Tetovaže

5 tetovaž Bena Afflecka in njihov pomen

Benjamin Géza Affleck-Boldt, popularno znan kot Ben Affleck, je ameriški igralec, filmski režiser in scenarist. Poleg svojega poklica je Ben znan tudi po skrivnostnih in čudnih tetovažah, ki jih obžaluje celo on. V nekem intervjuju je razkril, da obžaluje vse svoje tetovaže in si tega niti ne prizna. Zanima ga celo, da bi jih odstranili z laserjem. Raziščimo Benovih 5 tetovaž skupaj z njihovimi pomeni.

Ben Affleck Ko je govoril o svojih tetovažah, je Ben rekel: »Bil sem mlad. Bilo je zabavno in kul, “je dejal. “Žal mi je, vendar je to dobra lekcija pri odločitvah, ki imajo pomembne in dolge posledice.”

1. Tetovaža “DOLPHIN”

Ben Affleck tetovaža delfinov

Tetovaža: Ben ima na desni strani spodnjega dela hrbta narisan delfin. Pomen: Komaj ga je mogoče videti na Benovih slikah, ta tetovaža je prikrita nad Benovo prejšnjo tetovažo, ki je vsebovala ime njegove bivše, ki je bila njegova srednješolska ljubica.

2. Tetovaža “velikanski feniks” Ben Affleck tetovaža delfinov

Tetovaža: Barvita tetovaža Phoenix na Benovih hrbtih je nedavno razkritje.

Pomen: Ben je opazil, ko so med snemanjem prizorov brez srajc za svoj film Netflix, Triple Frontier opazili njegovo GIANT tetovažo. Prej je Ben trdil, da gre za lažno tetovažo, kasneje pa je razglasil, da je tetovaža na hrbtu izvirna in ima zanj zelo pomemben pomen. On to imenuje a “Phoenix vstaja iz riti” tetovaža.

“Zelo sem zadovoljen,” je dejal. “Na srečo ga imam jaz.” Ben je dodal tudi, da mi črnilo “predstavlja nekaj pomembnega.”

3. Tetovaža ‘OV’ Ben Affleck OV Tattoo

Tetovaža: Ben ima skrivnostno tetovažo z napisom “OV” na lopatici, MOH NON-TE nad njo in TA ALI pod njo.

4. Tetovaža ‘ogromen križ in rože’ 

Tetovaža križa Ben Affleck

Tetovaža križa Ben Affleck

Tetovaža križa in rože Ben Affleck

Tetovaža križa in rože Ben Affleck

Tetovaža: Ben ima na levem bicepsu ogromen križ, obdan z več rožami.

Pomen: To cvetje, narisano okoli križa, je posodobljena različica njegove starejše tetovaže na isti rami, ki je bila križ na glavo obrnjen z kartami z diamantom in lopato.

5. Tetovaža ‘Bodeča žica z drevesom in trakom vrtnic’ 

Tetovaža z bodečo žico Ben Affleck

Tetovaža z bodečo žico Ben Affleck

Ben Affleck tetovaža z bodečo žico in vrtnicami

Ben Affleck tetovaža z bodečo žico in vrtnicami

Tetovaža: Drevo in pas vrtnic kot podaljšek prejšnje tetovaže z bodečo žico na desnem bicepsu.