Tetovaže

5 tetovaž in njihov pomen Cam Gigandet

Cam Gigandet je ameriški igralec, model in televizijska osebnost, ki ima na telesu več tetovaž. Poglejmo!Cam Gigandet-tetovaže

1. Tetovaža ‘Godspeed’

Godspeed-Tattoo-Cam Gigandet

Tetovaža: Tatoo “Godspeed” na levem trupu.

Pomen: Po več virih igralcu ta tetovaža ni tako všeč in se ji zdi ‘dražljiva’. V intervjuju je dejal,

Toliko sem analiziral, da zdaj sovražim. Kot da ni dovolj zasenčena. “

2. Zmajeva tetovaža

Cam Gigandet-Dragon-Tattoo

Tetovaža: Tetovaža “zmaj” na desnem bicepsu.

Pomen: To je bila prva tetovaža, ki jo je Cam narisal, ko je imel komaj 16. Kasneje je za zmajevo tetovažo dodal nekaj plemenskega oblikovanja, ki mu ni bil všeč. Zmajeva tetovaža simbolizira strast, bes, modrost, znanje, moč, moč in zlo.

3. Plemenska tetovaža

Tribal Tattoo-Cam Gigandet-Tattoo

Tetovaža: ‘Tribal’ tetovaža na desnem bicepsu.

Pomen: Potem, ko je pri 16 letih narisal tetovažo “zmaj”, je Cam želel, da bi ozadje te tetovaže narisal s črnilom, zato je obiskal tetovatorja. Cam se je odločil za “plemensko” tetovažo v ozadju, vendar mu rezultat ni bil všeč. Dva tedna kasneje je bil podvržen večkratnemu laserskemu zdravljenju za njegovo odstranitev. V intervjuju je dejal,

Odšel sem domov, stuširal sem se in nisem mogel niti pogledati, ker sem bil nekako zaskrbljen. In potem sem se pogledala v ogledalo – imela sem 22 let ali kaj podobnega – in pravkar sem začela ropotati. Poklical sem očeta in rekel: ‘Mislim, da sem zajebal. Zajebal sem se precej, precej dobro. ’Dva tedna kasneje sem ga začel odstranjevati.”

4. Sidro Tattoo

Cam Gigandet-sidro-tetovaža

Tetovaža: Tatoo “sidro” na desni podlakti.

Pomen: Cam ima tetovažo sidra z napisom njegove hčerke ‘EVER’. V nekem intervjuju je priznal, da meni, da je to njegova najljubša tetovaža, in delil načrte o več tetovažah, povezanih s svojimi otroki.

5. Tetovaža na levi podlakti

Tetovaža podlakti-Cam Gigandet