Tetovaže

43 Neverjetno turško oblikovanje tetovaž s pomenom

Turščina, znana tudi kot istanbulski turški ali turški turški jezik, je najbolj govorjen jezik od vseh turških jezikov z najmanj 80 milijoni govorcev. Je nacionalni jezik Turčije. Zunaj svoje domovine se govori v krajih, kot so Irak, Sirija, Nemčija, Avstrija, Bolgarija, Severna Makedonija, Severni Ciper, Grčija, Kavkaz in drugi deli Evrope in Srednje Azije. Ciper je dejansko zahteval, da Evropska unija doda ta jezik kot enega od uradnih jezikov, čeprav Turčija sama ni članica.

Klasična turščina je bila napisana z etrabskimi abecedami od 10. stoletja do začetka 20. stoletja. Vendar pa ga je nato spremenil v latinsko abecedo Mustafa Kemal Ataturk. Upravičeno je bilo, da so drugi olajšali učenje tega jezika in povečali stopnjo pismenosti. Seveda se je povečal tudi pri drugih vrstah, zato so bile opazne tudi dejavnosti. Stopnja izobrazbe se je po izboljšanju zagotovo znatno izboljšala, in sicer s približno 20% na več kot 90%. Kljub temu nekateri pravijo, da je bil napredek tudi v odstranitvi države iz Otomanskega cesarstva, čigar zapisov si ne morejo več razlagati razen redki učenjaki.

Spremembe so vidne tudi v drugih delih uporabe jezika, zlasti pri tetovažah, kjer ljudje z vsega sveta uporabljajo turške besede za ustvarjanje lastnih tetovaž v tujem jeziku.

Kje dobiti turško oblikovanje tetovaže?

Vsebina (kliknite za skok)

 • Kje dobiti turško oblikovanje tetovaže?
 • Seznam turških modelov tetovaž

Za ženske

 • Gleženj
 • Zapestje
 • Prstni prostori
 • Roke
 • Lopatica
 • Za ušesom

Za moške

 • Prsni koš
 • Biceps
 • Noge
 • Vrat
 • Nazaj
 • Podlakti

Seznam turških modelov tetovaž

 • Simpatična turška tetovaža na roki

Turška tetovaža

Ta neverjeten turški dizajn tetovaže je narejen po turškem pismu, ki izgleda precej super. Ta turški dizajn tetovaže se zdi precej minimalističen s predmetom, podobnim polmesecu, skupaj z nekaj rdečega črnila. Ta turški dizajn tetovaže je super minimalističen, a kljub temu izgleda zelo pomemben in se na uporabnika zdi zelo navdušen.

 • Čudovit turški dizajn tetovaže na roki

Turška tetovaža

To je cvet, ki je v Turčiji zelo priljubljen. To je pomemben cvet lilije, ki je izdelan v rdeči in modri barvi. To je odlična roža tulipanov, ki velja tudi za nacionalno rožo kraja. Zelo mi je všeč njegov turški dizajn tetovaže na stranskem delu zapestja, zaradi česar je videti zelo lepo in zelo ženstveno.

 • Majhna turška tetovaža v bližini ušesa

Turška tetovaža

To je tatoo zlobnega očesa, ki je narejen na vratu uporabnika z modrim črnilom. Gre za odlično turško obliko tetovaže, ki predstavlja super kulturo purana. Ljudje veliko verjamejo v takšna vraževerja, več kot to pa je postalo zelo močan simbol, po katerem je poznana kultura kraja.

 • Umetniško oblikovanje turške tetovaže na roki

Turška tetovaža

Ta turški dizajn tetovaže z očmi je precej lep. Ljudje si prizadevajo, da ljubosumne oči drugih tako ali tako ne vplivajo na njihov živi greh. Nosilec je na svoji roki naredil to obliko zlobnih oči, ki izgleda precej super. Zdi se kot zelo lepa zapestnica. Čudovit turški dizajn tetovaže je precej ženstven in tudi slogoven.

 • Odlično turško oblikovanje tetovaže na roki

Turška tetovaža

Ta turški dizajn tetovaže je zelo lep. dodajajo ga tudi drugi elementi, kot so tretje oko, trikotnik Iluminatov in simbol neskončnosti. Vsi ti simboli skupaj tvorijo zelo pomemben dizajn tetovaže, ki lahko za uporabnika pomeni nekaj velikega. Poleg tega je narejen s preprostim črnim črnilom, ki izgleda tudi zelo lepo.

 • Zvezdano turško oblikovanje tetovaže na roki

Turška tetovaža

Kot preprost simbol zastave je na roki nosilca, ki želi turško obliko tetovaže. Ta turški dizajn tetovaže je zelo preprost, ki je narejen s črnim obrisom črnila in izgleda tudi zelo lepo. Uporablja preprost polmesec z zvezdo. To je odličen dizajn in ga lahko uporabljajo ljudje, ki so nacionalisti. To je lepo.

 • Eagle of Turkish Tattoo Design na zgornjem delu hrbta

Turška tetovaža

Ta turški dizajn tetovaže je precej lep, saj ima simbole in vzorce, ki so enaki. To je odličen dizajn, ki prikazuje lepo ptico na zgornji strani hrbta. Narejen je s tradicionalnimi turškimi vzorci in ptice izgledajo izjemno lepo s črnim črnilom, ki je precej neverjetno. Na splošno je lep dizajn.

 • Čudovit turški dizajn tetovaže na stegnu

Turška tetovaža

Ta čudovita roža tulipana je nacionalna roža Turčije in če želite zase turško obliko tetovaže, bi vam ta oblika najbolj ustrezala. Narejen je na stvari uporabnika in ima čudovite barve. Prav tako je precej realistično, da izgleda odlično. Čudovit slog te turške tetovaže je precej lep in zelo simboličen,

 • Masivna turška tetovaža na rami

Turška tetovaža

Vsekakor lahko naredite čudovit dizajn tetovaže turškega bojevnika, ki bi na zgornjem delu roke izgledal neverjetno. To je odličen turški dizajn tetovaže, ki je narejen s čudovitim ozadjem v rdečih in modrih barvah. To je precej lep dizajn, ki predstavlja dejstvo, da so bojevniki precej nacionalistični.

 • Inteligentno turško oblikovanje tetovaže na nadlakti

Turška tetovaža

To je tradicionalna tetovaža turškega vladarja, ki je narejena z neverjetnim črnim in sivim črnilom in izgleda lepo. To je odlična turška oblika tetovaže, ki jo lahko naredite na katerem koli delu telesa, vendar večina ljudi to naredi na hrbtu ali roki. Gre za odlično turško obliko tetovaže, ki je precej nevedna in vas spominja na zgodovino kraja.

 •  Očarljiv turški dizajn tetovaže na roki

Turška tetovaža

Ta simbolika je za turško ljudstvo precej pomembna. Ta turški dizajn tetovaže lahko naredite na katerem koli delu kože, kot so roke, ramena, prsni koš, hrbet itd. To je odličen dizajn, ki ga lahko naredite v kateri koli barvi, vendar črno črnilo izgleda kot nalašč za to. To neverjetno je narejeno tudi z arabskim pismom.

 • Majhna turška tetovaža na nogi

Turška tetovaža

Nosilec je naredil zlo oko na obeh nogah. Izgleda super in je odličen dizajn, ki ga je mogoče izdelati iz kakršnega koli črnila. Tu je izbrano črnilo, ki je črno in izgleda super. To je odlično turško oblikovanje tetovaž, ki ima velik pomen in zgodovina tega turškega oblikovanja tetovaž temelji na njeni kulturi in zgodovini.

 • Čudovit turški dizajn tetovaže peš

Turška tetovaža

Ta tetovaža polmeseca in zvezde je narejena s krepkim črnilom Balck Ink in je narejena na nogah uporabnika. To je odličen turški dizajn tetovaže, ki je narejen in izgleda precej neverjetno. Ta turški dizajn tetovaže je lahko izdelan glede na njegovo velikost na katerem koli delu kože, kjer bi bila ta oblika videti precej neverjetno.

 •  Precej turško oblikovanje tetovaže na zgornji roki

Turška tetovaža

To je odlična turška zasnova tetovaže, ki je narejena na rami roke uporabnika. Je polmesec in zvezda, ki izgleda izjemno. Turški dizajn tetovaže je narejen z neverjetnimi vzorci, ki so precej odlični. Ta čudovit dizajn izgleda subtilno, vendar ga lahko naredijo tako moški kot ženske.

 • Lepa turška tetovaža na roki

Turška tetovaža

To je 3D turški dizajn tetovaže, ki izgleda precej lepo. To je raztrgan turški dizajn tetovaže, ki je precej v modi. Izgleda 3D in kot da je koža raztrgana, da pokaže turško zastavo. To je precej oblikovalen turški dizajn tetovaže, ki ga lahko naredite z uporabo neverjetnih veščin umetnika tetovaže.

 • Pravo turško oblikovanje tetovaže na roki

Turška tetovaža

To je odličen turški dizajn tetovaže, ki je narejen z modrim in črnim črnilom, na katerega je neverjetno videti. Je eleganten in precej modernističen. Narejen je z različnimi vzorci, ki izgledajo neverjetno. Narejen je z akvarelnim učinkom, ki je zelo lep. Ta turški dizajn tetovaže ima drugačen turški tradicionalni vzorec, ki izgleda lepo.

 • Pogumen turški dizajn tetovaže na roki

Turška tetovaža

Če želite izgledati precej robustno, potem je ta borec turški dizajn tetovaže lep dizajn za vas. Ni nujno, da mora biti ta turški dizajn tetovaže narejen na fanta, lahko ga naredijo dekleta, ki so verjetno nacionalistična ali se borijo na kakšen način. Ta neverjeten turški dizajn tetovaže je odličen.

 • Umetniško oblikovanje turške tetovaže na zgornjem delu hrbta

Turška tetovaža

Ta čudovit turški dizajn tetovaže je estetsko zelo prijeten. Ima čudovit turški dizajn tetovaže z veliko neverjetnimi tradicionalnimi vzorci. Ima neverjetno barvno kombinacijo skupaj s cvetovi tulipanov, ki so tradicionalni nacionalni cvet Turčije. Ta oblika na zadnji strani je zelo lepa in izgleda zelo neverjetno.

 • Lepo turško oblikovanje tetovaže na zapestju

Turška tetovaža

Ta turški dizajn tetovaže na zapestju izgleda precej lepo. Gre za preprosto turško obliko tetovaže s črnim črnilom. To pomeni nekaj pomembnega in zato, če želite nekaj pomembnega in preprostega oblikovanja, bi bilo to za vas najboljše. Vsekakor lahko improvizirate, če želite obliko narediti bolj estetsko.

 • Cvetlični turški dizajn tetovaže na hrbtu

Turška tetovaža

Ta neverjetna roža je nacionalna roža Turčije in je narejena z lepim akvarelnim učinkom. Ta turški dizajn tetovaže je zelo lep, narejen z neverjetnimi odtenki, ki izgleda super kul. Narejen je na zatilju in se spusti kot dolžina hrbtenice. To je zelo lep turški dizajn tetovaže.

 • Mala turška tetovaža na zapestju

Turška tetovaža

S svojim partnerjem, ki verjetno ceni kulturo tako kot vi, lahko naredite tradicionalni simbol turškega oblikovanja tetovaž. Ta neverjeten turški dizajn tetovaže je sestavljen iz tradicionalne rože tulipanov in kulturnega pomena hudobnega očesa, ki je modre barve. Oba modela turških tetovaž sta narejena na stranskem delu zapestja.

 • Majhen turški dizajn tetovaže na zapestju

Turška tetovaža

Ta turška zasnova tetovaže zlobnega očesa se precej razlikuje od ostalih. To je odličen dizajn, ki ga lahko naredite na zapestju. Ta turška oblika tetovaže je lahko narejena na različnih delih telesa. Lahko ga naredimo na različnih delih telesa, na primer na zapestju ali ušesu. Uho je pomembna možnost namestitve turškega tetovaža.

 • Čudovit turški dizajn tetovaže na zapestju

Turška tetovaža

Ta turški dizajn tetovaže je narejen z dodajanjem različnih vrst simbolov. Ta turška oblika tetovaže je drugačna, ker ima zlo oko, pa tudi drug simbol, ki je narejen s črnim črnilom in je izdelan v ozadju. Ta turški dizajn tetovaže je na splošno zelo lep in izgleda super neverjetno. Je kar super.

 •  Oblikovanje tetovaže turškega vojaka na rami

Turška tetovaža

Ta turški dizajn tetovaže je lahko zelo pomemben v zgodovini Turčije. Tu prikazuje turški drsnik s črno -belim črnilom z neverjetnim učinkom senčenja sivega črnila in ozadjem, ki vsebuje turške simbole polmeseca in zvezd, ki so zmešane z rdečim črnilom. Celotna zasnova je zelo impresivna.

 • Simpatična turška tetovaža na nogi

Turška tetovaža

Ta preprost turški dizajn tetovaže je narejen na gležnju. Izgledalo je precej lepo. Narejen je s črnim črnilom, ki izgleda precej minimalistično in neverjetno. Ta turška oblika tetovaže je zelo lepa in zelo ženstvena, zaradi česar jo dodamo gležnju, izgleda še bolj ženstveno in neverjetno.

 • Oblikovanje tetovaže turške enotnosti na prsih

Turška tetovaža

Ta turška oblika tetovaže je zelo lepa, široka in pokriva skoraj celo prsni koš. Ima veliko turških simbolov in orožja, ki simbolizirajo vojno in druge stvari. To je odličen turški dizajn tetovaže, narejen s črnim in rdečim črnilom, ki izgleda super.

 • Grozljivo turško oblikovanje tetovaže na roki

Turška tetovaža

Zelo mi je všeč ta tradicionalni turški umetnik, ki izgleda zelo lepo. Ima tudi veliko drugih elementov, zaradi katerih je ta turški dizajn tetovaže videti super privlačen, kot so neverjetne mehke linije in čudovite barve, zaradi katerih je dizajn zelo zanimiv. Ta oblika je podolgovata in izgleda super na roki, lepše pa bi izgledala tudi na nogi.

 • Precej turško oblikovanje tetovaže na prstu, roki

Turška tetovaža

S seboj lahko pripeljete svoje prijatelje in družbo in na različne dele kože dobite ta neverjeten simbol tetovaže zlobnih oči. Na primer, eden je to storil na sprednji strani roke, drugi na strani roke, tretji pa na prstu. Vendar pa so zelo pomemben turški dizajn tetovaže, ki ga je mogoče izdelati.

 • Skrbno oblikovanje turške tetovaže na nogah

Turška tetovaža

To je odličen turški dizajn tetovaže, ki je narejen na nogi uporabnika. To je preprost obris črnega črnila, ki je zelo lep. Gre za poenostavljeno turško obliko tetovaže, ki izgleda super. To je super, ki je super neverjeten. Ta čudovit turški dizajn tetovaže izgleda zelo poenostavljeno.

 • Svetel turški dizajn tetovaže na roki

Turška tetovaža

Ta turški dizajn tetovaže je dodan z dvema edinstvenima simboloma, ki prikazujeta simbolni pomen in kulturo območja. Dodana je s tradicionalnim oblikovanjem zlobnih oči, pa tudi s tulipanom, ki je tradicionalni simbol Turčije. Ta dva simbola sta narejena s črnim črnilom in modrimi barvami, kar je zelo lepo.

 • Modrikasto turško oblikovanje tetovaže na roki

Turška tetovaža

Ta turški dizajn tetovaže je zelo lep, kar je kul. Nima orisa, kot ga imajo ostale slike na tem seznamu. izdelan je neposredno z barvnim črnilom, ki izgleda precej super. Tako se ta turška oblika tetovaže razlikuje od ostalih. Je tudi srednje velikosti, za razliko od drugih, ki so majhne.

 • Majhen turški dizajn tetovaže na roki

Turška tetovaža

To je precej majhen turški dizajn tetovaže, ki je narejen na stranskem delu roke. Ta oblika izgleda super srčkano na strani roke. Je poenostavljena, a vseeno pomembna, če poznate turško kulturo. Resnično občudujem to turško obliko tetovaže, ki je narejena v modrih odtenkih.

 • Privlačen turški dizajn tetovaže na telesu

Turška tetovaža

Všeč mi je ta čudovit turški dizajn tetovaže, ki je cvet tulipana, ki je nacionalni cvet purana. Izgleda zelo srčkano in lepo z vsem tem neverjetnim črnilom, ki je super neverjetno. Ta odličen turški dizajn tetovaže je zelo lep, narejen na rebrih. To turško obliko tetovaže lahko naredite na rebrih, kar je zelo lepo.

 • Čudovit turški dizajn tetovaže na roki

Turška tetovaža

Raztrgan dizajn je zelo priljubljen med fanti, še posebej, če želite pokazati svojo ljubezen do neke države. Zastavo države lahko naredite z raztrganim učinkom, ki bo videti lepo. To je odličen turški dizajn tetovaže z veliko barvami, slog oblikovanja pa je lepo narejen z neverjetno spretnostjo uporabnika.

 • Oblikovanje tetovaže turškega vojaka na hrbtu

Turška tetovaža

To je odlična turška zasnova tetovaže, ki je narejena na hrbtu uporabnika, pokriva skoraj ves hrbet. Če želite narediti večji turški dizajn tetovaže za hrbet ali prsni koš, je odlična ideja, da dobite dizajn. Turški dizajn tetovaže ima tudi neverjetne barve, ki izgledajo precej super.

 • Čudovit turški dizajn tetovaže na hrbtu

Turška tetovaža

Ta turški dizajn tetovaže bi bil najboljši, če bi bil izdelan na odprtih prostorih, kot je hrbet. Ponuja veliko prostora in najbolje, če želite prikazati celoten prizor namesto samo turškega simbola. Izberete lahko kateri koli kotiček hrbta ali celoten hrbet. Barve bi zagotovo povečale vzorce, še posebej, če gre za nekaj ustvarjalnega, kot je turško oblikovanje tetovaže, lahko pa se odločite tudi za tetovažo s črnim črnilom z učinkom senčenja ali samo z orisom. Ta turški dizajn tetovaže je najboljši, če je natisnjen na prsih, hrbtu ali rebrih. Ta tetovaža bi izgledala neverjetno, če bi bila natisnjena v srednje velikih do velikih velikostih. Ta tetovaža izgleda dobro pri ljudeh s katerim koli tonom kože, ker je velika.

 • Lepo turško oblikovanje tetovaže peš

Turška tetovaža

Ta turški dizajn tetovaže bi najbolje izgledal na katerem koli delu stopal in v bližini gležnja. To je zato, ker so majhne tetovaže videti neverjetno na takšnih mestih. Prav tako izgleda elegantno. Oblikovanju tetovaže glasbene note je mogoče dodati barve, če je na vidnem delu telesa. Ker gležnji ali stopala niso vedno vidni, se lahko odločite, da bo oblikovanje preprosto in sladko. Po drugi strani pa lahko celo uporabite črno črnilo, da opišete obliko ali dobite senčen učinek skupaj z dodatkom nekaterih barv, da bo videti bolj umetniško. Ta turški dizajn tetovaže izgleda super, če je nameščen na gležnju, stopalih, zapestju, vratu, za ušesom, na strani vratu ali celo na zatilju. Ta tetovaža bi izgledala neverjetno, če bi bila natisnjena v majhni velikosti. Ta tetovaža izgleda dobro na ljudeh s svetlo ali pšeničnimi odtenki kože.

 • Pomirjujoče turško oblikovanje tetovaže na roki

Turška tetovaža

Ta turški dizajn tetovaže bi najbolje izgledal na roki ali zgornjem delu roke, ker je srednje velikosti. Odličen je za dekorativne namene. Turškemu dizajnu tetovaže lahko dodamo barve, če je na vidnem delu telesa. Roke so precej vidne, ko gre za elegantne modele. Tako bi pisano črnilo izgledalo tudi zato, ker ta oblika tetovaže predstavlja nekaj, kar je povezano z ustvarjalnostjo. Za opis orisa lahko uporabite črno črnilo. Če pa želite, da bo vaš dizajn videti skrivnosten, je tudi črno črnilo precej super. Ta tetovaža je najboljša, če jo nanesete na roko, ramena, zgornji del hrbta ali zgornji del prsnega koša. Ta turški dizajn tetovaže bi bil videti neverjetno, če bi bil natisnjen v majhni do srednji velikosti. Ta tetovaža izgleda dobro na ljudeh s svetlo ali pšeničnimi odtenki kože.

 • Precej turško oblikovanje tetovaže peš

Turška tetovaža

Ta turški dizajn tetovaže bi najbolje izgledal na katerem koli delu stopal in blizu gležnja. To je zato, ker so majhne tetovaže videti neverjetno na takšnih mestih. Prav tako izgleda elegantno. Turškemu dizajnu tetovaže lahko dodamo barve, če je na vidnem delu telesa. Ker gležnji ali stopala niso vedno vidni, se lahko odločite, da bo oblikovanje preprosto in sladko. Po drugi strani pa lahko celo uporabite črno črnilo, da opišete obliko ali dobite senčen učinek skupaj z dodatkom nekaterih barv, da bo videti bolj umetniško. Ta turški dizajn tetovaže izgleda super, če je nameščen na gležnju, stopalih, zapestju, vratu, za ušesom, na strani vratu ali celo na zatilju. Ta tetovaža bi izgledala neverjetno, če bi bila natisnjena v majhni velikosti. Ta tetovaža izgleda dobro na ljudeh s svetlo ali pšeničnimi odtenki kože.

 • Nežno oblikovanje turške tetovaže na vratu

Turška tetovaža

Ta turški dizajn tetovaže bi bil najboljši, če bi bil izdelan na odprtih prostorih, kot je hrbet. Ponuja veliko prostora in najbolje, če želite prikazati celoten prizor namesto samo turškega dizajna tetovaže. Izberete lahko kateri koli kotiček hrbta ali celoten hrbet. Barve bi zagotovo povečale vzorce, še posebej, če gre za nekaj ustvarjalnega, kot je turško oblikovanje tetovaže, lahko pa se odločite tudi za tetovažo s črnim črnilom z učinkom senčenja ali samo z orisom. Ta tetovaža je najboljša, če je natisnjena na prsih, hrbtu ali rebrih. Ta tetovaža bi izgledala neverjetno, če bi bila natisnjena v srednje velikih do velikih velikostih. Ta tetovaža izgleda dobro pri ljudeh s katerim koli tonom kože, ker je velika.

 • Precej turško oblikovanje tetovaže na ovratnici

Turška tetovaža

Ta turški dizajn tetovaže bi najbolje izgledal na odprtih prostorih, kot je skrinja, ker je srednje do velike velikosti. Odličen je za dekorativne namene. Barve bi zagotovo povečale vzorce, lahko pa uporabite tudi tetovažo s črnim črnilom z učinkom senčenja ali samo obrisom. Ta tetovaža je najboljša, če je natisnjena na prsih, zgornjem delu hrbta ali pasu. Ta turški dizajn tetovaže bi bil videti čudovito, če bi bil natisnjen v srednje velikih do velikih velikostih. Ta turški dizajn tetovaže dobro izgleda ljudem s svetlimi ali pšeničnimi odtenki kože.

 •  Pripeti turški dizajn tetovaže na roki

Turška tetovaža

To je 3D turški dizajn tetovaže, ki pomeni oblikovanje tetovaže zlobnih oči. To je odličen turški dizajn tetovaže z modrim črnilom, ki izgleda super. Ta turški dizajn tetovaže izgleda, kot da je narejen z barvami, kar je zelo lepo. Celoten dizajn turške tetovaže je precej neverjeten.

 • Krožno turško oblikovanje tetovaže na roki

Turška tetovaža

Ta turški dizajn polmeseca je precej lep. Narejen je iz neverjetnega črnega črnila, ki izgleda odlično. Turški dizajn tetovaže je dodan tudi z arabsko pisavo, kar lahko za uporabnika pomeni nekaj pomembnega. Ta neverjeten turški dizajn tetovaže je zelo lepo nositi. Tako so to precej čudoviti in precej znani turški tetovažni modeli in simboli, ki jih lahko naredite na svoji koži!