Tetovaže

42 kul modelov tetovaž Matryoshka s pomeni in idejami

Glede naših primarnih misli o materi Rusiji ali ruski kulturi se naši razuzdani misli vedno nagibajo k vodki, vse ostalo pa povezujemo z njo, vendar ni konec. Naslednja najboljša stvar bi bile, kar se vsem zdi precej estetsko, njihove punčke Matryoshka (Babushka). Lutke so prvič nastale in bile javno priznane v 1890 -ih letih v Moskvi in ​​so bile prvotno namenjene le uporabi kot otroške igrače. Od leta 1900 dalje niso bili samo simbol ruske kulture, ampak celotna Rusija. Nekateri ljudje so tako navdušeni ali pa lahko rečemo domoljubni glede punčk, da jih tetovirajo, da pokažejo svojo ljubezen do svoje dediščine.

Tukaj je nekaj tistih modelov, ki si jih kljub drugačni dediščini lahko tetovirate. Ruske punčke imajo značilno simboliko in jih lahko pobarvate glede na svojo prednost. Oglejte si te 42 kul modelov tetovaže Matryoshka z njihovimi pomeni.

POMEN

 • Mati Ljubezen

Beseda “Matryoshka” je simbol “matere”. Je predstavnik matere, ki skrbi za vse svoje otroke in jim nudi notranje zatočišče. Lutke temeljijo na lesu in jih lahko ločite ali odvijete, da poiščete druge podobne punčke, vendar manjše velikosti. Kot čudovit vzorec se nadaljuje, dokler ne pridete do sedme punčke, ki je neločljiva. To je zadnja v skupini. Zadnja ima velik pomen, saj predstavlja materino srce. Nobenega dvoma ni, da velja tudi za srce celotne Rusije. Brez dvoma je, ker Matryoshka sama stoji za Rusijo. Vse lutke v notranjosti so torej njeni državljani ali otroci. To je rečeno in storjeno, zato je popoln dizajn tetovaže za ženske.

 • Ženska stran

Lutke predstavljajo žensko plat bitja. Kako lahko vprašate? No, ženska vedno velja za nekoga, ki ščiti svoje ljubljene in skrbi za vse. Tetovaža je lahko reprezentativna za mamo, sestro, ženo ali prijateljico, ki igra pomembno vlogo v moškem življenju. To kaže na simbol spoštovanja, ki ga ima moški do ženske ali žensk v svojem življenju. Za žensko, da ima to tetovažo, je odlična ideja, saj jo lahko vzamemo kot praznovanje njene ženskosti. Prinaša način, da se pod krinko punčk spominja njene ženskosti. Odlična ideja bi bila, da dodate malo srca, da pokažete ljubezen in naklonjenost, ki jo morajo ženske podariti. Tako to postane odlična ideja za tetoviranje.

 • Življenje

Lutke so tudi jasen prikaz življenja. Ko razgrnemo punčke, vsaka manjša punčka predstavlja spomine, pretekle izkušnje in lekcije, ki smo se jih naučili z njimi. Ko dosežemo jedro, se zavemo, da smo zrasli, da smo zrelijši od tistih, ki smo bili prej, zato najmanjša punčka predstavlja našo modrost. To lahko primerjamo s čebulo, ki ima različne plasti za razveljavitev, dokler ne dosežemo znatnega dela. to je lekcija za vsakega izmed nas, da se življenje odmika plast za plastjo in le s počasnim in doslednim gibanjem lahko resnično uživaš v življenju.

IDEJE

Običajno ljudje to natisnejo na zgornji del roke, lahko pa je tudi druga odlična ideja, da jo preizkusimo na rokavu. Morali boste teči skozi svojo domišljijo, saj ima rokav večjo površino in lahko dodate nekaj drugih simboličnih elementov, da ustvarite celoten videz. Lutke imajo raje pravljični videz, ki ga lahko okrepi ustvarjalnost vaše sposobnosti. Za manjšo različico si ga lahko naredite tetoviranega na tilniku in celo na strani. Druga odlična možnost je prst, ki je v teh dneh precej v trendu.

Svoje tetovaže lahko okrasite tako, da vključite druge elemente, ki bodo okrasili vaše črnilo. Obstaja veliko različic tradicionalnih punčk matryoshka. Vsekakor morate poskusiti in pustiti domišljiji prosto pot. Modeli se lahko razlikujejo od matryoshke v tradicionalnem okolju do nečesa, kar je onkraj tega sveta. Dobesedno. Lahko ima realen videz ali pa je nekaj karikaturnega. Ljudje običajno dodajo nekaj, kar je povezano s seboj ali njihovo kulturo. Obstaja več kot sto načinov za prilagoditev črnila in to je popolnoma odvisno od tega, kako vam je všeč.

Ko gre za tradicionalne tetovaže, morate malo raziskati, preden se poglobite v karkoli tako trajnega, kot je to. Preverjanje preteklosti ni nikoli škodljivo in kdo ve, da vas lahko pripelje do nekaj ustvarjalnih idej.

 • Materinska punčka

Matryoshka

Prava definicija matryoshke je mama. Ni treba posebej poudarjati, da lahko punčko matryoshka postavite v čast svoji materi. Razširite svoja obzorja, saj gnezdilke ne predstavljajo samo materinstva, lahko tudi sestrinstvo ali ženskost. Kot smo že omenili, gnezdilke niso le lesene igrače, s katerimi se otroci lahko igrajo. Je reprezentativen za številne stvari. Ni omejeno le na to, da so otroci orodje za odkrivanje trikov v zasnovi. Največja punčka je mama ali ženska, vse druge manjše punčke, ki so v njej, pa so njena semena.

 • Simpatična mačka Matryoshka 

Matryoshka

No, kdo je rekel, da je ljubezen lahko omejena samo na vaše matere ali sestre ali žene? Verjetno je ljubezen, ki jo delite, tudi za vašo mačko? To je ustvarjalen način, da pokažete svojo naklonjenost do svojega ljubljenčka ali svoje interese na splošno. Obstajajo lahko tudi druge različice te zasnove, kjer lahko mačko zamenjate z drugimi živalmi, ki jih imate radi. Tako da naprej, ljubitelj živali.

 • Modra Matryoshka

Matryoshka

Ta oblika daje lutki tako nedotaknjeno vibracijo. Lutka je tukaj simbol miru in tišine. Cvetlični vzorec mu daje ženstven pridih. Celotna zasnova ima mehak ton.

 • Matryoshka Holding Cat

Matryoshka

No, kdo je rekel, da lahko ženska skrbi le za svoje ljubljene? Ali njeni ljubljeni ne morejo vključiti živali, ki jih občuduje? Ta gnezdilka izgleda čudovito, saj ima mačko. To zelo kaže na njeno popolno majhno družino.

 • Punčka črna mačka

Matryoshka

Več kot gnezdilka je videti kot mačka v vazi (čeprav zelo elegantna in veličastna mačka!) Zapletenost gnezdilke je narejena neverjetno. Celotnemu dizajnu daje prefinjen ton.

 • Črno -bela punčka

Matryoshka

Ta črno -bela gnezdilka izgleda zelo elegantno. Njena lica so videti zelo srčkana, lasje pa so bili narejeni zelo zapleteno. Podrobnosti te zasnove so čudovite, cvet v sredini punčke pa ji daje ženstven pridih. Na splošno je to zelo občutljiv dizajn.

 • Prevladuje črna

Matryoshka

Čeprav je črna prevladujoča barva, še bolj poudari ton pisanih cvetov. Prav ta črna barva mu daje tako značilen videz.

 • Tradicionalna Matroyshka

Matryoshka

Ta vzorec izgleda res domače in s čimer se lahko povežete. Ima visoko stopnjo materinske vibracije. Lahko rečem, da to predstavlja tradicionalno mater v ruski kulturi.

 • Piratski

Matryoshka

Torej … no, ta je očitno spremenila svoj poklic iz domače matere v gusarko. Kako dobrodošla preobrazba, kajne?

 • Modra in rumena

Matryoshka

Rumene oči te punčke so precej prodorne. Izgleda, kot da gleda naravnost v tvojo dušo, potem ko si razbil njeno najljubšo vazo!

 • Rokoborba Matroyshka

Matryoshka

To bomo morali upoštevati vsi, ker so se v težkih časih ženske v državi uvrstile v borce.

 • Lutka Rose Matryoshka

Matryoshka

Če dopolnite dizajn z vrtnicami, lahko poudarite ženskost. Lahko pomeni tudi skušnjavo in zadovoljstvo biti ženska. To je spomin na ženskost. Živahni, elegantni modeli tetovaž lahko predstavljajo tudi sestrinstvo. Ker pa se čas spreminja, lahko nekatere vzorce tetovaž ruskih lutk predstavljamo kot nekoga v industriji podjetij, svetovnih voditeljev in sodobnih pravljic..

 • Družina punčk

Matryoshka

Odrasla oseba v bistvu služi kot prevladujoča ženska matrijarhka, ki je glavna figura katere koli tradicionalne ruske družine. Majhne figurice, odkrite v največji punčki, so njeni otroci. V skladu s tem bi bilo očitno reči, da pomen matryoshke vključuje materinstvo in plodnost.

 • Matryoshka punčka lobanja

Matryoshka

Ta punčka ima tako otroški obraz, vendar je zanimivo dejstvo, da lahko vidimo njena gola rebra, ki štrlijo iz nje. Križ, ki ga nosi, ima zagotovo nekaj opraviti z njeno vero v njeno vero.

 • Barvit obris

Matryoshka

Gnezdilka ni omejena le na materinstvo in plodnost. Eden od pomenov je lahko tudi predstavitev Rusije. Največjo punčko lahko vidimo kot Rusijo, tudi izvorno mesto te igrače, druge pomanjšane figurice pa predstavljajo prebivalce države. Zato celotna igrača predstavlja matično državo s svojimi otroki, ki sta oba odgovorna za varstvo drug drugega.

 • Lutka za gnezdenje žensk

Matryoshka

Kako je mogoče jasneje povedati ženskost, če ne za ta vzorec tetovaže?

 • Črna lutka na rami

Matryoshka

 • Rdeči in črni kontrast

Matryoshka

 • Lutka z geometrijskim gnezdenjem

Matryoshka

Ta vzorec lutke ima precej geometrijski pristop. Mislim, da je prav zaradi tega tudi precej moderna.

 • Ljubezen in skrb

Matryoshka

Tam, kjer je srce lutke za gnezdenje, lahko nekaj vnesete. V tej zasnovi je “ljubezen in skrb” primarni vidik vsake matere ali ženske na splošno. Podobno lahko vpišete ime ženske v svojem življenju in jim sporočite, kako blizu so vam pri srcu.

 • Barvita Matryoshka

Matryoshka

To je zelo živahen in barvit vzorec. Vsi barvni odtenki so precej svetli in oblikovanje je velika sprememba od običajnih črno -belih vzorcev.

 • Lutka s cvetličnim gnezdenjem

Matryoshka

 • Gotska gnezdilna punčka

Matryoshka

Ta gotska gnezdilka ima svojo posebnost. Čeprav se zdi na eni strani precej strašljivo, je na drugi strani tudi privlačno. To je zagotovo eden najbolj edinstvenih vzorcev te zasnove.

 • Gusar z lobanjo in mečem

Matryoshka

Kot smo že omenili, je ženska lahko karkoli … ja, celo pirat! Zato pozor!

 • Svetleča gnezdilna punčka

Matryoshka

Ta punčka ima nekaj tako božanskega. Skoraj kot oreol okoli nje daje občutek božanskosti. Ta tetovaža je tudi simbol žrtvovanja, ki ga mora mama ali ženska v življenju narediti. Ko jo razstavijo, lahko skrbi za svoje otroke.

 • Lutke s pasico

Matryoshka

Lutke Matryoshka lahko predstavljajo tudi življenje v najbolj naravni obliki. Vsak od nas je drugačno človeško bitje z več zapletenimi izkušnjami in resničnostjo. Drobne punčke znotraj največje simbolizirajo našo dušo, poosebljajo nedolžnost in pristni duh nas samih.

 • Duh Matryoshka

Matryoshka

 • Dotik Japonske

Matryoshka

Ta vzorec lutk lahko razumemo tako, da vključuje rusko in japonsko kulturo. Cvetlični vzorec v ozadju je precej podoben cvetom sakure, ki cveti na Japonskem. Podobno lahko dve kulturi prepletamo na zelo podoben način.

 • Lutka za gnezdenje mornarjev

Matryoshka

Sidro, vgrajeno v osrčje lutke, predstavlja mornarskega duha. Lahko je oda vsem jadralskim dogodivščinam, ki jih je imel morda uporabnik.

 • Skiller Mornar

Matryoshka

Ta tetovaža me spominja na citat, ki se nadaljuje takole … “Gladko morje nikoli ni naredilo spretnega mornarja.” Če pomislimo, ta citat predstavlja tudi naše življenje. Gladko življenje nam nikoli ne more dati modrosti. Modrost in zrelost sta možna le skozi različne življenjske izkušnje in dogodivščine.

 • Svoboda ptice

Matryoshka

 • Tetovaža celotnega prsnega koša

Matryoshka

Ne samo, da je ta tetovaža izjemno lepa, ampak predstavlja tudi številne simbole, združene v zdrav vzorec. Gnezdilka počiva na gredici in je obdana z bogato floro. Ptice, ki ga obkrožajo, mu dajejo prosto vzdušje. Obstajajo tudi pavove funkcije, če opazite. To zagotovo stoji kot živahen kos.

 • Geometrijski vzorci

Matryoshka

Vsak človek je na svoj način nenavaden. Zato bi morali dobiti obliko črnila matryoshka, ki izraža vašo naravnanost. Odločiti se je treba po več postavitvah, in ne glede na to, ali obliko dobite iz obstoječe zasnove ali jo oblikujete sami, morate, da se vaš lik pojavi. Lutka matryoshka ni le spomin ali spomin na Rusijo. To je ročno izdelana lesena punčka in umetniška oblika, ki združuje več kot le žensko podobo. Resnični metaforični pomen tega spomina je naš lastni jaz. Ponazarja naše anekdote, srečanja in občutke.

 • Za nekatere preveč mrzlo

Matryoshka

Tetovaža ni vedno stalna oblika umetnosti. Čeprav obstajajo storitve zamenjave tetovaže in jih je sicer mogoče popolnoma odstraniti, vendar so lahko dobesedno in finančno neprijetna izkušnja. Izberite dizajn, ki ga boste uživali v naslednjih letih. Ne zaspite se, ko ste pijani ali pod vplivom nekoga drugega, ker boste zagotovo obžalovali svojo odločitev. Torej, tudi če je tetovaža nekaj mračnega ali preveč gotskega, se prepričajte, da je to vaša osebna odločitev … in vsekakor dvakrat premislite!

 • Grozljiva Matryoshka

Matryoshka

Ta oblika na stegnu ženske je zelo privlačna. Zasnova vključuje nasmejano lobanjo, ki je včasih lahko sablasna, predvsem pa predstavlja nekaj globokih slojev pomena, ki so lahko edinstveni za vaše občutke.

 • Lutka z brki

Matryoshka

Pri načrtovanju črnila za rusko punčko boste še vedno potrebovali ustvarjalne sokove, čeprav to pomeni, da boste dobili motivacijo drugih, da bo to nekaj edinstvenega. Razumejte, da vaša tetovaža ni le umetnina. Opisuje prikaz celotnega poteka vašega obstoja, ki je metaforičen pomen ruskih punčk. Pustite se svoji domišljiji prosto, da boste lahko prišli do edinstvenega črnila matryoshka.

 • Lobanja Rose Matryoshka

Matryoshka

 • Mandala Design

Matryoshka

Običajno ni mandala, ta oblika je navdihnjena z oblikovanjem mandale in se uporablja za dopolnitev tradicionalne lutke za gnezdenje.

 • Vzorec punčke za gnezdenje stare šole

Matryoshka

 • Okrašena lutka za gnezdenje

Matryoshka

Preden nadaljujete s tetovatorjem, se vprašajte, ali želite živahen tetovažni vzorec ali monotono tetovažo. Medtem ko lahko pisane tetovaže postanejo preveč bleščeče, lahko črno -bele postanejo preveč monotone. Za popolno črnilo morate najti popolno ravnovesje. Kakorkoli že, rusko črnilo za punčko Matryoshka vam bo odlično izgledalo.

 • Sladoled Sundae?

Matryoshka

Je to tista sladoledna krema? Tetovaža je bila oblikovana tako, da imata sundae in punčka podobne vzorce. Precej kreativen pogled na tetovažo gnezdilk. Namesto tega poskusite narediti tetovažo pice s tetovažo gnezdilke, samo reči!

 • Preprosta tetovaža lutke z gnezdenjem

Matryoshka