Tetovaže

50+ čudovitih modelov in idej za tetovaže Adama in Eve

 Vsi poznamo Adama in Evo kot prva moška in žensko, ki sta kdaj obstajala na zemlji v skladu z mitom o ustvarjanju Abrahamovih religij. Njihov pomen v običajnem življenju je v tem, da so osrednjega pomena za prepričanje o bratstvu, saj v bistvu izvirajo iz ene družine, pri kateri imajo vsi en sam par prvotnih prednikov. Skupaj z ustvarjanjem Adama in Eve prihajata tudi najpomembnejša dogodka v krščanstvu, to je človekov padec s storitvijo izvirnega greha. Pomembni so v krščanstvu, ne pa v drugih religijah, kot sta judovstvo ali islam.

S povečanjem števila ljudi, ki si kristjanske tetovaže prikazujejo v čast svoje verske strani, lahko opazimo, da se število ljudi, ki si tetovirajo tudi Adama in Evo, povečuje. Obstaja več razlogov, zakaj se ljudje odločijo za oblikovanje tetovaže Adama in Eve, in tukaj je nekaj razlogov, zakaj.

Pomen tetovaže Adama in Eve

Vsebina (kliknite za skok)

 • Pomen tetovaže Adama in Eve
 • Seznam tetovaž Adama in Eve

Po veliko bolj tradicionalnih besedilih je Bog ali Jahve ustvaril prvo bitje, Adam, v času, ko je bila zemlja še nična. Adam je bil ustvarjen iz zemeljskega prahu in mu je v nosnice dihal dih življenja. Nato je dobil rajski vrt, v katerem bi lahko živel in se trudil, vendar mu je zapovedal smrtno kazen, naj ne je prepovedanega sadja: sadja “drevesa spoznanja dobrega in zla”.

Da Adam ne bi bil sam, je Bog nato ustvaril druge živali in ptice, vendar se mu je to zdelo nezadostno, iz lastnega prsnega koša, imenovanega Eva, ustvaril drugo bitje. Oba sta bila utelešenje nedolžnosti, dokler se Eva ni predala skušnjavi zle kače, Adam pa ji je sledil in jedel prepovedano sadje.

Oba sta prepoznala svojo goloto in se pokrila s figovimi listi. Prej je Bog razglasil njune kazni- za Evo, bolečino med porodom in podrejenost človeku in Adamu, ki se je spustil na nesrečno mesto, s katerim se mora potiti in mučiti za svojo prehrano.

Zato se v čast tega v krščanstvu in spomina na prvotne grehe marsikdo odloči, da si na kožo nanese tetovažo Adama in Eve. Lahko bi bil opomnik, da bi živeli bolj krepostno življenje, ali pa bi ga lahko napisali s črnilom za estetske namene. Drug razlog za pridobitev Adama in Eve je lahko spomin na bistvo bratstva.

Tu je seznam 50 najboljših modelov tatujev Adam in Eve za vas!

Seznam tetovaž Adama in Eve

 • Rdeče jabolko Original Sin Tattoo Design

tetovaže Adam in Eve

Ta tetovaža, ki sta jo navdihnila Adam in Eva, izgleda odlično z veliko uporabljenimi barvami. Narejen je na rokah uporabnika in prikazuje držanje prepovedanega sadja s kačo, ovito okoli rok. Vsi poznamo zgodbo o padcu Adama in predvečer z neba in to je odlična predstavitev.

 • Oblikovanje tetovaže Eve

tetovaže Adam in Eve

Ta čudovita podoba predvečer gleda v nas, Oči so precej prodorne, kar kaže na skušnjavo. Opazite lahko kačo, ki prihaja iz ugrizenega dela prepovedanega sadja, skozi katerega sta morala Adam in Eva pasti iz nebes. Všeč mi je način, kako je obdana s številnimi drugimi sadeži, da vsiljuje idejo padca iz milosti.

 • Oblikovanje tetovaže kače

tetovaže Adam in Eve

Če si želite oblikovati tetovažo Adama in Eve, se lahko vedno odločite za kačo in prepovedano sadje, ker je to precej ikonično in pomemben vidik njunega življenja in človeštva. Tu kača izvira iz šopka lepo narejenega cvetja. Hrbtna stran je odlična možnost postavitve takšnih modelov.

 • Zmijo Adam in Eva oblikovanje tetovaže

tetovaže Adam in Eve

Barve so v tem dizajnu tetovaže Adama in Eve zelo svetle, zato izgleda bolj privlačno. Barve lahko poživijo vsak dizajn, vendar lahko barve, ki jih izberete, močno vplivajo na celoten videz. Prefinjene barve dajejo realističen učinek, svetlejši odtenki pa bolj kot v risanki.

 • Kul oblikovanje tetovaže Adam in Eve

tetovaže Adam in Eve

Ta oblika tetovaže je kot nalašč za roke, saj prikazuje kačo, ki se valja proti zapestju. Takšni modeli so navpični in jih je mogoče izdelati na mestih, kot so roke, noge, stegna ali celo vrat. Ne potrebuje toliko prostora. Tu sta kača in jabolko precej spodobni in vidni svojim opazovalcem.

 • Zlobno oblikovanje tetovaže Adam in Eve

tetovaže Adam in Eve

Kača je tukaj videti precej zlobna in barve se glede na to uporabljajo. Kača je precej otežena s svojimi očesi prav na prepovedanem sadju. Dilema je precej očitna pri izbiri lepega in svetlega prepovedanega sadja, vendar s ceno. Takšna je bila dilema Adama in Eve.

 • Oblikovanje tetovaže Adama in Eve na prsih

tetovaže Adam in Eve

Ta oblika je precej ustvarjalna, čeprav nima barv. Dve roki, ki prihajata z vsakega konca skrinje, izgledata precej zlobno. So v položaju, ki oklepa prepovedano sadje, ki je narejeno v središču srca. To je znak, da je skušnjava vedno lepa, a prinaša ceno.

 • Realistično oblikovanje tetovaže Adam in Eve

tetovaže Adam in Eve

To je super realistična oblika kače in sadja. Barve so lepo uporabljene z učinkom senčenja, kar daje 3D in hiperrealističen učinek. Ta oblika bi izgledala odlično na strani trebuha, od prsi do pasu. Lahko pa s takšno zasnovo celo dobite tetovažo polnega brata Adama in Eve.

 • Zlo prepovedano oblikovanje tetovaže sadja

tetovaže Adam in Eve

Tukaj je Eva videti kot zla skušnjava z dobesedno zlobnim jabolkom v rokah. Vidite, da je tudi kača pripravljena na korak. Skušnjava bi lahko bila za sodobne ljudi karkoli. Na primer, uporabnik je tukaj napisal tudi besedo “ekstazi”, zato so verjetno droge zanj skušnjava.

 • Oblikovanje tetovaže zlobnih kač

tetovaže Adam in Eve

Ta tetovaža je zelo realistična, najboljši del pa je, da ima v ličenju samo črno črnilo. Zlo zasnovo lahko opomnimo, da se morate boriti proti lastnim skušnjavam ali čemur se vam zdi slabo. Vključuje vse vrste ponaredkov in goljufij, ki nam utirajo pot od pravega krščanskega življenja, ki naj bi ga vodili.

 • Cartoon Like Adam and Eve Tattoo Design

tetovaže Adam in Eve

Dodajanje barv naredi razliko. Pravzaprav gre za barve, ki naredijo ali razbijejo obliko tetovaže. Če iščete bolj realističen videz, bi morali izbrati bolj realistične barve, vendar lahko izberete nekonvencionalne barve, kot je ta slika tetovaže, če ste v redu z videzom, podobnim risanki.

 • Oblikovanje tetovaže Adama in Eve na roki

tetovaže Adam in Eve

Roka je odlična ideja za postavitev, če želite, da je vaša tetovaža majhna, a opazna za opazovalce. Roka je tudi prvo mesto, ki ga človek pogleda. Torej, če resnično želite narediti vpliv in povedati nekaj s svojo obliko tetovaže, mislim, da bi bila roka precej kul možnost.

 • Oblikovanje tetovaže Adama in Eve na roki

tetovaže Adam in Eve

Tukaj si lahko ogledate modrooko in rdečkasto Eve s hudim sadjem. Oči in ustnice so znaki skušnjave. Njene čudovite črne pramene so zapleteno narejene z zeleno kačo, ki je zvita v njih. Spominja me na Meduzo, ki je bila tudi zla čarovnica. Barvite rože dajejo čudovit kontrast.

 • Oris oblikovanja tetovaže Adama in Eve

tetovaže Adam in Eve

Preprosta zasnova prepovedanega sadja in kače izgleda odlično. Morda sploh ne potrebujete barv in polnjenja s črnim črnilom. Obris zasnove je sam po sebi videti super. Nosilec je to tetovažo nalepil v noge, kar je precej trdna možnost postavitve za takšno zasnovo.

 • Klasično oblikovanje tetovaže Adam in Eve

tetovaže Adam in Eve

To je klasična oblika tetovaže Adama in Eve, ki prikazuje Adama in Evo, ki stojita pred prepovedanim drevesom in držita hudobne sadeže, ki bi jim prinesli pogubo. Pravzaprav je uporabnik napisal “skušnjavo” s krepkimi črkami tik pod obliko tetovaže Adama in Eve. Verjetno je to zanj opomnik.

 • Prepovedano oblikovanje tetovaže prepovedanega sadja na roki

tetovaže Adam in Eve

Taka tetovaža bi najbolj ustrezala vaši nadlakti. Vidite lahko zlobno ljubico, ki jo zvija ogromna in zlobna kača. Zelena barva kače je simbol njene zle narave. Drevo nad njo ima okostje, ki gleda naravnost vanjo, kar je tudi simbol zla, ki čaka, da bo padla v sramoto.

 • Barvito oblikovanje tetovaže Adam in Eve

tetovaže Adam in Eve

Ta barvita tetovaža Adama in Eve izgleda, kot da je vzeta iz neke serije Princess. Izdelane so v animiranem slogu z lepimi in svetlimi barvami. Obrazne poteze Adama in Eve so tudi precej risane in zaradi tega so daleč od resničnosti. Je pa odličen opomin na resnične grehe tega sveta.

 • Odlično oblikovanje tetovaže kač

tetovaže Adam in Eve

Črna ali zelena zlobna kača, ki visi z veje in je ovita okoli prepovedanega, je klasična predstavitev grehov Adama in Eve. Ta tetovaža predstavlja enako. Če želite narediti svojo tetovažo edinstveno, lahko dodate več drugih elementov, ki bi oblikovanju tetovaže Adama in Eve dali drugačno perspektivo.

 • Popolno oblikovanje tetovaže Adam in Eve

tetovaže Adam in Eve

Ta oblikovalka tetovaže Adama in Eve je videti zelo klasično. Celotno delo je narejeno s črnim črnilom, vendar je videti osupljivo. Na sredini je slika Adama in Eve, ki grešita, medtem ko ju gleda zlobna kača. Cvetovi in ​​listi predstavljajo čudovit rajski vrt, kjer stoji prepovedano drevo.

 • Zlata jabolčna tetovaža

tetovaže Adam in Eve

To jabolko je nekoliko drugačno od vseh drugih, ki smo jih verjetno videli. Drugače pa je, ker je najgloblje jabolko, zaradi katerega je Eva padla v skušnjavo. Uporaba zlate barve je v tem primeru precej primerna. Črno obarvana kača prihaja iz njene notranjosti. Črna je znak zla.

 • Oblikovanje tetovaže Eve in kače

tetovaže Adam in Eve

To je zelo umetniška predstavitev Adamove in Evine tetovaže, ki predstavlja Evo in zlo kačo. Če pa ste opazili, tetovaža ni tako pisana kot druge tetovaže v edenskem vrtu, ki naj bi izgledale kot pomlad. Ta tetovaža izgleda precej nasprotno. Jesenskim vibracijam daje rumene liste. Verjetno to predstavlja prizor po padcu Adama in Eve.

 • Originalno oblikovanje tetovaže greha

tetovaže Adam in Eve

Tetovaža kače in jabolka je tukaj precej edinstvena, ker sta jabolko že ugriznila, verjetno sta bila Adam in Eva. Območje namestitve je precej veliko, kar je izbral uporabnik.

 • Eve Tattoo Design na roki

tetovaže Adam in Eve

Zdi se, da Eve gleda z zelo hudobnim očesom. Glavni cilj pridobivanja takih Adama in Eve je, da ju opomnijo, da ne smemo pasti v skušnjavo, ker rezultat ni tako velik.

 • Oblikovanje tetovaže Adama in Eve na rokah

tetovaže Adam in Eve

Ta oblika ni edinstvena, ampak tudi precej umetniška. Izgleda zelo risano, vendar ima pomemben pomen. Prikazuje zlobno kačo s svojimi očmi okoli prepovedanega sadja, po drugi strani pa portret Eve s solzami, ki se ji valjajo po očeh, kar kaže, da je storila zločin. Uporabljene barve so zelo svetle in naredijo celoten dizajn še bolj privlačen.

 • Oblikovanje tetovaže Adam in Eve s polno roko

tetovaže Adam in Eve

To je dolga zasnova Eve, ki drži prepovedano sadje. To je odličen dizajn za takšne možnosti namestitve, kot sta roka ali noge. Res je, da je zasnova zelo realistično narejena in je bila narejena zelo zapleteno s tankimi potezami.

 • Oblikovanje tetovaže Adam in Eve stranskega rebra

tetovaže Adam in Eve

Precej preprosta zasnova kače in prepovedanega sadja, vendar je zelo ljubka. Je ogromna in takšne barve so bile uporabljene tako, da se ujemajo z naravno barvo kože. Po mojem mnenju zelo lepo. Stranska stran reber je precej modna možnost postavitve, če mene vprašate.

 • Izvirno oblikovanje obarvane tetovaže greha

tetovaže Adam in Eve

Tukaj lahko vidite, da je kača že položila svoje očesce na roke, ki držijo prepovedano sadje. Celoten videz je zelo lep zaradi uporabljenih naravnih in svetlih barv. Zdi se, da je glavni namen te zasnove estetika, vendar ima tudi zelo pomemben pomen.

 • Oblikovanje tetovaže mojstrovine Adama in Eve

tetovaže Adam in Eve

Ta zasnova je resnično mojstrovina, saj se zdi, da prihaja naravnost iz slike. Za take prizore, ki prikazujejo celotno zgodbo o Adamu in Evi, je hrbet odlična možnost postavitve. Oblikovanje je lepo narejeno s tankimi in zapletenimi potezami, zaradi katerih je videti precej neverjetno.

 • Kul oblikovanje tetovaže Adam in Eve

tetovaže Adam in Eve

Spet zelo kul upodobitev Adama in Eve, ki padata iz milosti. Zdi se, da so takšne tetovaže precej pogoste, vendar lahko oblikovanju vedno dodate nekaj novih elementov, ki mu dajo povsem nov videz ali celo spremenite območje umestitve, da postane bolj edinstveno.

 • Gotsko oblikovanje tetovaže Adam in Eve

tetovaže Adam in Eve

Tu je celotna avra tetovaže Adama in Eve precej gotska. Celoten dizajn je bil narejen zapleteno z majhnimi potezami. Način izrezovanja Eve je precej abstrakten in nekoliko strašljiv. Vendar je videti strašljivo in zlo celotna tema oblikovanja, zato se zdi, da je gotski pristop precej v redu.

 • Ogromno oblikovanje tetovaže kač

tetovaže Adam in Eve

Prodorne oči kače govorijo nedolžnemu bitju, naj se poglobi v skušnjavo. Všeč mi je, kako so jabolka prebodena z žeblji, da bi predstavila, da je hudobno sadje, in če bi ga zaužili, bi to samo uničilo. Celotna zasnova je zelo privlačna in resnično videti, roke pa so najboljša možnost postavitve za takšno zasnovo.

 • Izvirno oblikovanje tetovaže za celoten hrbet

tetovaže Adam in Eve

To je tetovaža s polnim hrbtom, ki verjetno predstavlja celotno zgodbo o padcu Adama in Eve iz milosti, torej iz nebes, da sta moralni bitji običajnega sveta. Ta tetovaža je odličen opomnik na to zgodbo in bi uporabniku pomagala, da sam ne bi padel v skušnjave, ker je konec katastrofalen.

 • Adam in Eve oblikovanje tetovaže za hrbet

tetovaže Adam in Eve

Še ena mojstrovina oblikovanja tetovaže, ki predstavlja celotno zgodbo o tem, kako sta Adam in Eva padla v sramoto z uživanjem prepovedanega sadja. Nosilec je oblikovanju dodal tudi nekaj let, ki so verjetno rojstna leta nekoga, ki ga občuduje, ali njegovih družinskih članov. Dodate lahko tudi nekakšne številke ali datume, če so za vas pomembni.

 • Adam in Eva Oblikovanje tetovaže z obema rokama

tetovaže Adam in Eve

Medtem ko ena roka predstavlja Evo, ki uživa prepovedano sadje s kačo, ki je okrogla okoli nje, druga roka prikazuje Adamovo in človekovo stisko. To je precej kul in edinstven dizajn, ker na ta način niso predstavljeni skupaj, ampak ločeno. Združevanje rok pa pove vso zgodbo.

 • Barvito oblikovanje tetovaže Adam in Eve

tetovaže Adam in Eve

Precej lep pogled na zgodbo o Adamu in Evi. Tu sta Adam in Eva tako zvita, da sama tvorita drevo sadnih sadežev. Njihove noge so korenine drevesa in to je zelo pomembna pripomba na umetniško perspektivo celotne zgodbe. Prav tako lahko vidite majhno kačo, ki visi z vej drevesa.

 • Oblikovanje tetovaže Adam in Eve v risanki

tetovaže Adam in Eve

To je zelo smešna tetovaža Adama in Eve. Navideznega Adama in Evo lahko vidite v srcu v tuji obliki. Celotna zasnova je precej smešna in podobna risanki, vendar sporočilo ostaja precej pomembno.

 • Vrhunsko oblikovanje tetovaže Adam in Eve

tetovaže Adam in Eve

Rama je vedno ena najboljših možnosti, ko gre za oblikovanje tetovaže Adama in Eve. Ta oblika izgleda lepo z napol ugriznjenim jabolkom in kačo, ki zlobno gleda proti njej!

 • Oblikovanje tetovaže s senčenim učinkom

tetovaže Adam in Eve

Še ena od mojstrovin, ki so bile natisnjene na stegno uporabnika. Ta tetovaža prikazuje, da se Eve nagiba proti prepovedanemu sadju, Adm pa tik za njo. Tatu vsebuje oba njuna portreta. Čeprav je to odlično mesto za postavitev te tetovaže, jo lahko poskusite dobiti tudi na hrbtu ali prsih.

 • Adam in Eva o oblikovanju tetovaže stopal

tetovaže Adam in Eve

Ta oblika tetovaže Adama in Eve je precej nekonvencionalna. Forst, ker je narejen na nogah uporabnika, in drugič, ker res ne vsebuje njihovih portretov, temveč le njihova imena, ki so bila označena za vsako nogo. Če torej želite nekaj edinstvenega, je to morda odgovor nanj.

 • Lepo oblikovanje tetovaže Eve

tetovaže Adam in Eve

Ta prikazuje lepoto prepovedanega sadja, medtem ko ga Eva drži. Zasnova je zelo ženstvena in izgleda resnično. Lahko vam služi kot opomnik za vodenje krepostnega življenja in iskanje kesanja, tudi če ste v svojem življenju padli v skušnjavo.

 • Oblikovanje tetovaže Black Ink Eve

tetovaže Adam in Eve

To je temna zasnova slavnega incidenta prepovedanega sadja, ki spremeni potek Adama in Eve ter za celotno človeštvo. Oblikovanje je lepo narejeno z uporabo minimalnih barv, da se ohrani surova lepota dizajna. Kako se je kača zvila okoli Eve, je videti precej klasično.

 • Obarvana tetovaža zlih kač

tetovaže Adam in Eve

Ta čudovita kača izgleda neverjetno s svetlo zelenimi in modrimi odtenki. Svetle barve takoj naredijo vašo tetovažo privlačno, zato je popolnoma odvisno od vas, če želite, da je nekaj tujega ali nekoliko bolj diskretnega. Ne glede na način, ki ga izberete, morate biti prepričani, da je najpomembnejši pomen za tetovažo.

 • Oblikovanje tetovaže Adam in Eve s polnimi skrinjami

tetovaže Adam in Eve

Razlika v tej mojstrovini je v tem, da ta tetovaža Adama in Eve ni narejena na celotnem hrbtu, ampak na sprednji strani. Ni samo s črnim črnilom, vendar se je uporabnik odločil, da bo oblikovanju dodal nekaj barv, da bo videti privlačnejši. Za celotno sliko je uporabil vse svoje dele telesa in prav zaradi tega je tako edinstven.

 • Pretty Eve Tattoo Design

tetovaže Adam in Eve

Ta zasnova tetovaže je precej osnovna, saj Eve poje prepovedano sadje. Nosilec je naredil jabolko obarvano, preostali del tetovaže pa je precej v odtenkih črne in sive. Od vas je odvisno, katero barvo želite dodati svojemu dizajnu, in stopnjo, v kateri želite, da je vaša tetovaža obarvana.

 • Minimalistično oblikovanje tetovaže Adam in Eve

tetovaže Adam in Eve

Ta je najbolj minimalističen dizajn tetovaže Adama in Eve. To je tudi čas na seznamu. Tetovaža je sestavljena iz senčne slike Adama in Eve. Pokrili so se z listi, kar se je zgodilo, ko so pojedli prepovedano sadje. To je tako velika in majhna predstavitev tetovaže Adama in Eve.

 • Odlično oblikovanje tetovaže Adama in Eve na rokah

tetovaže Adam in Eve

Ta oblika tetovaže je precej čutna in predstavlja ljubezen med Adamom in Evo. Rojena sta drug od drugega in to predstavlja tatoo. Združevanje obeh v drevo je zelo simbolično.

 • Načrt oblikovanja Eve Tattoo

tetovaže Adam in Eve

Tako kot drugi modeli tetovaž Eve na rami je tudi ta oblika minimalistična in preprosta, vendar prinaša natančen občutek, ki ga uporabnik želi vsiliti.

 • Privlačno oblikovanje tetovaže Eve

tetovaže Adam in Eve

Precej privlačna tetovaža, tale. Videz Eve je bil nekoliko spremenjen, vendar je popolnoma odvisno od vas, kako želite, da bodo videti liki v vaši tetovaži!

 • Barvita kačja in jabolčna tetovaža

tetovaže Adam in Eve

Ta tetovaža je strašljiva in hkrati srčkana, kar je verjetno posledica svetlih barv in risane predstave. Razen tega je to precej osnovni dizajn tetovaže, ki ga lahko dobite na roki.

 • Oblikovanje tetovaže Adam in Eve na teletih

tetovaže Adam in Eve

Ta oblika tetovaže je precej odlična, ker je drugačna. Najprej je narejeno zelo karikaturno z Evo na eni teleči mišici skupaj z jabolkom in kačo ter Adamom na drugi nogi, ki prikazujeta videz vampirja ali nekoga hudobnega. Lahko se odločite, da boste skupaj s svojim dizajnom tetovaže napisali nekaj pomembnih besed, tako kot je to storil tukaj nosilec.

 • Senčenje s svinčnikom Adam and Eve Tattoo Design

tetovaže Adam in Eve

Zdi se, da je zasnova Eve, ki je jedla strupeno jabolko, narejena samo s svinčnikom. Umetnikova zapletenost je hvalevredna. Tako tanke črte je težko doseči.

 • Oblikovanje tetovaže s pastelnim učinkom

tetovaže Adam in Eve

Tu so listi zloglasnega “drevesa znanja” nadomeščeni z denarjem, ki je danes tudi nekakšna skušnjava za večino ljudi, zaradi česar lahko storijo tudi številne druge grehe. Ta tetovaža je lahko odličen opomnik, da na takšne skušnjave ne smete pasti, ker bi to vodilo le v uničenje. Ideja za postavitev te tetovaže je tudi odlična. Stranski del reber zelo dobro deluje pri takšnih tetovažah.

 • Eve Outline Tattoo Design

tetovaže Adam in Eve

Ta preprosta orisna tetovaža Eve je precej elegantna. Lahko ga dobite na roko, tako kot je to storil ta nosilec. Je precej ženstven, vendar ga lahko nosijo tudi moški.

To je vse neverjetno oblikovanje tetovaže Adama in Eve za vas. Upam, da bi na njihovem čudovitem seznamu našli več kot 50 ustvarjalnih oblikovalskih tetovaž Adama in Eve.