejo in so poceni: izjemno oseben. Ljudje, ki sledijo higieni, pa vam bodo povedali nasprotno in razloge, zakaj se ne smete lotiti oblikovanja tetovaž za ustnice. Pred tem smo razpravljali tudi o prednostih in slabostih oblikovanja tetovaže za ustnice.

Ne glede na to, koliko slabosti ima tetovaža na ustnicah, vsekakor obstaja nekaj tveganj, ki gredo z roko v roki z modeli za tetoviranje ustnic. Odkrivamo vse možne okužbe in tveganja, ki jih lahko doživite pri oblikovanju tetovaže za ustnice:

 • Večje tveganje za nastanek bolezni, ker ustna votlina skriva tone bakterij v prostoru za namestitev tetovaže, zato bo po jedi in kajenju več dni po namestitvi potrebna ustna voda brez alkohola.
 • Alergijski odzivi zaradi rdečega barvila, ki lahko vsebuje cinober, za katerega je ugotovljeno, da poslabša ustno votlino.
 • Povečano tveganje za bolezni, ki se prenašajo s krvjo, kot sta hepatitis B in C zaradi možnih nesterilnih postopkov ali kontaminiranega črnila
 • Lahko je izredno boleče, tako po celotni metodi kot po njej.
 • Edini začasen, ker črnilo ni dovolj vstopilo v sluznico in hiter preobrat celic v ustni votlini, se večina konča le nekaj mesecev do pet let.
 • Uživanje obrokov z visoko vsebnostjo kislin, kot so kis, paradižnik in agrumi, lahko po metodi nekaj časa gori.

Kako izbrati najboljšega tetovatorja za tetoviranje ustnic

Kot ste videli, obstaja veliko pomanjkljivosti in tveganj, preden se lotite oblikovanja tetovaže za ustnice. Ljudje, ki želijo dobiti tetovaže za ustnice, se morajo zavedati poverilnic in usposabljanja svojega umetnika za tetoviranje. Potreba po potrditvi, ali ima umetnik licenco, ko se zakonodaja spreminja iz države v državo. Nekatere države zahtevajo zaključek akreditiranega programa usposabljanja tetovatorjev in zmagoslavno doseganje pisnega izpita ter CPR in potrdilo o prvi pomoči. Na tej točki za intraoralne tetovaže ni potrebno dodatno izobraževanje ali praksa.

Morali vam bodo svetovati o tveganjih in težavah, s katerimi se lahko soočite pri oblikovanju tetovaže za ustnice, in biti čim manj diskretni, kot je to dolžnost. Dober tetovator bi vam natančno povedal o vseh postopkih oblikovanja tetovaž za ustnice, ki vključujejo postopek, postopek zdravljenja in potrebno nego. Čeprav obstaja nekaj postopkov pred zdravljenjem, ki jih je treba upoštevati, preden se lotite oblikovanja tetovaže za ustnice, da lahko odpravite tveganja.

Če še vedno želite iti z najbolj trendovsko obliko tetovaže, tudi ko so na mizi vsa tveganja, morate potrditi, ali salon za tetoviranje uporablja ustrezne metode in tehnike sterilizacije. Celoten postopek je treba izvesti z umetnikom z licenco države z vsemi varnostnimi ukrepi. Bolje je, da vedno znova preverjate, kot da vam je žal.

Navodila za nego ustnic po tetovažah

Modeli tetovaže za ustnice bi potrebovali več nege in nege pred in po posegu. Prva stvar je, da po ustnicah ne morete jesti veliko. Zato bi morali pred obiskom tetovažnega salona po svoje oblikovati obilen obrok.

Ko morate oblikovati tetovaže za ustnice, je lahko tudi težje jesti. Bi se radi izognili določenemu segmentu hrane, zlasti ki ima višjo kislost, kot sta kis in paradižnik, kar vam bo povzročilo veliko neprijetnosti, zlasti za nekaj dni. Prav tako bi morali vsake 3 do 4 ure izpirati usta z dobro protibakterijsko vodo, da se izognete kakršnemu koli tveganju in okužbam. To boste morali početi, dokler se vaša tetovaža ustnic popolnoma ne zaceli, zato se ne bojte tega narediti 3 do 4 -krat na dan!