Tetovaže

5 tetovaž in njihov pomen Evana Rachel Wood

Evan Rachel Wood je ameriška Prima Donna in glasbenica. Temelje svoje kariere je postavila s tako imenovanimi televizijskimi filmi in se postopoma pomikala proti velikemu platnu. Wood je leta 2002 debitirala kot najstnica kot vodilna filmska igralka Male skrivnosti v režiji Blair Treu, kjer je igrala prizadevno 14-letno koncertno violinistko Emily Lindstrom. Za isto vlogo je bila nominirana za najboljšo vodilno mlado igralko na podelitvi nagrad Young Artist Awards. Življenje je v teh dneh za Evan Rachel Wood popolnoma harmonično in enako velja za njene tetovaže. Poznamo najmanj pet njenih tetovaž. Spodaj jih preberemo in poiščemo!

EVAN RACHEL LES

1. “J” na gležnju

evan-rachel-wood-j-gleženj-tetovaža

Woodov levi gleženj je oblečen z imenom njenega bivšega fanta Jamie Bell. “Imeli smo enake tetovaže, ker smo vedeli, da bo naša ljubezen trajala večno. Težava je v tem, da se ni, stvari so se zgodile, ločila sva se. Tetovaže pa mi ni žal. Spominja me na veliko, veliko obdobje v mojem življenju, «pripomni na vprašanje.

2. Diamond Swoosh na gležnju

evan-rachel-wood-gleženj-tetovaža

Gleženj Evana Rachel Wood je opremljen z diamantom in se na notranji strani vrti in prikriva prejšnjo tetovažo. Zalita jo dve pesmi, ki sta “Shine On You Crazy Diamond”, ki jo poje Pink Floyd, in “Lucy In The Sky With Diamonds” skupine The Beatles. Njena tetovaža iz prve roke je imela podobno idejo, vendar je bila bogato skrivnostna. To je bilo združevanje jagode in ptice s pritrjenim diamantom, ki je predstavljal pesmi The Beatles “Strawberry Fields Forever”, “Blackbird” in “Lucy In The Sky With Diamonds”. To je dobila po igranju v glasbenem filmu Po vesolju temelji na glasbi skupine The Beatles. Kljub temu je bila zapletenost tetovaže preveč v primerjavi z žepno velikostjo. Ljudem je povedala: “Nihče ne more ugotoviti, kaj je to. To naj bi bila jagoda z listi v obliki ptiča, a vsi pravijo: ‘Je to dihur, ki štrli iz jabolka?’ ‘S pečatjo tajnosti ga je omejila le na eno temo in se odločila za jasna in otipljiva oblika.

3. Številka za ušesom

tetovaža evan-rachel-les-za-ušesom

Wood ima še vedno zakoreninjene spomine na svojega bivšega fanta Marilyn Manson, kot pravi njena tetovaža za ušesom. To je številka 15 črnila analogno s fantom. Zaskrbljeni smo, zakaj so izbrali samo to posebno številko.

4. Fraza na hrbtu

Evan Rachel Wood tetovaža na hrbtu

Woodov hrbet je okrašen s čudovito frazo, ki se glasi: ““Vse, kar vidimo ali se nam zdi, so le sanje v sanjah”. To je odlomek iz pesmi Edgarja Allana Poea “Sanje v sanjah”.

5. Visoko na stegnu

Tetovaža stegna Evan Rachel iz lesa

Na desnem stegnu Wooda je natisnilo srce z grmečim znakom. Takšne tetovaže izražajo točko, da človek rad raziskuje nove stvari v življenju. Prav tako je veselo, pripravljeno živeti živahno.