Tetovaže

5 tetovaž Nicka Kyrgiosa in njihov pomen

Nicholas Hilmy Kyrgios je avstralski profesionalni teniški igralec. Nicholas je znan pod kratkim imenom Nick. Zaenkrat je znano, da je osvojil šest naslovov ATP in dosegel devet finalov ATP, vključno z Masters Cincinnati leta 2017. Nickovo ime je pogosto slišati zaradi njegovega vedenja in odnosa. Ima tudi nekaj zanimivih črnil za telo. Naj jih raziščemo.

Nick Kyrgios

1. Tetovaža perja

Tetovaža z nick peresom

Tetovaža: Na desni podlakti je Nick narisal pero.

Pomen: Tetovaže s perjem so simbol svobode in neodvisnosti. Prej velja za močan simbol časti. Natančneje, označuje povezavo med lastnikom, Stvarnikom in ptico, iz katere je perje je zaseden. Tetovaža s perjem simbolizira tudi zaupanje, moč in modrost.

2. Tetovaža ‘Inspire Others’

Nick Inspire Others Tattoo

Tetovaža: Na vogalu desne roke ima Nick natisnjeno kratko frazo, ki pravi: “Inspire Others”.

Pomen: Nick je dejal, da bi moral biti vsak človek v življenju osredotočen na to, da postane dober človek in navdih za vse, ki ti sledijo. Tako je ta tetovaža stalni opomnik, da se na tej filozofiji vedno dela.

3. Tetovaže na desni roki

Tetovaža Nick Kobe

Tetovaža: Na desni roki ima Nick natisnjen čudovit kos. Na zunanji strani je napis GOAT, portret prvaka NBA LeBrona Jamesa, nato pa portret Kobeja Bryanta na notranji strani podlakti. Obstaja tudi par črnil Jordon 1.

Pomen: GOAT pomeni (največji vseh časov). Nick je tetoviral Kobeja Bryanta kot poklon legendi NBA, ki je skupaj s svojo 13-letno hčerko Gianno umrla v letalski nesreči 26. januarja 2020 v južni Kaliforniji. Rekel je, da je način, na katerega je Kobe navdihnil vsakega športnika, nekaj, kar ne more storiti nobena druga oseba. Nick je tetovažo naredil od Davea Chaveza, pri čemer se je v isti tetovaži poklonil Michaelu Jordonu.

»Ko sem videl sliko, sem spoznal, da je to to. Želel sem si tetovirati nekaj od Kobeja [Bryanta] po vsem, kar se je zgodilo, “

“Kobejev dres sem nosil na dan njegove smrti, ko sem igral na OP Avstralije in to je bil zame poseben trenutek,” je dejal Kyrgios.

Objavil je video, ki razkriva njegovo tetovažo

»Kobe in kralj z mano za vedno & nekaj Jordanije 1 💉 @dseeart

4. ‘Čas se izteka’ Tattoo

Nick Time se izteka Tattoo

Tetovaža: Na desni podlakti Nicka je narisan napis “Čas teče”.

5. Tetovaža s prsti

Tetovaža s prsti

Tetovaža: Na njegovem desnem kazalcu je skupaj s številko 74 majhna tetovaža.

Pomen: Številka 74 označuje starost Nickove babice, ko je iztekla leta 2014. To je bil njegov poseben poklon njej. in številko “74” na njegovem srednjem desnem prstu.