Tetovaže

40 neverjetnih tetovaž Kristusa Odrešenika

Jezusove tetovaže so že dolgo vztrajne pri ljubiteljih tetovaž. Ljudje si tetovirajo Jezusa, da pokažejo dedičeve verske in duhovne občutke. Vendar pa je tetovaža Kristusa odrešenika ena izmed najbolj priljubljenih odločitev glede vrste tetovaže Kristusa. Jezusova tetovaža bo poudarila vašo povezavo z višjo avtoriteto previdnosti.

Ko gre za obliko tetovaže Kristusa odrešenika, obstaja veliko možnosti umestitve. Najpomembnejša je prsni koš, ki je obraz našega telesa. Na hrbtu si lahko naredite tudi ogromno tetovažo in vam nudi dovolj prostora. Moj osebni favorit pa je tetovaža rokavov. Ne samo, da dobite dovolj prostora za oblikovanje tetovaže, temveč je tudi lažje dodati elemente. To je tudi neverjeten del prilagajanja. Od kraja, kjer se začne, do konca razkrije celotno zgodbo in to je najbolj fantastičen del tetovaže rokavov.

Kakor koli in kjer koli naredite tetovažo, popolnoma temelji na vaših željah in osebnem pomenu. Toda za vas smo ustvarili seznam 40 čudovitih modelov Kristusa Odrešenika, da lahko prispevamo k izbiri modela za vas. Poglej!

 • Tetovaža podlakti

Kristus Odrešenik

Tetovaža na podlakti izgleda čudovito. Všeč mi je, kako je na vrhu tega dizajna napisana beseda “odrešenje”. Če želite, lahko napišete tudi kakšno besedo s kaligrafijo, ki ima določen pomen za vas in vašo vero. Besede, kot so “vera”, “upanje”, “usoda”, so precej majhne in precej pogoste, ko gre za črkovanje.

 • Zgodba o tetovaži Kristusa

Kristus Odrešenik

To je celotna zasnova roke in izgleda precej neverjetno, ker se zdi, da celotno zapestje pripoveduje zgodbo. Slika je zelo učinkovito narejena in zapletenost je zelo privlačna. Tetovaže na celotni roki se pogosto izkažejo za odlično umetnino.

 • Tetovaža spodnjega dela hrbta

Kristus Odrešenik

Spodnji del hrbta je spet nenavaden kraj za tetovaže. Ta uporabnik se je odločil poskusiti in mislim, da je to odlična možnost za majhno tetovažo, ki jo želite pokriti. Lahko se ga enostavno skrije.

 • Kristus znotraj tetovaže oči

Kristus Odrešenik

Ta ročna tetovaža je neverjetna in mislim, da tudi ustvarjalno narejena. Zamisel za to je precej edinstvena. Kristus v očesu je odlična ideja, saj lahko oko predstavlja tudi previdnost.

 • Kiparska tetovaža

Kristus Odrešenik

Ta tetovaža se zdi, kot da je celotna kopija skulpture. Navdih za to je pravi Kristus Odrešenik v Riu. Všeč mi je učinek oblaka in všeč mi je tudi, kako golobi v ozadju letijo.

 • Odrešenik na tetovaži na plaži

Kristus Odrešenik

To je zelo barvita tetovaža in moram reči, da je najbolj drugačna na seznamu. Uporabljene barve so precej živahne in Kristus je navidez hladen, mirno gleda čez plažo in gleda sončno zahod.

 • Tetovaža zgornjega dela hrbta

Kristus Odrešenik

Zgornji del hrbta je odlična možnost namestitve, če iščete nekaj podrobnega. Uporabnik je na pasico dodal nekaj besedila, ki ga lahko dodate tudi vi. Besedilo znotraj je popolnoma vaša izbira, saj lahko naredite nekaj verskega besedila ali imena nekoga.

 • Bicep tetovaža

Kristus Odrešenik

Božična tetovaža se zdi, kot da je narejena s črnim svinčnikom. Celotna zasnova je precej osnovna in dolžina tetovaže je odlična za njeno namestitev.

 • Tetovaža zgornjih ramen

Kristus Odrešenik

Ta tetovaža samo razkriva polovico Kristusove skulpture. Na splošno tetovaža izgleda precej čudovito.

 • Outline Tattoo

Kristus Odrešenik

To je preprosto oris Kristusa odrešenika, vendar lahko precej preprosto ugotovite, kaj pomeni. Tetovaža je narejena na hrbtu, kar je odlična možnost za nekaj takega. To lahko storite tudi na nekaterih manjših predelih telesa, če ne iščete nekaj tako velikega.

 • Portugalska tetovaža

Kristus Odrešenik

Tu so besede »Kristus Odrešenik« napisane v portugalščini. Lahko ga napišete v svojem jeziku ali verjetno v popolnoma drugačni pisavi, da prikažete svojo narodno dediščino. Poleg tega menim, da je prevladujoča barva črna in ji daje odličen videz.

 • Tetovaža cele roke

Kristus Odrešenik

Še enkrat celotno oblikovanje tetovaže roke. To z dizajnom, ki pripoveduje zgodbo, izgleda precej življenjsko. Prav tako je zelo ganljivo, če uporabnik pozna zgodbo, ki se skriva za njim.

 • Kristusova skica tetovaža

Kristus Odrešenik

Ta tetovaža je zelo preprosta, saj vsebuje le oris tetovaže. Celoten dizajn je narejen s preprostimi črtami in skoraj se zdi, kot da je narisan na papir s svinčnikom. Všeč mi je, kako je bilo dodano nekaj rož na dnu.

 • Tetovaža na prsih

Kristus Odrešenik

Ta tetovaža pokriva celotna prsa. Najbolj mi je všeč, da je ta sijaj, ki štrli iz Kristusove podobe in se razprostira po telesu uporabnika, ga napolni z močjo in razsvetljenjem. Nosilec je svoje ime vključil tudi v prsni koš, vi pa lahko storite enako.

 • Mala Kristusova tetovaža

Kristus Odrešenik

To je zelo majhen oris tetovaže Kristusa Odrešenika tik ob rami. Vsekakor lahko takoj ugotovite, kaj pomeni ta oris.

 • Rjava senčena tetovaža

Kristus Odrešenik

Roka je odlična možnost postavitve za takšno zasnovo, ker so tetovaže Kristusa Odrešenika običajno dolge in ne široke.

 • Na tetovaži oblakov

Kristus Odrešenik

Ta tetovaža izgleda, kot da Kristusova skulptura plava v zraku med oblaki. Všeč mi je moten učinek te tetovaže.

 • Tetovaža telečjih mišic

Kristus Odrešenik

Teleča mišica je še ena odlična možnost za vašo tetovažo. Je tudi zelo edinstven, saj morda ne boste videli veliko ljudi, ki bi si tetovirali tukaj. Všeč mi je črno ozadje ali halo, ki je bil narejen za Kristusovim portretom.

 • Tetovaža v oblaku 9

Kristus Odrešenik

Zaradi učinka oblaka je videti, kot da je Kristus v zraku z oblaki. Za dodatne učinke lahko dodate tudi nekaj golobov.

 • Zasenčena tetovaža

Kristus Odrešenik

Ta tetovaža ni le videti zelo čedna, ampak tudi drzne barve jo naredijo ven. Nosilec se je odločil za hrbet, da bi si tetoviral, a po mojem mnenju ga lahko naredite tudi na prsih. Mislim, da bo tam videti super.

 • Tetovaža s celotnim hrbtom

Kristus Odrešenik

Tetovaže na celotnem hrbtu so vedno odličen pogled, vendar pod pogojem, da je vaša tetovaža dovolj velika. Če želite to narediti, mu lahko dodate še nekaj elementov.

 • Tetovaža na hrbtni strani

Kristus Odrešenik

Če vaša tetovaža ni dovolj velika, da bi pokrila celoten hrbet, lahko svojo tetovažo nanesete tudi na enem kotu hrbta. Na ta način lahko prihranite nekaj prostora verjetno za drugo tetovažo.

 • Tetovaža hrbtnih nog

Kristus Odrešenik

Noga je odlična možnost za postavitev tetovaže, če je vaša tetovaža velika po dolžini.

 • Tetovaža, podobna marmorju

Kristus Odrešenik

Sijaj in sijajni učinek tetovaže spominjata na marmorni kip. Tetovaža je prevelika in zato zlahka pokrije hrbet.

 • Kristus s tetovažo Halo

Kristus Odrešenik

S tetovažo Kristusa Odrešenika lahko vidite tudi, da je nosilec nalepil tudi mesto Rio, kjer spomenik dejansko spada.

 • Zasenčena tetovaža Halo

Kristus Odrešenik

Všeč mi je, kako je halo na tej sliki dejansko napolnjen z oblaki, namesto da ostane prazen. Podoba samega Kristusa plava med oblaki, kar daje božanski učinek.

 • Poenostavljena Kristusova tetovaža

Kristus Odrešenik

To je zelo preprosta Kristusova tetovaža, ki je bila narejena s finimi črtami, da bi nadomestila obris. Dodatnih podrobnosti ni, zaradi česar je tetovaža precej trezna. Lahko pa dodate nekaj besedila, kot je bilo narejeno na dnu.

 • Majhna Kristusova tetovaža

Kristus Odrešenik

Majhna Kristusova tetovaža na zgornjem delu hrbta je precej velika.

 • Realistična Kristusova tetovaža

Kristus Odrešenik

Ta je ena mojih najljubših tetovaž na celotnem seznamu iz več razlogov. Mislim, da so dimenzije te tetovaže popolne. Tetovaža je namesto cele pokrila polovico hrbta. Razrezan je na sredini. Poleg tega je celoten dizajn precej navdihnjen v resničnem življenju. Poleg podobe Kristusa Odrešenika se je uporabnik odločil, da bo nad njo dodal še Kristusov obraz od blizu. Zaradi črnega črnila je tatu videti zelo klasično. Dodal je tudi citat, ki ni popolnoma viden na sliki, vendar dobite idejo in tako lahko dodate tudi nekaj, kar ima za vas nekaj pomena.

 • Zapletena tetovaža

Kristus Odrešenik

 • Črno -siva tetovaža

Kristus Odrešenik

Ta tetovaža je drugačna, ker ni narejena z običajnim črnim črnilom, ampak sivim črnilom z mešanico roza odtenka. Všeč mi je, kako je slika na mestih dobila globok črni odtenek za izboljšanje oblikovanja.

 • Dodajanje datuma

Kristus Odrešenik

Dodajanje posebnega datuma vaši tetovaži je precej pogosta zadeva. Je pa res, da daje vaši tetovaži novo vrsto pomena. Lahko dobite svoj rojstni dan ali nekoga, ki ga imate radi, kar čez vašo tetovažo Kristusa. Mislim, da če bi bila poročena, bi bil poročni datum poseben za tvoje pomembne druge.

 • Samo Outline

Kristus Odrešenik

Kristusovi obrisi so odlični in vam ni treba nujno opraviti podrobnosti, če ne iščete ničesar. Pravzaprav se mi zdi, da so takšne orisne tetovaže precej drugačne po videzu in ne v resničnih slikah kiparskih tetovaž.

 • Krepka tetovaža Kristusa

Kristus Odrešenik

Črno črnilo je v tem dizajnu tetovaže zelo drzno in izrazito, zaradi česar je videti zelo poudarjeno na moški roki.

 • Tetovaža Kristus z golobi

Kristus Odrešenik

Dodajanje golobov je za vsako versko obliko tetovaže precej simbolično, saj golobi zagovarjajo mir in harmonijo, ki je eden od najemnikov kristjanske vere. Mislim, da je Kristusova tetovaža z golobicami odlična kombinacija.

 • Fantastična Kristusova tetovaža

Kristus Odrešenik

 • Girly Christ Tattoo

Kristus Odrešenik

Cvetlična kaligrafska meja, ki obdaja Kristusovo tetovažo, naredi celotno tetovažo nekoliko dekliško. Všeč mi je pikčasto delo na božični tetovaži skupaj z drobnim srčkom, ki izgleda zelo srčkano, vpisano tik pod božično podobo.

 • Obdan z Fire Tattoo

Kristus Odrešenik

Tu je Kristus obdan z ognjem in vodo. Ogenj plamti tik nad njim in voda pod njim je videti precej divja. To pomeni, da je gospodar tako vode kot ognja.

 • Edinstvena Kristusova tetovaža

Kristus Odrešenik

Ta zasnova je precej zapletena. Najbolj mi je všeč kamniti steber, na katerem stoji. Mislim, da je tatoo umetnik pri ustvarjanju odlično opravil delo, saj izgleda precej odlično in resnično.