Tetovaže

5 tatujev Franka Mira in njihov pomen

Frank Mir je borec UFC -ja, ki je v zadnjem času pridobil veliko popularnost zaradi svojih teren in na terenu. On je zver, ko stopi v osmerokotnik, ko pa stopi iz tega osmerokotnika, je čudak za tetovaže. Pojdimo v njegovo zbirko črnil za telo.

Frank Mir

1. Tetovaža na desni roki

Frank Mir BicepFrank Mir Desno ramo

Na začetku svoje kariere je imel svoje ime “MIR”Je na desnem bicepsu narisal črte, kasneje pa si je pokril ogromno tetovažo, ki je videti kot ognjena kača, ki pokriva celotno področje bicepsa in jo nosi na rami.

2. Kitajski napisi na tricepsih

Frank Mir TricepsFrank Mir Desni triceps

Mir ima na svojih tricepsih na obeh straneh enake tetovaže. Tetovaže pomenijo “Ena z neskončno energijo in vzdržljivostjo“. Kasneje je svoje tetovaže obkrožil z ognjem.

3. Moto na njegovih abs

Frank Mir Front Ab Fronta Franka Mira

Frank Mir ima na zgornjem delu trebuha natisnjeno “Two Bodies Many Minds One Spirit”. To je bila predvsem njegova edina tetovaža skupaj z imenom na desnem bicepsu.

4. Portret na levi roki

Frank Mir je zapustil bicep

Mir ima na levi roki ogromno tetovažo dame. Zaenkrat ne poznamo njegovega pomena, saj se Mir ni odprl za svoje osebno življenje.

5. Samuraj na hrbtu

Frank Mir nazaj

Končno je Mir dobil to ogromno tetovažo na hrbtu, na kateri je njegovo ime na vrhu skupaj z Kanji simbol in kaj izgleda kot dvoboj samuraja. Tetovaža pokriva celoten hrbet in je njegova najljubša od vseh črnil, ki jih je dobil.