Tetovaže

5 tetovaž Alejandra Speitzerja in njihov pomen

Alejandro Speitzer je mehiški igralec. Svojo igralsko kariero je začel pri petih letih in se je pojavil v številnih mehiških delih, vendar je bil množično priznan po nastopih v številnih filmih in serijah Netflix, kot so Dark Desire, The Club in Enemigo íntimo. Alejandro ima na telesu nekaj zanimivih tetovaž. Oglejmo si jih in pomene za njimi.

Alejandro Speitzer

1. Tetovaža ‘Biblijski verz’

Tetovaža: Na levi strani zgornjega dela hrbta je v španščini napisan odstavek. Para je vzeta iz biblijskih spisov. Lahko ga beremo kot: “Todo lo que se quiere debajo del Cielo tiene su hora.”

Pomen: Vzeto je iz Propovednika 3: 1 Svetega pisma in v prevodu v angleščino pomeni: “Za vse je čas in čas za vsak namen pod nebesi.”

2. ‘G’ tetovaža

Tetovaža: Na levi strani njegovega telesa je črka “G”.

Pomen: Tetovaža “G” na njegovi strani predstavlja njegov sončni znak, Dvojčka. Alejandro se je rodil 31. maja 1995.

3. Črke Tattoo

Tetovaža: Na strani leve podlakti so črke, na katerih je tetovirano “JFL”.

4. Tetoviranje krogov

Tetovaža: Notranja stran njegove leve noge vsebuje tri zaporedne kroge, tetovirane na njej s črkami v njih.

5. Stranska tetovaža

Tetovaža: Na desni strani njegovega telesa je črtana črta. Na njegovih rebrih je še ena tetovaža, ki prikazuje koordinate zemljepisne dolžine in zemljepisne širine do kraja. Številke so 24 ° 19,29’6 ″ S in 107 ° 25,24’3 ″ Z.

Pomen: Zemljepisne širine in dolžine, označene na njegovi koži, se nanašajo na lokacijo, kjer se je rodil, tj. V mestu Culiacán, Mehika.