Tetovaže

5 tetovaž in njihov pomen Robbieja Barretta

Robbie Barrett je nekdanji britanski poklicni boksar, ki je slavo pridobil po tem, ko je leta 2017 osvojil naslov britanskega prvaka v lahki kategoriji. Tekmoval je od leta 2012 do 2018, upokojitev pa se je končal 5. marca 2019. Naslov britanskega prvaka v lahki kategoriji je imel leta 2017. Robbie ima nekaj zanimivih boksov. tetovaže na telesu. Poglejmo, kaj so. Robbie Barrett

1. Tetovaža na prsih

Robbie tetovaža na prsih Tetovaža: Robbie je na prsih narisal boksarsko sceno. Pomen: Tetovaža je upodobitev boja med Manny Pacquaio (filipinski profesionalni boksar) in Juan Manuel Marquez (nekdanji mehiški profesionalni boksar), odločil se je, da se jim bo poklonil prek njihovih portretov pred britanskim izzivom naslova v lahki kategoriji proti Scottu Cardlu. Oba sta največja boksarja svojega časa.

BOXER TOTOOS

Tetovaže: Na različnih delih telesa je Robbie tetoviral portrete različnih boksarjev. Ko so ga vprašali, je Robbie dejal, da ima različne tetovaže boksarjev, ki odražajo vse tiste, ki so bile njegov navdih, ko je odraščal.

»Vsako jutro se zbudim in boks ali tek, da bi treniral boks. Bokserji, na katere imam tetovaže, so bodisi boksarji, s katerimi sem odraščal ali na katere sem se zgledal. “.

2. Tetovaža boksarske scene

Robbie tetovaža desnega bicepsa

Robbie se bori s portreti

3. Portret na desni roki

Robbiejev portret na tetovaži roke

4. Portret na podlakti

Robbiejev portret na desni roki

5. Portret na rami 

Robbiejev portret na desni rami

“Težko sem prenesel poraze (izgube za eno točko proti Andyju Harrisu in Ismailu Anwarju), vendar imam močno miselnost, ki mi je pomagala, da sem se vrnil. Za ta boj sem bil odpisan, ker bodo ljudje samo pogledali moj rekord, vendar je to v redu. Izgube ne pomenijo nič. Lahko vas le nekoliko umaknejo. Gre za to, kako se nanje odzovete. Če bi spet izgubil, se bom vrnil. “