Tetovaže

5 tetovaž Evana Fournierja in njihov pomen

Evan Mehdi Fournier je francoski profesionalni košarkar. Igra v Nacionalni košarkarski zvezi za Orlando Magic kot strelec. Evan ima na telesu veliko zanimivih črnil, večina jih je omejena na roke. Oglejmo si njegove tetovaže in pomene za njimi.

Evan Fournier

1. Plemenska tetovaža

Tetovaža: Levo zapestje igralca je prekrito s tetovažo, ki jo navdihuje plemensko oblikovanje. Navdihujejo ga tudi maorski modeli. Notranji del njegovega levega zapestja vsebuje tudi tetovirano besedo “intenzivnost”.

Pomen: Maorska plemenska tetovaža na zapestju je simbol moči in ugleda. Beseda “intenzivnost” je francoska za intenzivnost. Tetovaža je motivacijska tetovaža, ki mu pomaga zapreti sovražnike in na igrišče prinesti svojo A-igro ter igrati z intenzivnostjo in silovitostjo.

2. Tetovaže dreves

Tetovaža: Zgornja stran Evanove desne podlakti vsebuje tetovažo z vzorcem gostih dreves, ki se začnejo v bližini njegovega zapestja in se z gibanjem navzgor proti komolcu, ko se razbijejo v majhne geometrijske škatle, še naprej povečujejo in bledijo. Na njegovi podlakti ostanejo tudi prelomne črte ali vrzeli v križastem vzorcu, ki teče skozi njegovo tetovažo in jo razbije v slogu.

3. Volčja tetovaža

Tetovaža: Na spodnji strani desnega zapestja je tetovaža obraza volka. Volka obdajajo iste geometrijske škatle nad glavo in renči.

Pomen: Evan je s to tetovažo pokazal ljubezen do družine in ekipe, ker je volk simbol moči, zvestobe in zaščite.

4. Tetovaža ‘samuraj’

Tetovaža: Na notranji strani desne podlakti je tetovaža okostnega samuraja. Okostje nosi tradicionalni japonski slamnik in kimono in stoji s prekrižanimi rokami. Na notranji strani desnega zapestja je beseda “cohérence”, ki je na njej tudi tetovirana.

Pomen: Okostnjaški samuraj je zelo priljubljena tetovaža, ki je pogosto povezana s smrtjo ali zlom. Toda tetovaža je prikaz moči, da premagamo slabo ali zlo. Beseda “cohérence” je v francoščini doslednost in to je še ena od njegovih motivacijskih tetovaž, ki mu pomaga, da na igrišču igra bolje in kaže enako kakovost. 

5. Tetovaža na prsih

Oglejte si to objavo na Instagramu

Brazilija je bila res zabaven človek! #Repost @nba ・ ・ ・ Na današnjem #InsideStuff (18:30/et @nbatv) bomo povzeli tudi potovanje @orlandomagic v Rio za #NBAGlobalGames.

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Evan Mehdi Fournier (@evanfournier10) 8. novembra 2015 ob 7:01 po PST

Tetovaža: Na desni strani Fournierjevega prsnega koša je na njem velika oblika tetovaže, ki je še niso v celoti videli. Tetovažo lahko vidite v tem videu z njegovega Instagrama. Ko je govoril o svojih tetovažah, je Evan razkril, da so to šele začetek in namerava dobiti več tetovaž na rokah in prsih, vendar želi, da so smiselne, zato to počne počasi.