Tetovaže

5 tatujev Trae Young in njihov pomen

Rayford Trae Young je ameriški profesionalni košarkar, ki igra v ligi NBA za Atlanta Hawks. Igral je za Oklahomo, leta 2018 pa ga je pripravil Dallas Mavericks, ki ga je zamenjal za Hawks. Bil je tudi član ameriške ekipe, ki je leta 2016 zmagala na prvenstvu Amerike do 18 let. Trae ima na telesu le nekaj tetovaž, vendar imajo vse za sabo velik pomen. Poglejmo si tiste, ki jih krasi, in pomene za njimi.

Trae Young

1. Tatoo ‘zapomni si’

Tetovaža: Besede “Vedno zapomni” so tetovirane na Traejevi desni podlakti.

Pomen: Tetovaža na desni podlakti je poklon njegovim ljubljenim in ljudem, ki so ga vedno podpirali. Na svoj Instagram je naložil tetovažo z napisom: »Vedno se spomni, kaj so rekli.

Vedno se spomnite ljudi, ki so bili tam od začetka.

Vedno se spomni ljudi, ki so me prisilili, da postanem Moški, Igralec in Družinski človek.

Vedno se spomni mojega dedka❤️ ”

2. Tetovaža ‘puščice’

Tetovaža: Desni biceps igralca ima na sebi tetovažo dveh puščic, usmerjenih navzgor.

Pomen: Tatoo puščic na njegovem desnem bicepsu je simbol Vikinga, ki predstavlja idejo, da svojo lastno resničnost.

3. ‘Blagoslovljena’ tetovaža

Tetovaža: Na levi podlakti igralca je tetovirana beseda “Blagoslovljeno”, tik pod mestom, kjer se njegov komolec zloži.

Pomen: Tatoo besede predstavlja, kako se Trae počuti blagoslovljenega, da je dosegel tako dobro mesto v svojem življenju in da ima podporo in ljubečo družino.

4. Tetovaža ‘Corinthians’

Tetovaža: Na levi strani Traejevega telesa je tetoviran biblijski verz. Verz se glasi: »Toda po Božji milosti sem to, kar sem, in njegova milost zame ni ostala brez učinka. Ne, delal sem bolj kot vsi – vendar ne jaz, ampak božja milost, ki je bila z menoj «in» 1. Korinčanom 15:10 «pod njo.

Pomen: Tatoo biblijskega verza je Korinčanom 15:10 in predstavlja njegovo vero v Boga. Sam verz kaže, da sta mu kljub vsem njegovim prizadevanjem in trdemu delu vsemogočni in njegova milost pomagala doseči vse.

5. Tetovaža ‘Heaven’

Tetovaža: Trae ima na levem stegnu tudi tetovažo nebeških vrat. Tetovaža prikazuje stopnišče, ki vodi do vrat, obdano z oblaki. Nad stopniščem leti tudi golob. Tudi sijaji in silhueta druge ptice so tetovirani nad vrati.

Pomen: Tetovaža stopnišča, ki vodi do nebeških vrat, je tetovaža, ki predstavlja njegove verske poglede. Tetovaža prikazuje pot, ki vodi v nebesa s ptico golobico, ki v krščanstvu predstavlja Svetega Duha. In luč za vrati, ki predstavlja resnico, toplino in mir.